På!

jag har slagit på mobilen igen. jag orkade inte prata med någon alls under en pytte tid. men nu är den på eftersom jag igår kväll insåg att risken är rätt stor att de ringer från jobbet och ber mig och jobba. lite dåligt att ha av mobilen då.. KANSKE.

PP knackade på dörren och väckte mig för en stund sen, vi ska till bobo tydligen.
hejdå

ska bara testa

Jag har placerat min blogg i Kitkiöjokibloggkartan.se!

Jag började fundera.. på er.. mina ovänner! MOHAHAHAHA

jag satt och funderade lite över vänner här jag satt och spelade shanghai för några sekunder sen. vänner.. och så började jag fundera kring ovänner. att folk kan säga/skriva "oh det här önskar jag inte ens min värsta ovän".. WHAT?! alltså folk kan ju inte ha riktiga ovänner om de inte ens önskar lite nageltrång på sin ovän? helvete, fjantar.

säg att jag skulle ha en ovän, en riktig ovän jag skulle ju självklart önska den människan betydligt mer än nageltrång. magsjuka för resten av livet, olycka, allt sånt som gör riktigt riktigt ont. Nageltrång?! what the fuck??? visst om jag är ovän med någon FINE önska vad i helvete någon vill, men kom igen - du kan bättre än nageltrång.


för att slippa något är det inget person angrepp eller något "som har hänt". bara en vanlig fundering.
men vem vet.. mohahahaha (jag försöker låta läskig)

jag tänker fortsätta

jag tänker aldrig någonsin sluta. däremot tänker jag inte upprepa gnället från "fuckday" och bara säga att det är samma sak idag med. med en liten förändring i schemat : kattfan. katten från helvetet. katten har gnällt konstant hela förbannade morgonen. det handlar inte om att han saknar något, vad jag vet iallafall. han har mat vatten och toalettdörren är öppen. vad i helvete mer kräver katthelvetet på morgonen? gå ut eller?! nää det kan han både glömma och har inte gjort på länge nu.
så idag är min katt inte värd mycket. han är på time-out i sovrummet just nu. och det är knäpp tyst där inne, när han har varit där inne i 20-30min får han komma ut. jag tror inte det ger något att försöka få honom att förstå så mycket längre än det.

imorgon är det nyårsafton och jag borde vara mer pepp. det var ju hur bra som hellst när mipis var här sist och nu blir det bara jonatans kompisar, nog för att de är helt okej de med. men det är ingen mia :/ nåja, jag får köra ett videosamtal med henne på tolvslaget eller något :P

nu ska jag gå och snyta mig, torka håret, gå ut med hundarna, fixa facet på 20sek, släppa ut kissen, torka hundkiss, snyta mig igen och sen gå ut en sväng.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

damn you cold!!!

jonatan slutade kl17 idag och kom hem mitt i mitt och pocahontas scrubs-race. jag och pocahontas är förkylda och turas om att gå och snyta oss. även en prommis till apoteket hann vi med innan jontis kom hem.
pontis kom som bara hem och sen tog han mig under armen och körde till björx. självklart var skoj med eftersom nellie blev kvar igår kväll.

middag, som vi ätit nu varje dag sen innan jul där. inte samma maträtt - bara att vi ätit där varje dag. idag bjöds det iallafall på souvas :) inget man tackar nej till! dessutom blir man Alltid, märk väl Alltid proppmätt! efterrätten går inte alltid ner, det säger väl allt. efter middagen blev det inga sällskapsspel, istället blev det en dokumentär om ett gäng björnar i sareks nationalpark. alla sov utom jag, linnea och sara tror jag :) leif kan ha varit vaken, men jag lovar ingenting :)

nu är vi iallafall hemma och snorar här istället. jontis sitter och "städar" i datorn.
tror det blir en tidig kväll. jag pallrade mig ändå upp tidigt.  vad som händer imorgon ska bli intressant.
jag har btw, ett gäng bilder i min mobil som dyker in om ett tag, typ en månad.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

fuckDAY

men grattis till mig själv och god jul.

1. biljäveln har fått böter för några dagar sen och blivit flyttad i panik till björx. den gick inte heller att starta utan krävde startkablar samt händiga grannpojkar som vet vad de pysslar med.

2. jag är förkyld och jag hoppas att ingen ringer mig just nu för jag har ingen röst för fem öre. det känns som att jag har en tvål i näsan. torrt och luktar skumt.

3. jag vill gå och bada men saknar schampoo och även balsam.

4. jag är svin trött, men jag kan självklart inte sova en minut till pga min förbannade jävla ryggjävel. nej jag har inte vaknat nyss, det är en bra stund sen jag krälade ur sängen.

sådär. de är väl fan bara den här jävla skitbloggen duger till just nu : gnäll.
jag är fortfarande inte på humör för fem jävla öre att skriva ett förbannat skit, men jag kände att jag kanske borde? BORDE??
skit grej.

jag hade planer på att smyga in till stan, väcka upp pocahontas och sen smyga in dit. men mitt smink är kvar på björx och som sagt - inget schampoo. min rygg har ett finger med i spelet också.

jag ska gå och snyta mig för tusende gången och fortsätta tycka synd om mig själv på soffan.
och jag tänker inte bli förvånad om inte mina 3-4 säsonger av scrubs har kommit. för de är JUST MY LUCK

Jul

nice jul :) blablabla.
vi tar ett uppehåll här.

julklappsköp

idag har jag varit en sväng på stan med PP och linnea. köpte lite julklappar, första julklappssvängen! jag tror jag fick med alla julklappar och jag behöver bara slå in sistaahs klapp(ar).
drog förbi kvantum och handlade lite käk, drog hem, still low, gjorde mackor, sett scrubs och nu väntar jag på pappa. ska åka förbi kontoret och hämta nya skjortor. jag råkade ta väldigt mycket förstora skjortor och nu ska jag byta. jag kommer få jobba annandagen 09-17.00 så då hade det varit nice med rätt size så jag slipper kavaljen. nog för att jag tycker om kavajen, den är figursydd :)

PP sitter och nöter scrubs.
efter att pappa har droppat av mig här sen bör mia och daniel komma förbi. mipis kom ju igår och jag har inte hunnit träffa henne något. jag lägger mycket skuld på våran (skit)bil som fortfarande står parkerad här utanför.
kanske ska fixa en goose! ska nog haka på och prova lite.

jag ska joina PP och invänta paps som borde komma när som hellst nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

den som lever får se

vi pausar lite.

snälla ge mig


sista natten

om någon timme ska jag börja med min sista natt, av mina första nätter :) hängde ni med där? :P

jag tänkte skutta in i duschen innan jag får skjuts av linnea till stan. hon var så snäll så hon kom och hämtade hem mig när jag slutade strax efter 07.00. när jag går av nu tror jag att pappa kommer förbi och kör hem mig, han måste väl också få se hur det ser ut när jag jobbar!!

jag ska lägga mig och se på hundcoachen i soffan innan jag tar mig en dusch. känner mig så slö, blir typ trött av att gå från soffan till datorn, haha. men nu kan jag lägga all skuld på att jag faktiskt jobbar och skallen är igång 8h. så himla mycket att lära sig!

onsdag

och det är väl väldigt precis en vecka kvar till julafton! spännande.

jag är fortfarande lite yr i bollen och har inte tagit ett enda fotsteg utanför dörren ännu. jag sov ändå inte så super länge. strax före fyra var jag uppe och skuttade, jag somnade ju ändå kring 8 snåret. jag som brukar sova typ 12h varje natt ;) men jag klarar mig nog.

själva jobbet är helt okej, och tjejen som kämpar med att lära mig är både jätte trevlig och duktig. lite mjycket att hålla reda på, men inatt ska jag ta fram penna och papper och skriva tills pennan glöder. utcheckningen av flygarna är väl det enda jag lärde mig från igår, haha. men det är ju alltid något så jag ska väl vara rätt nöjd.

jonatan står lika säkert som julgröt i köket och river morötter/vitkål till salladen. om någon Kan ha missat det så är jag totalt och väldigt dålig på att laga mat, därför gör jonatan det. jag kan verkligen inte! hur många misslyckas med chokladbollar när de verkligen försöker följa receptet??? ingen utom jag, bra då var det utrett.

jag ska ta bort sminket från inatt och smeta på nytt.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

1st day - done!

jag har för bara en liten stund sen kommit hem, med buss!!! jag hatar bussen och ännu mer tanken som slog mig att jag borde skaffa månadskort eller liknande.
det är enkelt att åka iallafall. jag jobbar inne i stan som stationär väktare, så promenaden blir inte lång.

nu ska jag sova, jag gillar inte det här tangentbordet heller.den är typ lika liten som ett dubbelvikt A4a blad.
återkommer imorgon efter min sömn.

Färgade linser

10.000 har redan gjort det... gör det du med!
besök
www.fargadelinser.com.


Våga vara annorlunda och länka du med ;)

Nice..

nu är åtminstone bilen fram skottad, men inga delar har kommit ännu. "de kommer från tyskland" ooohh... coolt. drar de hit delarna på pulka eller vad är det som händer? jag börjar bli lite störd på att vara billös. MEN, alltid ett MEN, jag har iallafall en bil till imorgon! mammas bil står snyggt parkerad på ett lagligt ställe här utanför, tack gud.

jag har slagit igång en tvättmaskin sen jag kom hem. men jag måste väl gå och kontrollera att den verkligen är på. jag har varit helt säker på att den har åkt igång, men se så fel jag hade. (riktigt roligt bloggande från min sida nu, tvättmaskiner är ju no1)

jag var en sväng till gammelstad och fick mina nya arbetsbyxor uppfållade, även det tack mamma. jag får väl skylla mig själv att jag har så stor storlek så de blir nästan 2dm för långa i benen. jag ska och mata kissekatterna imorgon, trots att jag egentligen borde sova LÄNGE utan att drabbas av dåligt samvete. jag ska ju ha min första dag på jobbet imorgon. 23-07 blir premiär passet. jag gillar nätter, men jag hoppas att det inte bara blir det. skulle bli störd av bara bara bara nätter. men det kanske redan är försent, vad vet jag.

känns faktiskt lite skumt, att först nu få börja med något jag velat göra så länge och redan tagit tag i. jag pratar naturligtvis om vu1:an som jag gick  - för hur länge som hellst. men bättre sent än aldrig:) lite små kul och ironiskt att jag får jobb som varit arbetslös sen tidernas begynnelse och äntligen får ett bra jobb när alla andra får kicken eller får mindre timmar. jag är som nöjd ändå.

har även varit på stan en kortis, hämtade ju kläderna från kontoret och åt med jontis och linnis på baan thai. nu antar jag att de båda små fiskarna är i ett stall eller på kvantum.
nu ska jag kolla tvättmaskinen, kanske duscha/bada eller åka och panta upp vårat lager som står i vardagsrummet i prydliga papperspåsar. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my new job

HAHAHA

Robin Bengtsson blev min 100:ade vän på facebook!!

hahahahahahahahahaha

Nu är det dags.

Jag har ju väntat några veckor nu, 4 kanske? på att få mina papper godkända och nu har det magiska telefonsamtalet kommit. okej, jag var sämst och hade zero koll på mobilen och fick ringa upp, men de ringde mig faktiskt först!!
det är snabba puckar, idag eller imorgon smäller det. jag tänker inte gå in på djupare detaljer på vad mina arbetsuppgifter blir, men folk med lite fantasti kan ju tänka sig vad det kan bli. finns ju en heel del kul att välja mellan :)

jag ska göra mig någolunda färdig och sätta mig i en skorv och köra iväg en tur. det tänker jag inte heller gå in närmare på, vet inte vad som ska ut i det öppna och inte. men jag kan avslöja att jag ska ta på mig mer kläder ;)

ville bara säga att det blir bra det här, riktigt fint. nu börjar det "for real". vad har jag gett mig in på? kul utav satan iallafall.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

grattis

grattis din lilla snorunge, nu får du knalla in på krogen.

say whaat?

jag hade på känn att jag skulle bli sådär apbakis idag, jag drack ju linneas mix (panterdrink) och harboe. jag blev less på att söka upp folk hela tiden så jag pös iväg någongång. ringde jonatan och hämtade upp en pizza från matstället. jag var nervös över att jag skulle må apa idag om jag inte åt något.
jag mår rätt fint. jag vägrar slå på mobilen och tänker i min tysta ensamhet nu baka lussekatter.
lite illamående och besviken över att det inte finns någon julmust hemma :/

idag vill jag ha massa jul. glögg, must, skinka, prinskorv, köttbullar.. :) och se på något juligt och tända ljus.
nu ska jag kolla om mitt smälta smör är fingervarmt.

ikväll blir det..



nu är det fan officiellt, jag följer idol det här året. känner mig som en tönt.
för att se idol krävs även :



...en rosa panter-drink. det blir säkerligen egen fotade bilder senare mot kvällen. tills vidare googlar jag :)
sistaah skulle joina, linnea och kanske johanna. efter idol hoppas jag att vi fått i oss en heeel del, för jag vill prova att sätta ihop pepparkakshuset igen :) sist var det ju trasigt att börja med, nu MÅSTE det vara helt.

nu ska jag stressa på jonatan och johannes, så jag kan hoppa in i duschen :) en och en halv timme kvar tills jag borde vara färdig. jag vet inte ens om de bär av mot stan, men risken är rätt hög. jag svarade till och med "ja" när sistaah frågade ;) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

still going..not so very strong.

1. jag fick inga gratis sms
2. bilen kommer bli insnöad
3. jag har fortfarande inga tvkanaler och inga serieavsnitt verkar visa sig.

jag är lite små lack.

men imorgon är det idolfinal, som om det vore något att se fram emot?! eller..? det är ju som redan avgjort. stod ju till och med på den där wikipedia sidan att kevin slagit alice.
jag är nästan helt säker på att det blir häftiga och förhoppningsvis färgglada drinkar imorgon. linnea hade ett riktigt bra drinkförslag (genom bloggen nu påminner jag dig nu att kolla upp "receptet")

nu ska jag gå. läsa lite mer i min bok. det går segt.
jag längtar lite tills "sanningen om gömda" kommer. jag är skeptisk till boken, mycket skeptisk.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect dolly

Dolly

jag satt och klickade runt lite i cyberspace för att försöka ta reda på vad som är fel på skoj (igen) och kom över den här härliga bilden och skrattade faktiskt till :)




hahaha. kom igen, visst var det rätt kul? :)



FÖRBJUD SEXUELLA ÖVERGREPP MOT DJUR och skriv under där < --

klartecken!

nu upphör mina dåliga ursäkter till varför jag inte kan följa med och träna. pappa godkände ett träningskort för 1 månad. jag vet inte riktigt vad stället heter, men det är på samma ställe som anna och annabena "workar out".

mindre intressanta grejer att rapportera in är att dammsugarmunstycket (som jag för övrigt undrar om det är ett ord?) gick sönder och slängdes i soporna. jag hade för några dagar sedan varit mycket upprörd på stackars dammsugaren och slagit sönder munstycket, som jag inte trodde gick sönder. jag har kort stubin ibland, don´t mess with me!!
ett nytt munstycke kom som med posten idag och invigdes för bara några minuter sen - av mig hör och häpna. (vissa tror att jag inte gör ett förbannat skit hemma)

jag har också varit i gammelstad och hämtat bältet som man fäster draglinan i samt åkt till stugan, där vi hämtade skor och kollade in en parabol som jag ska lägga vantarna på. måste bara skaffa något slags väggfäste till parabolen så blir det bra. men överst på listan står nog bilhelvetet som fortfarande står på samma ställe som när tobias snällt bogerade hit den.
men på måndag blir det andra bullar. en väldigt dyr bulle.

skoj har kissat i trapphuset och jag känner fortfarande kisslukten. tror nästan jag måste gå och spruta på ännu mera rengöringsmedel!
en tråkig update jag vet, men det kändes som att jag iallafall borde skriva något.  inga bilder, kameran har inte fått något laddat batteri i sig ännu. jag är sämst, inga kommentarer.

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

tills vidare

jag har inget kul att komma med just nu, jag har egentligen apbråttom men fastnade framför den här : LALALALA som jag tycker ni MÅSTE se. brittans cirkus video

prommis

jag har varit på en promenad precis. jag knallade igen till örnäset och besökte swedbank. jag hade för ett tag sen "beställt" mistlar och nu fick jag betala för kalaset. jag har faktiskt 3st över ifall någon känner sig sugen :)  jag ska få 4st i mitt paket som kommer i dagarna.

nu ska jag uppdatera postens hemsida och se om paketet magiskt har tagit sig från enköping till luleå på 2minuter.

nattsuddare

jag har varit och bowlat idag, länge sen sist och riktigt kul! skönt att slippa pressen om att första prestera något dessutom, i ärlighetens namn har jag inte en pling på min placering. det måste göras om.
linnea var badsugen men jag tror inte jag har självförtroende så att det räcker till att jag ska våga skutta omkring i en bikini i något fuktigt inomhus bad :) (skriver jag samtidigt som jag förbannar julmusten)

jag har sett lite tv, jag har bara 4an som är sevärd och får en liten inblick på hur mia kan tänkas må i stockholm. hon har inte heller så "många" kanaler. jag håller på att avlida här, men åtmistone har jag bra internet.

idag har jag också varit en sväng på storheden med linnea. djurmagazinet är ju ett givet stopp! jag köpte bara tråkig dyr kattsand till kisse (no shit). jag har planer på att byta ut all hans sand inom snar framtid. sanden har varit hur länge som hellst och är inte alls så fin längre. vi gjorde också ett stopp på toys ´r us och lindex. på det sist nämnda stället gick jag lite haft lös, jag förtjänade lite underkläder som INGEN hund har bitit lite på eller totalt demolerat. även en ny mascara blev det, jag chansade vilt och körde på ett nytt kort. någon "halva röd halva vit"-sak som cosmo gjorde reklam för. "framtidens ögonfransförlängning" långt ord det där.

på 4an just nu visar de lite intervjuer och bilder från det där kriget som hitler var med på. jag har inte läst historia a så grundligt och ni får ha överseende med mitt bristande historiakunnande. fråga mig istället frågor om hur jag kunde ha på mig en 34a och en 35a när vi bowlade :)

jag tror att jag ska väcka pontis så han slipper soffan och lägga mig i sängen. jag ska fortsätta min bok som jag har svårt att läsa. jag vet inte hur jag ska hålla den när jag ligger ner, jag är så otränad så jag orkar inte hålla upp min bok i sekvenser om 2-3min. cute, how cute.
kom ihåg att det var här ni hörde suddet först


respect nellie som vaktar skoj för katten(?)

one night at home

blev en hemmakväll med :


... margaritas för den som inte förstår sig på bilden :)



jonatan den förståndige rönnkvist började bygget på denna pryl:



ett skrivbord från... ikea!! woho, vilken skräll.  zilla och annafena kom förbi och kollade britney: for the record. jag hade sett det tidigare, men jag tyckte det var som kul att se igen. gillar hur de väljer att översätta vissa ord. jag är helt inne i sånt där nu efter besvikelsen av textningen av the dark night. jag fick även ett filmtips : beverly hills chihuahua. som jag tänkte ladda ner men jag väntar på en bättre release.


nu ska jag gå och lägga mig i sängen. plåga jonatan med att ha min bländande sänglampa på, eftersom jag vill läsa mer i min nya bok : tyskungen. jag började ju tappert med röda vargen. men det blir ett uppehåll på den. tyskungen var mer.. innehållsrik. det händer ju grejer direkt för fan. nazistbok än så länge. och folk borde skriva namn i sina kommentarer.

MARKUS FAGERVALL VANN STJÄRNOR PÅ IS!!
(något vi inte pratar högt om är att jeppe var förbannat skillad och jag tyckte faktiskt han var bättre i Just det programmet. inget annat.)


kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect



julfin

jag var tvungen.. :)


jissa rengör sin päls rätt grundligt


han spinner typ samtidigt som han tvättar sig :)


jag vet inte hur länge han höll på!


jag tycker om min katt!

6:e december


får börja med att lägga in en bild från NSD-dagen på LRK. det var lite julkänsla över det. jag har fotat med mobiltelefonen så det är inte världens bästa foto, men lite syns nog. jag minns inte riktigt vad namnen var för allt de pysslade med. men polisen var där med två jyckar och bet en knarkare, sökte igen några nycklar och gick lite fot. massa hästprylar också, de hoppade lite, travade runt lite och berättade en snövit-saga. ett trevligt tidsfördriv och jag klappade skojs mamma lite också påvägen hem. de är snorlika varandra i kroppen!! täckningen alltså för folk som inte förstår sig på vovve.



SEN det viktigaste av allt:
MIAS FÖDELSEDAG!! gud så hon ska vara nöjd. det känns som att hon fick sitt jobb som en lite tidig födelsedagspresent. tråkigt att hon är så många mil ifrån mig, men hon vet nog att jag grattar för fullt på distans.


en galet lycklig mia på sin frisörexamen.


senaste bilden på mipis


GRATTIS GRATTIS GRATTIS :)

"She's my person. If I murdered someone, she's the person I'd call to help me drag the corpse across the living room floor. She's my person"

TOLD YOU SO!

ville bara säga det :)

...efter julmaten

kom tobias och henke förbi, osocial som jag är så är de fortfarande här. jag har tvingat grabbarna att se på idol. japp, jag har tvingat någon annan att se idol. kevin är ju en given vinnare, nu är det ju kampen om nr2 som står på spel. jag hoppas på alice för rob(y)in är bög och sämst. han har ingen röst, han har inga moves och han ser fan inte så bra ut heller. jag påstår inte att killen är ful, men jag tror han glider enbart på hans look. så synd robin, DU ÅKER!!

pinsamt läge om det kommer fram sen att det är alice som åker. men jag får iallafall tycka precis som jag vill.
dessutom tackade alice för mitt samtal! :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

julmat




jag vill vara som britney

Britney: for the record

hon sa att hon hatade att vänta och att hon var den otåligaste människan i världen. då kommer hennes vän och koriograf och ger henne en mobiltelefon, med ett spel igång. bara för att hon ska ha något att göra.
jag vill också få en mobiltelefon i handen med ett spel igång så jag ska vara underhållen medans jag väntar.

jag vill också ha häftiga halloween kläder. jag vill också kunna dansa. jag vill också träffa madonna.



hon biter också sönder naglarna. jag hade lätt kunnat vara britney!

gud pissar på mig

jag väcktes av min ringsignal som är bytt till rihanna - distrbia för ett tag sen. (gamla var umbrella med dito artist)
samtalet gick något i den här stilen:
"hej du måste komma och hjälpa mig knuffa bilen"
"vaa.. vadå bil, vart är du?"
"men första korsningen här närmast"
"rodell??!!"
och sen är det svart. det slutade med att jag fick dra mig ur sängen gå några hundra meter och försöka knuffa upp en bil som inte vill köra frammåt.

vi misstänker kopplningen, starkt. bilen startar som vanligt och låter som en kisse, men de händer ingenting när man trycker på gasen enligt ponatan.
tur i oturen stannade en kvinna och skulle hjälpa oss bogsera bort bilen från korsningen, men tobias kom och skrämmde bort tanten :) haha. inte riktigt, men det låter kul. vi åkte till 7eleven och kirrade en bogersningslina och körde bilen hit utanför.

nu står den mindre farliga blåa faran relativt felparkerad här ute. jonatan har ringt nordiska bil för att få en prisuppgift, jag tänker ringa till varje verkstad i den här staden och höra vart det är billigast. jag vill ju kunna leva den här månaden och gärna köpa en julklapp eller två.
också gärna kunna ta mig till mitt framtida jobb utan att behöva se döden i vitögad på en hoj.


kom ihåg att det var här ni hörde det först




respect NOT the coupling

jag hatar...

...pepparkakshus!

jag var duktig och köpte ett "färdigt hus", en byggsats från kvantum för ca 25:-. FINE det går INTE att misslyckas, nä men gör ett hembesök hos mig och titta. på bomullen som ligger på brickan skulle mitt hus stå, istället är det ett jävla tält där. ETT TÄLT!! jag tänker inte ens förnedra mig så mycket att jag lägger ut en bild, men ni kan ju tänka er.
taket är hur fint som hellst, och är ett tält.

anledningen till mitt hat började nog när jag öppnade förpackningen och ena långsidan var kajk. så det är inte helt och hållet mitt fel. men jag ska inte ge upp. jag måste lyckas. jag menar.. hur ska jag annars klara av lussekatterna??!

hockeyn gick ocksä käpp rätt åt skogen 3-6 till karlstads laget. vi köpte matchen och (jag såg inte) de andra såg.. jonatan pappa henke och johannes. jag och malin kämpade med det omöjliga istället: huset.
nu ska jag äta något flottigt i min ilska.

OCH GRATTIS MIA TILL JOBBET!!!
hade inte hon fått jobbet idag hade jag hatat den här dagen.
grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect mia and hate gingerbread house!!!

the dark knight

människorna som översätter borde få en spark i skallen!

"nothing is gonna happen on my watch"
"inget kommer hända med min klocka"

"i want order in this town"
"jag vill beställa in den här stan"
HALLÅ???!!!!

stavningen sen då? igentligen? chihua?  det fortsätter i evigheter!!
de skriver Hon med stort H mitt i en mening, och det är inte det enda de stoppar stor bokstav på. jag blir gaaalen!!!

jag vet, jag borde radera texten men jag har börjat störa mig så mycket på att jag inte bara kan ta bort det.
jag vet inte längre vad filmen handlar om, jag kan däremot i princip räkna upp alla gramatiska + övriga fel i den helt värdelösa texten.

jag ville bara säga det.

bästisar?



...jag missade precis när hunden hade huvudet vilandes på kisses kropp!



upd. JAG FICK BILDEN :)


hunden biter Inte katten, hon har bara skallen där. katten däremot han tvättar hunden.
mina husdjur är fan söta!

....helvete. jag kan inte låta bli. jag måste lägga in fler. jag fattar inte att de klarar av att ligga sådär, så länge!!! jävla kodjak moment för helvete. CHECKA




lite kul att de promt ska tränga ihop sig på dörrmattan.
mindre kul att jag ska be de dra nu, eftersom jag har "ärenden" på balkongen.



julbaksassistans & hockeymatch

innehållsrik dag för ovanlighetens skull.
hakade på linnea till kvantum för att köpa ingridienser till allt julbak hon har planerat in:


BARA bakgrejer, det skulle bakas chokladbollar, ischoklad, kladdkakemuffins, knäck, lussekatter och hallongrottor. jag har säkert glömt något, men ni förstår iallafall att tjejen har fått dille på att baka och jag är lättpåvärkad ;)


ischokladen hann jag vara med i.

men knäcken var jag tvungen att dissa.

jag skulle iväg på hockeymatch med min pappa. luleå - frölunda 2-1 TACK GODE GUD. vi satt absolut högt upp på OK/Q8 läktaren i ett hörn och fick vrida sönder ryggen + nacke för att se hur länge det var kvar på perioden. men det var en riktigt bra match. jag skippar min "hockey"-berättelse, luleå vann och jag lättade från stolen. vi stannar där.
jonatan hade också en biljett, dock inte på samma läktare, men i samma hall åtmistone. han satt med sina kvantummänniskor.

2½men rullar fortfarande på tv:n, säsong 5 och jag har typ sett allt som jag ser. känns segt, men kul :) för er som inte heller riktigt förstod vad britney spears menade med "womenizer".. charlie harper är en womenizer.
mobilen är död igen, laddaren ligger väl någonstanns i lägenheten. jag som tänkte köra min ljudbok eftersom jonatan har nattat. han ska infinna sig 06.15 på ormberget vid någon jävla stuga för att åka längskidor med en vän. jag har slutat reagera och att bli förvånad av alla skumma tider de hittar på "hyss".

nu ska jag göra ett försök i att sova. kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

Blablaablaa 1a december, som om ingen redan sagt det

ingen tripp till stan när det var såndär "dag då man ska vara på stan", nej. istället plockade jag/vi ihop här så gott det gick. jonatan vallar skidor på balkongen och jag har precis nött igenom säsong 4 på 2½men.
lite irriterad över att de vanliga tv-kanalerna inte riktigt vill vara min vän, inte ens den häftiga digitala saken (inte den lulebo erbjuder som förövrigt inte heller vill) SKIT!!!

segade imorse, som vanligt numera. mobilen var död för att jag inte fattade bättre än att stoppa in skiten i laddaren. men jag fick ändå tag i linnea och hänkade till stallet och höll på att spy på en stackars pålle. jag lämnar det så.
nu verkar det bli idol eller något annat jag redan har sett, som jag ska se om för att jag var dum nog att se det själv och får se om det med jonatan.

sen ett medelande till en liten tjej i stockholm som INTE HAR PÅ SIN MOBILTELEFON: SLÅ PÅ DEN!!!! 
jag har faktiskt något viktigt att fråga dig ooom! :)
bra, då var det också sagt.
nu ska jag hinka julmust, somna tidigt.. eller försöka iallafall.
kom ihåg vart ni hörde skiten först


respect