Städning & lustiga djur

vaknade sent igen.. upptäckte att jag var ensam i sängen. tom låg och sov på soffan?! hunden hade tydligen lämnat ett stort spår i sovrummet som luktade apa. jag har inget bra luktsinne så jag sov på som vanligt! de jävliga var att hon hade lyckats träffa en av kuddarna som hör till soffan :/ ska smyga ut till tvättstugan senare inatt och tvätta. pallar inte att vänta på tvättider hela tiden. tror hon har blivit sjuk eller något... hon spyr och no.2 är inte som det ska. har försökt ge henne mindre mat, men det är samma sak ändå. spelar ingen roll att jag gick ut med henne "mitt i natten" och la mig i sängen sen. tror katten har börjat ta efter henne också.

så idag har vi städat, storstädat kan man säga. lite jobbigt att ha sånt här dygn :/ allt måste göras nästan direkt när man har vaknat. kan ju inte börja dammsuga klockan fyra på natten, eller kasta i gång diskmaskinen heller!! duscha, bada.. blä. stress.. sen bara invänta att man ska somna.

blir föresten inte kiruna ihelgen, blir nästa helg istället. vi missar julmiddagen i lannavaara, men det skulle bli en jävligt dyr julmiddag om vi åkte. men då hinner jag köpa en present till mipi och sen på torsdag åker vi. tror mia och malin ska följa med upp också. känns bra, så kan tom sticka iväg till sina kompisar och prata om vad de vill utan att utelämna vissa detaljer bara "för att jag är med". vet inte om de skulle göra det, men jag hade iallafall gjort det.

måste börja ta upp mina gamla serier igen tror jag. i panik seglade jag in på tv.com och kollade om det verkligen var sant (jag hade svårt att acceptera ödet).. desperate housewives har också upphåll :( fuuuuck. jag som hade så många serier jag följde, varför slutade jag? har fått tips av björn om något "super natural".. jag har inte orkat se något av det ännu. men heroes verkade värdelöst, segt. inatt har vi sett sånna där konstiga filmer, krigsfilmer typ. alexander den store eller nå sånt, såg halva. sen Vägrade jag kolla freddy vs jason. skoj o kolla om någon som inkräktar i ens drömmar när man börjar känna sig lite trött! jag är lätt påverkad när jag är trött :) nåja, ska bli mäkta intressant att se vad jag ska hitta på inatt.

dagens lilla händelse.
skulle traska ut med hunden på "morgonen" (egenligen typ halv fem när jag vaknade).. hittade inte hennes koppel och hon behövde verkligen gå ut. jag fann den perfekta nödlösningen.. :) mitt röda "skärp" till morgonrocken fick duga. jag försökte lite lätt dölja det när jag mötte folk, har ingen aning om hur det gick för jag skämdes för mycket för att se de i ögonen. jag är tragisk.

och jag fattar ingenting av "statestik", när man ser hur många som läser. IP-grejen har jag fått till hur många personer som läser och den andra grejen med sidvisningar verkar vara hur många gånger sidorna har blivit öppnade, oavsett om det är från min egen dator eller andras?! typ ihop slaget med mitt eget tittande och andras på något sätt? bläääää. jag måste äta något igen. tom lagade souvas till oss tidigare, han är en riktig kock :) love yoou
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

Ingen vidare rubrik

har inte riktigt vant mig vid att svara "21" ännu. usch.
det är snack om att åka till kiruna ihelgen, lainio och lannavaara också för den delen. vi kommer ju fan åka fram och tillbaka hur många gånger som hellst!! först nu, sen när tom ska jobba, sen kommer han hit efter jul, sen tillbaka med hans polare till kiruna till nyår och sen hem igen. det är väldigt mycket åkande. men jag har inte bestämt mig riktigt ännu för hur jag ska göra. julfirande.. det kommer inte alls lika många och firar jul med mitt "gäng" som det brukar vara. maria och roger ska för första gången ha julfirandet hemma hos dom i brändön, alltså kommer tommy och monica och åka dit. det blir min familj plus mormor och morfar som firar hemma hos mina föräldrar. vill inte inkräkta och vara ivägen och åka till tom. kan ju inte vara svans hela tiden, är ändå lite nöjd över att jag är någolunda klartsynt och inte bara tänker på mig själv.

nyår ska däremot bli spännande att se hur vi ska göra! jag har ingen större lust att fira med bara toms kompisar i kiruna. ska försöka lura med mig mia så kanske...

i övrigt har vi lyckats få en väldigt spännande dygnsrythm. att gå och lägga sig 7 på morgonen och vakna 12h senare är ju inte det bästa. jag tycker synd om nellie så jag har slängt på sängöverkastet och låtit henne ligga där med mig. har skuldkänslor för att jag har sovit så mycket, fast tom är ju ändå vaken lite längre så hon får ju gå ut. men jag "träffar" henne mer sällan pga det. ville bara säga det så ingen får för sig att vi inte tar hand om våran fina vita vovve :) katten mår också bra, han är bara less för att nellie inte har samma respekt för honom längre. förr så vågade hon inte göra några större närmanden.. men nu jävlar! :) stackars katt.  dessutom!! jag kastrerade honom av två orsaker : 1. kastrerade hankatter springer oftast inte bort. 2. jag trodde han skulle sluta med sitt förbannade jamande hela tiden. slutsats: han har ännu inte sprungit iväg, men han skriker fan i mig lika mycket. speciellt när man sover!!

förra natten blev jag väldigt uttråkad, men tom kom på ett bra sätt att få mig på andra tankar! laddade ner lite lugna låtar och la ihop en schysst playlist, tände ljus i sovrummet, tog fram skumpan och.. :) vi spelade kort! synd bara att jag är totalt värdelös på att spela kort :) jävla chicago spel!! men det var mysigt! gick ut med hunden och om jag minns rätt var det stjärnor i himlen :) han vet verkligen hur man får mig på bättre tankar! och det läskiga är att han vet Exakt vad jag tänker! jag skojar inte, det är sant!! orkar inte börja printa ner de bästa exemplet :) blir så jäkla långt att läsa för den stackare som gör det.

rätt skoj att kunna skriva ner i princip vad som hellst, för det är typ Ingen som läser :) det är som att det är min egna privata dagbok, fast på internet så alla kan läsa. känns skönt med lite privatliv :) lätt för mig att kunna blicka tillbaka från vilken dator med internet som hellst. måttligt nöjd :) btw.. lost har uppehåll till februari och nästa vecka kommer det ett dubbelavsnitt av prison break, sen är det uppehåll där med till februari!! måttligt less. alltså har jag bara desperate housewives att nöta! har kvar mina the L word avsnitt också! har inte haft lust och se, och när jag väl har det är datorn upptagen av en viss söt person ;) vi måste fan fixa skärm till den andra datorn så man kan göra saker när man vill, som man vill.

nu anser jag att jag skrivit av mig en hel del. ska sätta punkt för den här gången. ska bli skoj o se hur rätt jag hade om kiruna resorna och det :) kom ihåg att det var här du hörde det först



respect my honey

spectacular

igår var min 21års dag. jag hade ordnat med tårta från gammelstad och en fest :) fick en micro, julstjärna o sånt av mina föräldrar. tre st toalettböcker av mini-me, en flaska martini av frill o frull, en låda med "sätta fast sladdar"-grejer samt en sån där man stoppar kanalväljare i av zilla o annabena. en blomma av mia. björn försökte ge mig något.. han skulle ta ett foto på 84an och ge mig, men det fanns inte nog bra zoom :P
daniel från sävast kom (tältarn) med alexandra och andrej(tror han hette så)
ida o henna kom också förbi.
frull körde oss in till stan (mia frill tom jag) och daniel o de kom efter i taxi. in på cleo kom vi :) IIHH inget snack om saken :) vad glad jag blev :)
sen hookade vi upp bordet jag hade beställt. 1050:- och jag o tom lånade pengar av frull. tror det var drinkarna som satte spjutt i oss. men jag var aldrig nog full för att dansa...
tråkiga saker händer alltid, även igår kväll.. jag lämnar det osagt. berörda vet.

idag mår jag som en överkörd igelkotte på e4an.
vi har ingen bil heller. skoj.
måste gå o lämna tillbaka vinöppnaren till grannen också. annabena hade gått på stort och firade med en vinflarra! hahaaha.

nej jag ska ta och tvinga tom att vara med o dela pizza. jag SKA synda!!!!!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my hangover

24e novmeber 2006

21år idag.. ett mer än igår, men ändå inte(?)
skräckålder.. fast egentligen är 22 värre. men jag ska visa att Idag är det Min dag.. mine mine mine.
jag tänker fortsätta vara barnslig och vara födelsedagsaktig. iallafall i år.. lovar ingenting.

jag har öppnat dagens första (kanske enda?) present också :) tom gav mig ett par jätte söta örhängen :) jag ska sluta knappra så min sugahpie får någon sömn..
ska börja mitt tjugoförsta år med att se lite "löörd" :)
IKVÄLL DÅ JÄÄÄVLAR :) Vårdad klädsel, remember ;)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect MY BIRTHDAAAAY

what a happy day

ihh.. blev väckt på ett otroligt gulligt sätt imorse. 4h senare åkte vi in till stan :) jag fick en väldigt fin klänning av tom! jag har kollat på den ett tag nu, och äntligen hängder den i garderoben och skriker efter att få användas! gick förbi glitter också och hittade ett passande halsband samt armlänk/band/grej. nu är jag fit for fight!!
tack älskling, tack tack tack tack :)


nu är det bara att vänta.. :) vänta tills det blir my day och jag ska fan i mig ut på någon krog och vara väldigt nöjd och uppklädd, med min bästa accossiar man kan drömma om - tom :) , ja ni andra är också allt bra ni med :)

neeej.. jag ska faktiskt göra något mycket vettigare nu :)
kom ihåg att det var här du hörde det först



respect my dress

snaart.. =)

jag blev väckt av tom och somnade om, sen ringde sistaah.. in i duschen och lite fix och sen in till stan.
hon var på jakt efter kläder.. annabena var också med. och jag köpte faktiskt bara en dricka!!
fast när vi kom till storheden blev det lite mer.. :) filtgrej till nellie och hygienartiklar till oss människor.

har börjat städa lite smått.. känner verkligen inte för att städa, men jag vill ändå inte leva i skiten. snart börjar extreme makover - home edition.. (hette tydligen så) och då vet jag att jag inte kommer att städa.. om jag inte redan sett det avsnittet..

jag köpte aldrig ipren idag :/
snart är du hemma älskliiing :))

det börjar gå över styr

jag har sjungit för nellie.. "10 små vovvar hoppade i sängen, en trillade ner och slog sitt lilla huvud.."
jag har också gett nellie några härliga romantiska kärleksförklaringar och nu fikar vi i sängen.
men hon är på golvet, jag sitter i sängen. vi äter bulla och nu tänkte jag att det var dags för lite mjölk!  en hund är en otroligt bra person att ha med sig. ett bra sällskap, inget snack om saken.
visst är katten också underbar, men han sover mest. han får skylla sig själv för att han missade vårat bullkalas.
tror mest jag gör de här för att jag inte pratar med tom, skyller allt på honom just nu :)

har kommit till avsnitt 10 på säsong 2 på the L word (mjuk-porr-lebb-såpa, eller desperate flatwives)
plocka bort porren så är den faktiskt bra.
nä nu ska jag hämta mjölken och vänta på att våran lilla bortresta underbara älskling ska ta och ringa!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect mitt bullkalas!

inte lika roligt utan dig!

det är inte kul när du är borta. jag saknar dig jag saknar dig JAG SAKNAR DIG!!
somna själv utan att öppna ögat en gnutta och se dig. jag älskar dig!


owh.. tvätt tvätt tvätt.. blä. jag har tråkigt. mini-me är här och.. existerar.
jag har ont och jag orkar verkligen inte. jag har kollat på "the L word".. sett 4avsnitt av säsong 3.
man blir ju snurrig av allt bängel, men.. jag börjar bli less.
jag vill att tom ska komma hem, nu nuuu!!
jag vill att tom iallafall ska slå på mobiltelefonen, sleepyhead.
jag saknar dig, jag älskar dig!
kom hem till mig, snälla..

allt för dig älskling.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect my love




♥ UPDATE ♥

honey! fick äntligen min leveransrapport : "sms levererat till tom" hihihihii
lite långt därifrån ringde telefonen :) iihhiiihh.. skuttar på små rosa fluffmoln och är jätte jätte kär :))
love ya!



birthdayparty & annat

igår var jag hos sistaah på hennes födelsedagsjippo:) jag var den enda som inte drack och jag är stolt över mig själv såhär dagen efter!
lirade lite family guy som var svin skoj och kastade lite pil. helt okey! lite trist att tom låg och sov hemma och inte följde med bara..

han har föresten åkt nu, tro det eller ej.
13:50 gick bussen mot umeå..  min älskling åker bara längre och längre ifrån mig. ogillar skarpt de här med att inte ha han här. ska bli väldigt intressant att se hur det ska gå när han ska åka och jobba på slakteriet.
skulle kunna följa med, men vad ska jag göra medans han jobbar? stirra in i väggen och terrorisera sönder hunden? men vi behöver verkligen pengar..
har ju sagt upp lägenheten igår o allt :/

har funderat på olika ställen att bo på.
hemma hos mina föräldrar, hos toms, i stugan eller kanske flytta till en annan stad? umeå kanske.
men där har jag Ingen! egoistiskt tänkt jag vet. tom är ju i luleå med mig, och han har ingen här. han verkar ju ändå må rätt bra. men jag kommer bli ännu mer beroende av honom om vi flyttar dit.

funderade på att kanske läsa upp gymnasiebetygen i umeå och sen kanske läsa någon 1-2årig linje, då får man klasskompisar och kanske en vän.
men att lämna allt och flytta till en stan jag tappat bort bilen i... 
jag funderar fortfarande.
har inte bara mig själv o tänka på.

ska åka till gammelstad och äta middag. jag orkar verkligen inte börja med någon "lonley dinner".
orkar inte ens städa. skulle verkligen verkligen behöva tvätta också.. blää.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect my pills

Flytt o sjuk(?)

bara att gå till lulebo och säga ajöss till lägenheten. de är omöjligt med min korta kötid att få en lägenhet, eller lyckas byta. ska bli kul o se vart vi ska ta vägen... hade jag vetat de här hade jag gett nellie till någon som vet vart de bor och har råd med det. skit.
hade inte haft råd ändå, men.. jag känner mig taskig :S

och om det inte var nog.. jag har fått nå skit i magen. känns som någon stuckit in en pinne in i magen och de gör bara ont ont. de börjar göra ont i ryggen också.. men de kanske bara är min vanliga ryggsmärta. jag bör träna min rygg så jag slipper det.
har ringt till nån jourcentral för ett tag sen. jag pallar inte nå mer. inatt var de sjuhelvetes svårt att ta steget in i dimman. trots att jag knaprat i mig alla smärtstillande vi hade hemma (okej 2st)
mamma skickar sidor om någon blindtarmsinflammation.. my ass. jag har inte nå diaré symtom!!
ge mig ett piller så magont försvinner så är jag nöjd.

har tappat bort en 500ing också... JAG ÄR JÄVLIGT LESS!!!!!!!! någon lycklig jävel hittar den säkert i någon provhytt i stan. KUL FÖR ER!!!!

2 månaders-hålla-hand-dag dessutom :) något trevlig med en dag som denna.
oj, nu ringde de. heh.. happ. bara att åka iväg. ska få nå smärtstillande o säkert nå läskigt.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

ett nytt försök..

min sockertopp var varit väldigt duktig och varit vaken i hopp om att lyckas vrida dygnet till det de "ska" vara!
blev en tur in till stan och jag sökte efter den där förbannade klänningen. jag Ska ha den!!
halv kort svart sak utan band. jag såg en bild på den i cosmopolitan, men inte fan finns den.
hittade en likande på de där glitter-placet i shopping (två våningar). 499:- ville de ha. FINE bara jag får något liknande iallafall!! antingen är det jag som är fet som en flodhäst eller så har jag ingen som hellst aning om hur man ska få den att sitta, eller ens FÅ PÅ SIG! tänker Inte nämna storlekar..
kan säga att jag "klev in" i klänningen, eller försökte. my ass.. vid en viss storlek slutade jag och blev arg.
KAN NÅGON SÄGA HUR FAN MAN FÅR PÅ SIG EN?? - tack.

jag har biiil, en till bra sak. men kl 22.00 ska jag infinna mig utanför stålkontoret och hämta papi som har sin beloved hundvecka.
jag har också fejkis nails nu ett tag. ett otroligt bra sätt att sluta bita på mina nästan obefintliga naglar! docj rätt dyrt meeeeen! jag har faktiskt redan köpt present till sistaah så jag simmar lugnt.

nej. ska ta o glida någgerst nu iallafall.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

trött fisk i en skål

vet inte när jag somnade, men rätt sent. blev väckt och jag mår lite halv taskigt! min maaage :/ urk. nej inte mensvärk, bara ont. creapy.

in till stan igen snart.. med tom och handla köpa present till hans bror som fyller år.
nä jag kan inte sitta, vill bara spy.

shopping!

eller.. jag kanske överdrev en smula. vaknade imorse (okey på förmiddagen) och duschade.
pratade med sistaah och sen vips kom frull och plockade upp mig i hans bmw. vi åkte till stan och åt på dagobert. jag köpte ett linne också :) ett sånt där "disco-linne".. provade det först nu och.. jag antar att de måste vara tight som stryk om man inte ska tappa den. de är inga band, den bara sitter där av sig själv. scary. men fint iallafall.. känner mig rätt fet i den.. men jag får väl skita i att andas när jag använder.

shoppade en clicker till nellie också samt en påse hundgodis så hon lär sig rätt.
annars har det hittills varit en bra dag. känner mig rätt blek så jag ska ta med frull eller tom till solariet (för vilka pengar??!) kommer glida omkring som en riktig "snowflake this year".

ska ta och se de senaste avsnittet av oc också.. har inte orkat se, de har verkligen blivit sämre sen någon trillade. 4e säsongen kan fara och flyga om de kan väcka de döda till liv. ska inte skriva nå mer om det, folk kanske inte har sett. desperate housewives var lika spektakulärt som alltid :) kan inte ha någon direkt favorit o den där serien mer än att jag vill döda edie britt eller hur man stavar hennes störda namn.

i övrigt längtar jag faktiskt tills zilla fyller år, hoppas det kommer lite folk bara :) tänker inte sitta själv och skrika halsen av mig :) hahaha.
yesyes. ska inhandla fejk-naglar och "hej jag har inget på mig under"-band, sexy huh? :)

neej nej. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

"it´s snowing in the daaaark"

får några ringer det nog en liten klocka när de läser rubriken. det är lottas egen komponerade låt "it´s snowing in the dark" som hon "skrev" på högstadiet.

jag var vaken till ungefär 02 inatt, tom gick och la sig för kanske 20min sen. jag har alltså hela dagen "själv" nu.. han som skulle vända dygnet. aja, han är väldigt söt när han sover också så.. ;)
skulle iofs behöva städa igen.. blev inte så mycket med min städning igår. bara dammsuga och skura, jag blir nästan lite besviken på mig själv.

ska ta o slänga på nån bra cd-skiva i vardagsrummet och ööööösa! (nej björn har inte hjälpt mig med xboxen ännu) kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

ett ord : valpar

valpar i all ära men fyfan! :) en valp gick bra och nu har vi en mini på övernattningskalas. hennas lilla valp smilla är här medans henna är ute och upptäcker världen.
valpar kissar inne, ofta. men det är ok! slitit sönder mina jongleringsbollar.. fine. ätit upp mina skosulor, thank you! och massa annat skit. VALPAR... men snart växer de upp.. :D

nu har vi fått Nog.. har stängt in de tillsammans i hallen med hjälp av en lös dörr. där inne kan de få sova tycker jag. smilla är en liten atlet! hon har på något sätt lyckats hoppa väldigt högt och fått tag i toms bröd. en liten rackarunge de där :)

neej.. nu ska jag avsluta och fortsätta min och toms prison break-marathon.
always together hon´, always by your side. i love you

kom ihåg att det var här du hörde det först



respect for michael schofield

78049-2

78049-2

Det blev lite mer

hjeeuh. nästan en liter väl och ca 3-4öl.. underbar resultat. pizzorna är tillbaka och jag tackar mig själv djupt för att jag la innan jag däckade i sängen. 
vaknade för en liten stund sen. fick ett telefonsamtal ifrån henna också, hon behövde hundvakt. lilla smilla, klart man hjälper :) så sööt.

haha, alla tre var här igår och turades om att skita och pissa inomhus. trots att de fick springa av sig på baksidan så... blev de pölar inne också. valpar! :)

mer oboy behövs.. massa mer. jag vill se någon film...........hm
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

Never again

Liten fest med först jag tom och frull. sen fick frull jobb och åkte. ida och henna kom och var sällskapliga. sen åkte henna och göran kom :) folk kommer och går :)
spelar dead or alive på xboxen. de är turnering för.. ja jag har tappat räkningen.

lyssnade på "never again" med något band.. och de har blivit värre.
Freyed on the ends... DU SKA LADDA NER DEN OCH LYSSNA!  handlar om vänner.. YOU KNOW!
haha.. var tvungen att ha versaler =) öl öl öl öl


kom ihåg att det var här dui hörde det först


respect my sister

Självrisk!

lämnade in bilen igår på ford. ringde mitt försärkingsbolag och sa att det bara var min bil inblandad så det skulle gå fortare. människan i andra änden berättade att självrisken var på 4000:-! det är ingen liten summa.. :/ vi har det nog illa med ekonomin!

har suttit och bokat lite lägenheter, till och med sånna som är i gammelstad. vad tänker jag med?
jag är inte så hemma kär, aldrig! så långt och om vi ska plugga på komvux.. jag orkar inte vakna på morgonen och veta att jag ska Gå till bussen och sen börja byta buss. nää..

igår var jag på hundträff med ida och göran. tre hundar :) fast en av de var hennas lilla valp stella. hon har skaffat en som ser ut som idas hund akela. nellie var rätt duktig ändå.
och jag blev så sjuukt sugen på en mini-collie (jag vet vad de heter på riktigt!!) jag som funderade på en innan annabena och zilla övertalade mig att ta en golden istället.
om ekonomin blir stabilare och massa sånt, då ska jag fan i mig ha en sån! de är så sjukt fina, nog för att våran nellie är helt underbar.

ska ta och ge över datorn till tom igen. han har nå konstiga serier han tittar på.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

Back från wooden

Jaha, då var vi tillbaka här igen då.
efter många om och men är vi är. kraschade bilen lite lätt i ett dike inte långt ifrån masugnsbyn..  vi klarade oss bra allihopa!
fan va alla var snälla och stannade. ALLA stannade! utom dom som åkte förbi när de redan var folk vid oss.
ringde bärgare och efter ett tag stannade en timmerbil och slet upp oss.. :)
fronten på bilen åkte av, kylaren är väck i princip enligt min far. ska försöka ta mig till bilarenan idag..

sen har jag fått rida :) toms lillasyster marie hjälpte mig. det om något var nostalgiskt! kändes som jag var barn på nytt! lukten vart hästarna stod, känslan av att sitta på hästen när den gick, sättet att hålla tyglarna, sättet att hålla i sig i sandeln.. känslan när fötterna tar i stigbyglarna.. allt. ljudet av när hovarna tar i snön.
marie höll i hästen hela vägen och jag bara satt där med ett stort smil och var hur nöjd som hellst!
blackie tror jag hästen hette :) om det inte var den andra stora!

wiie.. nu ska jag försöka väcka tom igen :)
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect


In the morning

god morgon.

vaknade tidigt och somnade sent. ätit lunch och tvätt-grejat. jag har kollat när erik och tom har spelat sitt spel.. det är rätt skoj ändå, har inget annat val. 
massa disneyfigurer är med och sånt. häftigt.

har försökt ändra min layout-grej.. men jag fattar ingenting. tänkte börja nöta de här lite mer. är enklare att skriva.
nu ska vi spela kort.
kom ihåg att det var här du hördet fet först

respect 

Oväntad resa & en hel del svammel

Små bokstäver...?!
fuckit.


jag hade lite lätt förbrett mig inför toms resa till umeå,  träffa familj o sånt. men suprise suprise! toms familj skulle köra till umeå och de tänkte svänga förbi oss. fick frysen nästan proppfull och ett besked. tom tänkte åka med dom i bilen till umeå.. men... nä. toms mamma berättade att VI har fått jobb som snickare långt i upp i tjotahejti. happ, tre veckor borta. bara att ringa mamma och föra jissa dit och börja packandet. 

jag har ingen aning om hur jag packar egentligen. jag packade typ som att vi inte skulle komma tillbaka på ungefär ett halv år. jag måste verkligen lära mig att packa. fick med dator, ALLA smutsiga kläder och dukar, rena kläder, ett gäng par skor... saker jag inte ens kommer att behöva! xbox, playstation osv. HELT GALEN! 
sen var det bara den lååånga bilfärden till eehh... lannavaara(!?!) har aldrig varit en stjärna på stavning. 
JAG VAR MED OM EN NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE! jag var LIVRÄDD!!!! jag (snäll som jag är!) körde lite. heeh. efter en liten väg någonstanns uppe i norra sverige... när de snöade, fick möte av en lastbil. LILLA SNÖMOLNET... såg INGENTING och jag trodde jag skulle dö. de gick inte långsamt vill jag säga. körde som "vanligt"... hade ingen aning om vart vägen började eller slutade. jag vill inte skriva något mer om det nu.
kom dit ca 01 och skulle upp klockan 06 för att arbeta klockan 07. hejja...

pinsamt att erkänna men, vi tog oss inte upp. vi kom dit seeent. och kom aldrig mer tillbaka. hahaha, bara att försöka skratta åt det. så dåliga vi ääär!
men vi hängde kvar i toms mormors hus-grej ett tag. det var som mysigt att vara där..
tom skrämde upp mig rätt rejält, fast jag var redan rätt rädd. eftersom vi kom dit så sent så var det mörkt och jag började inbilla mig elle något om att det "spökade" där. nej jag hittade inget bättre ord. jag totalt vägrade att sova där han hade tänkt att vi skulle sova. jag är så trött nu så jag kommer ångra att jag skriver ner vilken fjant jag är!

efter att ha varit i lannavaara från måndag tills idag, åkte vi nu till lainio. "vi kommer på morgonen" var det någon som sa *host* tom. vi kom dit ungefär... sent.
tom och erik har snöat in totalt i något stört jävla playstationspel, tänker inte säga vad det heter. 
vi har bastat också :) och jag har tvättat mina dreads :) (det kommer på provet)

i övrigt har hunden varit duktig och jag har syndat som aldrig förr. jag som skulle hålla mitt "jag ska inte äta flott och bli tjock"... just nu känner jag mig som en överviktig sjöko. back in town ska jag fan i mig skaffa ett gymkort till oss båda två (sånt där billigt)  och vägra äta mer flotteri... cola, chockadkakor, ostkrokar, julmust... POMMES! det har spårat totalt.
jag som tyckte att jag blivit lite mindre med mitt cyklande o det.. nu är de tillbaka till ruta ett mina damer och herrar.

ingen mottagning på min mobil heller. sen ska jag köpa en ny tror jag. jag har olyckligtvis råkat döda min telefon med plupp. men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha... samsung Ska det vara iallafall. såg en röd liten sak på elgiganten, ingen lucka desssvärre :( blir nojjig över att jag kanske råkar svara eller ringa när jag har den i väskan eller i byxfickan.

tror vi kommer tillbaka till verkligheten på måndag,som absolut senast! jag vill ha min kisse! jag vill ha mitt bredband,
men å andra sidan har jag tom här, vilket inte är helt fel ;)
jag undrar hur länge de tar innan vi blir galna. har nästan suttit ihop konstant sen vi träffades. han var En dag till umeå, that´s it. but i like it!
skulle kännas konstigt om jag inte hade han i närheten, inte kunna sträcka mig och känna han, inte kunna ropa och få ett svar och alla sånna "skutt på moln"-grejer. vända sig om och ta en paus från skrivandet och få ett "jag älskar dig"... OHH... happy happy happy!! JAG ÄLSKAR DIG OXÅ ;)

FOLK, ni är väl uppmärksamma om att jag snart fyller år va ;) haha.
imorgon fyller lotta 21, sen kommer zilla, sen jag, sen jenny , sen mia, men det är novmeber (& december).. tufft,
jag funderar på hur jag ska göra när jag fyller. jag fyller ju trots allt på en fredag om jag inte minns helt fel. ska bli intressant o se iallafall. jag vill inte bli 21, för jag vill inte fylla 22. 22 är skräckålder. 22 är MASSOR. hjälp!

nä ni, nu börjar fantasin och minnet ta slut.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect for tom!