MIN BÄSTA DAG!!

jag har haft min livs bästa stund inatt,arbetsmässigt.
har skrivit lite tidigare om aarne, han som är "svalhallschef". han sitter och kör i den bra traversen, och gör de flesta viktiga saker. medans jag bara sitter och tömmer rullbanorna och gör livet lättare för honom.
han har varit borta på semester i sex veckor och inatt var hans första skift efter semestern. jag har i sex veckor kört "hans" travers och varit nöjd över att jag tagit ett steg uppåt i stegen. men.. när han är tillbaka, är de ett steg ner igen.

som tur var, så var de lite att göra. så vi hade mest bara en travers igång- aarnes travers. sen.. när jag minst anade det.
aarne gick och upp till MIN SKRAMLIGA DÅLIGA TRAVERS och KÖRDE!!!!!!!!!! jag blev så glad så jag fick hålla tillbaka tårarna. jag trodde inte det var sant. aarne skulle Aldrig köra min travers. alla säger det "hehe får du aarne frivilligt i 56an.. ja lycka till hahaha"
I DID IT! jag satt där.. i aarnes travers, traversen som gör allt viktigt, den som alla pratar till, den som alla litar på.. där satt jag. och aarne i en liten marackas längre bort.
ett steg upp på stegen igen :)
tror att aarne tycker att jag är super duktig. han har sagt till de andra gubbarna att de ska bli skönt när "sara kommer tillbaka"... :) iiihh.
är så nöjd så jag håller på att spricka!!!!

cyklade till jobbet idag igen.
kom ihåg att det var här du hörde det först


RESPECT FOR FUCKS SAKE!