ni måste driva med mig?

jag är grymt  less  på cleos vakter. igår hade vi mat och förfest hemma här,  hur trevligt som hellst!! vi tänkte pinna ner till cleo och Björn körde oss in.
jaha, vi ställde oss  i kön som alla andra. stod där fint, visade leg.. Men nej. det var från 23år! Mm.. 85orna kommer inte in. även sandra som var 23år i MARS åkte ut. han ringde till och med polisen, men då polisen kom hade vi redan tagit oss till BBB  som hade bartömning. där visade vi inte ens leg!!!!
alltså det var bara ett stort skämt. men jag har det dokumenterat ;) jag ska bara försöka ta reda på i vilket  skick det är, he he he!! :) jag tror inte jag längre vill jobba med sånt där när man ser hur folk missbrukar sina befogenheter. ena vakten knuffade iväg jonatan som en vante bara för att  jonatan la en hand påhans axeloch sa "ta och läsen bok om service" och sen tog han bort handen. "RÖÖÖR MIG  IINTE!"..och jonatan flög. ÅHHH... jävla apa i kostym.

Näää... jag hoppas att cleo ser över sina vakter  en extra gång. jag påstår Inte att alla vakter beter sig sådär. bara  att det finns olika sorters.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


no  respect

idag: sundsvall

jag sitter just nu på hotellet i lobbyn och har lagt beslag på datorn! vi börjar kl.10.00 vilket är hur skönt som hellst. vi är totalt 2 tjejer och 1 kille som går utbildningen. vi har två "lärare", så det är perfekt det här.
jag ska snart börja dag nr.3.
på fredag ska jag ut och börja sälja!
håll tummarna för mig!

imorgon: sundsvall

imorgon börjar min korta tripp tills sundsvall. jag ska ta bussen till skellefteå kl.11.50 och sen samåka med en tjej som hette anna. skönt att slippa sitta i en buss i 8h 20min! blahaa.

igår åkte vi till stugan! till och med jissa fick följa med. jag såg han inte många sekunder och jag är så otroligt stolt över att jag lyckades fånga in det lilla lurvet när han låg under skoterpulkan. åkte på hemvägen förbi apoteket och ordnade lite viktiga grejer som jag vill ha med mig.

jag ska vända upp och ner på det mesta och söka fram grejer som jag måste ha med mig. känns som att mjukisbraller inte får hänga med :/ vilken sjujävla tur jag hade att jag fick ett par skönta,tighta,svarta jeans igår! jag hade nog inte haft något torrt att ha på mig annars!! owh. söka fram en väska, ny tandborste, schampoo.. OH vad det blev jobbigt.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

i got it!

"innan 21 ikväll ringer dom om jag fick det"

jag cyklade till zilla ikväll. med en cykelkorg med öl. en öl kraschade på kronan och sen fick jag inte cykla snabbt något mer. en öl, ett toalettbesök, ett besök på ica på hertsön ringde robban från säkra hem - jag är välkommen!
så gott folk - kl.10.00 I SUNDSVALL börjar min resa. mest spännade blir det hur jag:
1) tar migit
2) när jag tar mig dit
3) cash?
4) vart i helvete ska jag slagga första natten då hotellet inte är inräknat?

mycket spännande blir det. och mia var stolt :) oh yeah. "oh då blir du ju fast och kommer inte och bor med mig". goda nyheten är att det där stället har säljare all over. så jag kan säkert förflytta mig dit om det är ett ställe som passar mig. så mia - man vet Aldrig när jag kommer. utom då 10e sepetmber :) mia tar ju examen från skolan då :) om ni den dagen hittar någon som är stoltare än mig så hör av er!!!! iiih.

nu är det sängen. ska väl ta mig upp i tid och gå på stan och fixa något som ser OK ut. tighta svarta jenas går väl alltid hem. nu ska jag ge jonatan en fet segerkyss.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect ME!!!!!

nu rörs det om i grytan!

efter att ha ätit ca 6st fiskpinnar med remuladsås satte jag mig framför datorn. jag såg brevet från arbetsförmedlingen "hej jag har bokat ett möte åt dig. kom på onsdag" och tantfan är alltid gnällig. därför tänkte jag låta henne få slippa gnälla och sökte därför ett antal arbeten via deras hemsida. kände mig duktig!
ungefär lika duktig som när jag helt spontant sökte till en historia A kurs på ltu. jag såg på aftonbladets hemsid att de hade en länk till en sida där de visade vilka kurser/program som folk inte sökt så mycket till och därför fanns det plats. fint. sökte.

iallafall.
jag åkte till stugan med jonatan och lagade en stark köttfärssås med 1½ matlagsningsgrädde-förpackning. jag kollade på tv/kastadepinnar till hundarna medans pappa och jonatan gjorde grovjobbet. de gräver upp gräsmattan för att förbereda för en fet altan.
när jag såg där, helt inne i pinnar, hundar och mygg ringer telefonen. "hej.. svenska hem.. hej.. jobb.. sökt.. idag.." något sånt hörde jag och sa bara "jaa.. " lite fundersam. det slutade med att imorgon ska jag på arbetsintervju på arbetsförmedlingen, säkra hem (inte svenska hem som jag hörde) ville intervjua MigMigMig. jag sökte jobbet idag!!! jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna det. första gången jag går på en intervju och Vet vilket företag det är och vilket jobb jag är där för att söka.

ska nog inte ens gå in på den gången då jag knallade in på arbetsförmedlingen och skulle på en annan intervju för ett år sen. hade iiiingen aning om vad det gällde. svarade så gott jag kunde, även när de frågade vad jag visste om företaget, varför jag sökte jobbet, varför just det jobbet passar mig, osv osv. tänk er.. sitta där, helt själv och få sånna frågor. det kräver Talang. nää.. jag ska inte säga ett ord om det :)

nåja. fortfarande plats 2 på lägenheten. jag tror faktiskt inte det blir någon flytt dit :/ all min tur gick åt när vi fick den här lägenheten. blää.
jag ska lägga mig i sängen och lyssna så långt jag orkar på "änglar och demoner" av dan brown .. nionde cd:n. inte alls skadad av ljudböcker, nejnej. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect
(...and wish me good luck!)

jakten på en lägenhet

the pursuit for the perfekt apartment!!
i förrgår var vi till hertsön och jag trodde jag skulle få krupp. att jag ens bokade en lägenhet där visar väl hur panik det är efter en ny lägenhet? men den jag bokade var till mitt försvar, riktigt nära sistaah och annabena.
igår var vi till en annan på ett helt annat område och gud, vilken skillnad! det var också en trea, via lulebo.
jag hade redan tackat ja till den så den inte skulle försvinna, så det var bara att vänta tills idag och se hur många som hade tackat ja. vi stod då på plats 4 och nu har vi halkat ner till plats 2. hoppas, hoppas att den människan inte tar den!! frågade tjejen som bodde där om det hade varit många spekulanter, vilket det inte hade varit! bara jag och jonatan!!

om vi inte får den lägenheten flyttar jag fan i mig till stockholm! hänger med mia ett par år eller så. hade varit skönt. fast den lilla råttan planerar ju att dra till, var det halmstad? :) då kontrar jag med borlänge bara för att ssab finns där! HA!

nellie och skoj har fått gå en sväng i skogen nyss också. det var det första jag gjorde när jag vakande! jissa följde efter och gick nästan fot han med :) katten är konstig.
angående hundarna har de blivit jätte duktiga! jag har ingen aning om hur Jag lyckas, men jag har gjort det iallafall. vi mötte grannens flatcoat och den var kopplad, men Inte mina två vilddjur. nemas problemas, jag sa inte ens något. tittade kanske lite surt på dom. men dom pinnade på vidare rakt fram. utan koppel sa jag det? (jag skryter)

igår cyklade jag dessutom 7,8km med nellie i dragsele. 7,8km på cykel känns som att gå till bussen. (jag har en rejäl bit till bussen) nellie var Inte lika slut som hon brukar vara! hon kunde andas och sprang på hur bra som hellst. hon var kopplad för att hon skulle dra mig hade jag tänkt, men det gick inge bra. så hon sprang lös med en dragsele runt hela sjön (med undantag för helvetes backen!!)
duktig flicka det där. jag har stora planer för den där hunden i vinter! hon ska dra som ett sepe och hon ska tävla! sån där lydig hund tävling. hon har typ ingen kontakt med mig, men hon lyssnar och gör det jag ber om. jonatan får träna upp det, jag har ingen aning om hur man gör mer än att hålla en godis i varsin hand. ni med hund vet väl vad jag snackar om :)

det är bra väder och jag kanske borde cykla en sväng med båda galningarna. men först ska jonatan komma hem från jobbet (lunchen) och laga fiskpinnar!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

blöta dagar

andra dagen nu som det verkar regna rejält. jag glömde Igen att inpregmera min jacka (samma jacka som vaktarna på kafelino inte gillade) jag är nyvaken och har stått och sett på när båda hundarna sprungit arslet av sig. jag har ingen aning om hur de skulle få röra sig på samma sätt utan att jag skulle totalt blöta ner mina sneakers i det våta gräset!

jag ska fylla deras skålar med mat snart. jag hade planer på att hinna duscha också, innan linnea är här. men hennes serie slutar typ nu så det är bara att glömma.
waldorf ska få ett besök är det planerat. "friterad kyckling och sötsursås tack" - det är min huvudreplik när jag entrar restaurangen. 

jag ska gå och snyta mig, sminka mig, mata två hundar och en katt och söka upp ett par strumpor som jag inte redan använt! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

ge mig!

registrera er här:
http://www.gratisgen.se/?ref=53609

ge mig!

registrera er här:
http://www.gratisgen.se/?ref=53609

it´s back!

jag har hittat ett nya "måste-göra-varje-gång-jag-sätter-mig-vid-datorn"-grej. 1) www.blocket.se söka djur,bilar och lägeheter. 2) www.lulebo.se och se hur många treor det finns lediga på E-plan i hela luleå. än så länge en träff på mjölkis och ett gäng på hertsön.

vespan står på björx och läker bensin och jag är bakis. vi var ut igår - jag linnea johan och jonatan, tillsammans med linneas häftiga kompisar cissi och grizzly. vi var på kafelino Igen och Igen var det kul. en vakt skulle promt ha min jacka i garderoben. så ful var den väl inte? ni vet en grön fjällräven jacka som alla har. misstänker dock att det hade något med brandreglerna att göra. min jacka är ändå fin!



Nu har jag tagit mig i kragen och mobbat mitt(?) internet och lagt upp bilder.


sushi från tjejkvällen med järnets änglar


...måste väl försöka se ut som en sån där 70tals posare också?:)
btw, första bilden på mig som blondie. det Ska bli stabilare färg sen, jag lovar!

Johannes, Jonatan, Henke och Tobbe påväg ut med kajak.

snodde bilden från dom. såg så härligt ut:)

lulekalaset förfest tror jag. henke i rött, PP, tobbe närmast, matte och lina.

jag fick ta några bilder innan jag fick alla att vara med:)
johannes, henke, linnea och  tobbe

begreppet kolla in i kameran verkar inte ha gått in:)


sådär ja:)


kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

andra dagen

idag är det min andra dag som officiellt arbetslös. inofficiellt var det fredag kl.22 det började.
det var riktigt spännande att ta Bilen till arbets och inse att det är jäävligt många som verkade sluta sitt  vikariat idag. hörde två killar i kön som hade jobbat på mejeriet och den andra som personlig assistent inom kommunen.
när jag väl köat mig fram  till receptionen trodde jag att jag skulle  få vara där  i minst 2 timmar. men.. gubben i lådan fixade biffen och jag var totalt på arbetsförmedlingen i 15min! rekordtid måste jag nog säga!
min fd.jobbarkompis malin (57an) hade precis blivit klar och hade fått vara där i två timmar!!!! kul :) basinfo väntar henne!

annars på min dag nr2. ska jag invänta linnea  som ska med på en prommis med mina hundar. är det bara mina hundar eller kan Ingen hund vara lugn de första stegen de tar på morgonen Innan mat?? de brukar ju gå lös fot och möta folk, hundar,bilar Allt och bara titta lite extra på hundar.  och nu.. jag trodde jag skulle slå ihjäl dom! jag var arg, de lyssnade inte. vi mötte en hund och tack guud att de inte sprang fram, ett poäng.
igår var nellie jävligt slut efter rundan med cykel  på 7,58km. skoj sprang också  i sin nya sele så hon också få vara "med". en vanlig ful promenadsele bara.svart.

nää jag ska söka upp strumpor, bra skor och kanske en jacka innan linnea har hojat hit.
kom ihåg  att det var här ni hörde det först


respect

påminn mig

jag säger det jag alltid brukar säga sånahär dagar: jag tänker aldrig mer dricka en droppe alkohol igen!!!!
bakisdagar är ta mig fan bland det värsta man kan utsätta sig för, jag förstår inte varför jag gör om samma misstag flera gånger. skit!!!

men det var kul igår. hämtade upp zilla från stan och drack bärs. annabena körde mig till krogen och zilla drog hemåt. drog på kafelino och drack mer öl. åt mat på max, vilket var sjukt länge sen jag gjorde!! det var faktiskt inte speciellt gott heller om jag ska vara ärlig.

nu ligger jag bara i soffan och svettas, är bakis och allt sånt. med undantag för att jag nu sitter i köket.
jonatan och pp är på kvarren och köper fläskfilé tror jag.
nu ska jag fortsätta se nån skitserie på 5an där gamla tanter ska få lära sig att shoppa på topshop av två andra tanter.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

sista dagen - for real!

nu är den absolut sista dagen på ssab slut. jag hade ständig telefonkontakt med linnea under lyften av mina absolut sista bitar. behövde lite stöd när jag gick ner från traversen och ringde till jonatan och pratade lite med honom.
jag har fortfarande inte förstått att jag inte ska infinna mig på verket kl.06.00 på måndag morgon. johan och ak ska komma dit, men inte vi andra.
tommy var nöjd över våran instats under sommaren och frågade om han fick ringa oss om de behövde lite stöd under vintern och annat.

i övrigt blir det galej imorgon här. jonatan står just nu redo med kniven och ska börja marinera fläskfilén. sen har jag lite nedräkning till när vi ska pysa till mia. men inte för mycket :) haha.
tur som fan att biljetterna varit betala för flera månader sen. känns som att det inte hade varit så mycket kvar i kassan om man skulle lägga ut ett gäng hundralappar på flyg just nu.

angående flyttgrejen så har min lägenhet försvunnit. något as har tagit den. men jag har några månader på mig att hitta något liknande.
fick också mail från något som hette studera.nu om att jag har sökt en utbildning. tufft! men utan en 100% bakgrund och att jag inte ens sett ett högskoleprov så är mina chanser typ minimala.

nu ska jag dricka ett välförtjänt glas oboy och sen krypa till kojs. jag ska försöka ta mig igenom den där sega värdelösa ljudboken (änglar och demoner)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

en helt värdelös dag

idag är en bakis dag. igår var det sushi och vinkväll/fest på skurholmen. jag smakade sushi för första gången och jag gillade det. malin och AK såg orolig på mig när jag tog den första biten... men som sagt var det helt okej. vi lagade egen sushi om jag glömde nämna det.
sen tänker jag aldrig mer dricka vin. rödvin är helt åt helvete. jag tog ett samtal med toaletten pga av det där satans rödvinet och ringde jonatan. jag drog hem för att slippa ligga och ockupera malins toalett. jag lovade att inga bilder ska finnas på internet så därför kommer ni inte få att se några. tyvärr.

bakis dagen kunde inte bli bättre av att vi var tvunga att jobba idag. dagen blev inte heller bättre utav att ena traversen var helt död, hallen var proppfull och vi var tvunga att snabblära oss att köra 1080. jag rörde aldrig den traversen, malin hann. kul dag. varmt, ingen skottning.. och jag är less.

nu är jag på björx och väntar på någon/några filmer som jonatan med sällskap har fått hem. framför fingrarna har jag ett nästan fullt glas med jonatans mammas rabarbersaft. tack gud, tack jonatans mamma.
jag ska ta och gå och lägga mig på närmaste gräsplätt och ge fan i att det kan vara blött.

no more respect curly.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me


message from "the hood"

igår var jag och linnea igång. jag cyklade runt sjön med skoj medans linnea  körde inlines med nellie i dragsele. direkt till måttsund eftersom någon trodde det var agillity där på tisdagar. men icket. men vi provade ändå. nellie var sinnes. helt  oroligt duktig. skoj var som vanligt - ivrig.

ikväll vaknas det en till änglar-fest. fast ikväll blir det inte grillning hos mig utan sushi hos malin på skurholmen. ryktet säger att krogarna hålls stängda ikväll? någon som har pejl på läget?

PP är kvar i hooden med oss. jag och han skrev roliga sms på franska igår.
nu är båda två på björx och lånar internet, vi har fortfarande bara skit här. med flytten sen blir det garanterat tusen gånger bättre internet. får man längta då? gillar att bo här annars:)
jag ska gå ut och njuta av min altan så länge  jag kan nu. 

kom ihåg att det var är ni hörde det först

respect

i made it!

jag har bara 3 skift kvar nu. jag tog mig igenom min 16h dag. det var sinnessjukt fullt i min hall - en ut en in. men i slutet på skiftet så var det minsann plats. det är det sköna med att jobba på sitt eget lag:)

ikväll blir det kalaset och en ÖL. egentligen natthelg men icket.
idag är det min tur.

föresten. marley och jag boken var äcklig i slutet. jag satt och dölipade i traversen så jag knappt såg något.
änglar  och demoner verkar vara helt vriden. är  på  cd2.
nu ska jag duscha innan linnea kommer förbi.

kom ihåg att det var här nihörde det först


respect

nu är det mycket

imorgon ska jag på kalaset, idag ska jag ta mig igenom 16h jobb. jag har snackat länge om den här dagen, och nu är den här. saken blir inte bättre av att malin är ledig inatt så jag ska köra med någon annan.

jag har bokat nu. sen är jag blond, sen händer det mycket nu.
men det blir perfekt det här. zilla och annabena vet inte vad som väntar dom :) fan vad kul att snacka i gåtor!
kom ihåg att de var här nihörde det först

respect NOT mitt tangentbord