helt slut

hundveckan är klar. nu imorgon startar hundvecka nr2. owh.. jag är lite små nervös över hur det ska gå att köra med någon som man aldrig kört med. jag och malin har ju ett system - ett mönster! även om jag typ aldrig ser henne och kör rakt in i henne så har vi ett strålande system! HA!

trött som ett djur och jag Bör nog ställa klockan trots att jag ska infinna mig först kl.14.00 på verket. men 8orna känns snabba och simpla till skillnad från 12orna och min 16timmars som jag har panik över!

jag ska se något kul på datorn och somna med handduken inlindad som en turban på huvudet. perfääääkt.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect mia på skansen

some pics

...jag tänkte cykla,men högerögat inte riktigt verkar vakna skiter jag i  det.
istället passar  jag på att lägga in lite bilder.

det är lite blandade bilder :

hos linnea på burstömska

jag hos linnea innan vi skulle pinna iväg ut  för ett tag sen.

jonatan tvättar bil

jonatan tvättar bilen i stugan. han har fått något ryck och gör det typ varje gång vi är där!

stuga

två galningar!

badtunna i stugan

badtunnan i stugan


skoj på en kvällspromenad/cykeltur


hahaha. jag Vägrar säga "iittala", så när jag såg vad de hade skivit på högen var
jag bara tvungen att fota. haha

mamma och min bii

mamma har köpt en ny bil. gissa vilken?:)


fritidsbyn i brändön


nellie


sådär ja. lite bilder som jag utlovat. nu ska jag åka och jobba! ska pinna iväg nu så jag avlöser i tid!
kom ihåg att det var här ni såg det först

respect

min lediga dag

min enda lediga dag den här veckan är snart slut! kring 13.00 blev jag uppsliten ur sängen och fick tydligen inte sova mer. bra att jag sov länge när jag ska upp före fan, egentligen ska jag väl snart upp. jag överväger att cykla eftersom att jag, för ca 15min sen åt middag (BACON!) vilket inte var så smart.
men hur pigg jag är imorgon när klockan ringer får avgöra hur det slutar.

annars idag har jag besökt annas salong, ätit, återvänt till salongen och bokat in en tid för min avfärgning!! nästa onsdag fanns det en öppning för mig. onsdag hade varit (om jag inte tagit ledigt lördagen) min enda lediga dag även den veckan. woho. efter allt grejs i stan åkte jag till stugan, jonatan cyklade till stugan. på hemvägen hann killen faktiskt Före mig hem. men mycket berodde nog på att min syster skulle hem till gammelstad så jag tog en stor omväg.

nej. jag får inte vara vaken nu. jag får nästan lite panik. från den ljusa sidan har jag inte avlösningen imorgon, Tur det!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

det bästa!

efter jobbet idag såg jag något jonatan hade fixat in på datorn. tror det hette något i stil med " det bästa från tv4, humor", något åt det hållet. jag satt själv och såg typ hela filmen. utan att överdriva var det bland det bästa jag sett! jag satt och skrattade och grät av skratt! jag tycker verkligen hela sveriges befolkning ska se den filmen!! visseligen hade jag inte sett "hjälp", "situation magnusson" och lite annat. trots det var det så fruktansvärt bra!
SE DEN FILMEN!!!

nog om det bästa jag sett,
jag har klarat mig igenom halva veckan och är ledig imorgon! om en vecka är jag ledig en dag igen! jippi. MEN jag har ordnat så jag är ledig lördag nästa vecka, jag tänkte pinna in på lulekalset :) jobbar söndag 18-06, det bör jag klara av. jag är lite orolig över hur död jag kommer vara på lördag bara :/ kommer att jobba så mycket på fredagen och sluta först 06 på lördag morgon :/ nåja.

jag ska kolla på lägenheter eller hus igen. haha vi som nyss flyttat in här :) tror nästan att jag tycker om att flytta?
vore kanske inte så smart att köpa ett hus då? :P men ur en ekonomisk synvinkel så borde vi inte ens bo här när jag snart slutar jobba! skit också. det vore ju inte helt fel att vinna lite pengar på keno eller vad man nu spelar på nu för tiden? :P

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

tekniknörd nr1?

igår var det första dagen på min vecka. lika vass som alltid kom jag i tid till avlösningen, NOT.. kvart i två var jag utanför fikarummet och aarne fick avlösa. malin var också långt borta.
aja, fick ta smällen. senare under dagen kring 19.00 fick jag reda på att jag skulle jobba natten också. med andra ord 14-06. riktigt spännande och grymm framförhållning! det var först efter 13h jag började bli riktigt, riktigt less. men trots det var det inte jobbigt att jobba 16h. jag sa till 57-malin att det nästan var jobbigare i dag än vad det var igår?! haha.
idag var OK. fick ett besked innan jag ens satte foten i fikarummet att det var kalabalik. men... stabil  och bäst som jag nu råkar vara - styrde jag upp placet hur fint som hellst. från panik utan plats, till tömda huvar och riktigt fint med plats.
jag kanske borde ge lite cred till malin som gjorde typ mer än mig ibland också:) hon är duktig hon.

lönespecen dimpade in från ingenstanns(?) i mitt knä tidigare ikväll, lön är aldrig fel. speciellt inte när jag busat lite. fråga mig inte hur, men jag sitter på nålar och väntar på en ny mobiltelefon. (se bild nedan)


mitt blivande ex som inte har en aning om att den ska bli utbytt är:


jag har en tid varit små sugen på en ny, men pga av as som stressas så nja.
men nu blev det så att jag väntar på den :) ryktet säger att placet den ska komma ifrån är ostabila och jag vill ha min nya mobiltelefon redan innan helgen.
sen känns det bra att det fick bli en samsung, jag gilla inte SE och sånt. (sony ericsson= SE) men visst är mitt ex snygg? iallafall söt. men den klarar inte allt jag vill. så.. gone baby gone. jag gillar att byta ut saker

utöver saker som händer/hänt kommer att  hända på jobbet så kan jag berätta att jag... inte har något annat att prata om just nu:) jag har knappt träffat någon levande människa idag utom järnets änglar och jonatan.

om ni undrar om ni törs åka till pdol ihelgen utan att stöta på en aspackad mig - SÅ ÅK!!
nej jag ska undersöka hur vida en laptop fungerar (har ett gäng trasiga)
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect  my new love samsung SGH-u900

upcoming: skit vecka nr1

sista lediga helgen på två vecko är över. idag åkte mia hem i en röd liten skrutt.
vi var ut en sväng på BBB i fredags och efterfesten hjälpte inte min redan vrickate dygnsrythm. men det var kul ändå. lördagen var väldigt bakis och idag var den också bakis, även om jag aldrig åkte på vikariefesten. mia pös till flakasand och drack öl där. själv höll jag mig inom kommungränsen och svansade lite i stugan.

hundarna fick följa med linnea på en simtur så de har iallafall fått röra sig. själv känns det som att jag inte lämnat lägeheten alls idag. inga bilder ännu, för det är så jävla varmt här inne så jag vet INTE vart jag ska ta vägen.
jag ska försöka lägga mig och sova för att kunna stiga upp någolunda tidigt imorgon. jag har tänkt ta en tur till stan och köpa ny stav till min punkterade tunga.jonatan ska visst till klubben och bada.
så, kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

överasknig!

"jo jag tänkte ta 2 extra skift ihelgen. kommer ändå inte göra något"
"eee... vi ska snart sätta oss i bilen och överaska er"


en liten del ifrån mitt och mias telefonsamtal igår natt. den här gången blev jonatan och saila överaskade - inte jag:) rätt harmlöst men det blev en överaskning och det var poängen.
hade inte tangentbordet varit nästan helt sönderslaget hade jag säkert berättat hur allt gick till.

annars har jag gjort klart min sista nattvecka på SSAB. sista natten nu var åt helvete, iallafall den senare halvan. men jag slapp cykla hem! annakarin gav mig lift hem, tack gode gud. jag har svurit och hotat den där traversen utan dess like, ojoj. medans jag varit fly förbannad ett gäng meter upp i luften har resten av gänget supit skallen av sig. jag vet inte om jag inbillar mig men det luktar sprit. ren sprit!!

på lördag är det vikariefest igen. malmudden igen. big plans. grill 17.00. bastu 19.00. jag vill åka föbi en sväng med mia. nu  ska jag sätta punkt här. tangentbordet är INTE kul att skriva på.
kom ihåg att det var här ni hörde det först!


respect MIIIIIIAAAAAAA

because You can´t make me whole again

jag har ryckt upp mig från..det som jag legat i. iallafall har jag gjort tappra fösök.
i måndags cyklade jag och skoj runt sjön här nere, ni vet- klintbacken porsön björx och lulsundet. hundfan var inte ens berörd efter turen medans en annan stjärna chippade efter andan. föratt sätta pricken över i:et för den dagen avslutade jag med att cykla till jobbet. även idag (igår för er) cyklade jag igen till jobbet.
jag har stoppat upp små mål för mig själv.
- cykla till jobbet och försöka cykla överallt dit jag ska.
- hål i tungan (kan jag bocka av)
-  klippa/färga håret så det MÄRKS
jag funderar på att någolunda radikalt byta klädstil också. ska nog inte ens kommentera att jag saknar dreadsen och mina töjda öron? trodde väl det.

när vi ändå rycker upp oss så är jag gymt stolt över mig  själv av all uppryckning. inte ens skumma saker på vägen hem kunde röra mig.tyckte det var kul:) trodde inte det för nån vecka sen.jag är fan bäst!!
ska dricka upp oboyen som jag FÖRTJÄNAR så inte ett ord om den!
avslutningsvis vill jag säga att jag börjar bli hel.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect "curly sue"

tråååkigt

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 15.8

 

Din ålder borde vara 28.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


alla har väl redan gjort den där testen:)



Du är: 42.6% fjortis

så kul har jag just nu:)

ledig!

förmiddagsveckan är avklarad och kommer nog inte återkomma på ett väldigt länge. nattveckan flåsar mig i nacken och påbörjas på måndag kl.22! jobbigt att hundveckan kommer sen, och direkt efter den har jag ordnat en egen liten hundvecka! min vecka efter hundveckan kommer se ut såhär:
måndag: 14-22
tisdag: 14-22
onsdag: ledig
torsdag: 14-22
fredag: 14-06
lördag: 18-06
söndag: 18-06
...och innan det jobbar jag ungefär samma! normalt sett skulle jag bara jobba fre, lör och söndag (inte 16h på fredag!!)
jag börjar undra vad jag gett mig in på.

jag har piecat tungan igen i boden med linnea i måndags. your style hette det nyöppnade stället och det gjorde ONT. när hon stack genom nålen och vände och vred på tungan med nålen var det inte kul. sist när jag piecade mig var det chill. men det här.. omg. det blödde dessutom!! jag gjorde mitt hål först och linnea ville se hur det såg ut just efteråt.. men det fick hon inte. hade hon sett min blodiga tunga hade hon backat :) men hon gjorde det trots att hon inte fick se föränn senare :)

vårat tangentbord hemma ser ut som en banan och saknar F11, några pilar och är riktigt seg på mellan slag, jag har med andra ord världens bästa bortförklaring till varför jag inte skrivit ett enda ord på några dagar nu.
jag hade mer än gärna delat med mig utav bilder från igår, kitköijoki och andra roliga saker, men synd. jag är hos mamma och pappa och jagar katt. ingen kamera, ingen skadd - ingenting.

ikväll ska vi äta på dundervägen hela gänget och sen pinna ut. det är inte bestämt om det ska bli westen farm i boden eller trängas på en jolle i stan. BBBra va :)
blir en cykeltur till björkis om en stund med andra ord.

kan någon ge mig en diagnos på min skalle? min vänstra sida (rakt ovanför örat) pulserar, gör ont, det påminner om sendrag. det kommer i vågor och bara sliter i skallen. jag har haft så i 3 dagar. det har börjat sprida sig runt örat på samma sida. jag lovar att jag har en tumör och har typ 6 månader kvar att leva.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my head

pokerhelvete

jag har aldrig förstått varför jonatan blir arg eller reagerar alls över när han spelar sina turneringar! tills nu. jag tyckte inte han kunde bara överge sin turnering så jag smög upp i soffan och tog hans plats. spelade på rätt försiktigt och var som nöjd. Men... där kom ilskan. jag la mig fast jag var grymt sugen på att spela min  Q 10 suit mot deras AA och vad i helvete det var. men jag la mig.. och vad kommer? en dam och en tia på rivern. jag trodde fan jag skulle trilla baklänges.

jag ville bara få det berättat för mig.
ps. jag och linnea var till boden igår

she hate me

vikariefest i onsdags, kitkiöjoki från torsdag till söndag.
det är väl det som är det som har hänt. jag känner fortfarande inte för att skriva något, mest för att jag inte vill försäga mig. men i allt det trista, mörka så finns det ett litet ljus! ett litet ljus i form av en hammock som pappa levererar åt mig. deras gamla fick vi ta över och jag är rätt nöjd. visseligen gnislar den rätt fint, men det är charmigt.

första dagen på sista förmiddagsveckan är avklarad. strängarna tog båda en paus i ca 2h och dagen kunde inte blivit bättre. malin pepprade med sms om att det var en skön dag och jag spelade mitt mobilspel.
hade lite ångest över att pinna tillbaka till jobbet efter ledigheten och sånt, men det gick bättre än väntat.
8h gick otroligt snabbt faktiskt. jag tror nog det kommer bli tomt när det är över, även om jag verkligen har nedräkning och vill inte tillbaka. svårt.

jag sitter och väntar på linnea just nu. jonatan petar sig i näsan på toaletten eller något. vi ska in till stan och äta och sen busa på marknaden med hundarna. sen kanske det blir en liten överaskning. törs inte skriva så det förstör för mipis. fast mipis ligger väl i ide i typ.. nån plätt i söder och ler över hennes två veckors sommarlov. äckel!

nu ska jag ta på mig något annat än en mythic tröja och hälsa linna välkommen.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect