Potträning & barr

just nu är jag i gammelstad och ska bytlåna bil med pappa :) mondeon är mycket häftigare än fiestan! (nähä?) tror han ska fixa min trasiga katalysator? blir säkert bra.
sen ska hela sällskapen (minus en kisse) in till stan och införskaffa lite virknålar. tror jag har bestämt mig nu, dreadsen ska väck. börjar bli less.. har haft allt för många bad hairdays för att kunna klara av fler år med barr.

annars kan jag berätta att det fortfarande går bra med skoj. har varit i stugan ett par dagar nu! enklare att potträna henne där :) hon verkar trivas hur bra som hellst. hon är fortfarande hellre med nellie än med mig! svikare! haha. nellie är så duktig med skoj. nellie visar skoj vad som är rätt och fel, igår sa nellie ifrån när skoj försökte tigga från bordet. oj oj.. som pappa just sa " jag undrar om ni hade klarat de såhär bra utan nellie".. självklart hade vi inte gjort det! nellie är världens bästa fostermamma och världens bästa big hund.

Här har vi mina vovvar :

image30


ANNABENA fotade dom i stugan! hahaha.
de är väldigt roliga att kolla på, och fota. hade jag haft internet i stugan hade ni kunnat se Massor med bilder :)
Och bara så ni inte tror att de bara är sådär mot varandra så bjuder jag även på den här:

image31



jag längtar faktiskt till lördag. då ska vi till sunderbyn och gratta frill! den 28e fyller grabben år egentligen, men de smäller som högt på lördag! ska ta med allihopa och låta frills föräldrar ta hand om dom! jag hade fan inte litat på nån annan, men de finns inga bättre vovvevakter än dom två :) ja, och frill också då ;)

njepp jag ska ta och.. gå och hjälpa med tvätt av bil. kanske ta en hoj och cykla med nellie om det ser tråkigt ut.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect fun

repete

And when we meet
Which I'm sure we will
All I was then
Will be there still
I'll let it pass
And hold my tongue
And you will think
That I've moved on



Jag gillar den där låten.


busfrö

natt nummer två har dragit förbi. jag måste säga att det går äckligt bra med nellie och skoj. nellie är nästan som en morsa till skoj. jissa trodde först att skoj var en liten råtta eller något, men nu är det lugna gatan igen. lite små jobbigt förra natten då hon vaknade klockan tre på natten och promt skulle leka, upp i sängen och allt sånt. till och med nellie blev lite små irriterad av det, men vi sparkade upp jonatan som fick gå ut med samtliga vovvar just före fyra.
jag ska hiva upp lite bilder då jag får tid. just nu prioriterar jag min dusch framför pixbox.

skoj åker hellre bil längst bak med nellie än att sitta fram med mig, svikare. men.. jag tror faktiskt det är skönare att ligga där bakom. har slängt dit en sovsäck och en kudde eller två. och nellie är faktiskt inte så stor så hon får enkelt plats där hon med, skoj.

igår såg jag desperate housewives med mia (utan vin) och åt popcorn. en snabb visit hem till saila som fick klappa och fota både nellie och skoj. sen såg mia nästan klart råttatoulie filmen.
nää jag ska försöka hinna duscha innan nästa lilla utsläpp på baksidan :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my puppy

Idag kommer Skoj hem!

Efter att jag kommit hem från de lite mer södra delarna av Sverige så var det bara att krascha i sängen och förbereda sig på att Fortfarande inte få en jävla sovmorgon. Jag kom hem i söndags kväll. Igår jobbade jag på stadshotellet i brist på annat. Från 08.00 på morgonen ända till 18.00. Det var första gången jag jobbade sen i mitten på januari! Men jag anser att eftersom jag har Nellie så måste jag vara hemma lite extra än andra clowner.

Today is the day!
Kl.18.00 slutar jonatan och han ska inte ens få chansen att byta om! Direkt ut till Gammelstad och hämta Skoj! Jag kan inte tro att det verkligen händer. Jag vet inte ens vart hennes skålar kommer att hamna! Men jag tror hon kommer bli bortskämd, väldigt bortskämd. Samma som Nellie! Jag får ta och fota lite häftiga bilder och visa Igen! Skoj, SKOJ!!!

Innan jag börjar skriva något annat här så måste jag berätta om min vurpa. Det var i och för sig i somras, men ändå! Jag skulle gå från mina föräldrar till Emmas lägenhet där Ida också var. Visst, uppklädd, utklädd och klackipjucker! Jag fastnade med ena klacken i mina föräldras trägolv som de har till uteplatsen, jag ramlade inte på fläcken! Utan jag tappade balansen rätt rejält och började vingla omkring på gräsmattan, och fick bara upp högre fart ju mer jag vinglade omkring där. Efter några steg blev jag så less, jag orkade inte vingla omkring här. Så, jag bara slappnade av i hela kroppen och PANG ner och gled efter gräsmattan, mina ljusa kläder blev gröna. Sen gick jag och hämtade en ny tequila rose och gick till Emma och Ida.
Ville bara få det där sagt.