hihihi

nu har är skoj tingad och håller på att göra sig redo inför flytt Hem! jag längtar nå så otroligt efter den lilla krabaten. nu har jag bestämt att när skoj fyller 1år eller kanske när det är sommar och hon har fyllt 1år, så Ska jag åka på agility med henne :) ska gå med i brukshundsklubben hade jag tänkt mig. nellie ska som sagt bli tävlingstabil vilket inte är långt borta. måste bara få bort mina dubbelkomandon, kör både med röst och handrörelser typ Allt.


image27


SKOJ


anyway, jag har lagt upp ett gäääng bilder på min pixbox. bara för att jag inte orkade förminska bilderna från kameran så fick jag inte lägga upp alla bilder jag ville. blev så pass irriterad så jag gick och betalade pengar för att få lägga upp alla, så nu jävlar är det bara att gå dit och kolla!!!

jag ska bli väktare, lastbilschaffis och läkare, hjärtläkare.
håll i hatten kertsin!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

who let the dogs out?

egentligen skulle vi ha åkt ut till gammelstad och kikat på valparna imorgon, men jag var så ruskigt ivrig så jag beslöt att vi skulle åka idag istället! sagt och gjort.. :)
de var så smååå.. de bara låg där och sov. imorgon ska vi åka dit och kolla igen och då bestämma vilken vi ska ta.. jag tror redan jag vet vem vi ska ta :) jag vet vem skoj är :) wiiie. skoj skoj skoj skoj! SKOOJ! =)ska fundera över stavningen på namnet så det inte blir som ordet.. ändrade ändå jissas namn. Skåj, skooj? nja.. fårse.

vi åkte till djurmagazinet och införskaffade ett litet ljusblått halsband i bling-bling modell, ett svart koppel till nellie (det andra svarta är smalare och ska få bli skojs koppel, exakt likadant fast smalare) och nya skålar till nellie (äckligt fina) och likadana fast annan färg och mindre till skoj :)

idag har nellie och jonatan varit och sprungit på ormberget, nellie är jätte skitig och ska få ett Bad. hon ligger i "sin" fotölj och har ingen aning om att hon Snart ska bli blöt :) hihii. jag ska knalla in och övervaka! ska ta med kameran! här ska dokumenteras!!!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect nellie jissa skoj


skoj

jag tror inte att min rubriker syns längre.. anyhow, Skoj

jag har bestämt mig, en jack russel tik som ska få heta Skoj. imorgon ska vi och kika ut en häftig tjej som ska få följa med oss hem senare i livet. rättare sagt i slutet på oktober efter att jag kommit hem från utbildningen i stockholm. men jag funderar ändå på om jag inte ska ta och åka ut till någon kennel där och kolla på deras hundar. fast.. norrköping och sånna ställen på utkanten kan väl ta en stund att ta sig till.. och jag måste väl plugga in massa viktigt säkerhetstjoffs :/ jaja.. vi får se.


har fått bilder från tjejen som har valparna.


image21

image22

image23

image24

image25


Jack Russel

(jag måste väl ändå få Prata om det?!)

jag är sjukt sugen på en liten jack russel valp! en tik! jag misstänker att det är en sån där liten ras som skäller åt allt och inte går att ha lös och drar i koppel.. men nja. jag vet att jag redan har en unghund som redan har hunnit riva ner en stor stor spegel! men hallå, kolla på blocket på jack russel valparna! guuud.. när de är sådär plutt små så se de ju ut som valpar hela den :) iofs ser nellie lite ut som en valp, trots att hon väger 24kg! det kommer säkert sluta med att jag har 5 hundar eller något! men en jack russel och en  (no coments) helig birma! ooh... :) gud vad jag skulle må. jag gillar faktiskt mitt "nya" liv med hund. det är ju jobbigare med två, självklart. men gud vad kul! köra tävlingslydnad med nellie och agillity med en Jacky R. fixa upp en rejäl bra kondis på den lilla så den orkar följa med ut på långa promenader utan att behöva bära i en väska(?)

i skrivandes stund började jag faktiskt tänka på king charles cavalieer... :) haha. mest för att pappa hade sånna hundar när han var yngre och bodde hemma. jag har fortfarande kvar tankarna på en förkrymt collie (sheltie) men jag undrar om jag hade pallat med pälsvården. inge skoj att ha en sån, fast korthårig :(

över till något annat,
mipi har fått hämta ut sitt körkort idag som "firades" med dagobert besök där jag åt en macka och mia pressade i sig chokladkakor!
det låter som regnet har lagt sig för en stund och jag är Helt utan snus! betyder bara en sak, "oj jag måste ut med hunden IIIGEN".. hahaaaa. njepp inte sista gången ni hörde från mig. (goin to stockholmo for over a week!!)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my course


a night on cleo

igår var jag sjukt sugen på att göra något helt outstanding! men som vanligt så slutar det med en sak - cleo. jag ville åka till en annan stad, men har man kasst med cash så blir det rätt svårt. anyhow, så satt jag och mia och pimplade lite smått här innan jonatan fick köra oss till svartöstan! ironiskt nog så var det min granne vi åkte till :) dock har jag aldrig träffat honom. misstänker att han är rätt nyinflyttad. att han flyttade in samtidigt som jag packade mina väskor och flyttade ut. det var ida och emma som kände han eller vem de nu var.

jonatan kom och hämtade oss allihopa från svartis :) rasade in på cleo, skällde på garderobspersonalen, fick en mindori med mjölk free of charge från baren thanks to Miiiia! yrade omkring och för en gångs skull så var jag med på sånna där vimmelbilder. och efter att ha sett bilderna som togs på oss så förstår jag varför jag håller mig låångt borta från sånna där pajaser som fotar.

cleo 14e sep 2007



Ni kan ju själva se! nåja, jag får väl bjuda på det där. finns en till också men jag är inte så haj på bilder på sepe-blogg. jag gillar mitt val av kläder också.. jag måste lära mig att klä ut mig mer. gå undercover.

jag har tagit bilder på nellie och jissa också, men jag tror batteriet är slut så de kommer väl senare!
nee.. jag ska lura med mig mia och äta Maaat! jag är bakis och jag förtjänar det (igen) åt en kycklingbirger på mcd igår natt. haha. yesyes.

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

Unghundskurs and a small upd.

nellie har fått börja en unghundskurs. har varit på 2/3 träffar i nu läget. det går faktiskt otroligt bra!
första träffen så kändes det som att det bara var repetitioner från saker jag redan lärt henne sen hon var valp.
kontaktövningar som ida och henna visade mig, nellie var otroligt duktig på dom! (hunden ska sitta och stirra in i ens ögon tills man ger den godis) sen var det övningar där hunden inte fick "ta" godis/leksak föränn man säger vassego eller vad man har valt fö komando. det har jag också lallat på med med henne.
nu senaste kursen så tränade vi på att få hunden att Stanna, vilket jag också lärt henne sen innan. jag funderar på om jag ska gå tävlingslydnad. hade varit fräckt.

jag har blivit en sån där jävel som bara skriver om sina djur och lägger upp bilder bara på sina djur, kuuul.
men jag är så stolt över nellie så jag tycker faktiskt att jag kan få skryta!! hihihi.

jag funderar på att traska ner mot fotbollsplanen med en jävla massa godis och träna upp henne mer på stanna och inkallning. känns som att det är för simpelt, det är inga störningsmoment runt om, så det kan inte gå fel. ska ta och söka upp nån sida och se om man kan fixa egna störningar.

i övrigt så.. ja,  vissa saker väljer jag att inte nämna. har mest glidit på och hängt med mia. snart blir vi ju en mia kort i luleå så jag måste passa på :) iofs 9 månader lär ju bara smälla till så är hon hemma igen. dessutom har jag tänkt att hälsa på hos henne (beror också mycket på Hur hon bor) massa gånger. tänkte gå nån kort fortsättningsutbildning där sen, så.. :)
jaao.. saker och ting börjar helt klart se ljusare ut!! jag börjar bli lite hungrig tror jag..det betyder bara en sak - Grillad kyckling!! jag kommer inom kort att föräta mig på det.

HA! kom ihåg att det var här ni hörde det först!!



respect nellie