"kram"

jag hatar "kram". det tar emot att ens skriva det. vem fan skriver "kram"? alltså : "jo det var jättre roligt. kram"
blev väldigt upprörd över det igår. var hos zilla o annabena med johannes jonatan och gustav. jag o johannes o jonatan kastade pil och gissa vem som vann? ;) me! jag är så jävla grymm! nog för att jag hade en helvetes tur, men jag vann ändå! tjo.

taxi 101 till o´learys hela gänget. gud va vi börjat knalla dit på senaste! men jag gillar stället, det är som mysigt ändå. slippa trängas med fulla människor på typ cleo/brasseriet. ingen konstig toalettkö eller liknande. trevligt liksom.
hem rätt tidigt och hopp i säng. ingen mat så sent på kvällen och nu är jag hungrig som ett sepe.

ikväll ska vilka de nu blir, och jag, kolla på magnus betnér i kulturens hus. ska bli roligt att göra något annorlunda! tar emot en smula att veta om att man måste börja fixa när man mår såhär :S uhhh...

men höjdpunkten är när min raring kommer hem. jag har iingen aning om när, men huvudsaken är att han kommer hem! tomt utan min tom!
jag ska knalla till vardagsrummet och kolla lost och äta popcorn! just nu skiter jag i om mina egen poppade popcorn är onyttiga!!!! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

fuck byz

igår fick jag och frull för oss att vi skulle leva lite rövare. frull anlände till svartöstan och vi drog direkt till gammelstad och till ida & göran. folk kom och gick (speciellt ut från duschen!) var där en liten stund och hann lämna nellie till mini-me. sen åkte vi in till stan för att "kolla läget". slutade på o´learys där jag drack kvällens öl :) efter en stunds skvallrande o sånt fick vi syn på, om inte, sofia larsson och lotta och sebbe! sen dök robert och nicklas upp! och johan från bergnäset som gick i våran klass på gymnasiet!! lotta höll på att tippa baklänges när hon fick träffa så många på en gång, haha. frull fick dricka vatten och chaffade min vita bil. körde hem sofia sen och jag fick äntligen se vart lotta och sebbe bodde :) faan.. jag hade ju helt missuppfattat vart de bodde!!

nåja, vaken uggla och vänder dygn. pussbit ska åka imorgon på morgonen och vara en arbetande-pussbit. tycker faktiskt att han kunde åkt idag så han får full vecka, men Nej. ska kanske inte gnälla sönder honom, jag stannar ju trots allt här och gliider.
imorgon får zilla o annabena nyckeln till nya läggan på hertsön! tidigt morgon då också om jag ska hjälpa!!
nåväl, kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

jag hatat rubirker

jag har städat som fan för att mormor o mamma kommer och hälsar på idag. det är rent i kanske 5min tills nellie går från bädden. svarta stora tassavtryck nästan överallt.. jag håller på att bli Galen!!! dessutom har jag varit och cyklat med henne igen(!) den här gången bar det av till statoil för jag hade slut snus. det var inte jobbigt att cykla men att ha med henne.. gud förbannat. jag är svettig och.. blä. allting är jätte intressant, löv, kvistar, gräshögar, folk, hennes egen svans.. ÅÅH! saken blev ju inte bättre utav att jag inte fick plats på någon såndär kurs heller.. =/ kommer få dras med en sån hund hela tiden, iofs är hon rätt duktig ibland så. inte totalt hopplös.

sen idag kommer min pussbit hem från.. ja, uppifrån. ska bara vara hemma tror jag. den här helgen är (bortsett från toms hemkomst) totalt värdelös! skithelg.
nej ska synda rejält och dricka upp den där påskmusten som blev över tror jag.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Rörelse förlänger livet

jag ökade nog min livslängd med ca 20sek nyss. slet upp cykeln Själv från förrådet i källaren och tog med mig alla mina djur ut på en upptäcksfärd :) var egentligen inte meningen att jissa skulle haka på, men det blev så ändå :) gick på en promenad sen med nellie för att se om jissa pallade vårat tempo, haha. ingen katt, men snart står han utanför dörren och vill ha mat!

har dessutom varit på dollarstore och köpt hundben och PENNOR! grymt duktig och ekonomisk som drog till dollar istället för att dyrhandla! haha. min ekonomi ligger i botten just nu! räkningarna börjar trilla in igen.. jävla skit!
njepp jag ska bege mig till folk och vara social. jag börjar ju trots att bli en frisk fisk i en skål :) hahhaa.
skulle va schysst o cykla men nellie kan inte springa brevid som en lydig vovve :/ hon ska läras!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

he´s back!!

gick en liten promenad med nellie innan jag skulle iväg till sistaah and annabena.. när jag kom hem igen så såg jag en svart katt springa iväg.. trots det kunde jag inte hålla emot.. var tvungen att ropa "jiiiissaaa".. och vem kommer inte om inte JISSA!! :) han lever, han såg djupt olycklig ut, men han levde och var hemma! jag har hunnit ringa snuten och allt! owh.. min katt :) jag är såå stolt. nu kan jag alltså släppa ut honom utan att få panik :) bra för kissen också!! inte bara vara instängd i en tvåa! haha.

och grattis sistaah and annabena!!
ny lägga på måndag samt en jycke :) good work!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my cat!!

JISSA!!!


Min älskling är borta! jag förstår inte hur det kan ha gått till egentligen..?! hämtade hem honom igår från gammelstad och ja, sen har han varit här med mig. jag har tvättat o pysslat på, jag misstänker att han rymt när jag öppnat dörren!


image14



Min lilla ögonsten är borta =/ min katt är bortsprungen :( jag ska ut o söka efter det lilla djuret, men jag tror inte jag kommer hitta honom.. ska lämna mat till honom så han vet att han ska hålla sig i närheten iallafall. jag har knappt hunnit gå ut o gå med honom så sticker han =/ DET ÄR VÄLDIGT SYND OM MIG JUST NU!!!!!!!!!!!
tänker inte nämna något med förkylningen för det är Inget jämnfört med min bortsprunge kissekatt!

JAG VILL HA MIN KATT NU!!!!!!!!!
GE MIG MIN KATT!!!!!!!!!!

Kiruna

image13

Iofs såg det inte ut sådär i kiruna! tur är väl det!
i torsdags susade jag och nellie iväg på tåget mot kiruna. en söt älskling mötte oss där och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. fredagen var en festdag och vi höll i festen. jag drack för första gången på otrooligt länge : Cider! fiifan säger jag bara. drack inte ens så jag blev salongsberusad, det gick inte! vi gick till krogen sen.. och smarta jag tänkte ju inte på att vi befann oss i kiruna så jag gick i klänning! då var inte inte alls kallt, men dagen efter.. och fortfarande idag.. min hals!!! ingem baksmälla dock, man kan inte få allt här i världen.
åkte hem igår med 18.40 tåget. får se när jag åker tillbaka till min pussbit. tror jag vill bli frisk först.

jag somnade direkt när jag la mig i sängen när jag kom hem! helt slut! kändes som att jag hade feber eller något. hojaaa "det är väldigt synd om mig".
annars kan jag berätta att jag stortvättar Igen.. räknar ca 4 maskiner. fattar inte folk som bara kör en. de måste ju tvätta varje dag! eller min morsa, en maskin till en hel familj, jag skulle bli tokig!!

jag ska lägga mig i sängen igen. kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

Broken!

"jag har iallafall en fungerande röd mobil"...
jo tjenare! i söndags gick den sönder! var på corsica och jag skulle bli fotad tillsammans med en liten besökare. gustav tappade mobilen i golvet och jaha.. ska åka och lämna in den nu idag på någon affär efter kungsgatan. kommer alltså må psykiskt dåligt under en tid nu. att bara ha en hemtelefon är inte skoj :/ men jag får väl hoppas att de flesta redan luskat fram mitt nummer så jag slipper ligga och gråta i sängen. uuhää

Påsk

sitter i gammelstad på pappas laptop och glassar. lena ph ekar från tv.n och jag tror hon kommer dö i en hjärtattack inom en snar framtid! i den där åldern och så där jävla galen! lite bättre texter, bort med pop och hon är duktig :) satt och funderade på om hon också opererat sig? tänkte på rynkor. tomas orup eriksson, haa..

påskmat kl. 18 snackas det om. sen 19.04 är det uppkast och jag ska nog för första gången se finalen. jag är lite sugen på att gå och titta. men 300kr? njaa.. jag tror jag hellre lägger 300kr på 3.5or! känns som att jag var den enda som inte gick ut igår. inte för att jag lider utav det, som jag fick det skrivet nyss "fjortisgrace".. hon hade en poäng där. idag är det tydligen "vi andra" som går ut. fårse om jag också tar på mig klackiskor(!) och struttar iväg ut på fest :) känns lite stressigt..

och tompluttis.. ingen mobiltelefon(laddare) och fryser.. stackars liten. lite taskigt att inte bara kunna ringa precis när man vill. känner mig låst. iofs kanske mycket kommer för att jag är här. men.. jag har iallafall en fungerande Röd mobil ;) haha.

jag var tvungen o skriva lite, finns inte så mycket annat att göra..


kan också berätta att jag laddat ner wallander och beck till mamma :) synd bara att hennes brännare är paj och inte vill. tekniska jag får koppla o trixa igen! känner mig grymt teknisk när jag är här :) haha.

HAHAHAH. mamma sitter mitt emot mig och skriver på msn till mig! HAHAHHAHA. jag döör. hon sitter och små flinar varje gång :) hahaha. "ska du med på ikea med mig" HAHHAHAHA
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect my mother!


now when my darling is gone..



han bara åker o åker iväg hela tiden! först två veckor när han var i umeå, sen hinner han inte mer än hem så ska han iväg igen! "du får ju följa med" yeah yeah, men jag orkar inte börja packa ihop allt i väskor igen. har ju precis fått allt i ordning och tvättat Allt igen. usch, gillar inte att tvätta.

påsk.
påsk påsk påsk. påskmust! undra om man ska införskaffa sig en flaska och sitta och pimpla själv =/ tror inte det är så bra för en liten katt eller hund att dricka påskmust. blir mindre ensamt när de där två gör hyss! nellie har fått smak för pengar! 20 lapparna ska man ha bra pejl på, annars äter hon upp dom! tror hon har slukat 40kr so far.
jissa äter bara.
ska till gammelstad senast 17.00 och äta LAX! och ägg o räkor ;) hehe. me like påsk. (jag tänker inte ens försöka stava påsk på amerikat)




you know i love you, i always will.. lalalaaaaaaa



image12
owh, älskling


ska inte panikisera mig något mer.. eeeeller hur?!?! owh..
(är det ett ord??)

blir nog betydligt virrigare i framtiden törs jag lova ;) tjoho.
jag skulle vilja hälsa också, men jag tror jag är en sån där fjant som inte törs/vill säga vem det är till, så.. ta åt er!
here it comes:
jag kan inte sluta tänka på allt som var och kunde ha blivit. drömmer om hur jag slåss, gråter och skriker, hade jag inte fått utlopp där så hade jag spruckit och jag vet inte vad jag hade gjort.

så.
kom ihåg att det var här ni hörde det först





respect easter ;)

i know i should

har planer på att pysa iväg med hunden o hojen nu när det börjar bli lite bättre väder. men jag vill ha ett mål att cykla till! zilla jobbade, björn var.. "jag ska träna, hinner inte". blä jag lägger ner verksamheten.
kanske en tur till statoil, det blir iofs 5km fram o tillbaka. mjukstart efter att ha legat efter lite.. (okej, en heel del)

jag o jissa var ute o gick precis. träffade grannens katt som ser ut som en norskskogskatt.(stavning!)
jissa lät som.. en bäjbis! (på tal om bäjbis ; fuck vilken babyboom)
tom kollar harry potter i ordning.
jag har lagat köttfärssås och spagetthi idag.

mitt internet är fucked up! sega jävla skiiiit.
ääähh.. ska tröstäta. jag har blivit fet o ful. fan va less!!
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect badboll 2007

Ett måste ha


jag vill ha en hylla! jag har hittat hyllan! på ikea finns min dröm! har först nu orkat skriva mer om min drömhylla :) haha. måste snacka mer med morfar så den får plats i bilen. (eller söka på blocket)


EXPEDIT, 1400:-
image11
är den inte fin? va? hehe.
jag måste på något sätt försöka få hit den. kolla blocket konstant eller åka till happis. är så jäävla less på att åka/köra bil nu. det är inte granne till gränsen precis! usch. the train next time, pliiiz!

njepp. ska skutta ner i tvättstugan så vi får rena kläder I ÅR! varje gång säger jag "vi måste börja tvätta oftare så vi slipper de här". samma sak.. fattar inte hur vi lyckas. men nu kan jag skylla på att vi varit bortresta och inte haft tillgång till tvättmaskin (iallafall inte jag!)
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect expedit