jag svettas bort

jag vaknade rätt sent jämnfört med vad jag är van vid. hämtade bilen med pappa, sen hämtade jag nellie och lite andra grejer från gammelstad som jag lämnat kvar där. nu sitter jag ute och läser cosmopolitan och jag håller på att svettas ihjäääl!! inte ens jissa eller nellie ligger ute! helt sinnessjukt. funderar på att ta med båda två ner till något strand liknande nu eller kanske imorgon(!) och doppa fötterna. det gåår inte att sitta där och.. existera. jag dör!!

ska handla lite senare också. kan behövas.
sen snackas det om kiruna/skellefteå festivaler. sistaah sa just att hon och annabena funderar på att dra dit. mia ska dit.. kanske lika att pysa iväg dit? bo i tält på ripan granne med frill och c/o. nja jag skulle fan få panik om jag inte kunde gömma mig från solen någon minut!! ähh.. de löser sig. det är ju bara söndag idag!

ska hälla i mig lite juice och göra ett nytt försök där ute. kan ju liksom inte ligga mig på sofflocket och kolla klart mina vänner-avsnitt?! sinnessjukt! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

grattis sverige

jag har försovit mig känns det som. jag ska snart möta frill och gå med honom, han satte sig på bussen precis. tack gode gud för det! hade aldrig pallat att gå själv. måste dessutom ut till stugan och hämta katt och glassa i en solstol. men de blir nog inte idag.

grattis sverige, eller vad man nu ska säga. nää måste packa doggybagen så jag är startklar när frill ringer!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

the first of june

första juni.. nu kan jag påstå att det är sommar i luleå också, bara för att det är juni. jaja, jag vet att solen värmt hela stan ett tag nu! jag är uppe med tuppen och har redan gjort nytta. jag har ringt till förbannade arbetsförmedlingen och berättat att jag är såå duktig! har sökt 10st jobb, men de ville bara veta 3 av dom. fan, jag sökte bara 10st för att visa att jag är stabil, skit också.
skulle ringa min handläggare direkt efter och boka en tid med honom, men helt utan att säga något till Mig så har de bytt handläggare åt mig?! psychoo! nu får jag säkert den där sura jäveln istället.. tanten som stressar på som en gaaalning! jag tror det är hon iallafall, ska inte skriva ut något namn ;)

nu sitter jag och funderar över när mia har tänkt att slå upp ögonen och kanske joina mig i solen. annars måste jag nog pallra mig till gstaa(uttal är viktigt)
känns som att nellie bör vara ute..känns som att jag bör ta hand om henne extra mycket nu när hon är i sin övergångsfas. visa henne att hon inte är ensam. stackarn.. ligger och sover i sin bädd och gullar.
jissa lever, han hårar och mår bra. ligger i fönstret och sover han med. det är bara Jag som är vaken! trodde ändå att djur lever rövare på morgonkvisten, men Nej.

nää.. ska plugga lite mer teori så jag får liite mer än 50poäng den här gången. måste plugga in fordonsfasen apmycket.. jag kan Ingenting om den, iiingenting. tänkte att när jag kan all teori så börjar jag övningsköra med en stor stor lastbil. spännande. hm. ingen som har lust att sponsra? behöver 15-20 000 kr..
jag älskar dig :)


 

kom ihåg att det var här du hörde det först


respect