det börjar brännas..

sista natten väntar på mig. men det kommer bli en knepig natt! jag ska inventera! ett tuggummi, två tuggummi...
härligt att heidi är ute inatt så jag får lite back-up.

jag längtar tills jag blir ledig!!! ni vet alla vad jag ska hitta på för bus :)

äntligen helg!

då får man kanske äntligen se lite folk omkring sig! skål!!
jag har börjat läsa en av de böckerna som vi har beställt. GUD alla borde fan läsa den där. jag har inte kommit långt och redan "lärt" mig tusen saker. i vissa stunder är det rätt egoistiskt tänk medans i andra stunder handlar det bara om att berika andra människors liv och humör.

ärligt talat har jag faktiskt tänkt på det lite av de jag läste. inte stora delar, men vissa detaljer. om jag lyckas ta till mig ännu mer och försöka "leva" efter det tror jag faktiskt att det kan bli riktigt fint! jag är i och för sig redan nöjd över hur det är just nu. kunde ha haft mer cash att röra mig med - men vem fan tycker inte det?! om jag går in på detaljer kommer jag nog inte fortsätta vara lika nöjd, men det är ett annat problem som jag sparar till min halv timme med "problemtänkande".

kommer ni ihåg i skolan när någon hade sagt "när hade du velat stoppa tiden". STOPP!

jag ska ladda in lite mjukis låtar och ägna mig till det Jag vill, det Jag tycker är skönt att göra när jag kommer hem. (som att jag inte gör det annars då eller??)  jag ska försöka att inte gnälla så mycket (AJ MIN RYGG GÖR ONT!!) eftersom det förstör så himla mycket. tänk vad man kan göra för positiva grejer med den tiden man spenderar på att gnälla, fundera och allt sånt. nej nu jävlar blir det nya tag. Mina tag!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the monk who sold his ferarri!

these words are my own...



sova, verkligen, ska, trots, bilder... är det mina huvudord? tiderna som står med är bara klockslag som är under nattetid? eller väldigt tidig morgon, det är ju sweet.


jag har fått mina böcker uthämtade, jag gick aldrig och la mig då jag sa något sist. jag var en sväng på stan och handlade mat (som jag hade planer på att tillaga idag) böckerna blev räddade från mjölkudden. kring 11.00 snåret kom jag mig nog i säng iallafall. kanske därför jag känner mig nästan helt totalt död och överkörd just nu.
hungrig.. fiskpinns och potäter. min kock/andra person har fortfarande feber och är sjuk så jag kommer nog få koka sönder mina potatisar själv! :)  jag hade fan gått konstant hungrig utan honom! eftersom han inte läser den här bloggen törs jag skriva om min lilla plan! jag ser typ alltid på morgonsoffan eller god morgon tv4 (vafan heter skiten??) och där är det en kock kille som fixar mat. jag funderar på att göra något sånt där "annat" som man aldrig gör annars och kolla på tv:n exakt hur man gör så det verkligen inte ska gå att misslyckas. en liten överaskning typ? eller är det dömt att misslyckas? jag får mjukstarta med mina fiskpinnar :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my words!

Hemma!

jag kom ut genom dörrarna oväntat tidigt idag! redan 3min över 7 satt jag på andra sidan i bilen!! jag hade verkligen legat i och fått allt att se så bra ut som jag bara kunde! fyllt på allt jag kunde hitta, dammsugit, möblerat möblerna lite finare.. ja, sånt där. det lönade sig :) nog för att jag alltid smyger omkring och pillar till prylarna :P

jag har sovit som en liten gris de två senaste dagarna. jag skojar inte! så om ni känner er bortglömda om jag inte svarat eller ens hört av mig så är det pga det :P jag somnar så jävla stört och sover så fruktansvärt länge. mitt nya mål är att vakna innan 20.00 nu. 50min tidigare än idag alltså.....

jag fick fan stressa idag. jag hann läsa ut bokjäveln(!!!!), duscha slänga på mig kläderna och kasta mig in i bilen tillsammans  med jonatan och viktoria som ville ha lift mot stan. en maxburgare i handen.. åt upp den på hotellet och började direkt att jobba! heelt sjukt. inget smink, håret blött som fan och nästan rann ner efter ryggen......BRAAA!!!!!!

och nya böckerna är på mjölkudden! less less less. iofs har jag min julklappsbok som jag borde ta mig igenom nu. är ju en stund sen :) mohahaa.
nää nu ska jag gå och knoppa. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

klart och betatt

(rubiken ska läsas med "pitmål", precis som i mammas nya kille)

jag kan inte sluta förvånas till de bilder jag upptäckt. hur folk förändras? heeelt sinnessjukt. jag gapar fortfarande, eller hur V? jag undrar bara vad som kommer här näst!!

något som är rätt kul är att jag fan är bundis med mina grannar, på en skala.. hur ofta inträffar det? :) jag kanske bara ser det lite extra i och med den där förbaaannde kärringen som bodde under oss på annan adress (törs inte printa för mycket om sånt där) som tyckte att nellie störde när hon kliade sig bakom örat?! SJUKA JÄÄÄVEL.


jonatan är sjuk, på riktigt. jag har handlat lite "medicin" i form av halstabletter men det hjälper nog inte när han har feberfrossa i sängen!! nu ska jag joina honom där och någon gång det här året helst, bli färdig med den där förbannade boken. ingen stress riktigt ännu för mina andra böcker har inte kommit. sånadär böcker man lär sig något av, om sig själv. typ själv-hjälps-böcker, fast djupare. typ "who will cry when you die?" extra kul att de är på engelska. jag ska fan köpa pocketböcker på engelska och börja läsa. så man kan ge ett vettigt och helst korrekt svar när en engelskman frågar varför kaffet är slut.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

GREAT!

jag somnade kring 10-11 tiden. jag var inte ens trött. jag var less. jag är fortfarande trött.
jag har sovit länge, eller inte många timmar det blev helt enkelt bara sent. vaknade kring tio i nio och steg upp.
jag hade ingen klocka där inne så därför blev det såhär, jag lägger all skuld på klockan (som jag föresten slet ur väggen när den började pipa 00:00 som den tyckte att det var)

om mindre än en och en halv timme ska jag infinna mig på hotellet klar och redo. det funkar!
grejen är bara att mina planerade 4 arbetsdagar kan sluta med att jag kör fredag och lördag också. jag tror nästan jag gör det! spara cash, tjäna cash och lägga upp mina förväntningar på hyllan en stund. jag tror det var så kul sist för att man inte går ut hela tiden? testar den grejen en stund nu.

dessutom ska jag och johanna börja våra nya liv någon gång NU SNART. vi skulle börja efter nyår, men.. jag hade skoskav, sen hade hon ont, sen jag och hon igen!
jag måste röra på mig. måste fan pysa iväg snart.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

hopplös!

det är kört för min del. jag har inte somnat ännu!! jag undrar verkligen hur jag ska lösa det här.
fortfarande..

MEN JAG HAR VARIT TILL COOP OCH HÄMTAT UT JACKAN =)
nu återstår bara det tråkiga i jackbytar/köpes dealen  - betalningen (sämst som jag är inte riktigt ordnat upp det)

mia du är bäst :)

pics! (absolut!)

jag har slängt in bilder på pixbox av alla ställen. bilder från min istripp med både skoter och skridskor och självklart från cleo premiären! jag hade faktiskt jätte kul trots liten lucka här och där. lite mer folk hade varit bra men de som var där - var bra :) jag är som nöjd och det har helt klart varit värt bakfyllan! :)

bakis som en räv hängde jag med min granne isabelle till hundhuset. vi åkte en timme före det öppnade och tjuvtränade lite. jag hade med båda hundarna och fick turas om lite, men i slutet fick de vara med båda två :) trötta som grisar ligger här nu.

jag försöker verkligen hålla mig vaken så jag slipper sova på dagen imorgon. det vaknas arbete imorgon kl.23. spännande... jag känner mig faktiskt Inte pepp på det. nu ska jag se slutet på irene huss!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Är det inte kärlek så säg!

jag blev kär igår..


nu börjar det bli löjligt!

det går fan aldrig att vända dygnet normalt!! sist vaknade jag kl.04:00 och nu 05:18. trots att jag somnade kring 01:00 tiden så blir det såhär. jag har kämpat med att försöka sova men Icket. jag Måste verkligen sova middag sen om jag ska palla en natt på stan ikväll/natt.

jag överväger faktiskt att åka förbi heidi på hotellet och säga hej, men.. det betyder att jag måste klä på mig.
dusch blir nog senare på dagen så jag riktigt kan känna mig top fräsch senare :) funderar lite över skidor eller bara en promenix ner på isen vid någon av hamnarna.

jonatan är vaken och ser ut att vilja somna om.
jag ska se om det finns fler vakna ugglor den här tiden.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

assåååå

asså guuud, bah blondinbella åkte ut. *fnizz*


FAN VAD BRA :)

ett sjujävla åkande!

vaknde av att pappa ringde och väckte mig. vinglade mot datorn för att se om min lön hade tänkt att pallra sig in på mitt konto. icket en enda löningskrona hade kommit!! jag fick hem ett brev från nordea om att jag hade fått in lönen där. jag gick sen in på nordeas värdelösa hemsida och hittade efter många om och men deras öppettider, fast egentligen ville jag få reda på om de hade något kontor som inte låg i stan. DE STÄNGER KL 15.00. klockan var typ kvart över 2! PANIK!

på med kläder, in med hundskrällen i bilen och mot stan. när jag köat ungefär 25nr blev det Äntligen min tur. JAHA nää inga pengar där. tog typ 1min för mig att få reda på att det inte fanns några pengar, tack!! "du ska få en utbetalningscheck" men TACK. jaha.. jag går argt tillbaka till bilen som jag inte betalat parkeringsbiljett till heller, och ser det ligga två st papper utanför min bil. det var Mina papper, min lönespecifikation och EN VÄRDEHANDLLING på hela min lön. jag hade alltså fått en utbetaningscheck och slängt den utanför bilen, och där hade den legat i ca 45min!!!

ännu mer lack, ännu mer less tog jag upp pappret från backen, åkte till örnäset till handelsbanken för att slänga in mina pengar på kontot. nordea hade stängt när det blev min tur, så det var ju kört.
japp, stängt även på örnäset! bara att åka tillbaka till stan, till handelsbanken vid åhléns. jag var egentligen 5min sen men de hade glömt stänga igen dörrarna och jag smet in. det var bara jag där inne och fick direkt hjälp och blev super nöjd. mina pengar kom in på kontot på en gång och klockan var nu ca 1600.

hem igen, släppte ut hundarna från bilen som otroligt nog inte bitit sönder inredningen eftersom de inte fått så mycket motion eller aktivering på morgonkvisten. pratade med grannen och kom överens om att åka till hundhuset på söndag! vilken tur att vi har bra grannar här :) jag är nyfiken om viktoria kommer in och säger hej imorgon :) håller tummarna iallafall.
linnea kom med BMW:n och plockade upp mig. en sväng på stan på jakt efter något att ha på sig imorgon på cleo premiären. det slutade med massa saker som egentligen inte hade att skit att göra med gå-ut-grejs.
linnea köpte iallafall världens finaste skor! jag hoppas hon lägger in en bild på dom!!

jag införskaffade noubas genomskinliga sak man stoppar på läpparna, mascara, ögonskugga från make-up store, vita strumpbyxor, örhängen och halsband till överdrivt, hårmojjs, jeans, t-shirt, linne... :) japp jag har köpt JEANS! dessutom är de tighta. mina föräldrar kommer nog bli glada när de läser att jag köpt ett par vanliga jävla jeans :) de är mäkta less på mina mjuksbyxor och mina ljusa jeans som jag Alltid har på mig om jag inte har mjuisarna. hahahah.

vi har också fått HD-boxen och lyxigt värre får man ju alltid i början alla kanaler som finns. och vi får ha de i tre månader!!!! 99kr/mån kostar det bara! jag är i extas! nu pyser jontis och nellie iväg ut på skidspåret och jag ska placera mig i soffan och mysa på lite! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

men bra!!

kommer hem efter en hård natts jobb och ska kolla kontot - ingen lön. det var då själva helvete!! jag undrar om det bara är mig lönen mobbar eller om det finns fler?
jag kan också misstänka att lönen hoppat in på fel bank, fast ändå i mitt namn. SÅ linnea, var beredd på ett bankbesök eller två imorgon innan shoppingen tar fart!! :)

ville bara få ut mitt gnäll och mitt agg innan jag lägger mig ner och läser min bok tills jag inte orkar hålla upp ögonen mer.
min jacka är btw i ånge just nu! :) iofs hade det varit super om den var i luleå, blivit massa premiärer då :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Re-loaded!

japp, jag har laddat om min mobil med lite musik som jag tänkas kan vara sugen på att ha i mini-lurarna nattetid. lite nervös också över att det är fredagsmorgon och Alla vill typ checka ut före kl.07! spännande... Inte. om jag någon skulle få skäll så vore det nu, eller då. men jag tänker som jag sagt tidigare kämpa tills svetten rinner!! jag Ska lyckas med det här, jag Ska lära mig!!!!!

och Ja,mini-me jag glömde säga i mina 7 sanningar att jag har svårt att dricka slumpar och inte är en stjärna på att tvätta. finns säkert tusen saker som skulle passat in där, men det är alltid svårt när man får en liten press på sig.

jag länkar inte pga stress, men MINI-ME du är utmanad! samma 7 sanningar som mig! Samma med Linnea och AnnaBena!! :)
Sök upp inlägget och vik ut erat inre lite nu! för nu ska jag vara någolunda stabil och försöka komma i tid till hotellet.
tack för mig och kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my night music!

Yeaajj!

en av två :) ingen mega panik, men... panik trots det.

jag börjar bli peppis inför lördag och försöker locka med mig alla jag ser :)
nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kämpa med min bok!! VÄCK MIG INTE
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

ett till.. =)



IIHHH... DEN ÄR PÅ G!! :)
mia är min hjälte :)

Utmanad :)

Fröken Fagervall har utmanat mig :)

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig själv alltså..


1. Jag biter på naglarna (chock). Jag släppte ut skoj på balkongen imorse (läs 14.00) för att jag har bråttom till björx och gäddvik för att agera "person som hjälper folk upp från snödrivor så de ska hinna till jobbet". två sanningar :)

2. Jag bryr mig inte så hårt i om det är städat hemma, trivs faktiskt lite bättre i mitt stök. Vilket typ ALDRIG uppskattas.

3. Jag är läskigt lat vissa gånger, mest när jag inte behöver egentligen. Inte ofta, men när det väl händer - då är jag riktigt riktigt riktigt lat.

4. Jag har sämst koll på min telefon och på att svara vissa gånger. Det har lite med latheten att göra, inte att jag inte vill svara/prata eller ladda mobilen.

5. Jag väntar ivrigt på min jacka :)

6. Ibland vill jag kasta ut min katt på balkongen bara för att lära den en läxa, men jag gör det inte.

7. Jag gillar mitt nya jobb :)



Ni bad som sanningar, inga direkta hemligheter SÅ SKYLL ER SJÄLVA :)

och sen var länkningen. 7 pers.. oh god.
jag har inte riktigt tid just nu, men räkna med lite länkingar på morgonkvisten :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my answers ;)




ett nytt försök

idag testade jag (läs vi) skidor på isen. hamn till hamn grejen. men vi åkte aldrig hamn till hamn för att mina fötter höll på att DÖ. jag har ingen balans!! det hade aldrig gått utan den kolvita vovven. jontis är ledig idag och följde ju självklart med. ironiskt att både han och skoj lätt drog om mig och nellie på isen :)

nu står han och duschar, jag sitter och har ont framför datorn. vi ska in till stan och kolla på gardiner. julgardinerna sitter fortfarande uppe :/ eller.. ja, i två rum iallafall. vi har lyckats byta i köket! blev något vitt där inne. jag får fota så mipis får se!

jag ska gå och borsta håret och kolla mig i spegeln så jag är startklar då jonatan är snygg och fräsch. han har äntligen bokat klipptid, på zackz hos tedis. jag ska försöka göra ett ryck med mitt hår snart. geting.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

överkörd

jag vände som sagt på dygnet lite väl häftigt. eftersom jag vaknde kring 04:00 hade jag rätt mycket tid till att hitta på saker. mellan 04:00 och ca 10:00 väntade jag i soffan på att solen skulle visa sig, vilket den inte direkt gjorde. men det blev ljusare iallafall. då klämde jag in mig i mina mini täckbyxor och tog bilen till stan. jag knöt skidskorna vid hamnkranan (södra hamn) och lät nellie dra mig för glatta livet.

jag testade först att ta den dåliga draglinan till skoj så hon fick känna sig duktig men hon har som aldrig "dragit" och får inte dra i kopplet så jag lät henne löpa fritt. nellie drog som en galning och jag var seriöst livsrädd! jag inbillade ju mig att isen skulle vara lika slät som i delfinen - fel fel fel.

åkte till kvarren, handlade och åkte hem. såg lite mer serier, gossip helvetet, löörd, desperate, dexter och annat mysigt. jag däckade kring 15:00 tiden och tvingade mig själv att vakna och försöka hålla mig vaken då jonatan kom hem från jobbet. jag är fortfarande vaken, men vill inget annat än att sova. jag är död, jag känner mig febrig.

just nu är det hockeykväll som vanligt. arga diskutioner och utrop om hur domaren dömmer! men jag håller med, ap-domare som skickar ut hockeyspelare stup i kvarten (luleås såklart)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the ice

god morning!

klockan är 04:20 och jag är vaken. jag kunde verkligen inte sova en minut till! jag somnade till step up mellan 21-22:00 och sov tills nu.  iofs var det svårt att sova för att det gjorde ont :/ men jag är ändå pigg.

jag ska se min serie grej som jag just nu kämpar med att få hemladdad. dessutom har jag califonication på stand-by läge! jag funderar på att ge det en ärlig chans efter den här serien. men idiot jag började ladda ner säsong två på såndär bra kvalité (720p) och sånt tar ju eeevigheter att få ner. jag trodde att jag skulle hinna få hem tillräckligt med avsnitt för att klara min långa väntan på nya! men icket. jag har ETT avsnitt och har 1h och 42min på avsnitt två, avsnitt tre hemma och resterande 12 har jag inte ens börjat med!!!!

jag är i valet och kvalet igen. ska jag ordna till håret så det blir blont eller ska jag köra på mitt bruna igen?? enklare med brunt och billigare eftersom det inte behöver färgas lika ofta som ett blont. bajs.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Lite ledighet nu kanske?

nu ska jag äntligen bli ledig. äntligen kanske inte är rätt ord, jag gillar det där.
utan små besök av mina kollegor hade natten blivit outhärdlig!

det smeds lite planer inför nästa helg, cleo premiären, och jag tror att det kan bli rätt fint. bara alla tar sig in! dumskalle jag tänkte inte på att skriva in så mycket. nåja, jag håller tummarna för att det går fint ändå!

när jag precis steg ut ur bilen ringde jonatan som började på 10min! lite tur i oturen att han var hemma så man iallafall fick se facet på människan man bor med! vi jobbar fan om varandra. jag går och lägger mig Själv, vaknar Själv åker till jobbet, han kommer hem. ibland kan vi lyckas med 2h tillsammans! wohooo.. IRONI.

nåja, som det ser ut nu är det bara två dagars jobb nästa vecka = jag ska åka hamn till hamn med nellie! jag kräver draghjälp!! skidor i det där förbannade skit spåret kommer inte på tal! jävla backar kan gå och hänga sig!!
nä jag ska gå och sova. försöka läsa lite mer i boken där. jag har ju beställt den där "mia - sanningen om gömda" först nu och skulle vilja börja på den det första jag gör när den landar på mitt nattduksbord.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my sleep!!

äntligen en bra natt :)

utan den minsta överdrivelsen var den här natten Lätt den bästa natten jag har haft sen min solokarriär började! endast en grej som jag inte förstod något av, och det var bara en dum liten sak som jag inte lärt mig ännu.
guard hade sin premiär kväll på invit ikväll dessutom, och det verkade som att det gick minst lika bra för dom som det gick för mig!

jontis kom och åt frukost på hotellet med mig. duktig människa som drog sig upp på morgonen tidigare än vad han behövt. men jag ska väl inte säga så mycket eftersom han och hans vän kan stiga upp före jag ens har somnat för att åka iväg och träna! nu ska jag lägga mig i sängen och läsa någon sida ur min bok som jag fortfarande kämpar med. den är fortfarande riktigt bra, men jag börjar alltid läsa för sent så jag orkar inte läsa så länge :P
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

om det var hemskt igår, vad är det inte dag?

igår sov jag länge, men idag tog jag rekord i sovning efter nattjobb. till mitt försvar så Måste jag sova lite längre så jag pallar att vara vaken hela natten och en eventuell extra timme på jobbet som verkar vara obligatorisk nu för tiden. japp, det blev en timme till imorse! men det var en betydligt bättre timme än sist! trött som en knubbad säl gled jag långsamt genom morgontrafiken hemmåt. oroade mig lite, vilket jag normalt inte gör när jag kommer hem.

ledig helgen, stryck det. två extra dagar! men det gör faktiskt ingenting, tvärtom! jag behöver nog all träning jag kan få och det är nog bättre att jag inte är ledig nu när jag fått så mycket bra hjälp inatt. ska bli kul om jag flyger eller dunkar ner i marken? :) känns rätt okej trots allt. lite roligare att jobba helgen också, jämnfört med vardagarna. det är lite mer folk som springer omkring och jag har ordningsvakterna att fråga ut/prata med/få hjälp utav.
dessutom ska jag skriva in lite namn på gäslistan till cleo premiären, arist uppträdande och sånt. någon sugen? vet seriöst inte vilka som jag ska skriva upp!

jag ska försöka få något i magen och pyssla på lite. springa ut i kylan med hundarna dessutom! om jag inte har vaknat ordentligt så lääär jag nog göra det då. kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect me

hemskt

det är så mörkt ute och klockradion är ur funktion så jag hade ingen aning om vad klockan var när jag låg och blundade i sovrummet. efter att ha avvisat en dröm om hotellet ringde telefonen - jonatan! klockan var tydligen fem och jag hade fortfarande inte stigit upp. jag gick visseligen och la mig rätt sent, och slutade fan inte klockan 7 heller. jag slutade typ 8! shit happens och jag får back-up inatt. tack gooode gud, eller eric kanske man ska säga istället för gud ;)

så många gånger och så länge jag har pratat med killen på comfort att behöver jag nog lite mer hjälp. stackars killen fick säkert ingenting gjort på sitt hotell när jag bara ringer och frågar korkade saker.

och nu förstår jag vad min granne sa när hon berättade att hon tyckte att det var tunna väggar! jag har inte hört ett ljud tidigare och nu hör jag precis allt. någon fyller upp ett badkar/duschar någon möblerar om (hahaha) och trappen är ständigt befolkad.
jag ska smälla på min nostalgi-playlist och magdansa i vardagsrummet!!
again - hockeykväll. = städa först. bajs.
nu ska jag agera stabil person som kan städa (läs försöka)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my playlist

brrr it´s cold!!

Mm.. gå en bit. jaa, men då är det ju jävligt nice när man fryser i en vinterjacka. ett misstag var kanske att smörja in ansiktet och sen gå ut, det isade verkligen i ansiktet! det blir INTE något fartfyllt på något skidspår för min del!
det känns rätt tungt att åka till jobbet nu. inte lika enkelt som förr! jag hoppas att det går bättre senare, men jag har fortfarande ingen aning om vissa saker. jag håller tummarna för att det blir enklare på morgonkvisten med alla gäster!!

nu ska jag se något nytt avsnitt och försöka tina upp i soffan. kom ihåg att det var här ni hörde det först!


respect

heelt slut

två nätter kvar!! jag kände mitt rätt nöjd och självsäker inatt, allt gick som bra! trots att jag ringde comfort två gånger och heidi en gång :) men ingenting är perfekt, långt ifrån. men jag kämpar, jag försöker så gott jag kan. även om det är långt ifrån det som folk förväntar sig av mig efter att ha jobbat så pass mycket som jag har?
hur kan man förvänta sig att en hund ska kunna allt när den inte ens vet vart svansen sitter? nåja. som sagt, jag ger mig fan inte utan en fight. jag får hitta på något, typ ringa comfort så fort det är minsta lilla grej jag funderar över.

egentligen har jag jobbat 9h idag. funzi. om jag inte tar mig upp i tid imorgon har jontis lovat mig en promenix med das vovvs. (japp jag hade mvg i tyska som jag läste på min fantasiskola)
jag har god lust att supa skallen av mig för att släppa det här, så känns det nu. men egentligen hade jag nog jobbat med en kollega i helgen så man kanske lär sig vacker tass. miiiaaaaaaaaa
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my knowledge!!

Luleå - Frölunda

hockeykväll!! johannes, henke och papi kom förbi och hejjade på luleå till en seger 1-2 mot frölunda på borta is. jag som är grymt insatt i hockey blev ju grymt glad! haha.



nu är det snart dags för mig att pysa iväg. jag tror nästan att jag får åka tidigare!! jag blir så nervös :/ och det är nu ni ska tycka synd om mig.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect luleå

nostalgitripp

jag har gjort allt nu!
dessutom slog jag på stort och städade eftersom vi ska få besök om typ en timme.
med nostalgitripp menar jag valet av musik som jag poppade medans jag städade. det är en skön sak med att vara enam hemma - jag väljer varje liten låt själv! för er nyfikna och för er som skaffar er förutfattade meningar så bråkar jag och jonatan Inte om musik och vad som ska visas på tv. ville bara påpeka Friheten med att välja :)

i min städning ingår inte diskning. inte heller skurning. åtminstone inte idag! dammtorkning, sopslängning, dammsugning och annat skit kul fixar jag. kul att läsa va? :)

jag ska sjunga med i konstantine (som inte är SÅ gammal, men inte ny igår)  och plocka ihop alla sopor och knalla ut en sväng. hundarna är döda :) slutkörda små djur som ligger i bädden och myser. jag undrar hur pigga de kommer bli när vi kommer ut IGEN :) vilken energi! det är något fel på mig.
njepp. upp och iväg (igen)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me!

new plans

jag kämpade med att försöka sova så länge det bara gick. men jag har varit vaken stund nu faktiskt. sitter och googlar om att byta fackföreing. känns som att jag lika kan byta eftersom jag säkert inte komma arbeta mer på ssab? jag menar, jag har ju fått behovsanställningen på g4s och med lite tur får jag kanske en annan anställning hos dom? :)

jag inbillade mig själv att ryggen skulle ta det lugnt när jag hade åkt så "mycket" skidor igår. men icket. jag ska inte åka idag, jag ska gå hade jag tänkt. blev lite peppad av johannas snack om "det nya livet" så jag får väl också göra ett tappert försök. planen just nu : gå in till stan och prata med mitt ev. nya fack.
men först en biltur!! ;) secret! hihihihi.


nää. här kan jag inte sitta och gäspa. upp och vääääg!!!! -->
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

ormberget

det blev en längre sväng med nellie. åkte någon backe och följde någon färg..  nellie var lite seg från det pyttelilla hon fick dra tidigare idag när ida och akela var med oss. men nu åkte jag och nellie till ormberget! jag packade in alla grejer och störtade iväg ungefär samtidigt som jonatan pös iväg till jobbet.

på ormberget gick det sådär. nellie var lite seg och drog utav helvete i nedförsbackarna. jag drog första vurpan på en raksträcka i början! jag tappade balsen och föll pladask. nellie gjorde något halvhjärtat försök i att få upp mig. det gick bra en stund.. tills det kom en backe!!!! vägen svängde men jag svängde fan inte :) jag fick vända och ett tag trodde jag att jag skulle åka rakt in i en stackars tall eller vafan träden har för namn. hahaha. tuuur att ingen såg mig där.

vurpa nr2 var nästan lite läskig. nellie drog som fan igen i nerförsbacken som aldrig tog slut!!! inte föränn jag slängde/halkade på sidan och gleeed ner för backen med nellie helt galen framför mig och skulle frammåt :) sen kämpade jag mig argt uppför resten av backen. helvetes backe. nellie började bli rätt färdig vid det här laget efter sin super spört nerförbacken där hon drooog mig. duktig hund.

nästa gång ska jag faaan inte åka där. jag har fått tips om något spår där man kan åka med hund, dock inte upplyst men jag får väl lära mig att ta mig upp i tid om jag ska försöka vara duktig.

men jag kan erkänna att det var inte så jobbigt ändå. jag hade en bild av att jag skulle vara svin svettig! jag hade ju täckbraller, fleecetröja och vinterjackan!! alla andra puckon hade sviin tighta grejer och det såg fan kallt ut. men de är väl någon poäng med det också. jontis har sånt tjaffs.

jag känner mig.. pigg idag. jag vill göra mer saker utomhus. cykla hade varit kul, dock är de väl lite för tungt för att det ska vara kul nu när det är snö ute. jag känner mig nöjd idag i stort sett. mia jag vet att du är stolt över mig :) och jag kommer snart förbi dig " en sväng " så vi kan gå på stan med tomma påsar och vara "hip".
en till bild på nellie från idag:


nellie i dragsele fastknyten, med pinne på tommis :)



kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

en liten tur :)

jag och ida hade planer på att åka ut till stora tomholmen, men när vi kom ner till isen såg vi på en gång att det var kört. hundarna drog för glatta livet och nellie var svår att få stopp på. det blev grillning ändå, fast på lill tommis.
lite bilder från våran lilla friluftsdag går att skåda nedan:


bällinge på andra sidan (frankrike för dom som vill)


...ni förstår nog varför vi inte åkte dit ut :)


nellie med en pinne


ida och akela myser


akela posar på tommis


jag älskar den här bilden. det ser ju nästan ut som att hundstackarn ska blåsa iväg.

imorgon kanske det blir en längre tur. vi får se hur vi gör. men ikväll ska jag iallafall försöka mig ut med nellie igen. det blev som inte så mycket nu pga att det var så öppet som ni såg. jag har lånat malins skidor och pjux, så det blir ett försök sen när jonatan har pyst till jobbet. jag som har noll balans vad det gäller skidor kommer säkerligen vara blåslagen efter några kilometer. jonatan säger att 5.4km är bra, för jag vill inte ha något med nedförsbackar att göra.

nu ska jag vila lite. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the ice

borde nog sussa

jag ska snart gå och sova. kring 11:00 imorgon ska jag vara i gammelstad hade jag tänkt. nu när jag äntligen har en fungerande bil har jag och ida tänkt att dra en sväng på isen i år igen! +6 grader var det utlovat från smhi!
ska bli grymt kul!! har inte åkt en meter ännu. känns som att det kommer bli kul, och mycket roligare än att segla omkring på ett tråkigt spår på ormberget!
nu ska jag skriva klart packningslistan och se till att inte glömma korven :)
vi ses på isen!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

ledig + skallebank

nu är jag äntligen lite ledig. det låter som att jag har jobbat apmycket, men jag är ju van att bara gå hemma och lalla på. steg upp rätt sent trots allt! först kring 15:00 snåret började jag försiktigt kräla ur sängen och göra desperata försöka i att göra mig i ordning. (=ta på mig kläder och ta bort sminket)

köttsoppa på björskatan, oljefyllning och så.
nu är jag hemma sen en stund tillbaka. jag har sett saw V på bluray, vilket var en miss. jag är inte riktigt skapt för skräckisar eller filmer som är "sådär" som saw är. men jag gillar ändå panik och katastrof-filmer.
missen att det var på bra kvalité beror på att då syns ju allt, varje detalj hur bra som hellst. jontis somnade och jag genom led filmen själv!

kisse har fått damp igen. han kan sitta helt stilla, precis som han brukar göra, bara sitta. och sen PANG tjuvkutar han mot gardinen som att det fanns något där? sjuka jävel.
imorgon är jag sugen på att dra till gammelstad med hundarna, jag har ju trots allt en bilrackare så jag kan inte skylla på det längre. jag funderar på att köpa en korvbit, packa ryggsäcken med tändved och åka till tommis och testa lite.
nu ska jag göra något annat. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

moose!!!

"jag hade bara missat ett papper till frukosten" sa jag sist om vilka tabbar jag trodde jag hade gjort. icket sa nicke. två grejer till blev inte heller gjorda, trots att jag trodde att jag hade lyckats. KUL.

sista natten nu innan jag blir ledig i två hela nätter! jag håller tummarna för att jag inte behöver checka in någon stackare.. för det kan bli problems.

jag har fått en tillfällig pärla av mamma och pappa också. en bil pratar vi om nu. en.. vit :)
en volvo.. 440 GL..T kanske. 89as, 4 dörrar, dragkrok, värme(!!!), kupévärmare + sladd och lite annat. dock ingen servo. denna pärla blev vår för endast 3000:-! bilen hämtades från övertorneå och kördes hem av mig!

EN sak.. när vi körde till övertorneå i pappas S80 fick vi uppleva (iallafall mitt) värsta nära döden upplevelse. det är inget skämt, det var riktigt riktigt riktigt vidrigt. mitt i allt, PÅ vägen står det en fet jävla älg. PÅ VÄGEN inte vid sidan PÅ VÄGEN! inte ens chans i helvete att vi skulle hinna bromsa och den var påväg över vägen!!!!! på något himelskt under hann vi preciiiiis passera älgen med centimeter tillgodo. jag såg bara två stora framben som såg ut att stegra lite, likt en häst.
men vi lever, allihopa.



på hemvägen när jag körde bakom pappa och mamma var det tydligen en till rackare, men den här gången typ i diket eller något sånt. jag såg den inte ens!!!
vi köpte aldrig någon lott.

nu ska jag svida om till min uniform och.. ja, göra sånt man gör innan man pyser iväg i en liten vit bil :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Try it!

Följ min blogg med bloglovin

välkommen hem

jo, jag skulle jobba dag, inte natt. men jag har gjort både och! 8-12 och sen 23-07. men jag åkte faktiskt dit till halv tio för jag hade fet panik över att jag skulle jobba hela jävla själv och inte fattade ett skit av datasystemet!! okej, inte riktigt så illa men det var rätt spännande. "hej jag vill bara betala det jag har skrivt på rummet och inte själva rummet för det ska faktureras" ja men good look chuck att slå in det i ett just nu väldigt förvirrande datasystem där jag inte ens hittar in.

ärligt talat gick det rätt bra. några små missar men det är väl sånt man får ta! som jag förstod det var det bara ett papper som frukosten skulle ha som jag hade missat, en väcking och jag undrar lite över kassapapperna.
två nätter till, minst sen Kanske ledig söndag. men det måste jag fan vara. jag har inte en pling om hur man gör alla söndagsgrejer. jag har aldrig jobbat en söndag!!! så min hel som tidigare var helt oplanerad och såg rätt lockande ut har nu blivit bombad av jobb. jag kommer nog dra på smilbanden när lönen kommer, men just nu känns det sådär. mest för att jag är så förvirrad och blockerade 2st datorer med program för att jag inte visste hur jag skulle slå ut och gästen hade åkt iväg.

jag prickade bussen som gick 5 över 7. nu ska jag gå och lägga mig. invit har ju öppet imorgon till 02 så det är väl bäst att vara pigg så att det inte kan bli något mer fel i systemet. kom ihåg att det var här ni hörde det först och ett plus till dig som läste hela skiten


respect

snart hänger det på mig

sista natten innan min solokarriär är förbi. två dagar återstår..
lätt nervös. hoppas jag kan lära mig allt jag behöver kunna på två dagar!! scary. imorgon 8-15... jag vaknade typ nyss! har som bara duschat och är på jakt efter mobilen.

nu ska jag klä på mig och sånt. tror det vaknas besök

Rubrik:

snart ska jag börja byta om, jag orkar inte stressa med sånt. bussen åker 22.10 här ifrån har jag lärt mig. och den här gången hoppas jag att bussen hem på morgonen går som folk. jag hatar bussar, djupt.
jag har dessutom ringt nu och fått det bekräftat, jag ska jobba nu inatt 23-07, torsdag 08-15 och fredag 15-23. därefter börjar jag köra solo! skrämmande! jag ska försöka jobba så mycke som möjligt innan så det går hyffsat okej sen :) på måndag börjar min absolut första singelnatt och det ska totalt bli 4st!

något annat än jobbsurr.. jag har sett varg. lite besviken när de utspelade sig så pass långt nere i landet. jag ville som ha det uppe kring kiruna om inte ännu högre upp om det ens går :)

mitt skoskav blir fan inte bättre. sitter jag ner nog länge så det torkar ihop (ja det varar) så sliter det som fan i hälen och jag kan typ inte stödja mig på foten :/ jag vet, jag tål inte smärta för fem öre. men det är egentligen sånt här som är värst? små svin onda svidisar som fan aldrig släpper. var det någon som sa "plåser"? nää de fungerar inte riktigt så. jag ska fota en snajsig bild senare! redan nu varnar jag känsliga läsare.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

morning.

säger jag och klockan är typ eftermiddag.

inatt såg jag lite av hockeymatchen, den där då kanda slåss och är elaka mot våran lilla målvakt. några gäster hade satt sig i receptionen för att se matchen, de var minst lika arga som mig. det är inte kanadas fel, de utnyttjade situationen eftersom domarna var totalt rubbade. att de kan göra sådär I FINAL när så många tittar och verkligen ser hur fel de dömmer. ÅT HELVETE MED DOMMARNA

jag ska ta och höra av mig till linnea snart, men först försöka för 3e gången få tag i personer som kan godkänna eller neka mina och heidis planer :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

just love it

jag gillar mitt nya arbete.

det blev en längre arbetsdag än beräknat, men det är helt okej. jag klarar mig alltid. trevliga och roliga arbetskamrater som håller en sällskap lite lätt in på små timmarna.

även linnea och johanna är duktiga på uppehållning nattetid. the voice webradio viskar lite lätt i högtalarna på datorn och jag ska snart plocka ihop lite.

mina papper som jag varit så sjukt orolig över är överlämnade till mig nu. fint sorterade och GEMADE. jag ska göra nytta och läsa igenom och visualisera lite om en stund. är trots allt några timmar kvar att döda. börjar kännas som hemma faktiskt. 13h arbetsdag är rätt saftigt, mina 8h imorgon kommer säkert kännas hur kort som hellst. så var det på ssab iallafall. och jag har faktiskt en radio här med! nästan samma sak :)

mina mackor som jag snällt fick levererade hit av min familj satt som en smäck kring halv ett, ett. min ramlösa är slut sen länge. jag längtar till hotellet lite faktiskt, inte för att jag har tråkigt här. men för att jag vill se hur mycket jag minns och hur långt jag klarar mig med mina anteckningar utan heidis assistans.

nu ska jag snart fortsätta mitt viktnedgångstjat på MSN med nattugglejohanna. sen llt.se
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

11 dagar kvar

eller något linande till att bilen ska åka in på lagning. jag har inbillat mig själv att det datumet får jag tillbaka min bil, bara för att den ska åka in på lagning på.

sista säsongen på scrubs rullar. jag tror det är första gången (på länge iallafall) som jag nöter en serie med text! jag har laddat ner scrubs på cd. typ som att man köper boxen själv och får byta cd-skiva stup i kvarten. känns skumt.

badet lockar. jag har fortfarande inte tinat ordentligt. mina öron blir is så fort jag kliver ut genom dörren, vad det gäller mina ben är det inte riktigt så illa. jag funderar på att börja tappa upp ett bad till mig själv och testa de häftiga lamporna vi fick i julklapp av mia och daniel. jag får väl ANVÄNDA KAMERAN SOM VARIT BORTA och fota? :) borta... mhm.. den låg i exakt den lådan jag öppnat typ 3-4ggr/dag för att försöka hitta den i, fast längst in. jontis hittade den igår när han sökte efter någon sladd. nådigt lack. men den är iallafall tillbaka + att batteriet är laddat.

vi ska ta en BUSS till TUNA sen. buss buss buss. jag tänker inte börja beskriva mitt hat mot bussar.
BAD och sen mer scrubs.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

vad vill du ändra i ditt utseende om du hade pengarna?

efter min trevliga men kalla promenix runt sjön placerade jag mig i soffan, as usual. per hade oväntat nog fortsatt med vårat scrubs marathon. jonatan kom hem några minuter efter min egen hemkomst, med en smörgåstårta! nice!!
när vi slog på rhapsody in rock och började såga hur charlotte perelli såg ut.

(en bild på Inte charlotte, men det var den första bilden som dök upp när jag googlade på hennes namn ;)   )



där startade diskutionen kring : vad hade vi ändrat om vi hade pengarna till en operation/förändring på annat sätt.
"jag hade fan knäckt tusen ben, flyttat runt fettet på kroppen till rätt ställen och helt plockat ut på andra ställen" sa jag. frågan gick över till jonatan som såg funderade ut, tills svaret efter ett tag kom : " jag hade nog velat klippa mig".

(vad hade du ändrat? jag gör ett försök till att folk ska skriva något fränt nu)

to sum up hade jag dödat för att kunna ge ett likadant svar. men om jag är envis och fortsätter röra på mig och fortsätter med våra nya matvanor. (som förövrigt åkt åt pipsvängen när julen varit, nyår och PP)
som vanligt får jag väl försöka ge mig själv ett nyårslöfte om mer motion, bättre matvanor, mindre partayande och allt som hör en god hälsa till. fast när jag sitter med lår som känns som iskuber känns det inte så lockade ;) mer smörgåstårta hitåt! ironi. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my bracing walks ;)

Bilder och 2008

jag har fått fingrarna ur röven och har lagt in lite bilder från mobiletelefonen i datorn! en stor guld stjärna till mig.

Vi startar :


här har vi skoj! ... skojs hår som blev bortryckt.


såhär såg det ut när jag och linnea ryckte bort skojs päls.




här har vi jonatans brorsdotter selma som klär julgranen på dundervägen.




en lite bättre bild på selma, men bara lite :) barnet är alltid glad!!




hopp till nyårsfesten, även den på björx och lävägen det här året igen.
Maria, Vicky, Carro och en halv Björn i rutig sak där.




sussie och peters tjej.




Jontis och jag en liten stund innan tolvslaget.





Jag avslutar mina bilder med att visa en liten filmsnutt från nyårsfirandet inne i stan. ni behöver inte bry er om att jonatan efter ca 1min säger något om att det är "grand finale", för de är inte rätt. hittade även en till film, men jag vill inte lägga ut dom. iallafall inte här, och via youtube.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

new design

Siistaah to the rescue!
nu har zilla fixat till min sida, efter pers försök som blev lite av en kattastorf.
att hon orkade fixa efter mitt "önskade" och bildskickande är fan stort.

TACK SISTAAH <-- länk



respect sistaah

men hallå!

killen försökte fixa min design och det slutade i en big disaster! jag undrar om någon ens hann uppfatta det under de här få timmar jag varit på vift. just nu är det någon dum mall som redan fanns..SISTAAH I NEED YOU!!!

iallafall.. nyår.
jag orkar inte sammanfatta mitt jävla år. det finns väl inte så mycket mer att säga än att jag fick ett jobb. men grattis till mig. jag hade två "drömmar" som liten över mina framtida yrken och nu har jag börjat arbeta som ett av dom och jag är mer än nöjd.

nyåret har firats på björx och som förra året blev det på lävägen, fast hos peters föräldrar denna gång. bra käk, bra folk och jag fick min enda önskan för kvällen uppfylld - åka in till stan och stå ovanför brandstationen och stirra mig blind på rakterna, tillsammans med mamma, pappa och jontis. nyårspuss och allt sånt där som man vill ha. heelt päärfäääkt (mammas nya kille på P3)

lite i fyllan som man minsann får vara när man är 23år och året är 2009. 2009... shiit. 2000 grejen var ju igår.
update senare

ni vet vart ni hörde det först så jag behöver väl fan inte påminna er något mer


respect my new years eve