I say it like mia - kollektivt liv

jag gillar mitt nya temporära liv, mitt nya kollektiva liv. dock skulle jag ha bättre samvete om det skulle finnas en till säng i vardagsrummet. jag tycker faktiskt rätt synd om per som måste dela soffa med mia och daniel, eller är det tvärtom? det är synd om mia och daniel som får dela soffa med per? :) välj själva!

nellie är fortfarande på semester/kollo i gammelstad. skoj och jissa är iallafall hemma. jag tänkte knalla ut med den lilla råttan om en stund. jag tycker hon kan få sova vid min sida en liten stund till. hon sover ju i sin bur om nätterna annars! japp, vi låser in henne. hon går omkring och hittar på så jävla mycket bus annars! dessutom kissar hon inte i buren vad jag vet. så direkt när hon börjar säga något där in ifrån så är det bara att ta på sig skor och jacka och Sen plocka ut henne ut buren och springa ut och låta henne göra sina behov.

mia kom precis in i sovrummet och såg nyvaken ut. jag kan inte påstå att jag har varit vaken många timmar heller! nu hör jag daniels röst och tv.n som går igång. PP är inte hemma ännu, han har myst ihop på kronan i en studio. skoj vaknade till men verkar somna om igen, om jag inte rör mig för mycket :)

jag orkade inte köra jonatan till jobbet, trots att jag redan var vaken och stod på benen. vad ska jag med bilen till idag? en söndag? en riktigt röd söndag är det säkert också! men imorgon måste jag nog upp.
nyårsafton!

jag tror vi ska ha något litet påhitt här, jontan frågade nämligen vad vi ska äta imorgon :) inte för att vara elak, men det blir en liten grej. för jag vill Inte lämna bort något djur! de ska vara med mig och ingen annan när det smäller i knutarna stup i kvarten! jag är så nervös för att skojis ska bli rädd för fyrverkerierna :/ hon har iallafall inte reagerat speciellt mycket av de små som de fyrat av.

jag vill också tillägga att jag kommer tycka att det kommer bli väldigt tomt när samtliga gäster lämnar boet. värst är det med mia. när hon åker så åker hon inte bara hem till höstvägen, nä hon sätter sig på ett Flyg. kan man göra något värre? 9 månader! jag skulle fan hinna vara gravid och trycka ut en unge innan hon är hemma igen! OM hon kommer hem. jag kan förstå henne om hon vill stanna, jag var så jävla sugen när jag var där två veckor i oktober/september så. jag skulle faktiskt tänka mig att flytta med henne! söka något häftigt jobb och daniel kirrar jobb till jonatan. så bor vi typ.. nånstanns när jag vet hur man tar sig. typ.. träd ställen. jag försöker övertala jonatan hela tiden att vi ska flytta! försöker förklara att det blir enkelt för honom att hälsa på sin bror som bor strax utanför falun. massa bra saker händer och kan göras om man bor där. tänk bara om man vill åka utomlands? sommar-sverige? åka bil? åka till gbg som jag aldrig varit till? det finns så mycket. men istället sitter man här, i mörkret eftersom det fan inte ens finns någon snö!!!!!!!!!!!!!!

nä nu ska jag fan sluta gnälla och sätta mig i vardagsrummet och ha lite quality time med mipiz och "danne" innan de flyger iväg från mig! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect our kollektiva liv :)

Julafton och juldagen 2007

julafton var kanon. verkade som alla var nöjda och belåtna! pappa fick en mobiltelefon av mamma, det fick malin också. jag kammade hem en svin schysst ny ipod :) den passar dessutom i itripen. julbordet var kanon, jag var otroligt mätt. sen såg jag sista avsnittet av julkalendern, jag har sett Varje avsnitt av det! mer än ipoden så hade tomten varit snäll mot mig, jag fick pengar, nivea saker, bordstabletter, två böcker om mat, godis :) har ju säkert glömt bort något.

juldagen var bra. jag trodde inte att det var en utgångsdag! sov länge, badade och mös på hemma. tills jonatan kom hem med matkassar och berättade att jag hade Fel! han hade tydligen gjort klart för mig långt innan att vi skulle ut. tufft! bara att börja komma i stämning. vi åt fläskfilé och gratäng. sen kom det folk.. jag ska försöka komma ihåg att lägga upp bilderna senare på pixbox. 
vi åkte till cleo, stod i kö också förståss. det andra jag gjorde där inne var att besöka toaletten.. tjejernas kö var ut genom dörren!! jag såg två tjejer smyga in på killarnas som var kö-lös.. BIG MISTAKE! jag törs fan inte ens skriva om det, jag har bakisångest över det fortfarande. men jag fick iallafall besöka toaletten!

mot halv tre gick vi, träffade B och några andra utanför matstället. det var sjuk kö och vi struntade i att äta mat på stan. vi skulle gå til statoil och ta en taxi därifrån istället. det var länge sen jag hade sådär ont i fötterna! jag var tvungen att ringa till mia och prata in ett mobilsvar om hur Ont det gjorde. "hej du får Inte lyssna på hela medelandet för det handlar bara om hur ont jag har, med andra ord kommer jag gnälla tills jag kommer fram till statoil" och så började jag spela in ett gnälligt samtal på mias mobilsvar. jag har faktiskt fortfarande ont i mina trampdynor för att gnälla lite extra.

nää.. nu stressar dom mig! have 2 go
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

23e december 2007

dagen före julafton.. det är nu som man ska ha gjort allt färdigt. köpt alla klappar, slagit in allt, förberett ytstryseln.. hela kalaset. men nej, jag har inte slagit in allt, tror till och med att jag måste slå upp två paket. jag är osäker på om prislapparna sitter kvar eller inte.. Kuul.

men jag är ändå nöjd med de jag införskaffat. jag har också gett cash till gitarren, hela 1000kr! fuck nu är jag fattig. men imorgon kan jag skicka iväg ett kassakort. fun fun.

nellie är redan i gammelstad. hon är där och mår bra, får springa lös och gå ut kl.4 på natten. skoj har inte sån lyx. men ikväll tror jag att jag seglar över dit. orkar inte stressa på morgonen imorgon, mest för att jag Vet att jag inte orkar köra jonatan till jobbet. japp, han jobbar julafton.

blev en utgång igår också. och man mår därefter. jag ska Aldrig mer dricka!!! ska försöka hålla det också.
provade min nya klänning igår, jag tyckte jag var svin häftig! håret skulle jag kunnat göra annorlunda, men annars helt OK. hoppas bara att jag höll mig borta från vimmelbilderna, jag Hatar dom. funderar på att söka till att bli sån nisse.

på med byxor, ut med hunden. jag har halvbadat för en stund sen, sitter i min nyårs-blåsa just nu. fan vad jag har klänningar? haha. kom ihåg att det var här ni hörde det först



image36



respect

Julklappar & födelsedag

jag har försökt köpa lite klappar. jonatan fick en gitarr från lasses musik. jag vågar skriva om det för att han redan vet att han har fått den, han var nämligen på plats. ska nog säga att PP också var med på den, gitarren var inte billig.
hann förbi morfar som fyllde 80år idag, skålade och gav honom en bukett blommor. skoj fick följa med oss in dit. vi hade ju varit förbi djur magazinet och köpt lite grejer till henne. hon var inte med in på affären så hennes nya halsband var allderens för litet, men hennes tröja var helt underbar :) det efterlängtade flexikopplet fixade vi också.

jag belönade mig själv med lite presenter också, jag har ju köpt såå många julklappar nu. zilla o annabena, mamma, jonatan.. ja :) jag fick en klänning av mig själv! som jag sa till mia när vi var på stan allihopa - "fan va länge sen man var på stan när något var öppet". sant. fuck vad länge sen det var man Gick på stan. jag höll på att handla ihjäl mig. jag köpte faktiskt klänningen i smyg. stod och vred mig och kollade mot utgången så ingen skulle komma på mig :) sen kunde jag inte hålla det för mig själv så mycket längre utan berätta till mia vad jag hade gjort! haha fan va hemskt! smyga med att köpa grejer. men helt seriöst, jag har inte råd med det. jag har inte ens råd att köpa julklappar! fattar inte vad jag håller på med. dessutom har jag för länge sen beställt kläder från en katalog, alla kläderna kom inte samtidigt, utan tre plagg kom för någon dag sen. bara att betala och hämta ut de också! jag har inte ens provat de :) jag undrar om jag ens kommer i de nu, jag har fan gått upp i vikt som satan så jag ser ut som en kassler i allt jag har på mig. snart passar inte ens mina mjukiskläder, NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!!! fan också om jag får höra det igen!! jävla små fjantar

nää.. nu är det jul snart i vårt hus. funderar på att göra killarna i köket galna och slå på lite julmusik :) tycker de kan få lite julkänsla. PP har ju trots allt köpt en julgran till oss, haha. en sån där liten jävel.
tror jag måste fota den och lägga upp den. måste stabilisera upp de här med att slänga upp bilder på internet.
näää.. nu jävlar!! nu har de gått lös totalt med gitarren och nu ska de banne mig bli lite julstämning här!
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect chrismas

sömntutor

så var det dags igen. jag tror jag har lyckats ställa tillbaka mitt dygn något så när. jag har hunnit duscha!! jag har försökt väcka mia som har somnat på soffan för jag hade tänkt studsa in till stan och springa lite ärenden.. men vi får se vilken tid vi kommer in :)
ska inte gnälla, det har annars alltid varit jag som sovit förlänge och gjort så vi missat allt vi skulle ha gjort. mia har byggt bo här, sen nån dag. känns rätt bra trots omständigheterna att ha henne här, om mindre än en månad så är hon inte ens i samma stad som mig längre.. och då tycker jag minsann att hon får ligga på soffan och dra sig!!

jag ska borsta ut mitt hår nu. (fyyfan för vanligt hår)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Jag har uppdaterat mig

yes, det har jag! jag har varit (okej, jonatan har) duktig och stoppat in samtliga bilder in på datorn från kameran.
mest fick han fart eftersom vi ska låna ut kameran till linnea som ska fota sin tävling, eller hur det nu var.

anyway. det finns bilder från när skoj var pyttepytte och fick vara i stugan, när hon blir lite större, min födelsedag, mias födelsedag, spontana fester.. vanligt gorm. you know.
och jaa.. jag har inte förminskat, redigerat eller gjort ett skit med bilderna. jag kan inte ens förminska en bild, så hajj
är jag på bllder och sånt. så.. live with it!!

KLICKA HÄR OCH SE!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

facebook

nu har jag gjort ett försök till att förstå mig på de där nya påhittet. så om ni får massa konstiga saker från mig så.. är det bara för att jag försöker och säkerligen har gjort Helt Fel! håll ut. snart lär jag väl mig.
jag har börjat spela poker, mest när zilla också spelar :) haha.

sen kan jag berätta att jag blev sjukt lättad.. jag skrek rakt ut och hundarna blev helt tokiga och börjad hoppa på mig. jag har fått så lite pengar från a-kassan för att jag saknar ett arbetsgivarintyg. vi snackar 2000kr mindre i varje utbetalning. det är rätt saftigt när man inte får super mycket pengar! + att jag fick en härlig försäkringsräkning på nellie här om dagen + massa andra mindre bra saker. jag är Lycklig!!! guuuud!!!!

sen hoppas jag att securitas ska öppna ögonen för mig. det blir inge mer glida runt på stan och herjja, that´s oveeer. ju mer jag funderar på det, ju mer så börjar jag tro om hon kanske var trött och med misstag sa fel tid? men.. det är inget att grubbla över, fast jag gör det nästan hela tiden. bajs.

nää önska mig lycka till. nu ska jag snart till mias fik och hjälpa henne och köra hela bolaget i konkurs:)
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

desperate test




Edie
All the neightborhood marvels at your short skirts,
car-washing skills, and, how can we say this nicely...you competitve spirit.
When we move in next door, yours is the gift basket we´re most
looking forward to. Untill the next neightbor
moves in, that is

image35

hittade ett test på en annan blogg och var tvungen att göra testet. haha, måste säga att jag blev lite chockad när det kom upp att jag var mest lik edie. jag var rätt säker på att jag och mrs hodge inte hade så mycket gemensamt.. men ändå!!
vi kollar som sagt ikapp desperate housewives och i de avsnitten som vi ligger på nu (S03e06) så har micke vaknat upp från koman och edie lägger sina äckliga vantar på honom. jag Hatar henne verkligen. usch. men.. i de nya så har jag inte lika starka känslor.

näpp. ska försöka få tag på ncis avsnitten och lägga in på datorn. annars får jag väl lov att börja se las vegas lite i för tid. btw så vill jag berätta att jag hatar björkskatan! av den enkla anledningen att jag fan inte hittar postlådor! fick fråga en tant på vägen! iofs visste jag att det fanns en vid centrum men jag hade ingen lust att gå dit nyvaken och ingen koll på håret för fem öre. nåja, hittade en vid blidvägen om någon undrar!!!!

mat ska lagas och jag ska som sagt se på något.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect edie

trist amanda

3 dagar till lucia, 4 dagar tills mini-me blir lite större. inga julklappar är inköpta! jag har köpt veckorevyn och råkade se ett gäng klänningar som är sånt där "måste-ha". kul när man är näst intill pank och knappt har råd med julklappar. än mindre betala av bilen som orsakar att jag knappt har 1200kr att lägga på klappar. KUUUUL! igår känns det som att det är mycket mer folk att köpa till. jag har försökt övertala mia om att ta såna där fina foton och fixa (på oss och killar) och ha det som julklappar från oss själva - till oss själva! tycker det lät som en otroligt lyckad idé!

har också varit och kollat zillas match idag. tyvärr missade jag den första för att jag inte kunde ta mig, men tack så finns det stjärnor som kör mig (till den andra matchen) det tackar jag för :)
en pyttipanna från kvantum och jag såg idol finalen. japp. jag såg idol, igen. måste erkänna att amanda är så mycket bättre än den där andra blondinen. amanda är fan artist och ingen såndär.. annan människa. när mari körde vinnarlåten före amanda så tänkte jag bara "åh helvete, det är fan en mari låt, det här är ju uppgjort, JÄVLA PUCKON!" men jag tror ändå att amanda kommer gå längre! den enda i idol som jag faktsikt gillar. aja, grattis mari
(fullt medveten om stavningen)

angående zillas hockeymatch så gick det vägen. jag trodde att de skulle vinna med kanske 7-1 som minst. de vinner ju nästan alltid med bra marginal. men nej. det var spännande den här gången. och ja de vann igen :) clemmensnäs eller vad de nu hette brukar alltid börja tacklas svin hårt, slåss och göra fula saker. jag blev så nöjd när de var dom som åkte i backen. iofs verkade det rätt illa, men jag var ändå lite nöjd över att det inte var "någon av våra tjejer" som låg och ohmade sig på isen! grattis till 3-2!

jag ska kolla vidare på internet, köra en malin och läsa aftonbladet.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect luleå hockeys damlag

dagen efter, mias dagen efter kalas

oh my, det var trevligt igår. startade försiktigt hos mia och drog vidare till tuna. vi körde lite bowling och om jag inte minns helt fel så tog jag hem matchen i det stora hela! (lite grattis till mig också) anna körde oss vidare till o´learys där det spelades på maskiner och andra grejer. skålade vidare till cleo och träffade massa folk! jenny och lotta bland annat! är för bakis för att orka skriva mer utförligt om det, känns som att jag blir mer bakis när jag tänker på det :)

steg upp väldigt sent, kring 13 tror jag. tog en dusch och åkte till sunderbyn och hämtade mina darlings. frills föräldrar var sugna på en russell de med, verkar bli ett eventuellt valpköp till våren eller hösten! lyckliga valp som hamnar där säger jag bara! åkte förbi hemma i gammelstad och hämtade räkningar. hem hit igen och.. kollade ikapp julkalendern! jag ska banne mig få julkänsla! nej jag har inte pyntat alls här. men igår på bowlingen så dansade jag och jonatan till nån julig låt.. "vi kan dansa åt andra hållet.." något sånt.

haha, de sålde inte bärs heller. man fick boka VIP eller hela jäkla hallen för att få köpa. så.. vi hade varit smarta och tagit med oss eget :) sprang på toaletten rätt ofta om man säger så! kände mig som 17år igen! (ja jag fick visa leg när jag skulle köpa ciggaretter på ica)

ska mata kissekatt och åka till kvantum tror jag. jonatan slutar om 20min. kom ihåg att det var här ni hörde det först!


respect mia! :)

ute i sista sekunden

att planera har aldrig varit min starka sida, det kan nog de allra flesta intyga. vaknade tydligen sent och jag törs inte tala om när det var. väl medveten om att vi skulle till mia ikväll.. jag var helt inne i vad jag skulle ha på mig, söka reda på allt som jag behövde och skulle kanske behöva.
när jag sen satt vid datorn och sneglade ner på golvet och såg skoj.. slog det mig! HUNDVAKT!!! panik! what to do? jag är lite chockad över att jag inte fattade bättre än att direkt fråga frills föräldrar. frågade zilla, johannes, anna, max, annas syrra.. listan är lång. usch vad segt. nåja

har ätit en liten middag och sitter här med ägg som ska mätta de sista. har egentligen ingen som hellst tid till att sitta här.

btw, vi har fått mer klagomål om kissekatt. och jag måste be om ursäkt till hon här nere, jag trodde att det var hon som gnällt om katten också (iofs kan de vara hon med, men ändå) vi skulle gå ut med skoj som var tvungen att kissa. nellie och jissa fick följa med som stöd till de lilla livet. utanför vår port står en bil parkerad. det är grannen som bor mittemot oss, fast nere. han frågar med finskdialekt  "är det eran katt?" jag svarar glatt och förväntar mig samma svar som jag brukar få när jag svarar: "jaa de är vår katt". gubben/karln som står vid bilen börjar prata om att vi inte får ha vår katt ute lös utan uppsyn. jag blir paff eftersom jag Inte förväntat mig att han skulle svara så tillbaka. jonatan blev lite irriterad och svarade rätt snabbt : "men.. de där orkar jag inte ens börja diskutera om." jag sa försiktigt "men.. det är ju en Katt" diskutionen som ändå uppstår slutar med att grannen säger att vi har satt vår sista potatis och att han ska kontakta lulebo. jag tyckte att han hotade oss när han pratade om potatisar. men vi har ju faktiskt varit till lulebo och pratat om just katten då vi misstänkte att det var tanten här nere om klagat på oss.
det här ska bli kul att se hur det går.

nåja, jonatan flåsar mig i nacken. ska nog ta och åka iväg till sunderbyn, storheden och sen tillbaka till björx.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

packad på en tisdag

vår nya dator hade anlänt så jonatan var i full rulle med att dra ihop alla kablar och flytta över grejer. mia gick en konstig väg hit, vi hade planerat att möta henne med tomtebloss! men.. när man tar konstiga vägar får man skylla sig själv! jag kan berätta att jag inte använder den nya datorn. windows vista? dessutom var det den här datorn som visade sig när jag slog på tv.n.

jag och mia skulle ha följt med min mamma igår, men jag törs inte skriva något om det här ifall fel person läser. vi blev hemma hela kvällen istället. jag hade besökt bolaget för mias räkning och vi drack vin. jag vet inte när eller hur det hände men jag bad mia att få följa med henne ut en sväng så hon kunde gå hem! jag var vääldigt rund under fötterna just i slutet. vinglade mig i säng och somnade i samma sekund om jag nuddade kudden. spännande.

btw om den där bloggen. nellie är inte 2år, hon är faktiskt 1½år!!!
kom ihåg att det var när ni hörde det först


respect my nellie

jag är en tupp

tupp tupp... jag gillar julkalendern, fast jag är ute en timme försent. hoppas det finns något på swebits, fast det har jag svårt att troo.

självklart finns det en bra anledning till att jag är uppe och varit det en stund nu. jag har kört jonatan till jobbet för jag vill ha bilen idag. jag ska nämligen till arbetsförmedlingen idag.  björn hade också fått ett papper om det, adecco ska informera eller söka nya medarbetare. kl.11 drar det igång och det blir en hel timme. efter det är det snack om lunch inne i stan. kanske lyckas övertala B att följa med.

04.33 kom skojs första "konst". det börjar bli lite jobbigt. nellie satte igång att skälla och jag trodde att det var någon som bröt sig in i lägenheten eller redan var inne :S läskigt.

jag är väldigt sugen på att gå och lägga mig igen, men chansen att jag inte kliver upp igen är allderens för stor. det handlar ju trots allt om min ersättning så jag vågar inte äventyra den.

sen kan jag medela världen att jag har gjort kopior på mitt kursintyg från stockholm! varför är det intressant? JO för att mias mamma berättade för mig att det fanns ett jätte bra jobb för mig att söka! med vovve och hela köret. ska skriva ut en ansökningsblankett eller två från björn och sen skicka in alt. lämna in personligen. tror ändå jag ligger rätt bra till. det är inte så många människor som går kursen själv och sen söker jobb! Jag är Bäst!
(har dock rätt mkt att betala tillbaka=/)

ska snoka reda på ett par hörlurar tror jag.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


julgalan i luleå

premiär för min del på julgalan. mia fixade mitt hår så jag såg ut som en liten prinsessa! :) och tro mig, jag kände mig som en också! musiken som skulle spelas under kvällen var jag mycket skeptisk till, utom linda b. men trott eller ej så var det jävligt mäktigt. vi hade bra bord dessutom. kvantum hade gjort ett riktigt fint kap! bara ett bord vad jag kunde se, från stora scenen. riktigt bra mat, jag hade förväntat mig mat som inte ens skulle gå och äta så det kanske beror lite på det också. i början så kändes det som att det bara var vi tre kvantum bord som inte satt ner i våra stolar, utan dansade istället. vakterna hade ett jäkla problem där en stund. tills dess att resten blev så pass rund under fötterna så de också vågade släppa loss.

efter brolle jr och markus fagervalls lilla intro där, så gick det snabbt. massa artister och sånt. det var väldigt skoj iallafall. trots att det inte alls är något som jag skulle välja. kanske jerry ;)

jag är riktigt less Igen.. fick låna ett par hörlurar av min mamma för att kunna lyssna på min ljudbok.. tror du inte hunden är i sängen och biter sönder även det paret??

nu ska jag vara arg

1a december 2007

rätt häftigt datum tycker jag! för att tala om det som hänt innan tolv slaget (kallar det för idag) så har jag hunnit med massor känns det som. vaknade rätt sent, gick med båda hundarna till universitetet. tänkte hälsa på mia ett slag innan hon skulle stänga för dagen. skoj gick hela vägen själv, utan gnäll eller något större problem. det tog mig ca 45min om inte mer, att gå dit. det är rätt länge tycker jag. fick skjuts tillbaka hem. inväntade jonatan som slutade 18 tror jag det var. åkte på bolaget med han och hans jobbarkompis johan. stannade också på kvantum och inhandlade mat och Hårfärg. åkte till johan och kollade när de två provade kläder inför morgondagen JULGALAN.

sen åkte vi hit. jonatan lagade lite mat och johan färgade mitt hår. jag valde en chokladbrun färg! jag är faktiskt nöjd. jag har svårt för att bli nöjd på en gång när jag färgar. brukar normalt få vänja mig vid färgen.. men :) jag har inga dreads kvar, men innan johan började färga mitt hår så var det en jävla massa tovor.. som han tog ut. jävlar satans helvete vad ont det gjorde, jag Lyfte från toalettstolen ett flertal gånger. men iefterhand så tackade jag honom. för nu kan jag borsta mitt hår utan en endaste tova!! det finns ingenting kvar.. annat än "vanligt" hår. känns konstigt när allting är så lent! trots att det är åt helvete slitet. tror jag ska rycka upp mia imorgonbitti och se till att hon klipper mig lite. det är inte alls i samma längd något. sen tänkte jag också be henne fixa en häftig uppsättning. vi ska trots allt vara hos johan kl.15 imorgon.. det är väldigt tidigt för mig. tror det blir sminkning på plats! kommer säkert vakna först vid 12 snåret om jag får bestämma (vilket jag säkert inte får)

sen vill jag berätta att skoj är en jävla valp jävel. som jag berättat tidigare så har hon bitit sönder en hel del grejer.. datasladd, bankdosa m.m. men idag rann det över! hon låg i soffan och verkade bita på något, jag trodde i mitt stilla sinne att det Bara var på kudden eller något annat. EERR FEL! för att ni ska förstå tar jag den långa versionen. - jag har börjat lyssna på en ny ljudbok Liza Marklunds Gömda. sviin bra bok. låg och lyssnade till 5 på morgonen. steg till och med upp och laddade ner fler skivor eftersom jag glömt att ladda ner alla. helt inne och så jävla förbannad. det är anledningen till att jag låg vaken. - ialllafall, skoj låg i soffan och bet på något. jag lyfte upp valpen och kollade. såg de gråa sladdarna som jag Vet hör till min ipod, HUND FAN HADE BITIT SÖNDER MINA  LURAR! okej.. ipoden lever och varför skriva en hel novell om det?! men jag hade sett framemot det så jävla mycket att få lägga mig i natt och fortsätta lyssna. jag är helt förtvivlad!! just i det ögonblicket hade jag kunnat ge bort henne - först till kvarn! men, hon är min lilla ängel ändå, men jävlar om hon biter sönder de nya jag ska köpa! #-+?9(´¨*

nää.. ska luta mig tillbaka i soffan med mitt rödvin och se desperate housewives en stund. jonatan kommer väl närsom hellst. han kör hem johan till klintbacken! vi ses på julgalen!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my ipod-earphones