min lilla kicka!

owh, min lilla vita tuss har idag blivit en kvinna! idag började nellie löpa! iofs är det blodfläckar lite här och var, men ändå :) jag kan ju inte vara annat än glad och stolt över min fina!
nu blir det koppel i 3veckor,  inge flexi. jag funderar över de här med hundblöja, låter dyrt. med något måste hon ha på sig. fuck, kommer ju bli tokig av att torka upp blodfläckar lite här och var. har barrikerat vardagsrummet så hon Inte tar sig dit!! någonstanns måste gränsen dras! tjohoo.

har sagt upp tidningen, telefonen, bredbandet...allt som går! haha, illa!! den 31a augusti blir jag av med rubb o stubb, thank you! fan va less jag blir.  bilfan är ju fan inte gratis heller. nu blev jag arg.

njepp, ska bänka mig framför tv.n och sen knata ut med min löpande tik :) jag tycker faktiskt hon är värd ett grattis!
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect my löpande doggie

beach

igår var det soligt ute och jag skuttade iväg till gammelstad och existerade. drog ner till lilla tomholmen med ida + hundar. nellie badade och simmade på, grymt lycklig valp! på fredag fyller föresten nellie 11 månader. wohoo.
åt lunch på de där cafét som är i gammelstad, kycklingsallad och skojade med johannes (som är bagare där) trevligt. kollade lite tv med ida innan jag åkte till sistaah med hennes nätverkskort. hon försöker få ihop någon gammal-risig dator. tror det gick smidigt. ingen tacos för mig, spagetthi för min del.

nellie går knepgt, halv haltar. hon har sträckt sig tror jag. eller blivit så överaktiverad så hon har ont i trampdynorna. kisse däremot är nöjd och i gammelstad. måste dit snart o plocka! fan att det är så mulet :/
men jag har saker att göra idag.. något med lägenheten och bilen. bläj. jag ska inte skriva något mer om det nu, läget ändras varje gång jag ens tänker på det.

njepp, klädtvätt och saratvätt. dåliga dagar-dag..
gillar inte när folk blir ogulliga och lite "oigenkänliga", det är läskigt.
kom ihåg att det var när du hörde det först


respect

den 28e maj - SOL & häftiga saker-dag

igår spelades det bingolotto! gissa vem som fick bingo på andra spelet? - Jag! wohoo.
"hörrni, jag fick bingo, ska gå och ringa" haha. fan vad sansat :P
efter storvinsten på 100:-  så tyckte vi att vi skulle söka rätt på anna som surrat om grillning o kub (öl?).. anna låg och sov och blev uppdragen :) haha. en sväng förbi kvarren och sen bänkade vi oss på gültza! jag har köpt mias gamla digitalkamera.. fast jag fattar nada av inställningarna så alla bilder blev typ vita.. :/
men när jag listat ut hur man hivar in bilder på datorn så kommer ni får se en jääävla massa bilder på nellie och jissa :) har lyckats fånga ett gäng rätt härliga ögonblick!! hahahhaa. jag skrattar bara jag tänker på det.

ikväll (eller nu snart, vilket som)
ska nog jag och mia hitta på något häftigt. typ.. dricka öl (oväntat, fan jag ser ut som en flodhäst igen) ta med en trött hund på stan, gå förbi anna och kanske.. köpa lösnaglar :) jag ska försöka göra ett nytt försök!!
egentligen borde jag tvätta.. känns som de var evigheter sen jag tvättade. ligger en Hög i sovrummet med kläder.. även det - oväntat.

njää.. ska reda ut om de finns något rent kvar och börja försöka se någolunda vettig ut innan man travar ut genom ytterdörren. see ya suuuckers!
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect the sun

jag kissar på OKQ8 - för jag är medlem

japp.. jag kissar där!

kom på en sak.. en förklaring till utgången på cleo igår. jag var undercover! jag var igår en klackklackare! klackiskor, leggings, hela paketet!! och det var faktiskt trevligt på cleo! som vanligt höll vi oss bara på samma ställe och rörde oss inte många steg! hittade sistaah i vimlet (som inte skulle ut egentligen) niice!

har fått i mig chips(varningstecken) och grillat. de var jätte gott :) nellie har fått promenader och jag.. är glad för hennes skull. nu ska jag försöka se kyle xy och dreggla ;) pusselipuss puss puss
HAHAHA i love you dear
kom ihåg att det var här du hörde det först



respect kyle


man mår som man förtjänar..

igår blev det en gå-utare. cleo med andra ord. jag valde cleo så jag lär mig uppskatta o´learys bättre! och... dra mig baklänges! först trodde jag att det skulle vara mer folk, men den där rackarns yran har väl lurat dit en hel del folk. btw så är jag fortfarande full.
och Ja jag har varit ut med nellie, och Jaa.jag har kört bil.. jag har druckit cola jag har ätit Chips. fan va stabil att lyckas lägga på sig 2kg när man var i skåne :) helvete.. o de satte sig Precis där jag Inte vill ha skiten, taack

röda telefonen är tillbaka.
jag måste lägga mig ner o dö nu. tegelstenen var såå nära att få spö utav emma, mitt fel. skulle säga varför jag hatade henne, men de räckte inte. FAN!!

Pirates of the carabbean - at the world´s end & grattis!

image15

there you have it!

var idag och kollade på den sista(?) filmen.. filmen var väl rätt okej. blev lite skrämd när jag läste lite om vad folk tyckte på någon sida, tidningar o sånt. "många vändningar, sagor.. lala" njaa.. inte så farligt. men keira är VÄRDELÖS.. hon.. Nej. vad tänker folk med? jaa..killar! men ändå.. Nej.

det var nästan fullsatt, de var någon plats ledig längst ner om jag inte såg helt fel?! men det var läskigt varmt! vågade inte dricka för mycket heller, pinsamt att tralla in på dass när man sitter i på andra sidan salongen! brevid mig satt det några ynglingar som surrade och kommenterade saker nästan hela tiden. "ooh"-ade varje gång den där jävla apan visade sitt nylle på duken. jag höll där ett tag på att lägga ut snusen i ögat på någon av dom! "vill du också ha en snigel i ögat?" .. usch för kids.


btw, tom fyller ju 19år idag! big boy! 365 dagar kvar till 20 :D grattis grattis grattis :) hur jag ska lyckas fira en krabat som befinner sig minst 33mil norrut ska bli intressant att se. ingen liten 18årig plut mer iallafall :)

nåja, grattis lilla gubben och hoppas du får en jätte bra dag!

jag älskar dig

kom ihåg att det var här du hörde det först



respect tom´s day!


what a day!

en väldigt lång dag. kanske beror på att jag stigit upp tiiidigt. halv nio körde jag ida till hennes skola, och hämtade henne 1½h senare. träffade dr frill också, han skulle skriva ett prov och jag tror han klarade det väldigt bra :) jag och ida åkte till måttsund efter att jag hämtade upp henne.
testade för första gången en riktigt agillity-bana med nellie :) fast hon var fullt upptagen med att kolla på allt annat :/ men rätt okej var det iallafall.

åkte vidare hem till mig och ida fick se min lägenhet för första gången :) vi knallade ut på bak(?!)sidan och solade tillsammans med nellie & akela. pappa kom förbi i clion (för jag har ju lånat hans bil, bara för Att).. drog vidare ut till brändön och glassade vidare :) nellie fick bada i slang-vatten :) haha. hon är fortfarande inte helt torr bakom öronen! 

Jaaa... jag åkte förbi stället vart jag lämnade in min telefon också. för er som inte vet:
jag lämnade in min telefon till de där företaget och de skulle skicka den vidare till stockholm eller nå sånt, för ett kostnadsförslag(vad de kostar att laga skiten) men när telefonen kom tillbaka till luleå så hade de lagat den, och jag skulle få betala 1200kr.. vilket jag Vägrade!!! såå.. de sa att de skulle skicka tillbaka den, eftersom det var någpn del som kostade svin mycket..! jaha..
iallafall.. jag åkte dit idag och frågade efter min "trasiga" telefon..
den var kvar på de där företaget och de hade inte skickat iväg den Ännu!! de var över två veckor sen tror jag. men människan som hade hand om trasiga mobiltelefoner sa att de väntade på någon faktura. för de kan ju inte skicka iväg en telefon och "ta sönder den".. så jag tror jag antar och hoppas, och allt sånt, på att DOM betalar min lagning!!! såå.. i veckan får jag tillbaka min röda skönhet! fan va skönt.
då får jag äntligen ge tillbaka den där skak-telefonen till björn. haha, jag som precis lärt mig skit-ericsson telefoner! aja.. snart.. snart..

njepp.. top model 5, lax o potatis och sen pirates! ska imorgon och se premiären på pirates 3! wiiie...
och jag vet att du vill veta vilka, men jag tror inte jag behöver säga det :) same as always!
you know i love you!
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect


måndag..

varje dag är en värdelös måndag i mina ögon. förstår inte varför jag ens sätter mig framför datorn när jag har lite bråttom. ska hinna med bussen med nellie och hämta en bil, sen åka och köpa kattsand o grejer. sen ska nellie till farbror doktorn kl.16 och få sin 1års spruta. nee.. hon är 11 månader den 1a juni, men jag kommer glömma bort det totalt annars. valpjäveln börjar ändå få in lite i planeten där uppe.. iofs är hon värdelös på inkallningen.. och apport. men hon är glad iallafall!

var till gammelstad igår, till mina föräldrar och hämtade upp ida. vi gick ner till tomholmen och nellie tog sig ett rejält bad! hivade ut pinnar som hon fick simma ut och hämta! shit vad hunden var vit sen när de torkade :) frill bad om lite sällskap så en sväng förbi där efter maten och annat :) han har fan alltid något nytt :) satt och kollade lite i skolkattalogerna.. folk jag trott varit 85or är ju fan YNGRE.. hjälp! småtjoffsen har ju blivit större! eller så är de bara jag som är gammal. nåja, 21år.. 23 är min skräckålder.

njepp skutt i duschen och iväg på bussen. (om det ens är någon idé med det då)
det var något jag skulle skriva om poppa... men jag minns inte :)
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

"vad gulligt"

blev ingen tripp till umeå, mobilen var på vift och jag orkade inte riktigt ta tag i det! grillade först jätte god mat (kyckling!) hos jonatan och sen fortsatte öldrickandet och sånt ståhej hos zilla. annabena är i kiruna och vinglar om jag minns rätt. kom just hem från o´learys. zilla gick 55kr plus på blackjack-maskinerna :) duktigt!
jag är trött och imorgon är det kycklingtacos pryl hos jonatan med några toookar, film eller öl sen vet jag inte! men jag hade nog behövt en ledig dag från ölen :) haha. jag är inne på min 8e dag! sliiiten.

nepp ska krypa ner i en säng istället.
älskar dig!
kom ihåg att det var här du hörde det först



respect

me like!

haha, man hinner inte mer än in genom dörren och tvätta upp Allt så åker man på ett nytt förslag om ett äventyr! måste säga att jag blev grymt sugen. bara det att jag inte har en enda krona över! =/
ida ringde mig nyss och frågade om jag skulle hänga på ner till umeå över helgen, samt dra på brännbollsyran. brännbollsyran tror jag att jag hoppar över, vill inte att tom ska tro att jag förföljer och är elak. kanske åker imorgon? fan att inte my buddy mipi är i stan =/ hon är i riksgränsen och fortsätter supandet utan mig! bajsunge!

nåvääl, jag ska åka till sistaah nu och knäcka ett 6pack! dränka Alla mina sorger i 3.5or aka purre. allt för att hindra en reaktion, Allt
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

jag kom tillbaka

mm.. jag är tillbaka! trött som ett litet djur och däckade innan jag ens landade i sängen! idag har jag hunnit med en massa! klockan är elva på morgonen och jag kan säga så :) stolt!
har varit till gammelstad och hämtat katt och alla djurs saker. varit till mormor (själv!) och hämtat en present i form av en torkställning och ett par gardiner som jag verkligen funderar över..frågade mormor vad hon pysslade med kl.14 på söndag :) tyckte att hon skulle med på bingo! iofs ska vi sitta inne istället för en bil, men bara jag får dutta så är jag nöjd :)

just nu tvättar jag, ni vet, jag tvättar Aldrig och därför blir det berg! men nu har jag iaf en ursäkt! trodde dessutom att det skulle vara rent och fint när jag kom hem! my ass!
sen ska jag hinna med att åka med zilla till en mataffär också. att hålla sig sysselsatt Hela tiden är bra. då slipper man reagera varje gång telefonen ringer och slipper fundera varför den inte ringer. jag har fortfarande inte fått ur någon reaktion av mig själv. det här händer inte, så simpelt är det. tror aldrig jag lyckats låsa mig såhär mycket, stundtals är jag riktigt riktigt nöjd över det.

borde inte sitta här när zilla väntar på mig!
owh måste bara berätta. jag skyller hela mitt beteende på tom och hans "göra slut"-sak när jag säger att jag lyssnar på eurovision på xboxen! jag Hatar schlager, jag hatar allt sånt jävla skit. men här sitter jag! fyyfan det börjar verkligen gå utförs!
tom, älskling, ring!

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

Sommar!

Jag och mia har rymt till malmö :) i torsdags lyfte vi! tjoho. har shoppat, druckit öl VARJE dag osv osv!
igår var vi till köpenhamn, bara jag och mia. jag visade vägen och vi kom fram, haha. lokalsinne! vi hann inte många meter efter ströget(?!) innan alla pengar var slut! två killar stod på ett torg med varsin tidning i handen och ville prata med oss om något..
okänd dansk kille: blabla danska blala danska
sara o mia :"nää jag förstår knappt vart jag är, jag förstår inte ens vad du säger"
okänd dansk kille: english?!
jag o miia skakar på huvudet.
"oh, well.. have a nice day!"
mia: "thaank you"
sara: "yess"
scary. vi tyckte att vi förtjänade en efter-shopping öl. vi gick och satte oss på ett ställe som såg trevligt ut.. tog en öl och satte oss på deras lilla uteservering.. :) klockan var väl kring.. 18.15 tiden :) vid 2 kom vi hem, hahahaaha. mia skulle betala tåget tillbaka till malmö men kortet fungerade inte... jag satt på golvet i fyllan i köpenhamn och viskade för mig själv.. "vi sitter fast... vi sitter fast... vi sitter fast I KÖPENHAMN!!" jag har dessutom en bula i huvudet från när jag skulle ut o söka mia.. hade rätt bråttom in i en glasdörr.. SMACK!!! taaaack.

annars har vi njutit av värmen :) 23 grader är det väl.. jag och mia har legat på en gräsmatta här utanför och ätit chips och druckit kalla öl :) jag är seriös när jag säger det här: vi har druckit varje dag sen i.. torsdags! haha. som jag sa till rikard tidigare.. "man fan alltid bakis här.. och är man inte bakis så är man full" :) fyfan va vi lever livet. mia vill in till stan.. undra om man ska orka röra på sig :) måste till bolaget också och köpa lite. ..
mia har tagit ett gäng härliga bilder som vi kanske delar med oss utav sen när vi kommer hem....när? jadu, jag vet inte. :) föresten så är rikard utan tvekan den bästa skåningen vi mött :) han är så snäll som låter oss dela hans pyttelägenhet, 24kvm.. :P haha vi har sovit FYRA i den där jävla sängen. tack snälla rikard :)

btw, så är jag tydligen singel.. igen. bara för att jag inte vet när jag kommer hem. jag har inte tagit någon gomorgonsnus så jag är väl lite väl upprörd och bör inte tas på fullaste allvar!
tycker det är en feg utväg och ja.. jag ska styra mobilen sen. jag ska knalla ut på gräsmattan UTAN skor och prata i telefon eller ta lite häftiga bilder istället :) kommer garanterat en till låång grej om mer upplevelser!!
Jag saknar dig.. puss
kom ihåg att det var här du hörde det först!!



respect malmö                                                                                                                                                                                                              

Soon soon :)

sitter hos mia och funderar över allt man ska få med sig i en liten väska. haha, 4 par skor.. måntro om det räcker från torsdag till söndag? :) mia skriver en packlista.. om man skulle ta och göra samma sak? hoja, jag känner mig stressad men samtidigt orkar jag inte lyfta ett finger ännu. känns inte som att om mindre än 24h så är vi i malmö med solen som värmer en i ansiktet.

och vi ska ha jävligt skoj där och inte tänka på puckon som gör dittan och dattan. usch!!!!!!!!!!
nej jag ska inte skriva något äckligt otrevligt, elakt och ännu mer elakt.
kom ihåg att det var här du hörde det först



respect my anger

Strange things happens, when you least expect it

igår var en "hej uppochner dag", lindrigt sagt. men jag har inte accepterat något och vägrar få något att sjunka in i mitt huvud. singel? singelliv? my ass. skit snack! bara för att man vill ha ett eget liv och ett tillsammans liv? "lyckliga i alla sina dagar".. skit sagor. misstänker att jag kommer ligga på golvet och vibbrera när alla hans saker försvinner här ifrån. 8 månader är faktiskt länge och även när det tar slut här så ser jag det inte som att jag kastat iväg 8 månader på ingenting, jag ser det fortfarande som en otroligt bra investering.
tom är i umeå nu och sover, han ska komma hit med min bii senare ikväll. imorgon ska han åka till lainio... när han kommer tillbaka har jag inte hört ett ljud om.. scary.
älskling, är det här.. sant?

till något betydligt mer glatt:
jag har precis bokat två flygbiljetter.. 10.45 går flyget till arlanda och 13.00 går nästa plan, samma dag. det är torsdag jag pratar om. jag och mipi ska åka till sommarsverge. hemresan kommer minst sagt bli intressant! tanken är att ta sig tillbaka utan att lägga ner en krona på det! jag är fattig som stryk och kommer inom en snar framtid gå i konkurs.  men nu har jag iallafall något att se framemot.

btw, så har nellie gått lös totalt i lägenheten! tapterna existerar knappt :/ tror hon vet vad som händer och att det är någon slags protest från hennes sida. stackars jycke.

anyway, du vet att jag älskar dig och allt sånt där bra-grejs.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect my heart

Fredag!

idag är det fredag och jag har kommit upp tidigt. jag har lekt med hunden, bundit fast henne utomhus så hon fick ligga lite ute. kisse passade på att vara en riktig retsticka! bara för att han fick vara lös!
passade på att städa lite.. jag har blivit sjukt slö! tvättade igen också.. 3maskiner, jag börjar lära mig :D
ska in till stan med mipi snart och.. ja, kolla. KUL att man just har plundrat "fotbollen"(spargrisen) på 200kr! jag är PANK! det är inget att skämta om, jag mår dåligt! att inte kunna göra simpla saker som att handla juice på coop utan att behöva ta med ALLA pantflaskor... jag kommer gå i konkurs inom en mkt snar framtid!

(japp, det är bara att börja skicka hit era växelpengar!)
det är synd om mig :) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the poor one´s

rajraj :P

Maj månads största höjdpunkt:
Mia är hemma igen, for real!

vi har svammlat på och yrat lös totalt sen hon kom hem. jag har sovit som en gris, helt slut! jag undrar vem som sist blir stående på benen i helgen, något helvete måste ske!

nicebajs att jag är så förbannat rik just nu också! med 53kr på visakortet kommer man inte speciellt långt. men jag fick iallafall mina vagabond skor av tom :) jätte fina klackklack-skor. jag borde ta lektioner i "klackklack"-gång efter helgen.
jag vill också göra något som man normalt inte gör, men vad?

på måndag kommer tom tillbaka och tanken var att åka till umeå. hade varit skoj att handla lite, men det tar emot att köra fram o tillbaka dit på en dag. hoja, jag måste vara sjuk. att ens fundera på att åka till umeå och shoppa över dagen?! jag måste ha slagit i huvudet rejält!

nåja, jag ska skutta iväg och göra något spännande. vilket brukar resultera i ett glas juice och en snus!
kom ihåg att det var här du hörde det först!


respect mia!