Slooowly

onsdag.. onsdag.. mina dagar blir som halva. är med halva tisdagen och halva onsdagen. idag (onsdag) är det iallafall tänkt att tom ska åka och träna med frill. and mee.. jadu. jag kanske ska slänga in några ansökningar och ringa till arbetsförmedlingen och vara viktig. sen få slut pengar på mobilen pga bredbandsbolagets otrooligt korta snärtiga telefonköer - PUCKON!
snacket går om att mipi ska snart dra till kiruna (rixx) och bli stabil och arbetande mipi. och malins födelsedag 2 mars också, big22 ;)

har varit till brändön och hälsat på min kusin och tillhörande sambo idag också. mini-me var med också, var tvungen o visa upp min söta vovve för dom :) de har en 7årig lassiehund som heter kompis. haha märks nog att vi är släkt. hennes hund heter kompis, min katt heter jissa. (och fattar folk fortfarande inte att jag kan stava till Gissa, men min katts namn stavas med J!!!!!)

ggr.. borde äta något. har varit på kvantum och inhandlat nya nyttigheter. blommhål, paprika massa sånt där grönt. nee. ska se vad som försegår inne i köket!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

ännu en helg :)

fredagen blev ändå en rätt lugn kväll. jag o frill drog förbi ida o görans nya 2a på buttegränd. kom lite annat folk också dit :) nellie fick leka med idas akela och emmas diva. full rulle och nellie sov väldigt gott den natten :) väldigt bra hundmotion! sen körde jag hela patrasket till örnäet och jag o frill åkte hem till mig och.. flottade. haha. sen drog han till björx o sov.

lördagen blev lite mer.. spännande. jag o mia var på storheden o gav butikerna där en chans (me don´t like) och sen var de bara att slänga på sig (som annabena brukar säga:) festblåsan(tror det är nå sånt) och göra sig redo. kände mig väldigt uppklädd för att bara vara på vanliga fester :) haha. vi var först på hagelvägen hos frills tjej och hennes systers födelsedagskalas/fest (de fyllde år för ett tag sen) och sen gick ja mia och tom en liten bit i kylan tills jag tog upp mobilen och ringde jonatan som fick dra någon stackars nykter johannes i öronen och hämta oss. (denna johannes fick höra många fina ord utav mig som ville ha skjuts hit och dit) var en sväng på brass, skyller på att det var från 18 och vi ville inte vara kvar ;) haha. right

dagen efter smällan var ok. kunde ju faktiskt röra på mig :) tror allt egentligen handlar om att jag inte ska röka när jag dricker. nog för att jag sög i mig en o annan.. but stil! YEAH!!
njepp.. ska se 4e avsnittet av the L word om jag någongång får de att fungera, fucking corrupt files!
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my sleepin beauty ;)

friday

imorgon är det iallafall fest. utgång eller inte utgång är inte fastställt ännu. mipi vill stanna, jag tror jag vill ut och tom har jag inte ens frågat :) ska snart iväg till stan, ska på bibblo och massa annat sånt. funderar på o kanske gå o handla något.. fick ju trots allt presentkort och shoppingcash av mormor ;) jag och min mormor har blivit goda vänner, jag säljer kött till henne :) hahaha.

nej, ska klä på mig och få nellie o sluta morra åt grannarna som springer i trappen!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

23:e Januari 2007 - arbetslös

efter att ha tvättat 10 tvättmaskiner mitt i natten tillsammans med tom, sov jag några få timmar. min första dag som arbetslös började idag, vilket innebär att jag måste ringa ssab, besöka facket samt arbetsförmedlingen. jag hann dessutom ringa luleå energi och prata om min el och betala någon väldigt väldigt försenad och bortglömd räkning från i somras! jag har hunnit med rätt mycket idag! jag tror faktiskt jag ska ringa till norrporten som jag hyr lägenheten utav och fråga om mitt lägenhetsnr och om jag kan ha bredband där. gubbarna nere i mörkret skrämde upp mig rejält om det! men jag får väl göra det imorgon, samtidigt som jag drar till facket. jag var 15min sen, de hade stängt! jäävla as!

jag måste söka något jobb i surahammar också, fråga Inte mig vart det ligger. jag har iiingen aning!! nee jag börjar bli för gring! måste laga mat! men tom den jäveln ligger i sängen och snarkar! hah, inte länge till ;) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

you gotta love it

då var det roliga över. blir inget jobb där i sommar heller, ett riktigt avslut blev det. jag bjöd på tårta och gubbarna såg nöjda ut. tänkte att jag skulle ta vara på min sista tid, men ändå satt jag och längtade hem. satt i någon timme och åkte med aarne. haha han är rolig :)
- "haha ett var det ett glädjerop"  jag
- "nej tårar!!" aarne som var glad över att vi skulle få mindre att göra en längre tid. hahaha.
( för er som läser och har jobbat så hade sträng5 skjutit upp gjutstarten ca 2-3h)

fogel frågade flera gånger om ingen kunde hacka sig in på the main computer och ändra min las-tid så jag blir anställd utan att de vet om det(??) bertil var orolig över att han inte skulle ha någon att skoja med och han berättade det också. sköld gav mig en kram. aarne tyckte att systemet skulle köras ner i kloaken och inte dras upp på ett par år.
vem trodde att Jag skulle sakna ett gäng gubbar såhär mycket? den här gången är det på riktigt. inte bara att jag ska tillbaka om någon månad eller så. nejnej. gubbarna är födda 1949-59, så ni för en blick i vad de är för något. owh.. läskigt.

kommer nog aldrig trivas så jävla bra som jag har gjort med dom.
LÄNGE LEVE : STRÄNG45 ADJUSTAGET SVALHALLEN
god damn att jag inte har varit pappratzi och tagit nya fräscha bilder på verket.
men en sak är säker, när jag väntat in ny tid så ska jag fan tillbak! det är en sak som är säker, de blir inte av med mig såhär lätt!!! och mina efterträdare som kommer i sommar har mycket att leva upp till! bäst för dom att de är snälla mot mina favoritgubbar nere i mörkret ;)
kom ihåg att det var här ni hörde det först!


respektera mina gubbar!

Sista..absolut sista

är nervös för att jag ska försova mig, törs inte somna om. guud.. jag vet inte om det ska kännas bra eller dåligt. har inte bestämt mig ännu. arbetslös och gå på stämpling, snikis. men skönt :) haaha.
har varit på ica på porsön och köpt nerfrysta tårtor, som ingen säkert kommer att äta!! jag är värdelös på att välja rätt grejer. schachvaschtårta och schkladdkaka. (stavningen ska vara ironisk)
lyssnar på lugna favoriter och fantiserar om mat, sovuasskav. det enda vi har i princip. orkar inte äta mer mackor, måste ha riktig mat. men min plutt verkar vara död i sängen.
njepp, en liten hund måste nog ha lite mat i magen och en prommis. min katt.. min katt :(
snart är jag värdelös och arbetslös. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Lördag

igår hade jag min korta natt mellan 22-06. jag satt nästan konstant i telefon. först ett tag med björn och snackade gamla minnen och att jag ville åka till piteå havsbad! vi hade fått hem något erbjudande från facket om att de bjöd oss dit, men vi skulle lyssna på någon gubbe också. sen vet jag inte i vilken ordning jag pratade med alla :) hade en riktig glidar dag igår och mina 8h gick läskigt långsamt.
tror jag ska ta med mobilladdaren inatt.

två långskift kvar.. och jag får inte förlängt. johan från club friday, våran ekonomiansvarige(tänkte så folk vet vem de är jag snackar om) kom till ssab och skulle jobba ca 2mån. glad för hans skull och samtidigt less över att jag inte får förlängt. aja, då har vi extra tid att flytta.. ska börja paketera in grejer. 

fast nu ska jag köra min "jag-har-rosa-klet-i-munnen"-älskling till posten om de ens har öppet längre. gå och handla för pengar som jag undrar om vi ens har. det är en hård värld vi lever i.
love you. kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

Back to reality

tillbaka till luleå.. ska jobba i helgen. går på mina tre sista skift nu.. känns skönt att slippa, men tråkigt att veta att de är de sista man gör. kommer säkert inte få förlängt eller fast anställning, och då kommer jag aldrig aldrig mer tillbaka.

om ca en månad ska de flesta grejerna vara nerpackade i kartonger och märkta. känns skönt att få "börja om". jag har slutat orka städa också, det luktade Apa här också. men jag med min nos..
kyckling i ugnen och spagetthi på G. jag är hungrig.

funderar också på att åka till piteå havsbad. fick något härligt brev i från facket. jag vill inte åka själv, ska försöka tvinga med någon annan som är med i samma fack som mig, som är 30år eller yngre. fårse hur det där ska sluta.
jag vill att det ska bli sooooooommar, gärna nu
jag tror inte pastan lägger sig själv i kastrullen!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my last weekend

den lilla resan till lainio

05.10 steg jag upp och pappa kom halv sex och hämtade mig. satt med nellie i väntsalen och väntade på tåget som redan var där :) när vi kom till boden fick vi vänta 30min på ett "ankomande tåg från söder". KUL.. äckligt trött och less över att hunden låg och morrade åt grannens fötter. sen när vi väl tog oss iväg.. stannade tåget IGEN. den här gången blev det stopp i nattavaara. där berättade våran tågvärdinna att det är något fel på rälsen och vi måste vänta på bussar som ska komma. självklart så var min vagn tvungen att vänta på den sista bussen :/ vad annars?  sen bussresa till kiruna.. det segaste  jag varit med om. och den klart sämsta platsen i hela bussen dessutom! allra längst bak och i mitten. men på något mystiskt sätt så lyckades jag sova ändå. hahaha när vi skulle in till kirunas tågstation så visste inte busschaffisen vart han var eller var påväg! han yrade omkring som en.. ja jag vet inte vad! omvägar och jag fick en sightseeing runt kiruna! jag svär, det var en stor omväg han tog!
sen stå ute och vänta på en kille som skulle köra mig till en bil som jag skulle köra till lainio. jag fick vänta ute i kylan så han skulle se hunden. jag hade aldrig träffat människan och han skulle kolla efter någon med en hund. när han väl kom så körde han mig till bilen. bilen gick inte igång... segstartad som satan. tog över en timme att få igång den. startkablar, bogsering.. you name it! äckligt less. hungrig.
sen var det bara att sätta sig i den kalla bilen och köra själv med en busig hund i framsätet till lainio. jag var nog framme här vid 16 tiden Tidigast. OFTA det ska ta 11h att ta sig till kiruna från luleå. jag funderade helt seriöst på vad jag pysslade med. men en tanke om tom så gick det lite bättre iallafall.
jag vet inte om jag skulle göra om det här om jag fick välja. skit dag!

SÅ.. jag var tvungen att skriva av mig. men jag är iallafall glad att jag är här. känns förjävligt att veta att jag ska tillbaka på torsdag efter att ha varit med om den här dagen. jag förväntar mig lite sympati nu.
jag ska ta och gå och ge tom en kram nu. blir bara arg om jag tänker på det här något mer. därför svär jag så jävla mycket!! :) hahaha.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

oh shit

jag har gjort klart min hundvecka nu. härligt!! det var inte alls lika jobbigt som jag kommer ihåg. 12hs passen var simpla, och jag lyckades vända dygnet rätt bra utan att vara äckligt trött som jag brukade vara. kanske för att jag tar en dutt mer ansvar och faktiskt går och lägger mig i tid. jag har faktiskt börja gilla att vara där, de är så snälla mot mig och skojar med mig :) jag har börjat bli mer införstådd i deras låga humör :) bertil sa idag att han hoppades på att jag skulle få jobba mer, för det var så roligt att "skoja runt på verket". de börjar mjukna och jag tror faktiskt att de kommer att sakna mig. jag har börjat ge igen också :P jag har faktiskt fått tyst på bertil idag! han är en sån som säger något väldigt snuskigt och sen är jag för pryd för att ge igen. men idag.. ojoj =) fogel sa till o med att jag börjar lära mig! haha. fogel ska föresten bli min granne när jag flyttar :O

förövrigt Hatar jag rixFM. "nya låtar" my ass. de spelar samma jääävla skit musik hela tiden. och det är EN låt som jag kan gå med på. cascada eller va tjejen nu kallar sig - truly något. men jag kan ändå inte sluta lyssna. sitter och total sågar. och deras nya cd som de ska släppa! VEM I HELVETE KÖPER DEN?? den borde bannlysas! de är de sämsta jag har hört. så fruktansvärt utnötta låtar. jag blir så arg. amy diamond, BWO, robbie williams, jill jonsson, orup, linda något, linda igen, agnes, sandi.. blä. jag blir bara arg.

Låt just nu : Ciara, Ludacris - Oh

känns skönt att få vara ledig. har stigit upp (pip pip pip) tre dagar i rad nu. och Tidigt! och nu ska jag iväg nästan lika tidigt igen. 06.15 sitter jag och vita molnet (nellies indiannamn) på tåget påväg till tom. halv elva ska vi vara framme tror jag. resten vet jag inte riktigt hur det blir.
 nej, jag ska ta och klä på mig och sånt svammel. snackas om att synda IGEN. de är ingen idé att jag lägger märke till det längre. de spårar ju ur totalt de här. yess. så om ni söker mig så vet ni vart jag är! nu har jag skrivit av mig och är nöjd. kom ihåg att det var här ni hörde det först


           it must be your ass cuz it aint your face
                                   (nelly - E.I.T The tipdrill remix)




respect nelly

ensamnt :´(

jag känner mig grymt... ensam när jag är så här.."ensam hemma". väntar bara på att det ska komma två korkade tjuvar och bryta sig in! inge vakthund, ingen ilsken kisse och framför allt ingen tom som försvarar mig :( när jag är så trött och hungrig som jag nu råkar vara, så tycker jag ännu mer synd om mig själv.
orkade bara lägga in en bild på min hund som är hos mia på besök. har inte riktigt hajat de här med bilder ännu. no hard feelings va?

nellie


NELLIE!


dessutom hade jag världens sjukaste dröm inatt. jag vet inte om jag drömde eller inte. vaknade av att jag såg tom, jag var sten säker. men jag hade inte tagit bort mitt smink och det var mörkt, fick inte upp ena ögat och jag var äckligt trött. han pratade med mig, och jag sa "du kan ju inte vara här" o massa sånt där. jag har aldrig haft en så verklig dröm. jag måste ha varit så trött och saknat honom så mycket så jag inbillade mig :) scary!

JAA :) måste bara skriva. jag har varit duktig idag! eller.. ja, om man bortser från min försovning, vaknade fem i sex.. :) haha. iallafall, jag har ringt fords försäkrings sak (skandia) och bett om mina pengar som de lovade mig när jag kraschade bilen. sen ringde jag och bytte försäkringsbolag på bilen! folksam var aningen billigare, ca 2000:-!!!! sen ringde jag lulebo och frågade om jag kunde flytta ut i slutet på januari för jag har ju hittat en ny BILLIGARE! men icke sa nicke. sista feb ska vi flytta ut tydligen. det förstörde en del i min "vi ska flytta"-plan. jag ringde till liraren som vi ska hyra utav och sa att vi först kan flytta in i mars. men det gick bra! puh! dessutom får vi nycklarna den 26e februari så vi kan flytta över allt, utan att betala dubbla hyror!! motorvärmarplats ingick i hyran!!! elen som jag värmer upp bilen med dras från elräkningen. nöööjd :) dessutom (på gott och ont) kan tom stanna i soppero lite längre och få ihop lite mera pengar. kanske åker dit på måndag med tåget.. kanske. det var så kallt där. jag börhjar frysa bara jag tänker på det... brrr.

oh, om 12h ska jag upp, eller.. då ska jag vara på jobbet. fyfan va tuuungt. men.. de är bara två uppstigningar kvar, sen 3 nätter. sen är de adjöss goodbye 1056 & 1068. ogillar att lämna, men de ska bli skönt att få sova ut!! in på komvux och anmäla nellie till skola hon me.
njeet. ska se 10e avsnittet av the oc säsong 4 nu, gillar när man kan ladda ner ett avsnitt på 4min ;) i just love it!!!

njeet. jag ska sova också. kom ihåg att det var här du hörde det först



respect my sleep

Mias nya tattuering!

mias tattuering


Mia i stolen på Aeon med mig som papparatzi fotograf! Lite aj aj verkade det göra, men hon var jätte duktig. trots att hon slet upp mig före fan och jag inte fick sova många timmar så var det faktiskt värt!

närbild mias tattuering

där har ni den :) visst är den fin! jag är så stolt över mia! nervös och visste inte vart hon var imorse, men nu kan hon inte sluta le!
men de har hon gjort sig förtjänt av! såå duktig och såå fint :) kan inte sluta vara stolt!! stolt stolt stolt

btw så har jag sett the oc inatt.. har ett avsnitt kvar tills jag måste vänta på att det ska komma ett 10e avsnitt. hade sett allt annat. men jag tror jag ska htita mig något nytt. typ den där som går på reklam : shark. ska ge de en chans iallafall. fick ett tips om nå dexter.. we´ll see about that.

njepp. jag ska lägga mig ner i sängen o ta det lugnt. pappa och mamma ska hämta en vit hund vid 9 tiden och sen ska jag sooova. ska trots allt upp... vid 5! pip pip pip pip! hela helgen.. pip ip ipipip . (imiterar en väckarklocka) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect mia!



helgen som gått

.. 11.40 susade tåget iväg med tom på det. på söndag eller måndag får jag se honom igen.. usch. men jag är åtmistone sysselsatt upp till öronen! ska snart iväg till ssab igen. sen imorgon innan jobbet ska jag och titta på våran kanske blivande nya lägenhet :) sen med lite tur kanske vi får välja ;) nyss hade vi ingenting! rätt härlig värld det här ändå! känns åt helvete att gå och spana nya lägenheter när ena halvan är någon annanstanns. känner att jag har lite press på mig!

jag firar att ett nytt avsnitt av desperate housewives kom ut idag/natt/igår, jag vet inte när! och sen idag.. kom nya avsnittet på nya säsongen till the l word!! jag har fortfarande inte sett det. om jag hinner innan jag ska till mitt arbete kanske jag kan kolla :) jag har lagt ner ett gäng serier. the oc blev värdelös när folk försvann ifrån serien, jag törs inte skriva vem eller vilka som inte är med för då blir väl folk less. men jag är sugen :)

såg saw III med tom o frill i.. förrgår blir det. jag rekomenderar den! lite grisig och som vanligt så tror man att man har så jävla rätt.. men man är ju alltid ute och cyklar. peca kom förbi en snabbis och.. existerade. men han hade redan sett saw III så han drog hem till byn.

i övrigt blev det en väldigt impulsig utgångs-grej för mig i lördags. skulle först ut med frull i stan, sen slutade det med att jag gick med frill på bartömmningen på brasseriet. det var väldigt lite folk och billiga drinkar! träffade även frills nya flamma matilda + syster och vän. jag tyckte jag skulle åka hem så tom kom till brasseriet och hämtade mig, medans resterande + en fd klasskompis som strulade med systern, gick till heroes. ingen större baksmälla, dock.

jag och tom har varit nostalgiska också. laddat ner thåström och imperiet. sånt jag lyssnade på hur mycket som hellst när jag var.. tja, 16-17år? min katarina klockor låt, döda skogar.. you name it! brände en cd och kastade in i cdspelaren i bilen :) hihi.
(tror inte längre att jag har tid med att se the l word. )

mipis ska vara barnvakt idag :) nellie är ett barn! fattar inte folk som ogillar vovvar! titta bara på dom... (sneglar en dutt på min vita hund) tror nellie ska spendera helgen i gammelstad/brändön sen.
på torsdag ska jag till aeon! jag ska hålla mia väldigt hårt i handen när hon blir brändmärkt för livet! sen är det exakt en vecka kvar tills vi firar ännu en dag :) wiie älskling! tiden går så fort när man har roligt :) jävla skit att du drar iväg "stup i kvarten" bara. "hej vi kan inte vara ifrån varandra en sekund" - that´s us. skrämmande hur beroende man blir :) men jag tycker om mitt nya.. beroende-sak :) fast jag äter upp hans merci ask. jag syndar!! får nästan ångest.

vi har gjort planer, eller om de mest är jag, de vet jag inte. iallafall..
när ssab-kneget är slut så börjar vi på komvux, läser så många kurser som det går gemensamt, där vet jag inte om de är för att vi eller jag eller han ska orka. iallafall..
sen ska vi (mest jag) bli smal och snygg (som jag alltid gnäller om), jag gillar den där cyklen. men det är halt nu. seen.. ska vi göra en jätte mysig lägenhet, en puss-lägenet och och min pussbit ;) and theeen ska vi sätta hunden i skola också. hon ska lära sig ett o annat! sen.. ja, när man äntligen fått sitt slutbetyg och känner sig nöjd.. vill jag iallafall flytta till en annan stad. läsa något på någon skola med häftigt namn.

nu har tiden rusat iväg. måste börja röra på mig tror jag. blir en lugn dag iallafall.. vilket kommer kännas som en låååååång dag. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

lite små less

lördag.. lördag lördag. känner en press på mig att Göra något. björn fyller 30 och de är fest, men jag orkar inte sminka mig. men ändå vill jag göra något. tom har däckat efter att ha orkat med en hel natt och dag vaken. nu ska jag vara vaken själv ett väldigt bra tag. får väl installera min gamle favorit The Sims. är de enda data-spelet som jag kan tänka mig och spela. utom då patiens och sånt :)

igår, fredag, var jag duktig. jag tog mig ut längre än hundpromenader! jag åkte förbi sistaah och gav henne min julklapp och fick en av henne och anna :) en simpsons tavla! haha, oväntat egentligen ;) fin var den iallafall. sen skulle de dra till gammelstad och jag drog hem till mig. hade fortfarande ingenting o göra eftersom tom ligger och sover! jag fick något ryck och tog cykeln och hunden och cyklade till mia! hah, första gången jag cyklade med hunden.. hehee.. men de gick rätt bra ändå. är inte så rysligt långt ifrån porsön till björx. hon var duktig min lilla vovve! speciellt på hemvägen, de gick som på räls! ska bara lära henne att Dra mig :D haha. det är skamligt, jag hade kondis från min cykling till verket i somras, inbillade mig att "jag är på samma nivå".

kanske ringer till zilla och spelar mera playstation! hon hade nå svin skoj spel, rayman?! men jag bör nog göra mat först. jag är Inte på bra humör just nu. nu skulle jag lätt kunna ta alla diskutioner och ha något vettigt o säga tillbaka istället för att vara den där "ja jaa". kanske skulle göra det, vet iallafall en ursäkt jag väntat förbannat länge på. jo det var en pik.

njepp.. ska försöka laga något nu. blir säkert bränt pga mitt argesiva humör!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect!!!

Mitt första inlägg 2007

jag har min nattvecka just nu. ska iväg på min näst sista 8h´s natt på någon timme. känns väldigt dumt att jag bara ska få jobba hundveckan och sen natthelgen, sen är det bara att säga hejdå igen :( jag gillar stämningen och gubbarna! dessutom ska vi rätt snart flytta ut från lägenheten. jag håller fortfarande på att försöka i sista minuten få tag på någonstanns att bo. men med en pyttekötid så går det inte så bra. jag har just nu bokat en trea i kyrkbyn! trea, jag vet. men den var ändå 600:- billigare än den här, så why not? men jag ska ju hoppa ur skorna om jag får ens en 5a längst ut på hertsön. ska bli lite små spännande de här, inget hem att bo i...

julafton var för övrigt rätt ok. trots att jag inte hittade mig något extra skift :( pappa var nöjd och "tjänade grova". bläää. nyår var samma. det var mysigt, men jag tackade nej till ett extra skift. ville hellre åka till kiruna och hålla min underbara pojkvän i handen istället. det var helt klart "värt pengarna"!

jag har ingen lust att skriva något mer nu, vill och Ska slita tom ur sängen och få ett handtag i köket! jag är hungrig! kom ihåg att det var här ni hörde det först


resepct