rita & gissa

igår var alla utom jissa i gammelstad och åt köttfärs. (som jag sagt i inlägget innan alltså. bara så ni hänger med)
gott. skoj hade ätit på jonatans bankdosa fick jag reda på också =/ jag ser den här framför datorn, och fan va frän den ser ut :) me like!

efter maten slumrade jonatan till på soffan nån minut innan vi tillslut satte oss i bilen och åkte hem. väl hemma blev vi inte speciellt långvariga. jag packade en djurmagazinet påse full med öl, vin och bailys. vi tog skoj under armen och åkte till sistaah och annabena.. (kanske ska börja lägga till biff) och biff :P
pimplade öl, pratade om brustna hjärtan, löv, vintern, haha. zilla tyckte jag kunde följa med på hennes hockeyträning kl.19 ikväll. bara för att åka skidskor! jag undrar om jag har rätt size på mina skrillor.

efter klockan sent gick annabena och försökte sussa (glhf när folk kör rita och gissa) stackars annabena.
funderade på krogen, men de är fan roligare hemma.

en sak,
jag laddade ner lindsey lohans alla album. fastnade för en låt som hette rumors, ladda ner den.
den ligger här annars:

image34

om jag skulle göra ett lagbyte så vet jag iallafall säkert i vilket lag jag skulle spela i.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect lohan

köpmani

det här börjar bli riktigt farligt. jag har grymma köptvång! surfade in på naturkompaniets hemsida.. Big mistake! för att göra saken värre så fortsatte jag in på lacoste. hittade ett par sviin fina skor.. men självklart måste man ju bo i stockholm FJOLLTRÄÄSK bara för att få shyssta skor.
måste smälla in en bild här så ni får se!

image33

Var dom inte fina så säg?? helvetes jävla skit. perfekta på julgalan eftersom jag ska diiiit! ursch hur jag skriver, men jag är allderens för förkyld för att orka tänka på att jag skriver som en 14åring.
jag orkar inte lägga in några bilder från naturkompaniet, skulle ju få lägga in hela hemsidan www.naturkompaniet.se -- PlaY

jag ska snart iväg med hela herrskapet till gammelstad och äta köttfärssås och spagetthi. hämta en julkartong och grejer som man har till ägg.. typ kokare, delare och andra prylar.
tror att dogsen kommer bli nöjda. ska nog norpa en hoj och cykla en bit med nellie och sen leka på ängen med skoj och snö. skoj har btw ingen tratt.. egentligen ska hon väl ha, men jag får dåligt samvete när hon springer runt i snön med full energi och blir stoppad av att hon har för mycket snö i tratten.
´fuck thoose voimit mashines!

(inte menat till skoj)


såja, jag ska.. mata fiskarna och bege mig. pappa är på G tror jag! (vi vann 200kr på bingolotto)

kom ihåg att det var när ni hörde det först


respect my shoes

sleepyhead och en hel del gnäll

ikväll snackas det vilt om en liten get-to-together. tjejerna har varit på bolaget!
jag mår inte så bra misstänker jag. sov väldigt ostabilt inatt.. vände och vred på mig och när det äntigen var dags för att stiga upp.. så höll jag inte på att ta mig upp. båda mina ben gjorde äckligt ont och de gjorde inte mer ont att försöka röra på dom. min rygg var vanligt trasig, tycker alltid att det blir värre och värre. men jag tror jag inbillar mig.

jag hade en burk pronaxen som skulle hjälpa mig. tröck i mig en såndär.. och som jag sov. jonatan måste ha haft sjukt tråkigt.. men jag orkade verkligen inte göra ett skit. när han skulle åka till jobbet så orkade jag knappt öppna munnen och säga hejdå. när jag var tvungen att gå ut med hundarna så sov jag samtidigt som jag gick (kändes som det) och jaa.. jag är så jävla trött.

ska bli skoj att se om jag vaknar till liv när mia och malin kommer. malin är ju btw tillbaka från turkiet! en stund iallafall :) ska bli grymt skoj att få träffa henne igen!! mest därför jag sitter och försöker hålla mig vaken. lägger jag mig ner så somnar jag på 5 röda.

nej, extreme home makeover på 3an! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

my day

en lite försenad uppdatering från helgen kommer här.
i fredags hade jag födelsedagsfest här hemma. jonatan hade städat, fixat tilltug och massa massa andra grejer. nellie var hos pappa och skoj hos frill. planen var att åka ut på krogen senare, men det blev aldrig av. massa folk kom och Bara folk man känner. jag hade förbannat kul och fick jätte fina presenter! vin, fotografier, nyckelring med nellies namn och mitt telefonnummer, biobiljetter, twix :) och av jonatan en jätte fin ring och örhängen. jag har inte orkat lägga in bilderna från kameran på datorn ännu.

bakfyllan på min riktiga födelsedags i lördags var inte nådig. men klart värt eftersom det var så jävla kul! verkligen! är chockad över hur många som kom och.. ja,  Allt! ingen fest kommer någonsin bli lika rolig och lyckad känns det som. bakfylledagen spenderades mest på kronan och vi följde med och spelade in en musikvideo, kommer bli grymm!

jag är fortfarande sliten från festen, känns hemskt att erkänna. men PP (aka pizza-per) bjussa ironiskt nog på - pizza! (haha, jag gillar att säga PP, sorry per!) i övrigt så.. längtar jag till  det blir julfester, julgala och nyårsfester! tack alla som kom och tack för alla sms:en. tyvärr har jag inte svarat på något av de, jag har haft fejk-nails och inte kunnat hantera mobiltelefonen speciellt bra! njee. jag ska se på NCIS, gå en prommis med mina tjejer och... lägga upp lite pics later on!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

that don´t kill me, can only make me stronger

fick insyn på mitt liv, det jag trodde såg ut som en röd ballong.. var inte ens ett snöre. en knut var kvar, de var det som störde mig. men nu när jag vet att det bara är en sketen knut - in your face!
gud så skönt!!! var tvungen att få det där ut till världen så alla får veta!!

btw,
såg i know who killed me med älskade sönder pundade lindsey lohan. SPOILER VARING hoppa till nästa stycke.
men hennes debutrulle, spelar hon två små flickor som är tvillingsystrar. tänkte att det kan bli svårt att inte tänka att det skulle bli en uppföljare den här i know you killed me (ni hatar mig för att jag inte använder ", eller hur!)
anyway, hon spelar samma sak igen! dock inte alls samma film, men.. still - tvillingsyrra. fast de här var en blandning mellan.. lite skräck faktiskt, psyk och.. vridna grejer. nåja, jag gillar henne ändå. fast hon knakar, super och.. herjar.

borde vara time för mig att krypa ner. men jag sover allderens för länge om dagarna för att vara trött i mössan vid den här tiden. funderar på att styra ljudbok och lägga mig.. de bör väl inte störa? right?
måste säga att det känns otroligt bra att veta att när jag går in i det där sovrummet så finns det en axel som jag kan luta mitt stackars överhettade huvud på! speciellt när det är så fucking kallt ute, frost och grejer.. han klår enkelt en kopp varm choklad i pulkbacken! (yes ladies, jag åker även pulka!)
ska sluta skryta och ge kisse en kram(!!)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my warm shoulder

"jag är så less"

nyvaken och fortfarande en snudd bakis från igår. jag tog en sovmorgon igen (hemsk dålig människa) men jag gick ut med hundarna direkt. ut på baksidan till den lilla skogen som ligger där. nellie gick springa runt i sin sele och göra sitt. hon rastar fan sig själv nu för tiden. skoj fick vara i en sele och ranta runt. var inte ute många minuter för jag frös. jag frös för jag trodde det skulle vara varmare ute än vad det var. iallafall.. ropade in nellie som halv lyssnade men kom iallafall åt mitt håll. så hör jag en balkongdörr som åker upp.. "jag är så less på dessa djur, du måste ha hundarna/hunden kopplad"... nåväl, hon hade en poäng och jag var alldrerens för trött för att orka ta upp en diskution. jag ska knalla ut igen där och ha nellie lös i skogen och sen koppla henne de sista 20m fram till porten. hoppas hon kommer ut då, så jag får fråga vad hon vill!
vad gör det om hunden är lös när ingen är i skogen, ingen är ens ute! hon som gnäller är inte ens ute! det går väl att bevisa rätt bra när jag säger att hon öppnade balkongdörren bara för att ropa efter mig? inte ens skor hade hon på sig?! HALLÅ? nåja, men jag tror det är synd om henne. gör man sådär så har man säkert det lite snävt med kompisar, är man dessutom arbetslös (bara en misstankte) så blir man väl lite bitter på livet.
det är inte lätt ibland.
jag funderar över om min musik spelas för högt nu, men jag sitter faktiskt vid högtalarna så det ska låta mindre. jag är nervös för sånt.

nej mer NCIS och sen mer kläder och sen ut på baksidan. tror kisse ska med också!
så jävla kallt att gå ner till vattnet! kan gå dit när jonatan kommer hem.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my beloved

jag ska aldrig mer dricka

ord som alltid kommer ur min mun och orden som ständigt snurrar i mitt huvud dagen efter. jag mår trots allt rätt bra, ingen huvudvärk, inget illamående men helt slut i kroppen. jag har sovit, sovit och sovit. jag har knappt orkat ge hundarna mat, trots det har skoj fått mat två gånger än så länge. promenader existerar just nu inte, katten får gnälla sönder sig själv, jag orkar inte gå ner för trappen just nu.

ncis är mitt ljus i mörkret. jag måste ordna fram något som jag kan sova på, på balkongen. tupplurar i friska luften och norrmejeriets chokladmjölk ligger också otroligt högt upp på listan, åtminstone idag.

zillas födelsedag var kul, trots att jag bara hängde med henne på hertsön och inte ute i svängen.  o´learys lät inte så kul, inte heller kafelinos nya grej. cleo är ett säkert kort, fast de känns som glitter och fejkleg? börjar vi bli för gamla nu? får väl börja gå när det är från 23 eller något. hojaa, 23! det är min skräckålder.

om mindre än en vecka är det min tur att joina resten av gänget som redan tagit steget över till 22. nu börjar det kännas riktigt bra att fylla år sent. det är bara bra att fylla tidigt då man ska in på krogen elelr ställa sig i kön på systemet. systemet, nu börjar huvudvärken komma smygande, usch. rödvin, öl och pizza!

owh, sneglade på klockan och insåg att inom 40min så bör jag ha en big one pizza i ugnen. men jag är faktiskt lite lika sugen som jag var när jag vaknade. men jag orkar faktiskt inte gå in till sovrummet och slå på mobiltelefonen. jag vill gnälla, de känns bättre då, inbillar mig att det faktiskt är någon som bryr sig, eller ens har orken att läsa igenom allt gnäll och tjat.

jag ska fundera en stund till om jag orkar duscha, kanske blir ett bad för min del. just nu skulle de vara väldigt härligt med ett kallt bad. har ingen lust att svettas.
nej, ska mysa ihop med skoj i soffan medans nellie ligger och har en time-out i sovrummet. den lilla jävla vita saken började äta mat från min tallrik som stod på bortdet, Inte acceptabelt!!!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my whining

Ha den äran

idag fyller zilla år, 16 november.
ska pallra mig dit om nån timme hade jag tänkt. har varit och införskaffat en present och vin! jag funderar skarpt på om vi ska ta med oss xboxen till zilla, lira lite guitar hero 3 och andra häftiga grejer. den som lever får se.

anyway, fireri ikväll, bakis imorgon.
jag borde ta en funderare kring hur jag ska göra med hundarna. brändöpojken ska inte dricka.. hm. ska fundera en stund till. blä, på med sockar, långkallingar och Ut med hundarna Igen.

Grattis på födelsedagen sistaah!

kom ihåg att det var när ni hörde det först


respect sistaah´s day

onsday

(jag vet)

nellie är på semester igen, den här gången med pappa i stugan. han ville låna henne, jag godkände. imorgon kommer hon hem igen. hon åkte igår. ska ta en buss in till stan med skojis och fixa nån dagobert macka och bygga på magen (jag tänkte köra jultomten i år)

jag var bakis inatt? förklara det.
jag smög upp ett gäng gånger och fick totalt i mig just under en liter chokladmjölk.
scary. var hos sistaah och slängde i mig några stackars 3.5or. jag har kommit fram till att jag tycker det är fan så mycket roligare att se när folk spelar tv-spel än att lira själv. sad, very sad but true.

njee.. ska ringa sistaah. kolla busstider, ta på mig sockar o sen röra mig. det är planen än så länge.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

home sweet home

...efter att ha spenderat en stor del av min tid sen vi hämtade skoj, i brändön blev jag till sist galen. första natten här hemma (om man bortser från frills birthday) på väldigt länge. skönt att kunna se vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. dock inte idag.

nä, för idag så har jag inget ljud från datorn. alltså fick jag se mitt sparade senaste avsnitt av desperade housewives på datorn i sovrummet! jag tyckte att jag förjänade lite mat på det, så jag värmade mormors köttisar och mackisar.

har varit på ett gäng prommisar och fyllt ipoden så gott det gick. tror jag ska ta en långis med nellie när jonatan kommer från jobbet. törs inte lämna henne ensam fast hon verkar sova tungt.

i övrigt.. inget nytt att rapportera in. det händer mycket, samtidigt som ingenting händer och allt står blixtstilla. men jag gillar det, stillheten och lugnet. (ska väl inte sticka under stolen med att jag är lite sugen på att traska ut på galej ikväll) men ändå.
vore kanske bra att inte vara bakis imorgon, kolla zillas match och dra till hundhuset om jag får lust. finns inget annat att göra liksom.

nää ska skämmas skiten ur mig och ta reda på vilken tönt som åkte ur idol igår. jag har fan inget liv, har fan börjat se idol lite. sistaah.. need backup damnit!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my soul

måndag

en till måndag och det hade lika gärna kunnat vara lördag. same shit, different days.
är hos zilla och annabena at this very moment. har varit och checkat när zilla fått nya "negerflätor" på annas salong. haha zilla säger att hon har fått en ansiktslyftning :)

ihelgen hade zilla sin hockey cup .zilla gjorde 6-7mål och ett gäng assister! målskillnaden från helgen : 74mål och släppt in 1mål. JA de vann cupen:) dock ingen medalj men en buckla är väl aldrig fel.

skoj är också här, hon var med till annas salong också. jag har upptäckt att jag har ett smeknamn från skoj, "skojis" och jag tror hon har börjat greppa vad hon heter. ett riktigt busfrö utan slut! så jävla skönt när hon sover, annars river hon och nellie typ stugan! kortleken är uppäten och de två har grävt gropar utan dess like i stugan! men men.. det är förbannat kul också. två hundar är verkligen perfekt. men jag vill inte ha fler valpar.
visst är hon söt och allt, men fan börja om Igen med rumsrenligheten, standard komandona :) skoj skoj skoj.
nu är mitt djurliv perfekt, riktigt perfekt.

snart slutar "brändöpojken" som ska hämta mig och skoj från zilla och annebena. måste införskaffa en TILL stålkam och kissekatt mat innan vi ska åka till gammelstad. nellie är där och myser skiten ur sig och väntar väl på mer käk. pappa sa något om att jag var lustig som tog en till liten valp just när jag fått nellie normal och lydig. fast nellie har tappat en del grejer som suttit bra. inkallningen börjar ryka och hon kan inte gå i koppel lika bra. trixen kan hon fortfarande. men jag får ta tag i det sen när skoj går att lämna hemma 15-20min ensam.

ska kolla in hundhusets hemsida om "puppy party"
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

still going strong in brändön

jag har fått sockar! jag har varit sock-lös i en-två månader nu. men igår åkte jag och pappa till råneå och jag fick nya sockar. känslan att ha nya mjuka, varma sockar  på fötterna kan beskrivas med att ha åkt slalom en hel dag och sen fått på sig ett par nya sockar och ett par bekväma skor.

har fortfarande bara varit i stugan och kollat på desperate housewives från början och NCIS. har väl varit där ett bra tag nu. iförrgår fick vi ett brev från lulebo att grannarna har klagat Igen. vi har nämligen en katt som springer ute utan uppsyn. på den punkten kan jag berätta att när jag ska ha in min kisse kommer det 2-3st andra katter som är ute utan uppsyn och vill in. en annan punkt var att vi slänger fimpar och skräp ner på grannen. angående de klagomålet kan jag berätta att skulle vi bli röksugna knallar vi ut via framsidan så hundarna får springa av sig. den sista punkten minns jag inte, om det ens var någon. för att sammanfatta allt med en förklaring : hur fan kan vi få klagomål när vi inte ens är hemma??? jag blir så arg. måste skriva om något annat för att lugna mina nerver.

är hur som hellst i gammelstad nu. behövde tvätta och få kolla mitt internet. har gjort lite beställningar som jag hade glömt bort. nödvändiga sånana. 
jag längtar till julgalan. 

skoj har börjat bli lite varm i kläderna och lever rövare med nellie. fast nellie verkar inte ha något emot det. pappa har blivit lite små sugen på att skaffa en golden :) jag tänker inte ta ansvar över det.

i övrigt så har zilla hockey cup i helgen i piteå och jag tänkte dra dit och heja lite. dessutom åker mia inom kort mot stockholm för att sedan på söndag åka till thailand, GRIIIS! väldigt billig resa och jag hade kanske kunnat haka på, men med en liten bejbis hemma så blir det svårt. kanske nästa år? :) haha mia får ta och följa med til kåbdalis en sväng eller två.

dessvärre inga bilder, skyller på att kameran är i stugan och jag är här :) haha. 
njepp.. ska ta och kasta igång en tvättis och gå igenom kylskåpet!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect