eyy sistaah

haha, var bara tvungen att påminna dig :) du kan ju alltid skriva ett fyndigt svar när du har vaknat imorgon efter din natt! nu är det natten!

ha de brajj vi hasch

Härliga bakfylla, slår aldrig fel

som sagt.. igår blev det party i luleå! trallade iväg ut på o´learys som en liten aptitretare för att sedan testa lyckan med mitt gamla pass på grace. vilket blev en succé!
ganska påhittigt att gå Ut från stället några gånger bara för att slippa toalett kön! den var enda ut till garderoben! "vi Måste hämta ut pengar.." i fyllan är man verkligen världens smartaste och tror på fullaste (haha) allvar att man kan lura vem som hellst. vinglade på till 4 snåret när vi tog en taxi hem från statoil, självklart med en big-one pizza under ena armen!!

dagen efter,
var ändå bättre än va de brukar vara, jag vågade röra på mig utan att känna att hela magen hoppade ut genom munnen. jag älskar oboy/pucko/chockladmjölk dagen efter, det finns Inget som går upp emot det!
jag brukar också beställa/hämta pizzor ifrån rimini, universums godaste pizzor! men.. de har bytt ägare och namn, men jag gav ändå mitt älskade pizzahak en chans - jag tänker aldrig mer beställa pizzor därifrån. ingen botten och nej, jag gillade det inte. BOJKOTTA PALMA! jag saknar rimini!

jag undrar hur länge det tar att ladda upp mina batterier, till min fräna ipod! jag har fyllt upp den halvvägs med knivhuggarmusik och nya låtar som jag tänkte ge en chans. och självklart finns två av mina favoritlåtar med Umbrella (som är min ringsignal på min mobiltelefon) samt My buddy med Lloyd Banks.
ska nog införskaffa någon som där manick som gör att jag kan lyssna på min musik genom min bilstereo, ska tydligen finnas någon grej för de också!

nej, nu får det vara nog. jag ska knalla ut och göra något fränt!
kom ihåg att det var här ni hörde det först!



respect my wish

long time no see

besök festkort.se
det ska bli min nya uppladdningssida för allt, mycket roligare :)

sitter hos jonatan och "lyssnar" när micke och pär spelar på xboxen.. tennis, spännande :) har grillat, eller ja.. jag väntade på maten. lika förbannat gott som alltid, oxfilé och fläskfilé :) självfallet med potatisgratäng!
jag bojkottar pdol pga havsbadets omogna, otroligt fjantiga beteénde då de fryser ut mig från deras campingområde. jag som alltid velat åka till pdol och Bara besöka havbadet, och jag trodde det skulle för första gången ske i år. men icke. vi ska istället hålla oss inom luleå kommuns underbara gränser och göra staden osäker, lutar åt grace (dock fr.23 utan fejkleg och glitter) ska inte gnälla eftersom jag inte har åldern inne, men.. äh. jag gillar att gnälla.

nellie har åkt på semester i brändön Utan mig :/ jissa är redan där och mammas katt prinsen har tagit ett gäng harar, iofs var det ungar, men ändå! min katt är bara trött och ligger bara och solar sig.
har sovit i stugan en dutt och inom kort ska jag även tömma min lägenhet. jag har redan sålt bort en hel del möbler eftersom de inte får plats på vinden hos mina föräldrar.

njepp, jag ska återgå till min pripps pure (jag inbillar mig att jag blir smal när jag dricker den, oavsett vad jag äter) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respec

tidsfördriv på arlanda

tjo. sitter på arlanda på röda datorer och väntar på att få knalla in på planet som ska lyfta kring 9 om planet inte går sönder.