ingen festivalsommar

jag fick ett ryck och sökte upp datum för festivaler som är i området. jag har skrivit in i min lilla blå ssab-kalender hur jag jobbar, ända till slutet.
Pdol - förmiddagshelg
Lulekalaset - natthelg
jobb även under borlänge festivalen (peace), boden alive osv. jag kommer alltså inte gå på ett jävla skit i sommar. och direkt när alla festivaler är över så slutar mitt vikariat på ssab.
tack

chocktillstånd

jag har kommit hem för en stund sen och tänkte sätta mig framför datorn. kolla något avsnitt av något som verkar intressant.
så, dumjävla idiot som jag verkar vara slog jag på insider. s21e06 var det. allderns precis nyss.
jag visste ungefär vad det handlade om eftersom jag läste i annabenas blogg om att det handlade om hästar.
om att folk sålde sjuka hästar och sånt jävla skit.
"vi varnar för starka scener".. sånt hör ma ju ofta så jag tänkte inte så mycket.
men jag vill gå ut med en stor varning för jag har Aldrig känt, reagerat eller något över något på tv. inte samma känsla. alltså man fick se när de avlivade en häst, hur den låg och skakade, allt.

jag trodde i mitt stilla sinne att de inte visar och att den starka scenen var när hästägaren grät när hon såg sin häst för sista gången gå iväg. fel fel fel.
det är det mest.. jag vet inte, jag någonsin har sett på tv. eftersom jag själv har djur så börjar man ju fundera över lite saker. inte att någon av dom är sjuka, men ändå.

snälla, se fan inte det där avsnittet. jag varnar er, det är inget skämt. jag mår fortfarande riktigt dåligt. ordet hemskt räcker inte längre.

lipsill och Äcklig film

cloverfield var Inte bra. jag var tvungen att springa på toaletten en vända. jag och filmer där folk har en egen videokamera som de flänger runt med går inte ihop! men jag härdade ut och såg hela filmen. direkt efter filmen var det natten för mig eftersom jag skulle upp aptidigt.

idag efter jobbet svängde jag förbi kvantum och handlade mackor och pålägg. tyckte att jag var värd det. men hur gulligt var det inte att jag satt och dölipade till "kidnappade barn" och "mamma jag är homosexuell" på tv4 fakta?? nej jag har inte kidknappat någons barn eller spelar för det andra laget. men jag blir fan rädd för mig själv. här om veckan var det efterlyst som jag satt och snorade till. helt sinnessjukt.

tror att det har med att göra att jag är helt slutkörd och egentligen borde gå och sova kl.19 istället för halv tolv. är det bara jag som sitter som något psykfall och lipar till ingenting?! psyket nästa liksom?!
nää jag ska se på top model stockholm och få komplex istället.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

Trött fisk i en skål

idag har jag uppdaterat mig lite kring mia, tänkte dela med mig lite av hennes positiva nyheter!
det blev ingen lägenhet på gärdet, utan hon har hittat en i sundbyberg (bromma typ) som hon har fått nyckel till idag om jag inte minns helt fel. saila är också där (saila är mias mamma) och hjälper henne med allt som behöver hjälpas till med. tjejen som mia ska få hyra utav ska prova bo ihop med sin kille och därför fick mia "låna" lite grejer som fanns i lägenheten. men det krävdes ändå ett besök till kungens kurva och IKEA! mia fick en säng, byrå och lite annat smått och gott.
i skolan går det också bra, hon är en liten stjärna :) duktiga mia, duktiga duktiga!!!

i mitt liv är det mest jobb. en ledig dag på 7 dagar, känns som hundveckan. men jag ska inte jobba en minut extra den här veckan. jag ska ha min långa helg som jag tillslut får när mina förmiddagar är färdiga. bara fyra uppstigningar sen är det sovmorgon :)

jag vill hissa och dissa också.
jag vill hissa fm-sändare och skicka ut ett stort tack till geniet som fixade fram den.
sen vill jag dissa fm-sändare.. dock bara en modell som jag köpte från clas olsson! det är nämligen så att den måste vara På radion för att den ska fungera. jag skulle ha den på jobbet och min radio är i taket!!!! så.. det går alltså inte att lägga den På, eller ens under. jag har blivit rätt van vid det ljusa ihållande pipandet som kommer samt bruset.

såå.. det var väl det jag ville få fram just nu.
nu ska jag se på cloverfield och mysa ihop i soffan.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

extra

precis hemkommen från mitt allra första extra skift! mjukstart? Nej.
jag orkar inte skriva något om vad som hände eller inte hände, ändå ingen som förstår :) jag satt som vanligt i min lilla hytt.

jag ska duscha snart men jag är trött. vi ska till dundervägen på 2h kanske. jag ska dricka öl, Ska. ledig imorgon för att senare starta upp med förmiddagar må-tors 06-14. jag fick erbjudande att jobba extra imorgon också men jag passade. jag kände inte för att skippa ölen idag samt att kunna säga att man jobbat en hel vecka i sträck. grejen med skift är ju att man är ledig rätt mycket, varför förstöra det? jag blir säkert nöjd med en vanlig lön utan övertid ändå.

inga hundar är hemma heller. nellie myser i stugan ännu och skoj är redan på dundervägen. jonatans föräldrar hämtade henne så hon inte skulle behöva sitta i bur mellan 11 och 18. kändes lite väl grymt.
njä.. jag ska söka upp något som jag kommer i och snooza i duschen.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

mammas nya kille!

nu har jag lyssnat på Alla avsnitt som jag laddade in i min ipod. min ipod är föresten rätt rymlig så jag hade en heel del andra grejer, jag hittar inte i min egen röra.
kl. 11 åkte jag till matsalen på ssab och åt tillsammans med skiftlaget. personal träff-grej i någon lokal som jag inte tror att jag skulle hitta tillbaka till. jobb alltså till Nu. när vi satt och lyssnade på infogrerjen så frågade min förman om jag inte ville jobba förmiddag på lördag (12h övertid!).. "ja tack". Mm. glömde helt bort att lördag är Imorgon och jag slutade Nyss. alltså om mindre än 8h ska in infinna min i mina lilla travers igen.
vad har jag ställt till med? jag försökte ge bort min extra pass till johan, in vain. johan hade tydligen jobbat så mycket extra så han inte får jobba över en enda minut.

jag var så arg, jag var så less idag. jag vet inte huuur många sms jag skickade iväg! jag har ju skaffat 3000 fria sms så tro inte att det är över ännu.
imorgon efter jobbet ska vi dessutom äta grillat på dundervägen hos jonatans föräldrar och kanske linnea också? jag kommer åtminstone ha något att längta till. men 12h övertid med ett skiftlag jag aldrig tidigare jobbat med och jag är inte så varm i kläderna ännu. jag hoppas jag för chansen att berätta att jag inte är så speciellt duktig och behöver riktigt många raster :) speciellt på morgonkvisten.. långa raster.. i en soffa. nåja, drömma går ju.

nellie är i brändön med pappa och mamma. hon mår gott där. hon får ha alla pinnar för sig själv och vara ute på en stor gräsmatta i stället för någon kullerstensuppfart. skoj är hemma, någon måste jag väl få ha? men hon var minsann inte så super glad när jag kom hem! inget skall, ingen vibbrerande hund som låg i buren.
hon kanske känner mig så pass bra att hon förstår att jag aldrig tänker gå från hennes sida, who knows?
sen sitter hon vid soffan och tittar med stora ögon på mig.. :) jag måste nog sluta här.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

en förvirrad tjej

hej jag är en förvirrad tjej som skriver hej
haha, jag har nött mammas nya kille i mer än 6h idag på jobbet. jag sitter som för mig själv, och jag väljer helt själv vad jag vill lyssna på. mycket nöje!! jag skickade ett antal sms till mina vänner om att jag hade svin kul. alla verkar inte riktigt veta vad mammas nya kille är, där ibland mia och daniel. jag fick ett frågande sms av mia där hon undrade "MAMMAS NYA KILLE??" haha jag vet inte vad som var bäst - programmet eller att hon trodde att min mamma hade en ny kille :) daniel ringde bara upp och frågade "vadå.. ". hahaha.

jag vill tillägga att jag började cykla idag. jag hade stöd på vägen. jonatan fick lov att cykla med mig till ssab och sen möta upp mig när jag slutade jobba! det gick riiktigt bra. inte alls lika illa som när jag och björn cyklade allra första gången till jobbet! på hemvägen när vi kom till "vetrinärsbacken" som jag döpt det till (förbi persiennaffären, vetrinären och det) så tog det helt stopp.
jag tog tag i jonatans hand och han fick nästan dra mig upp för backen! det var fan kärlek!! riktig kärlek.

väl hemma efter mördarbacken (kärt barn har många namn)  placerade jag mig på våra ny installerade utemöbler och blev serverad ett glas oboy! nellie blev vättskrämd när hon blev utsläppt och jag satt på en stol :) hon skällde och kissade ner sig :) jag kunde inte annat än le! skoj är ju så tuff så hon bara hoppade och var glad.

ingen idé att skriva något om jobbet eftersom jag inte ens kan komma på en handfull personer som skulle förstå vad fan jag snackar om. sammanfattningsvis. en travers, en rast, nytt matkort.
imorgon ska jag infinna mig på ssab kl. 11 för lunch samt genomgång/info om nya datasystemet som jag försöker bli kompis med (p)lupp.

nu väntar varm oboy och en macka framför tv:n. jag är den mest bortskämda tjejen och jag är stolt!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

back

kan läsas på två olika sätt
1) Rygg
2) Tillbaka
(enligt mig och mina utsökta engelskakunskaper!)

jag har varit långledig efter min natthelg och nu ska jag tillbaka. idag samt imorgon är de enda arbetsdagar jag har denna vecka. 14-22 känns inte som något speciellt tungt pass efter att ha lyckats överleva 18-06 i 56.
jag har ingen som hellst lust att cykla till jobbet när jag igår kväll kände hur kallt det var om kvällarna här. jag vill tillägga att jag saknar mössa och vantar fast det har varit vinter nyss och det är väl då man ska ha såna grejer.  sorry, inte jag.

ska söka upp något mysigt på fötterna, mat och kanske till och med en batteridriven FM-sändare!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my back

21

igår kväll var jag och jonatan på bio och såg 21. jag hade höga förväntningar som visade sig vara liiite för höga. men filmen är klart sevärd, om de är värd 95kr på bio vill jag nog inte påstå. jag tyckte att den var lite väl för lätt att se vad som ska hända-ordet, (det är morgon och jag ska vara glad om jag kan stava till mitt eget namn)
eller så har jag bara sett för mycket film och börjar lära mig :) hur som hellst så kan man ladda ner den eller hyra den för 19kr på kvantum, det är den helt klart värd.

jag var dessutom en riktigt dålig människa. jag hade igår lovat anna att ringa henne mot kvällskvisten för att promenera en dutt. det slutade med inget telefonsamtal eller textmedelande alls. jag funderar på att Kanske cykla in mot stan snart.. innan klockan slår 1.

det är något stort fel på min rygg igen. jag misstänker att jag ännu en gång håller på att gå upp Mer. för när jag håller mig under en viss vikt så har jag aldrig ont, men nu har jag ont länge och mycket plus att mina ben domnar bort. hallå, varningnsklockan borde väl ha ringt så högt så jag blev döv.. så tänker väl en del. men nää jag kör med "imorgon ska jag"..

tyvärr ingen bild idag eftersom kameran skriker efter ett få ladda sitt batteri. teknisk som jag är vet jag inte vilken laddare som hör till vilken kamera. jag överlåter allt sånt helt och hållet tiill någon med lite bredare tekinsikt kunnande.
nee ska fylla över skojs säck i en tunna och utfodra mina små hårbollar.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

cykelturen :)

"jag ska ut och cykla runt sjön".. jo tackar. haha, när jag satte mig på cykeln så inbillade jag mig själv att jag hade samma kondition som jag hade förra sommaren då jag cyklade överallt. när vi kom till östermalm började jag fråga om vi inte skulle vända om :)
hundarna följde med, nellie springer fot brevid cykeln och är som snäll. men skoj fick ha koppel, hon drar en framåt och verkar ALDRIG bli trött. jag tror faktiskt hon orkar springa längre och snabbare än vad nellie gör just nu!!!
sista uppförsbacken vid vetrinären tog nästan knäcken på mig. backen är inget man funderar över när man kör bil eller promenerar. dessutom har jag stora planer på att cykla till jobbet på torsdag eftersom jag börjar först 14 och slutar 22. jonatan har lite lätt lovat att stötta mig på den långa färden. (just det, Lång)

det är nästan lite pinsamt att skriva om det, men jag måste ju få gnälla av mig? :)
daniel är kvar här och ska åka till gällevare imorgon tidigt, mia åkte igår medans jag var och jobbade.

som tröst för efterfesten då jag var riktigt elak så fick jag ett par jätte fina skor, inga klackiskor för en gångs skull! samt en klänning jag tiggde till mig från.. ehm, en affär granne med skoaffären... i domus. inte att glömma min snabb visit på lindex underklädesavdelning :)
jag har med andra ord blivit mutad! men. jag tror jag ska sluta gnälla. ihelgen tycker jag att jag förtjänar en utekväll. kanske till och med en efterfest ;) hahaha. någon som vill följa med mig på ett häftigt äventyr på krogen?
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect vetrinärsbacken

BILDER

här får ni lite bilder :) familjebilder :P

78049-76
skoj ligger och sover på nellie
78049-75
78049-74
daniel tog en familjebild :) saknas på bilden :jonatan
nu ska jag ut och cykla på min nya cykel!
kom ihåg att det var här ni hörde det först

Nätter

jag har lyckats avklara 2 av 3 nätter. första natten var chill, satt bakom arne. när jag satt bakom honom trodde jag att jag skulle ha skit trist, jag undrade hur i helvete jag skulle palla att jobba till augusti!!! natt två (nu i natt) skulle jag köra lite. jag blev riktigt glad när jag såg att en gubbe som jobbar på maskin kommit ner till oss, för att hjälpa Mig. jag och han delade på min travers hela natten och jag hade faktiskt riktig roligt! jag behövde det där, nu klarar jag allt!!

när jag kom hem imorse så ville jag inget annat än att bara lägga mig i sängen och sova! jag hade ingen lust att vara trött när jag ska köra själv så mycket. vad kommer man hem till? GISSA!!! det var efterfest här, tack så jävla mycket. jag ska försöka att inte hänga ut någon. "gå och lägg dig du".. aaa visst. de levde om så jag trodde vi skulle bli vräkt. ingen musik, men de satt i köket och gapade och skrek. jag hotade, jag låste ut folk, jag kidnappade folk i bilen.. jag var på ett så fruktansvärt dåligt humör. ibland såg det ut som att jag var 3år. en person var stabil nog att beställa en taxi nästan direkt , tack!! :)
jag var så arg!!!!! jag är fortfarande jävligt pissed. när man kommer hem från jobbet och slutar 06.00, frågar om folk ska åka, DÅ ÅKER MAN!!! kl. 8 kollade jag på klockan sist.

nu ska jag fixa mat och vara arg.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my JÄVLA LÄGENHET OCH MIN SÖMN

Lurifix

jag SA till jonatan att OM det är något fuffens så är jag väl medveten om det. dock trodde jag att fuffens-dagen var på onsdag då daniel kom till oss. så när mia inte var med i bilen så lugnade jag ner mig.
MEN igår kväll efter att vi lämnade bilen till pappa, kom hem och "snälla hämta en öl till mig". jävligt skumt att han ville ha en öl när han skulle jobba dagen efter, men jag var snäll.
plockade in mat i kylen och tände lampan och öppnade köksförrådet....
jag skrek högt, AAAH! smällde igen dörren och vet inte riktigt hur jag såg ut i ansiktet.
mia stod nämligen där inne och skulle försöka säga något gulligt, men jag avbröt henne och verkade tycka att hon kunde stanna där inne :) förlåt ma. hon fick en fribiljett ur från förrådet iallafall!
vi spelade cranium och cluedo, det var kul.
typ det enda jag hinner göra tillsammans med mia eftersom jag jobbar hela helgen! idag mellan 22-06.. KUUUUL. här kommer mia och överaskar på den absolut sämsta helgen som går att pricka in. aja, jag visste ju inte ens själv (för några veckor sedan) hur jag skulle arbeta.

jag ska äta mackor med källarrökt skinka och försöka ringa den där jäävla lurifaxen igen!
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect mitt förråd

min min min

äntligen fick jag en "cykel på köpet"
nedan kan ni beskåda min senaste häftiga pryl!
78049-73
visst är den läcker ;) haha. fyfaan va tungt de var att cykla hem från team sportia! jag måste verkligen börja cykla oftare! kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect my bike

too bad

jag gör mitt bästa för att börja försöka vända mitt dygn inför min rivstart på ssab - natthelg. tidigare på kvällen var jag rätt trött, men tvingade mig själv att inte gå och sova. klockan var bara 23.20 då.
smörgåstårt-ätning här, jonatans familj + johan kom förbi och smakade.

sen fick vi en liten husgäst i form av en liten räv :) daniel kom sent ikväll. ca 10h tog det för han och hans bror att köra upp hit. jag tyckte inte det lät så farligt? kanske för att jag verkar tro att stockholm ligger ungefär där turkiet ligger på kartan? :) gulligt va.

sen måste jag tillägna några rader till mia. mia som sitter ensam - helt solo, i en lägenhet i vårby. lägenheten är urstädad, ingen dator, ingen tv.. bara en radio. möblerna är kvar för de tillhörde inte henne, daniel eller daniels bror. tur det iallafall. tänk att sova på golvet! jag hoppas verkligen att det löser bra med boendet, för två veckor är väldigt kort tid att hitta något nytt på.

(och folk som inte kan stava - civil stavas med C inte sivil)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my bit

Ha den äran!

78049-71

Idag fyller världens finaste kille år, han ni kan se på bild nedan:

78049-7078049-69
grattis grattis grattis grattis!!!!

78049-72

Grattis älskling på din födelsedag! Jag älskar dig!
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect my heart


filmkväll

Ikväll vankas det film och jonatan är och snabbhandlar lite. björn johannes och wiie (gustav) misstänker jag ska komma över. när vet jag inte, men det blir nog bra. 
har dessutom lyckas Äntligen att skicka över bilder till ida från i somras när vi badade i gammelstad med hundarna. jag har aldrig varit den snabba i familjen.
ni kan också invänta bilder på pixbox från diverse grejer. jag är nog inte så rask med det heller! haha.
nåja. jag ska sluta vara social med en dator som inte svarar och se desperate housewives (som jag by the way redan sett) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

kisse the cat

det var väl en liten stund sen jag knapprade in något spännande här, någon som saknat mig? :) önsketänkande.
anyway, jag har varit sjuk som ni läst och tyckt ovanligt mycket synd om mig själv.
skoj fick träffa sin mamma en kort stund i söndags och fick busa lite. det fantastiska vädret som var i söndags gjorde att det blev en kortis. inget vidare att stå ute i snön och se skojs skaka.
idag har jag besökt ssab för en hälsokontroll samt drogtest. pappa bjöd oss på mat i matsalen som de har, maten var väl sådär, mest för att jag har svårt för vit fisk. pink is the shit!!
efter att ha visat att jag är bäst på att titta på bokstäver och se siffror gömda i färger körde vi hemåt. några glas vatten senare gjorde jag drogtestet som en final.

mamma har också fått feber så vi köpte potäter till henne så hon kunde bjuda på palt. tyvärr hann inte jonatan smaka på palten innan han skulle jobba, men mamma sparade palt till honom med!
åkte en snabbis på ica maxi med pappa som imorgon halv sju åker mot norge. 4st start och landingar :) alla som bara älskar att flyga förstår nog bättre.
på ica maxi fick jag en lysande idé angående deras system för ATG, vilket jag absolut inte delar med mig utav här. jonatan trodde det var för dyrt, så chansen finns att jag kan dela med mig i framtiden.

sen har jag laddat ner senaste desperate housewives och sett. ett galet avsnitt och som vanligt sitter man på nålar i en vecka då nästa avsnitt finns ute. jonatan har slutat jobba och kommer nog om några minuter och hämtar mig och vovvisarna. HAHAHHA.. jag måste skriva ner det här, mest för min egen skull så jag kan titta tillbaka och skratta :) jonatan tyckte här om dagen att kisse skulle vara med och dansa.. så han tog upp katten i fram tassarna och dansade lite och sa sen med en rolig stämma och klang : "kisse the caaat".
nää det är sånt man måste vara med om för att förstå. men säg det högt för dig själv så kanske du förstår.
kisse the caat.. :)

(tände ett ljus för engla, gjorde du?)
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect the children


respect

we were there!

Jag har varit sjuk och inte orkat skriva något. Sen har Någon (piiik) ockuperat datorn för att spela poker! Riktigt roligt när man saknar internet i väggen av någon konstig orsak och bara kan ha intnernet på en dator.
anyway, sist jag skrev något så var det på tapeten om att åka till övertorneå och hälsa på Nellies familj.

Resan började sent (14?) och med pappas bil. Jag vet inte om jag hade orkat sitta i min bil så långt. Vi åkte förbi IKEA för att driva tiden. Hittade ett skrivbord och stol, men inget köp. Känns fel att bara ha massa IKEA grejer, då ser det ut som att man öppnat en IKEA-katalog när man kommer hem. No fun. Men men.. jag måste erkänna att skrivbordet hade passat utmärkt in här.
Iallafall, sen åkte vi mot Övertorneå, Jag körde! Helvetes vad roligt att köra pappas bil, det går ju faktiskt att köra om bilar som ligger i 75 km/h efter 90km/h vägar!!
När vi hittat till rätt hus på rätt ställe så släppte vi ut nellie ur bagaget, ut från huset kom det urstormandes 3 hundar! Nellie blev lite chockad och det gick faktiskt bra. Roligt blev det när vi kom in och jag frågade efter valparna :) '
-"här inne är dom" , sen öppnades en dörr och det flög ut små yrväder från toaletten!
Nellie var just då riktigt chockad och kunde bara stirra upp i taket eller på mig eller jonatan! Det såg verkligen ut som att hon bad om hjälp eller/och frågade vad i helvete jag utsätter henne för! Men det gick ju bra senare! Hon busade lite, pyttelite med sin kullsyster och försökte bekanta sig med pappa.
78049-68
Här sitter dom och väntar på att bollen jag håller i ska flyga iväg!
För de otränade ögat är Nellie den soom är mest vit och närmast kameran. Den mörkaste hunden är Nellies mamma Windy och den som verkar ha stenkoll på bollen är kullsyster Milla.
Jag lägger in lite fler bilder :)
78049-67
Nellie med pappa Rusiak
78049-66
En liten snöboll jag fann! Som tyvärr inte fick följa med hem :/
78049-65
Tyckte den här bilden var för härlig!! :)
78049-64
Det var några hundar där.. 9-10st + Nellie. Ett dåligt familjefoto om inte annat.
Tror det är den enda bilden jag har där alla fyra är med.

Idag sa Jonatan att vi skulle träffa Skojs mamma. Kul bara att jag inte har en pling vart den lilla kameran är. Jag skyller på det, för annars hade det varit mycket mer bilder. Jag fotade en valp som låg och sov i en stor matskål :)
Nåja, när den dyker upp får jag nog visa den :)
Njee.. jag har lovat Jonatan att gå till Kvantum och ge han något han glömt. Jag hade tidigare ett rus efter att gå hur långt som hellst. Men deet börjar lägga sig nu.
Jag ska fortsätta min dag nu.
Kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect nellies familj

förkyld!

Desperate housewives : Airs: Sunday April 13, 2008

Mindre kul är att jag är förkyld. Inte lite heller! Inatt sov jag på soffan eftersom det var där jag lyckades somna! Vi var en sväng till stugan igår kväll. Mest för att tv4sport inte kunde ses någon annanstanns. Jag och Mini-me pös till våran kusin och var där en stund istället.
Byt lånade bil med pappa.

Jag har planer på att åka till Övertorneå idag, jag är ivirig! Men inte lika ivrig som Jissa, han tar priset.
Jag ska gå och söka reda på super varma kläder innan jag nyser sönder stället., prosit.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

Familjen!

Två fantastiska nyheter, och klocken är inte ens tolv!
1) SSAB ringde mig. "Du har fått jobbet, men det visste du nog redan.." 19e april ska jag tillbaka till mitt place. Lite små skönt är det att jag råkade missa hundveckan som är Just Nu. (EM EM EM ledig FM FM FM) riktigt kul vecka.

2) Hon som säljer Nellies "syskon" har mailat en bild på Mamma, Pappa och en kullsyster som de behöll!!! :) Vilken härlig familj. Men Milla (syster) är sinnessjukt lik Nellie. Jag hoppas det går bra när jag lägger in den här bilden:
78049-63
Sist jag såg mamma Windy så var hon helt slut efter att fått mata alla valparna :) Bara låg ner och vilade :)
Guuud.. jag vill åka dit med Nellie. Förstå hur roligt det hade varit!! Hinna åka iväg innan nästa helg hade varit... gudomligt!! Nu har jag verkligen fått pippi på hundar.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

Desperate

desperate housewives
Imorgon är det dags för desperate housewives! Dock tror jag inte att det går att ladda ner föränn natten.
Jag måste erkänna att jag smygläste lite från tv.com vad som skulle hända, jag ångrar det djupt! Jag ska inte förstöra nöjet för er andra, var lugna! Men gå för fan inte in på den där hemska spoiler sidan och förstör!

Sen angående det här med Nellie. Så häftigt att jag skrivt att om jag ska ha en till golden (eller liknande) så blir det från Nellie, på något sätt. Så säger Zilla att Nellies föräldrar blivit föräldrar en gång till! Hur stor är chansen? Jag har hunnit maila till dom och frågat efter bilder på föräldrarna. Inget svar ännu, men det dyker väl upp.
En till grej är att jag har glömt bort Nellies blandning (alltså exakta procent) eller så har jag varit så uppspelt så jag aldrig haft de i minnet. Iallafall så har Malins kompis räknat ut följande:
  • 82% Golden retriver
  • 9% Labrador
  • 9% Bordercollie
Jag har träffat båda föräldrarna eftersom de bodde tillsammans, så det var enkelt. Jag brydde mig aldrig om blandningen eftersom det var så fruktansvärt lite. 
Jag har kopierat bilderna från annonsen de la ut på blocket:
78049-6178049-60
Jag tycker att de ser ut som goldens. Den svarta lilla krabatan kanske påminner om Flat.
Men det stod så i annonsen också. I Nellies kull var det rätt många svarta valpar, men de såg exakt ut som svarta goldens. Alla svarta var redan tingade, kanske var lika bra det. (Nellies kull alltså)
Lägger in en bild till på Nellie så det går att se lite likhet ;)
78049-62
Oj oj, man ser verkligen bordercollie inslagen på denna magnefika varelse! ;)
Min llila plutt. Skoj får låta Nellie stå i rampljuset en stund.
Jag är grymt sugen på att åka till Övertorneå och ta familjebilder! Risken finns ju att jag blir tokförälskad i någon av valparna. Tre hundar.. ? Njaa.. Om jag skulle göra det så skulle jag skaffa ett djur en gång om året i fyra år.
Kisse 2005, nellie 2006, skoj 2007.
Jag får nog lov att vänta.

Igår var jag och promenerade runt Tuna och Mjölkudden. Pga den prommisen är jag numera små sjuk. Min hals är inte snäll just nu. Jag har ingen lust att gå längre =/ men jag tror att jag blir nedröstad. På med kängorna och halsduken! Tror jag ska ta med ett liggunderlag och lägga mig i en snöhög ;) bra för halsen, riktigt bra.
Kom ihåg att det var här ni hörde det först

Respect

hyffast yr i mössan ännu

jag hade svårt att somna inatt för jag ville drömma en mardröm. så där låg jag i sängen och tänke på massa äckliga saker och filmer jag sett. tillslut väckte jag jonatan och viskade "jag har skrämt upp mig själv, hjälp!" . det resulterade i att jag sov läääänge. på morgonen när jonatan skulle till jobbet fick jag inte fram ett ord. jag har hals"ajaj".
jonatan kom hem på lunchen och då hade jag redan hunnit släppa ut vilddjuren en snabbis, dock bara på framsidan.

det fanns ingen mat här, ingen mat som jag hade lust att äta iallafall. mitt morgonhumör är Hemskt! jag körde jonatan till jobbet och sen gick jag runt på kvantum och funderade på min lunch. grillad kyckling och färsk pasta lät gott. men självklart - Slut! jaha.. knallade tillbaka med pastan och såg sen - ICA`S pizzabotten. yes! gud så gott. egen pizza!
jag köpte mitt tillhör som var ost skinka och tonfisk. tomaten var redan på smetad på degen som var klar och kavlad.
OH..  :) jag är nööjd. ett nytt NCIS avsnitt är nedtankat lagom till min lunch.
hundarna har fått sin lunch och kisse fick rester från min tonfiskburk. jag känner mig snäll idag.

in med pizzan i ugnen och ut med hundarna Igen. jag måste klä mig bättre.. kan inte gå omkring i inga sockar på iskallt stengolv eller i blöta sneakers utomhus.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

tuesday

jag trodde att jag skulle få göra något häftigt idag, eller iallafall igår. men jag törs inte skriva något om det föränn jag sitter där(?!)
jag har möblerat om hundbur och hundbäddar. nellie sover i hallen, vilket jag inte tror det är något bekymmer med. från sin bädd ser hon ut genon dörren, in i vardagsrummet, in i köket och har full koll på allt.
skojplutt däremot har bur i sovrummet. jag vill höra när/om hon börjar tjuta/gnälla så hon inte bajsar eller kissar i buren. det är så jävla jobbigt att rengöra den! men den är det bästa jag införskaffat. rumsrenligheten går lite snabbare och det är enklare att hålla koll på skiten. med nellie hade jag ingen bur så hon brukade lägga stora högar under köksbordet, TACK!

nog om hundskit. jag satt och kollade (bara för skojs skull) på golden retriver kennlar. inget illa om rasen, men jag tycker att min hund var tusen gånger finare än de där andra. det hade varit roligt att para nellie med någon med samma blanding som hon själv, men sånt får man ju inte göra =/ inte skojis heller =/ men titta är det inget fel på. jag satt och kollade för att jag var lite små sugen.. men njä. om jag någon gång ska ta en golden till (eller nå sånt) så blir det från samma släkte som nellie. någon från hennes led måste väl para sig? hennes syskon eller en till kull från hennes mamma?! jag tycker det! jag är så nöjd över min stora hund.

folk gillar verkligen att läsa om djur, i know it!
om en timme är det tänkt att någon ska komma hem på sin lilla lunch, så det återstår att se.
ska vända upp och ner på kylen och frysen efter någon form av mat.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

rubik my ass

idag har vi faktiskt tagit en promenad in till stan för att köpa de mest fantastiska mackor som finns. jag har berättat om de förr, så ni bör veta vilka jag snackar om!!!
riktigt skönt var det. jag tycker om när jonatan jobbar kväll. "fast du sover ju bort hela dagen", pfft, skit snack!!

och annabena - http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=89273&cat=15&pageIndex=0&arkiv=False

kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

ett sent första-april skämt? =)

jag läste precis nsd på internet, jag trodde jag såg ett sent första-april-skämt.
Förbjud skotrar som går snabbare än 70 kilometer i timmen.
alltså! nu har det slagit slint! när någon kommer med ett sånt jävla dumt förslag så är det bara att sätta den personen på medicnering. det är  i kiruna de har fått den brighta idén. haha, snart säger väl någon annan stjärna i malmö att de ska förbjuda bilar som går över 110km/h?!
hahahahah jag tyckte det var så roligt så jag var tvungen att dela med mig.
här ni en länk till hela artkeln.http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=89226&cat=1&pageIndex=0&arkiv=False
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Cleo

känsliga läsare varnas

det blev en två-dagars fest ihelg. förfesten här igår var kul och taxi till stan för att försöka hitta ett place där alla ville gå och kom in. kafelino var det tänkt, men när det kom ut vilket "tema" det var så bangade de flesta. jag som hade sett fram emot att gå dit.
in på cleo, 3 sovgäster och en liten efterfest. jag gjorde kvällens smartaste grej när jag kom hem - jag tog ett glas vin.
idag har jag varit så fruktansvärt bakis, garanterat top 3. jag har spytt och spytt och spytt. jag spyr fortfarande!!! jag har sovit i duschen igen, jag har försökt sova på bron. jag orkar inte leva!!! jag har så fruktansvärt ont i huvudet men ta en ipren för att 3minuter senare kräkas upp den är inte så lockande.

jonatan är och kör PP till busstationen. tror hans buss går om 15minuter.
jag ska se något häftigt som man inte behöver följa, eftersom jag inte kan sitta/ligga stilla i längre än 5 minuter!!!!!
jag måste få gnälla av mig och säga att jag aldrig mer ska dricka en droppe alkohol igen. ingenting i världen är värt den här baksmällan.

jag ska gå på toaletten nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect me

Bishop

igår kring 16.30-tiden kom PP hem till oss och ska göra det tills på söndag då han åker tillbaka hem till umä (umeå för er som inte förstod)
vid 17-tiden kom jonatan hem från jobbet och vi åkte en sväng in till bobo/röda näsan och införskaffade lite proviant. sen kom matte hit och vi drack öl och jag läste lite i hans Tung-pärn. matte körde oss in till stan och vi träffade emma och en massa andra på bishop. kul kväll och slutade på matstället där jag åt en la bella! idag känner jag mig fetare än någonsin och det är fest idag med.
fast nu kommer det lite mer folk och vi har tokstädat och nu jäävlar är det fint. jag tror jag ska ta lite bilder så man får se hur det ser ut när det är mer klart här. tror det blir ett senare projekt.

ikväll ska vi också äta tacos! fan vad jag är hungrig!!
för en gångs skull har jag börjat göra mig i ordning innan folket redan är på plats! jag är bäst på att sminka mig när jag är salongs. ni måste kolla på youtube! jag har lagt upp en liten snutt när nellie drar mig på skidor. sök efter nellie gammelstad så bör det komma. min röst är skumm i filmsnutten!

nu ska jag sminka mig färdigt och spegla mig lite.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect skoj

PIX

jag har lagt upp bilder från våran lilla tripp till kitköijoki. vet inte om stavningen hängde med.
jag har ingen aning om hur man gör såna där häftiga länkar, så ni får använda den här:

http://www.pixbox.se/alb761319

och ni har väl börjat förstå vart ni fick det ifrån först?


27 dresses

rubriken är en liten kom-ihåg till mig själv.
min idag-dag har varit rätt innehållsrik. jonatan jobbade kväll idag med så jag och skoj gjorde ett besök i annas salong. anna vaxade - mig! försöka gången på "riktigt" för mig. vaxning har jag provat förr med mia, men då efter en liter rött. det gjorde ont, men jag måste säga att det var värt det.
efter stängning åkte vi hem till henne och åt lax :) wosh, det var gott. gjorde ett snabbt besök här för att utforda samtliga hårbollar. back to varvet och jobbade igång en sviin söt film. "it´s founding out my favorite movie is written by a sandwish" hahha. klockrent!!!

hann aldrig se klart filmen, men det ska jag nog ta tag imorgon. har väl 10min att se :) ska väl försöka motionera vovvarna också. tennisboll is the shit.
njee.. ska pysa ner i sängen och lyssna på carolina gynnings bok (som btw har världens tråkigaste uppläsare) och jag vill också tipsa Alla som magdalena grafs bok om jag inte redan gjort det.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect anna

mini-semster :)

Mellan torsdag och söndag förra veckan har vi varit och hälsat på i jonatans stuga , där hans föräldrar och lillasyster med andreas också fanns.
skoterkörande, korvgrillning, solning.. riktigt härligt! jag och mycket tack vare linnea har ryckt skoj också! man känner knappt igen henne :) så fin hon blev. jag har ryckt lite mer hemma också, det lilla som var kvar.
pga av att bloggen inte mått så bra den senaste tiden så har jag tappat en del som jag ville få med här från våran lilla mini-semester. men det går väl till sig senare när bilderna från kameran åker in i datorn! jag ska försöka komma ihåg att göra det och dela med mig på pixbox eftersom det är så jävla mycket bilder. jonatan har verkligen varit papparatzi.

i övrigt kändes det som att komma hem till ett bombnedslag. vi hade helt glömt bort att städa till innan vi åkte iväg :/
nu är jonatan och skoj på björx, de ska ordna med cykel och kolla om alla grejerna är där för att laga mias cykel.

besiktningen av den gamla lägenheten gjordes på torsdag, samma dag som vi åkte iväg. hon tyckte lägenheten var toppfräsch. vi hade ju ett nyrenoverat badrum, nytapetserat i hallen(vi har inte ens hängt upp något på väggen) samt att jonatan tapetserade när han flyttade in i sovrum och v-rum!
vi frågade om vi fick tillbaka pengar på hyran eftersom vi betalade för en hel månad och lämnade den tidgare (nyklar och allt).. hennes svar blev "vart bor ni?" vi svarade: "lulsundet".. hennes svar: "jaha, men då får ni reducerad hyra"... "eeh.. vi bor PRIVAT"..
att hon i sitt stilla sinne ens trodde att lulebo ägde lägenheter på lulsundet! vi får se hur det där slutar.

nyduschad och jävligt less över att se sig runt i lägenheten, ska jag ta och ge kisse mer mat innan han gnäller sönder stället.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect kitköijoki