Fet dag

fettisdag "fettis-dag" haha. passar mig utmärkt, alltså Min dag. haah.. långsökt. har inte fått i mig någon semla och jag har inga planer på att få i mig en heller. men tom den lilla lusen sitter och gnäääller, gnäll gnäll "jag vill ha en semla" tjat tjat tjat. och där blev de precis värre när han smygtittade på mitt skrivande.. "äh jag ska också skriva en bbblogg" han tröck verkligen på ordet Blogg. hmm.. :)

vi flyttade idag också. lite mer action i flyttandet idag. fick med oss liite mer än bara någon låda. ska ringa bredbandsbolaget o höra om de kan flytta mitt bredband typ Nu? (tom sluta skaka eller så vrider jag huvudet av dig!) har flyttat alla möbler utom sängen och databordet (o datorn)
kände att jag inte riktigt ville sitta i en lägenhet utan lampor och internet.. men nästa natt blir det nog övernattnig. då ska vi ta resten. går rätt snabbt att flytta.. man märker hur lite saker man har.. har inte lyckats samla på mig så mycket under mitt år som utflygen-person.

ni som är oroliga över mina ögonstenar (jissa o nellie) så kan jag berätta att jissa bor hos mina föräldrar utan att komma hem tills vi fått till allting och nellie är där fast sover hemma. hon åker fram o tillbaka till gammelstad. (dock var det 2a gången idag.. ) blir nog bara en dag till. gillar inte att ha min hund borta :/ haha jag viill ha en rottis som ska heta attack :) skulle nog bli rätt nertryck av den.. skulle inte ha muskler till att trycka ner den. eller så har jag förutfattade meningar om dom. jag tycker faktiskt de är fina.

råkade berätta till tom att coop & kvantum har öppet till 23.00 så de kanske blir en semla :P haha. blä kom just hem orkar iiiinte.
hjoo.. mina vänner, om vi fått i ordning i lägenheten till helgen så är det mycket möjligt att vi har en liten fest där. ingen helfest. de är otrooligt lyhört..:/ men allt något, right? såå.. lås inte fast er vid några planer, utan håll er obokade :)
nää tom börjar få abstinens efter sina fucking semla, have 2 go!
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

djur i sin ära

men att bita av såhär många sladdar? här försöker man..
iofs är det sladdar lite här o där pga flyttning som komma skall. men ändå! jag går ut, tom går ut, vi går ut. jag köper tuggben och grisöron.. jag aktiverar o tränar. vilken liten.. yngling!
katten är kvar i gammelstad fortfarande, lika det eftersom han skulle få flänga fram och tillbaka rätt mycket annars. får ju nycklarna snart.. :)

gick bra i gammelstad.. mormor blev glad, mamma blev glad.
jag har ont i mitt huvud och.. ja. jag vill se two and a half men.
jag måste sluta sitta vid datorn så mycket som jag gör. aftonbladet, kuriren, nsd.. blir störd. har till o med varit på blocket, tradera och ebay. jag vill veta vart folk är o surfar när de köper kläder online. iofs skulle tom bli galen eftersom han inte skulle ha någon uppfattning om vad jag gör för pengarna egentligen. han är ju som med annars hela tiden och håller mig i handen.

har lagt beslag på malins dator nu.. en vecka är det tänkt. den är konstig och saknar bokstäver.. N är borta! bara en liten plopp.. tack för den! blä. jag vill ha en bärbar dator! en flatscreen, en kamera, möbler! jag Ska köpa en ny sängram iallafall. hostar jag så låter det som att sängen ska braka ihop. brasved är vad det är! benen är typ av och benen i mitten finns inte kvar längre. skåran mellan madrasserna gör så min rygg gör ont.

owh.. om mindre än en vecka kan vi börja! flytt flytt flytt
har adressändrat klart nu, har ändrat elen, beställt beskitning på den här lägenheten, bredbandet, ja de är väl allt.
till råga på allting som har arbetsförmedlingen fått för sig att avskriva mig! hur i helvete tänker dom? jag har fan sökt allt de sagt åt mig och jag har inte missat något fucking möte. skrev ett väldigt argt brev till dom... till min handläggare! ska bli skoj o se vad han svarar till mig.. idioter hela högen!!!!!!

och alla hjärtans dag idag..
jag ställer nog stora krav och förväntar mig mycket när jag skriver de här.. MEN
jag tror det kommer bli den bästa någonsin! jag vet att jag hatat den här dagen, men det var bara för att jag skulle orka ta mig förbi den utan att vilja hänga mig själv i kökslampan! owh jag ska fixa något bra och bli äckligt romantisk så tom blir rädd för mig! ut o äta.. heh, jag behöver inte gå ut när jag har aaallt jag behöver här hemma :) skönt o slippa gå ut genom dörren för det.
han är här när jag somnar, vaknar.. ja, ni förstår vart jag vill komma. kanske låter som att det är lite för mycket? nope, jag är super nöjd och vill bara ha mer, mer mer mer GIVE ME!!

läskigt vad en enda person kan göra med en. jag syftar på alla bra saker nu, för man pratar inte högt om dåliga saker (what, dåliga saker, vad är det??)
nöjd nöjd nöjd. och när vi flyttar blir det Vårat hem, mitt och toms egna hem. skapa nya egna minnen. lite läskigt o komma på ibland att jag o markus flyttade in hit o så bor tom här nu? nej, det ska bli perfekt det här. (liten hund har en dröm i vardagsrummet)

vill åka överallt också! utomlands, stockholm, göteborg, hälsa på henna och självklart allt jag ser framemot till sommaren : hålla-hand-gulligt semster-sak till byske! känns lite risigt o tänka att man ska bo i tält.. men jag funderar ut något. jag läängtar! jag har beställt 3 par nya skor som kom här om dagen också :) sommarskor, är det inte ett tecken på att jag längtar dit so tell me? jävla satans kyla far o flyg. den enda som uppskattar snön här i huset är nellie..
skrämmande glad och skuttar glatt rakt in i snöhögar som de vore ingenting, tvär nit varje gång!

har mailat o läst som en galning om kurser att gå med henne. hundhuset, retriver  o spaniel mojjs.. blä. konstiga otrevliga personer på något annat place.
måste virka ihop mitt hår också.. ser ut som hej jag kan inte hjälpa dig. en stor dread i hela skiten. ska ta kontakt med anna innan jag flyttar tror jag!
neej ska störa min lilla pussbit nu.
love ya!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Sista kvällen

(på ett tag iallafall)

snart åker via bort. imorgon eller på måndag verkar det se ut att bli. hon kommer säkert vara jätte duktig som restuarantchef :)
igår blev det en spännande kväll. jag o mia var sega och det blev förfest här och taxi direkt till krogen. visade sig att mia visste vem chaffisen var :) tydligen jag också, haha.
jag kom in gratis på cleo tack vare att jag var såå smart och tog toms csn/mecenat-kort!! owh va skönt de var. sen roade jag mig med att slarva bort mitt bankomatkort, som sjäälvklart inte var borta! hittade det i bakfickan. samma sak med garderobslappen:) jag har aldrig varit bra på att söka.
däremot undrar jag vart jag har mobiltelefonen? hmm..

fick dessutom höra att jag såg gravid ut. tack för den.
"hej, oohh... är du gravid?? "
"ehh..jo"
jag kunde inte berätta att jag blivit så fet, men jag sa att jag skulle ta bort det. mia blev skogstokig och berättade att jag inte alls var gravid och massa saker. han berättade som "tröst" att han också varit tjock? hmm.. sen gick jag omkring o sa till alla killar att de var tjockisar? iallafall 1 vad jag minns. haha.

neej jag ska borsta tänderna o sånt. jag har nämligen fått ett mail om att mina skor ska vara framme :) flera par skor ;) me like this.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

a very good day

jag har nästan ställt mitt dygn rätt nu. har kört tom till hans "playdate" med frill ska hämta honom på en stund. ska till mipi o hålla upp ögonen på henne innan det :) hon har inte sovit något ännu, kan det vara resfeber?

annars kan jag berätta den väldigt goda nyheten att jag får ha kvar mitt bredband när vi flyttar!!! inge jävla fucking comhem!! iofs blir det i telefonjacket, men jag har ändå bredband!! :) ringde dit nyss (ingen lång kö, hör och häpna) och tanten jag fick prata med Hörde vad jag sa!! min nya adress är väldigt svårstavad och hon Lyssnade!! ingen annan hade hittat! oh vad hon är bra! duktig duktig duktig!! 500kr o flytta skiten, men fan hellre det än nå jävla comhem! kommer inte in på någon jävla hub eller något sånt med comhem.
har ringt till arbetsförmedingen också. skulle boka en söt liten tid med min handläggare.. är en dag försenad men det bryr jag mig faktiskt inte ii :)

sen har jag lurat ut tom :) han ville springa o jag följde med på cyklen. han hittar inte så super bra så jag skulle visa honom en bra 4km sträcka :) det blev aaningen mycket mer. cyklade genom något indusriområde och vips inne på klintbacken, till lulsundet och björx o sen hem. det är långt vill jag säga! men tom o nellie var så duktiga och sprang :) med cykel är det rätt simpelt ändå. han tycker att det är min tur o springa idag, men HAHA. nellie var gode trött ;)

nu ska jag skutta iväg till mia :)
kom ihåg att det var här du hörde det först

respect