tre timmar senare...

jag DÖR. seriöst.
jag gick ut en sväng, gick emot stan. träffade en vän, fick se ett nytt (för mig) häftigt place som jag SKA göra ett återbesök på. jag tänker inte säga vart för jag vill inte att andra ska gå dit ;) jag vill kunna ligga där själv och njuta. garanterat att alla redan varit där och blivit less! fick skjuts till lulsundet och gick till porsön. tänkte pinna med mini-me och jessica men de var för hurtiga och de fick gå själva.
luleå stadsmaran alltså.

när jag kom just över bron till porsön började jag få riktigt ont. nellie stack ner i sjön eller vafan det nu är medans jag stod och kippade efter luft. fy satan vad jag hade ont. mensvärk typ, fast tusen gånger värre. började fan fundera på om jag var gravid och skulle knysta ut en unge eller något. så fet som jag är skulle det inte förvåna mig om jag var med barn och hade total missat det. (trots att jag hade mens hahaha)

mini-me plockade upp oss vid porsöcentrum och jag fick lift hem. tack gode gud för henne. inga värktabletter hemma så jag fick köra mia style. treo alltså.  blodförtunnande så jag blöder väl tusen gånger mer, men jag bryr mig inte så länge jag kan andas som en normal människa. BLÄÄÄÄ

och vem fan sitter inne när det är svin varmt ute? JAG! jag ska bänka mig på balkongen snart. jag ska bara dricka mer och kanske äta något. jag är helt slut, jag har fortfarande ont och jag tänker inte sluta tjata om det. tjat tjat tjat gnäll gnäll gnäll.

OCH STACKARS DIG SOM HAR LÄST!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my suffering!!

rekord?

inte som det känns just nu. men enligt SMHI skulle vädret börja bli bättre för 20minuter sedan. jag väntar med iver.
btw så försökte jag klippa klorna på hundarna nyss. jag hittade kloklipparen som varit spårlöst försvunnen i hallen. jag tänkte börja med skoj. hon piper som en jävla pipleksak så fort jag klipper och det är inte ens i närheten av pulpan. hon piper som att hon håller på att dö. jag skickade in henne i bädden och klippte nellie istället. nellie är en mycket bra hund. hon ligger ner, helt obrydd med huvudet på golvet. DUKTIG VOVVE!! hon fick frolic som belöning! jag är riktigt dålig på att ge godis. de får kanske en gång i månaden om jag kommer ihåg :)

jag tänkte gå ut en sväng. men de var för kallt än så länge. jag tänkte tvätta mitt flotthår, men jag vill inte hinna flotta ner det innan ikväll. så om jag tar mig i kragen och går till stan så vet ni varför jag ser ut som jag gör.

igår var jag på stan med viktoria i några timmar. åt lunch på walle (jonatan också) och sen gick det utförs. två jeans var det enda jag skulle köpa, men det slutade med att jag köpte ett rouge också! mitt var faktiskt helt slut, lite smulor kvar.. Intressant va?
nåja, jag kom hem med ett halsband och fjädrar också.

det är 34st som har bokat våran lägenhet och jag har fortfarande inte sett röken av min avtalsbeställning. jag mailade och sa "kom inte och säg att jag har missat lägenheten bara för att jag inte fått avtalet i brevlådan, 10 dagar sa ni"

en annan grej. allstar, våran nya krog som inte en käft missat. jag pratade med sistaah nyss. vilket jävla påhitt alltså. nu har allstar SPORTBAREN kommit på att man inte får ha keps på sig?! URSÄKTA?? men vadå? en sportbar där man inte får ha keps på sig!? jag har skickat ett mail dit också. när BBB öppnar ska jag bojkotta allstar pga kepsförbudet. skulle BBB också få för sig det så.. ja, då vet jag inte vart världen är påväg faktiskt.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect födelsedagsbarnet anna!

Nellies nos?



på de här bilderna hade vi nästan precis flyttat till lävägen och nellie är väl.. styft ett år gammal.
nellies nos på bilderna här är som ni ser - svart. någon gång under resans gång har hennes nos
bytt färg.



den här bilden är riktigt färsk. jag fick faktiskt muta med en levergodis för att få en bild på nosen. iallafall.
här är nosen nästan rosa? hur fan gick det till? dessutom är hon inte lika vit. men hon blir vitare på sommaren av någon mystisk orsak (the sun perhaps?) ni behöver inte kommentera hur dum och konstig hon ser ut, hur skulle du se ut om någon väckte dig och ville fota din näsa? :)

jag ska fortsätta mitt nattsudd som jag inte tycker är sudd för att jag är nyvaken i princip.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

what a night . and pray for Danny

det gick jätte bra bortsett från en liten pytte tabbe. sos fick ringa två gånger :) ooops. jag hatar sånt.

sen fick jag sitta kvar 1½h på kontoret. jag slog på nyhetsmorgon på 4an. dagens grej verkar vara "åh daniel mök kronprinsessans våp" ligger på sjukhus (då tänkte jag oj vad har hänt) nä hans farsa har gett han en njure. "skicka in din hälsning och blaablaablaa". omg. är det bara jag? behöver jag säga mer?

trött som ett as. jag har vilat i badkaret som om jag vore bakis. halvfullt badkar. det var obehagligt med så mycket vatten pga att jag hörde talas om han som trillade av sin jolle och kollavippade. jag höll ett fint avstånd.

nu ska jag lägga mig under täcket och försöka ta mig upp i tid.
jonatan bränner en cd och raderade star pilots!
GOD NATT och kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

the final test!

sista natten (vad jag tror) och min "uppkörning" som jag väljer att kalla det gick av stapeln igår. jag har skaffat mig koll på områden där jag kände mig lite sämre och blivit lite mer haj. nu har jag bara ett enda place som är sisådär. men det kommer nog inte vara några problem för det, vissa saker sitter inte lika hårt som andra.

jag hörde av en kollega att i helgen skulle vi ha varmat i landet här uppe i luleå. precis då anna (och malin) ska ha en fest i sinksundet. kommer bli kanon det här.

vi sa upp lägenheten idag också. utan att ha skrivit på för en annan, lite lurigt sådär.
om en månad måste vi Kanske flytta ur den här..............................
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

god morgon sverige

lägenheten blev inte uppsagd pga att "de är på kurs". jag var inte med på det äventyret, jag låg tryggt hemma under täcket och vilade.

jag hade helt sjukt störd dröm inatt. jag minns riktigt mycket och jag törs inte för min egen säkerhet inte skriva ut exakt vad den handlade om. men jag ville aldrig att den skulle ta slut. jag älskar när det blir så, samtidigt som jag hatar det eftersom att jag sover för länge då.

vi har haft en spekulant på vårat skridbord för en stund sedan. ännu en ska komma och kika på våran vita sideboard.
det blir fint det här.
jag hoppas bara att det går att ha diskmaskinen och tvättgrejerna annars är vi typ körda. det är ju för fan nyrenoverat, då Måste det ju finnas??!

jag fick fem stjärnor för min insats inatt. jag körde bilen och hade back-up i baksätet. inatt är min back-up inte i baksätet. jag känner ingen panik, inget ont i magen.. ingenting. men bli inte lurade - jag är fortfarande livrädd för att göra fel. iallafall sånt där folk kan dö eller göra sig illa.


jag ska klä på mig eller duscha nu. kanske gnälla om mat.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

lägenhets titt


nu har vi varit och tittat på lägenheten! jag tog mig friheten att rita om planlösningen till hur det såg ut på riktigt. därav har badkaret blivit blått samt diskon i köket. väggen mellan matplatsen och hallen var borttagen och lägenheten blev öppen och jätte ljus! krysset i vardagsrummet är en liten reminder till mig själv att det är en fransk balkong där.

rummen var stora, jag trodde någonstanns att de skulle vara småa rum. balkongdörren från köket var rätt smal och liten. en stor grej var att jag glömde kolla hur det var med tvättmaskinen. om det går att installera en där eller om det var kört.
förrådet var som på ritningen lite små liten men det ryms nog lite trots det.

balkongen var lite små liten, men eftersom det bokstavligt talat var ett stenkast till älven och så, gör det ingenting. en till nackdel var att det var blått i sovrummet. jag gillar inte blått.
men vi tar den nog ändå. jag ska försöka rensa ur lite här också. vi har ju så jäävla mycket prylar och det beror nog mest på att vi har bott så stort tidigare och nu ska rymmas på ingen yta alls. 20kvm mindre än den här....
men varför betala varje månad för ett rum som man inte använder alls?! känns lite overkill.




sen blev jag hungrig. jag belönade mig själv med sushi för 50kr. det var inte lika gott som jag mindes. lite mer svår smält. jag var ju på det där stället... (emma jag kommer aldrig veta vad i helvete det hette!!, dessutom var wallander bra)

jag känner mig inte riktigt i form för att jobba heller. jag känner mig lite för osäker, lite för..dålig koll. men inatt ska jag hålla ögonen riktigt öppna och skriva ner ALLT. varje litet steg, varje liten sväng. ALLT. för nästa natt.. då smäller det.

nu ska jag se two and a half men.
sen håller vi tummarna för att jag inte jobbar i helgen och får gratta anna och malin i sinken. (vill skriva zinken bara för att det står så i sthlm)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


r
e
s
p
e
c
t

vi metade



sistaah är söker efter mask i lövskär i deras stuga.



inte några vidare bra bilder. men alltid något. det här är iallafall det ena
spöet som det går att få fisk med :)


... om ni ser :) jag har tappat bort vem som var vems och det fanns
sämre bilder på fler fiskar. men nu vet ni att vi är bäst på att fiska iallafall.



myyysigt :)
vi fiskade till typ 02:00 sen tog fisken och värmen slut.

nu ska vovvis ut :)
kom ihåg att dert var här ni hörde det först



respect the fishes

min gamla blogg

"det är väl meningen att man ska "sumera" det gångna året också, 2006.
jobbade som vanligt på ssab, fyllde 21, flyttade till porsön, gjorde slut på ett-årsdagen med markus och blev tillsammans med tom istället, skaffade en hundvalp, opererade katten. kommer inte på något mer. men jag är nog rätt nöjd ändå. så jag kan säga att 2006 var helt ok."


"i helgen kommer de döva italienska utbytesstudenterna!! samt den gifta bruden som tappat bort sin ring och lipar i ett hörn! stay inside folk´s!
see ya. kom ihåg att det var här ni hörde det först
"

hahahaha.

jag förstår varför mini-me vill ha porsön tillbaka. hela jävla tiden skriver jag ju att jag inte är hemma. hon måste verkligen sakna den där lägenheten. men snart kanske hon får en "ny". den på tuna är ju också en liten tvåa och jag har ju planer på att dra dit pepparn växer och göra något. med lite flyt kanske det blir en ny porsö-lägenheten? :)

jag satt och funderade på om det var 1a juni eller juli som nellie fyllde år. jag orkade inte söka papper utan sökte en en gammal blogg. 5e augusti står det mitt i allt. men då stod det att det bara var en tik och resten hanar. det stämmer inte,det var inte ens så många tingade att jag kunde skriva att det bara var en tik. det fanns ju flera. jag tror att det var den andra uppfödaren som hade stamtavlevovvar.


more news, det blir arbete för mig på VECKODAGARNA! hela 3st dagar är inplanerade. 1 med lära och 2 utan. så håll i hatten kerstin.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect nellie

men sedär :)

jag klickade mig in på kuriren tror jag det var. små läste lite och scrollade mig nedåt.
de har en artikelserie "hemma vid" som jag tyckte såg bekant ut. men är det inte...?
jajjemänsan. det var johan! jonatans arbetskompis johan!! :)
SE LÄNK (öppnas i nytt fönster)

jag har precis sett klart det. vad kul :) han har verkligen koll och har riktigt mycket prylar!
en detalj han glömde bort var att garderoberna han har i sovrummet är moderna och köpta från oss!!!


...på måndag ska vi kolla insidan på lägenheten. håll tummen!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

jag fick napp!

idag har varit en annorlunda bakis dag. för det första cyklade jag på jonatans skitcykel utan bromsar till örnäset. sistaah skulle backa upp fammo på loppisen.
det stora mörka molnet hann inte ikapp oss och vi hann både till mig och till hertsön utan att bli blöt.

kollade in lägenheterna på tuna utvändigt, körde till varenda jävla mack i hela jävla stan för att hitta mask, metmask. grävde lös i stugan. metade.

och mellan allt så åt vi. iallafall jag. riktigt bakis hungrig.
nu ska jag se sex drive.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

jag fick frukost!


hitta någon som ser mer pigg ut på morgonen!!




vanilj yoghurt och gubbar

Första dödsolyckan

iallafall som jag läser om sen de dammade av sina hojar.



snodde bilden från kuriren. jag undrar hur många fler som dör. jag kan inte hjälpa att tänka på en person som har skaffat en motorcykel förra sommaren. jag och mia trodde det var dödsdömt, men människan verkar fortfarande vara vid liv. jag håller tummarna.

allt flyter

nu har jag sett allt flyter. när den började trodde jag att det skulle vara en helt totalt värdelös svensk film som man inte riktigt skulle fatta vad den handlade om. men jag måste säga att den var helt okej. inte superduper bra, men helt klart något man ska se.

om lägenhetes grejen. jag vill bort från örnäset och hertsön, det är för nära och jag är lite lätt orolig över att pinna omkring där. tuna är inte heller så SUPER men bättre åtminstone. lägenheten på östermalm verkar gå i stöpet. halv taskiga bilder och inget badkar. dessutom hyrs lägenheten bara ut till slutet på 2009 och delvis möblerad.
nu har jag bestämt att imorgon ringer jag tuna och säger hej jag vill titta.
och sen får vi se. folk är ju lediga imorgon pga kristi flygare.

nu ska jag yra

hehe

vi har gått till björx och lånat oss en bil. leif och sara har åkt till deras stuga så vi lånade saras bil.
det tog sin lilla tid att gå i regnet och jag tror jag är allergisk emot leggnings. mina ben håller på att klia ihjäl mig när jag går. bara leggings blir det så utav. helt stört.



vi åkte till gammelstad och tittade på mamma och pappas solbränna. de hade haft det fint och så. det är ju alltid jobbigt med alla jävla turkar som är PÅ en hela tiden. jag trodde någonstanns att de kanske hade fattat att folk hatar när de går så, men vissa är förbannat tröga SKÄRP ER!!!!
en såndär på burk......................



nåja. mitt dåliga humör verkar fortfarande hålla i sig. jag hoppas det blir en bättre dag imorgon.
nu ska jag försöka reparera mitt saltsug/bakfylla med hjälp av FLOTT.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

not again!

för någon månad sen blev våran bil lagad. vi har njutit av att ha bil och har precis blivit vana att ha den igen. men lyckan blev inte långvarig. nu står bilen parkerad på kvantumparkeringen och vill inte starta. våran ihopknåpade diagnos säger att det är startmotorn som är död.

lägenheten på tuna måste jag visa också.

jag tycker att den påminner om ettorna. den är 66.5 kvm. det är inga garderober i sovrummet, bara i hallen? läskigt. sen undrar jag om det får plats med tvättmaskinen och torktumlaren på toaletten? det borde ju gå.
jag har mailat på en på östermalm också. den vet jag inte ens själv hur den ser ut. kan någon bara bestämma hur vi ska göra med lägenheten på tuna? den 25e måste vi ha bestämt oss, för annars kommer den til nr2 på listan.

alla lägenheter är fan på andra våningen. skit skit skit. vi får se.
jag ska börja rensa ur all skit också. jag står fast vid att allt ska väck!



nog annat än sånt snack.
jag cyklade till sistaah på 10 snabba igår kväll. drack 3.5or och försökte lära mig buzz. annafena kom hem vid 8 snåret och halsade snabbt i sig typ ett sexpack. drinkarna började hagla in och jag vinglade hem vid ett tiden.
bakis idag, men det kunde jag väl ha väntat mig. jag är ledig på så konstiga dagar nu på senaste så jag måste ta varje tillfälle till akt.

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

I wanna know the truth, instead of wondering why

bara för att jag Vet att jag får sova, att jag inte ska stiga upp så går det inte att blunda. jag har sett hundcoachen på tv4s play och nu är jag inne i rent hus. när man ser rent hus så känns ens egen lägenhet inte riktigt lika skitig längre! christer hade det tufft. en ny svid fick busschaffören från nacka också :)

jag har funderat lite kring löningshelgen. jag har en plan (som kan spricka pga jobb, but still..)
jag vill äta sushi på ... koijs.. (rätt?) och pinna till fiskekyrkan. treklang ska spela och det ska vara reagge rock kväll. 60kr känns inte som en omöjlighet. är det någon fler som är sugen? om vädret tillåter hade det inte varit helt fel att cykla in :)

ett minus i min intensiva vardag (skämt) är att den bärbara datorn har fått fnatt. igår eller om det var idag också ville den inte alls vara med :/ jag fick bråka igång jonatan för att jag hade tappat humöret på den statoionära datorn. nu har jag två st fungerade datorer. vi får se hur länge det håller i sig.

ännu en grej..
jag har ju dille på att flytta. finns väl ingen som har missat det? den 24e nov fick vi nycklarna till den här på knöppelåsen. och... haha. jag har bokat in oss på en tvåa på tuna som vi står på första plats på. lägenheten är i en av husen ner mot vattnet och "i början". kanske inte lika mysigt som här. men det är nära vattnet, sistaah och annafena flyttar ju också till tuna om 6 veckor, björn bor där, johannes och även wiie har bosatt sig på tuna. men där om någonstanns hade jag varit orolig över om min superlåsta hoj hade fått stå kvar.

"Jag vill kasta loss,
och lära mig slåss.
Raka av allt hår,"


jag vill sälja varje pinal i lägenheten. sortera ut kläder, skor.. ja allt och bara ta bort allt. jag får panik. jag vill skicka iväg jissa på semester och ta hundarna och jonatan under armen och bara köra... köra söder ut.
få plats med alla grejer i bilen och möjligen ett mindre släp. hyra en möblerad lägenhet någonstanns för en billig peng. kanske säsonga i gränsen, åre you name it. fan ica går lika bra :)
måste skaffa brickan tror jag. men jag får väl vänta. jag ska ta yrkesbeviset först. är ju som en bra grej. vu2:an hoppas jag blir i ståckhålm :) få legget också. känns lite löjligt att gå med körkort.

Jag vill byta land,
och vara han som försvann.
Börja om på nytt,

varför inte liksom?
vad har jag här egentligen? "måste ha jobb.. " måste måste. ja jag har säkert måsten. man måste ha jobb för att överleva. men jag har lyckats få med mig jonatan i mina galna idéer. jag kör med livsfilosofin att det löser sig och hoppar glatt iväg utan att ens veta vilket håll jag skuttar emot. att inte ha planer, att inte veta vad som händer, att bara vara i nuet - love it. mia du vet vad jag menar. men nu ska vi bli vuxna. vi ska växa upp. vi ska köpa hus, vi ska skaffa barn. vi ska tänka på framtiden. fuck the future.

mitt nyfunna ryck i att packa ner ingenting i en låda och sälja resten har inget med något att rymma ifrån någon verklighet eller något sånt djup. jag skrev för ett tag sen att jag var nöjd med min tillvaro och att jag inte hade så många "what if"s. det stämmer fortfarande för det var då. nu har jag njutit av min tillvaro sen jag skrev det sist som ett litet aprilskämt den 1a april. inget skämt. kunna göra saker.

jag känner mig låst här. jag vill inte heller packa ner allt och skaffa en lägenhet i stockholm och sen passar det inte där efter ett tag då jag blir rastlös igen. även om det bara handlar att flytta till en annan förort eller liknande. nää bort med allt skit och hoppa in i bilen. det blir nog mer pyssel då jag verkligen har slagit igenom min plan.
men det kommer väl sluta med att vi tar tvåan på tuna och skaffar barn. helvete.


A constant wave of tension
On top of broken trust

Another wave of tension
Has more than filled me up
All my talk of taking action
These words were never true




kom ihåg att det var här ni hörde det först





respect my words of taking action!



nog är det gud förbannat

Mm..vända dygn. det går ju som smort. NACKDELEN är bara att de ringer ut mig inatt. spännande. jag tänkte sova en liten stund så jag skulle orka inatt. men nog i helvete pallar jag till 04? folk kan ju vara ute och supa och stiga upp betydligt tidigare än mig. varför inte jobba hela helgen då man ändå är igång? jag får försöka fokusera på att lönen kan bli trevlig nästa månad. inte super trevlig, men trevligare än 800kr.

lyssna på ljudbok och cruisa runt borde ju gå. lite segt, men det bör väl gå.
änglar och demoner måste bli färdig snart så jag får se på bio. plus att jag måste nöta igenom ljudboken jag lånade från bibblo för några dagar sen. jag har ju bara fyra veckor på mig att lyssna igenom skiten. camilla läckberg - isprinsessan för er som bryr er. olycksfågeln och tyskungen var bra, lyssna läs dom.

syndning mässigt måste jag printa in en rad eller två. jag har ätit potatis och fiskpinnar. jag vet inte vad som är värst. jag längtar till lönen för då ska jag till något ställe (emma hjälp namn) och äta sushi. jag har haft cravings efter det sen förra sommaren då jag åt det hos en jobbarkompis från ssab. vi gjorde sushin själva så de kanske smakar godare än när folk rullar åt en?

one hour 2 go! ooohhh....
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my driving

somebody save me..

just save me.. come on....


"ska du inte vakna snart?"
"ska vi inte gå ut och gå en sväng?"
"hallå sover du?"
"hallåå.."
jag har vaknat på fel sida. jag är död. jag är otrevlig. jag har inte ätit och "inte" en massa andra viktiga saker jag måste göra för att kunna vistas bland folk. arg som ett litet bi har jag kört till coop och okq8.
fiskpinnar och potatis blir min "lunch". det är väldigt mycket " " " just nu.

förbannat. jag ska gå ut på balkongen.
om någon känner sig manad, testa ringa till mig. PROVA!!!  jag kommer sitta fast här. för jag vägrar köra jonatan till jobbet bara för Att. han får ta bilen själv.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my temper!

mindre bra natt

som jag trodde - en mindre bra natt. inte dålig bara för att den var mindre bra.. bara mindre bra liksom.
när jag hade slutat hämtade jag upp en full och gnällig människa från åhléns och körde sen till gammelstad för att hämta min hund.
jag hade grillat tidigare med mini-me + vänner. jonatan var på westen farm med sitt jobb och söp = bajs.

nu är jag ledig på obestämd tid (jag kan lika gärna få jobba imorgon, vem vet)
jag håller tummarna för att det ska bli kanon väder imorgon. för då ska jag nellie och skoj ut. en bakfull jonatan ska jobba kl.16 imorgon. spännande. min cykel är dessutom inte hemma, den är på vift. jonatan kommer att ta bilen till jobbet och jag kommer bli F A S T! jag Hatar att bli fast, det finns inget värre!! bara att gräva ner sig och dö.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect!!!!

en bra natt!

medans ni har varit ute och supit har jag arbetat hårt inatt. tänk på alla pengar ni har bränt på öl och ni får en fet bakfylla om några timmar! MOHAHAHA. jag tror att det här var en av de finare nätterna jag varit med om.
pysslat på med båda det ena och det andra. jag tror att det var variationen som jag fick inatt som gjorde det så bra. jag försöker att inte ha så höga förhoppningar om nästa natt. men det är ju bara en till så jag ska inte gnälla.

....förresten var det inte så gott som jag mindes med snabbmackisar.
däremot var middagen minst lika god som den brukar. idag har varit en riktigt syndardag. middagen blev en pizza! haha.
men jag åt ingenting inatt på rasten :) det är först nu jag har tryckt i min den sista slicen av pizzan :P

nu ska jag bära nellie till sängen och sussa.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my driving!

anyone?!

kan någon ta och se senaste dubbelavsnittet av grey´s anatomy och diskutera det lätt med mig?
risk för spoil är hög och jag väljer att inte säga ett ord till. jag är mållös!!

nu ska jag gå.

dödssynden




jag som skrytit och varit så stolt över att "jag inte äter pasta, potatis och annat sånt där". mm... jag har ätit det hos andra men jag lagar det aldrig själv. har ätit sallad till och det har gått som en dans.
grejen är bara att jag tänker synda idag. mest för att jag inte har en blekaste aning om vad jag ska ha till min tacoköttfärs. känns lite skumt att äta en gurka till köttfärs. det är ju inte ens sås.
med andra ord: jag syndar med snabbmackisar. inte ens lite nyttigt ska det få bli. eller ja... snabb fullkorn.
GO A HEAD AND MOCK ME!


jag ska se senaste avsnittet av grey´s anatomy också.  dubbelavsnitt om jag inte såg fel tidigare. (det luktar som ett badhus här..? fuktigt...luktar konstigt och jag som inte har någon näsa)

nyhet om skoj:
hon är i sunderbyn snart. anna-lena kom och hämtade upp henne för någon minut sedan.
hon ska vara där över helgen. hur bra som hellst att de ringde. skoj är så jävla störd. hon pallar ju inte att vara ensammen, även om det är folk runt henne. det verkar bara vara OK med vissa.
malins killes familj verkar gå
frills familj
min familj
jonatans familj
men inte vara ensam annars. då piper hundfan. måste tränas bort. jag hoppas hon lär sig. egentligen borde jag lämna henne hemma ensam någon minut per dag och gå ut med nellie ensammen. men jag är för lat och tar med mig båda två varje gång. det är därför jag har två, så de kan springa av sig med varandra, som en kompis :) kommatecken gånger tusen.


nu ska jag checka makaronvattnet. haha. jag kokar vatten!!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect my macaronis :)

spännande.....

jag har legat i sängen och tittat på grannfejden på tv3 play. jonatan ligger och vrider på sig och är säkert irriterad över att det aaldrig blir tyst. men det blir lugnt två nätter framöver så han får väl se till att njuta utav det.
jag ska köra bil/åka på fredag och lördag. jonatan ska på westen farm och ha kvarre ferre.
jag längtar och hoppas att jag är ledig då vi ska ha våran.


ett sista avsnitt på play och sen "änglar och demoner".
sen hoppas jag att mamma och pappa kommer ihåg att dricka mycket vatten... :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

KOM IHÅG ATT DET VAR HÄR NI HÖRDE DET FÖRST

BARA SÅ NI VET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MYCKET UPPRÖRD

2006 14 Maj, 18:22

då publicerade jag mitt första inlägg på den här bloggen. jag skrev om mitt jobb på ssab, vad jag gjorde och vad som hände på radion. jag verkade lite smått less men nöjd.
jag blev tvungen att söka fram staind på spotify och lyssna. nostalgi när det är som allra bäst!! 

2009 den 13 maj (idag alltså) åker mina föräldrar på semester till turkiet. det var år sedan de åkte iväg själva sist. om jag inte misstror mig var det nog gran canaria som lyfte från umeå.
lite kul att mina föräldrar är impulsiva och bokar resan en dag före avresa. haha. jag hoppas att de kommer ihåg att dricka mycket eftersom det är så varmt där borta!!

hahaha.
jonatan kommer hem idag. jag funderar på att pinna ut till lövskär och se hur sistaah och annafena har det. de har byggt bo där ute och återkommer imorgon. isåfall lämnar jag nog skoj i bilen eftersom hon precis har löpt/har lite kvar. blir lite stressigt annars! de skulle basta i vedeldad bastu.

jag ska fortsätta mitt nötande en pyttestund till och sen överväga mina alternativ!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

jag tror jag har lyckats?

jag tror faktiskt att jag har lyckats vända dygnet och jag bör inte vila så mycket mer nu. skoj ligger noll centimeter ifrån mig och vilar, vem vill stiga upp då?
jag blev iallafall väckt (bra att det finns en väckarklocka) av jobbet. blir jobb i helgen igen, dock inte fem nätter.
jag kan behöva få jobba lite. så jag inte blir totalt ihop fallen och trött.

min ljudbok är snart slut, bara en cd skriva var drygt. jag satte igång näst sista skivan inatt och lyssnade en bit. jag funderar på att pallra mig in till stan och skaffa mig en ny. hundarna hade nog blivit lyckliga om de fick kuta brevid cykeln hela vägen till stan.

URSÄKTA MIG?? jag lyssnar på spotify och mitt i allt kommer en jävla reklamsnutt från lufthansa eller något. balongflygningsreklam?! WHAAAT??? har jag missat något?!
nu ska jag fortsätta lyssna bok och fundera ut vilket förbannat namn människor kan ha!!!!!!!! jag blir psyk,
kom ihåg att det var här ni hörde tjatet först


respect

all by myself

lalalaaaaaa... ni vet låten va :)
imorgon (idag) kl.05.00 drar jonatan till gränsen, riksgränsen. en galen kväll för honom med andra ord. jag måste hitta på något helvete på mitt eget hörn också. någon måste ju vara värst. WHO´S WITH ME?
jag menar galet, inget mes.

mys

jag kom hem någon minut i sex nu imorse. jag hade suttit och fantiserat om ett bad medans jag "jobbade". när jag kom hem kändes det inte så aktuellt längre.
jag rostade några mackor med fetaost och gurka. såg på svenska versionen av mannen som talar med hundar.
jonatan skuttade i duschen.
efter mina mackor och jonatans ockupation av duschen bestämde jag mig! - det blir ett bad!!

jag är så jävla övertrött så det är sjukt.
badet var underbart. jag packade in håret och lyssnade på ljudboken. imorgon är sista natten (som det ser ut just nu, jag tänker inte bli förvånad)

GODJÄVLANATT
kom ihåg att det var här ni hörde det först




respect my bath

lördag 9 maj

jag har blivit en snudd dagvild och trodde igår kväll/natt på fullt allvar att det var torsdag. det blev ändring i arbetschemat och jag går lära istället för att tuta runt för mig själv. lite oväntat, lite läskigt men helt okej. det blev ingen 8hs dag igår utan 10h. blir mest troligt same same inatt. bara två nätter kvar. jag hoppas att jag får fortsätta vara vaken om nätterna, allra helst sitta i bilen :) SITTA alltså :)
jag tror att de har planerat in nästa helg också för min del. kan bli kul. varför inte sätta ut på vardagar istället, eller också.

jag börjar om cirkus fyra timmar och borde väl sova lite till. men jag tänkte faktiskt äta, duscha och gå ut med hundarna. kanske äta något. men mitt "äta något" består typ av mina varma mackor med tonfisk på. inte det allra nyttigaste men bättre än panpizzan jag syndade inatt. jag har fan ångest över den pizzabiten. ångesten fortsatte att växa när jag blockerade allt och åt lite mer pizza (kall pizza) när jag kom hem imorse. tur att pizzan var full i lök och jag hann bli trött innan jag hade pillat bort all lök. (glöm inte svampen också)

nu ska jag svara på ett sms till pappa.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect



babbel och bilderna från galaxy 1-2 maj m.m

min semester är nu officiellt över. 5 härliga nätter varav 3st 12h ska nu starta.
kommer nog bli bra det här. nackdelen är bara att man börjar så tidigt på kvällen för att sluta på morgonen.
jag ska försöka få tag i lite ljudböcker som jag kan roa mig med. mamma sa något vettigt "får du ha på bilen?" det borde jag väl egentligen inte få? 1mins tomgångskörning inom luleå kommun inte 12h! stackars batteriet kommer ju inte palla.

jag hoppas sistaah, annafena och biffmedlök kommer förbi. har jag något att "göra" iallafall. (jag testar ett smeknamn för biff) jag funderar på att försöka pallra mig till ett bibilotek och låna mig en ljudis.
även den idén var mammas.

annafenas kinamats snack har satt sig i mig. nassegoreng... mmm.. 
men jag har börjat käka bra nu sen jag kom hem. jag tyckte att efter att ha levt på öl i 4 dagar måste jag försöka få i mig något nyttigt. synd bara att det regnar och att jag ska börja jobba på 3h. känner mig svin stressad. som att.. jag inte gör något annat. jag som är bortskämd med att vara ledig och kunna dra till mia :)

det känns helt normalt för mig att käka mina sallader till maten istället för potatis, pasta och sånt. skulle nästan kännas fel att äta det istället. det smakar bättre på något sätt. nu är det bara mackorna som jag ska försöka fixa till.






BÅTBILDERNA
Här kommer bilderna från min visit hos Mia.








varför inte? :)














nu är vi på en annan båt, patricia. med tåren i ögat lämnade vi galaxy och mia glömde sin klänning.





på patricia såg vi alcazar liraren.. ja, ni vet vad han heter :)



OCH SÅ KOM JAG HEM TILL DET HÄR:

 




Så. jag orkade inte lägga upp fler bilder faktiskt. det får mia göra när hon får lägga vantarna på alla bilderna.
kom ihåg att det var här ni såg dom först


respect galaxy ;)




stockholm!

nu har jag kommit hem och vilken helg!! gud. bilderna kommer in senare.
jag kom rätt sent till stockholm, blackeberg och möttes upp utav mia. valborgskvällen firades utan majbrasa och med öl! klockan var rätt mycket när vi vek in oss till slut.

lagom bakis på fredag. hakade på daniel och hans vänner till kista och åkte senare till hair and face. mias salong för er som inte förstår bättre. rantade lite på stan och köpte någon tröja och sådär. tog på mig ett par nya skor som gav mig världens festade skoskav! just nu kan jag knappt gå. spännande.
iallafall, när mia slutade kl 17 tog vi våra väskor och åkte til gärdet och värtahamnen. drack "milkshake" ;) nää haha. klev på båten och rev den så ingen annan kan åka på den. lite små kul att jag och mia var först in på taxfreen OCH tog med oss kundvagnen till hytten därför att vi aldrig skulle orka bära upp alla plattor med koff!
våra hyttgrannar trodde på fullt allvar att vi var galna :)

smått bakis blev vi tillsagda minst 3 gånger att vi skulle lämna båten (alltså då alla skulle av, inget annat) vi låg och sov och vinglade ut med alla väskor och plattor. blev hämtade utav daniel och pekke, åkte hem.
vi hade planer på att gå ut på lördagen men vi somnade till dreamgirls. allt togs igen på söndagen. "vart ska vi, vad är öppet?" mia ringer till sin arbetskollega och får tipset om "patricia". GAAAY. men varför inte? vaaarför inte? sagt och gjort. vi hittade ner till båten och blev kvar tills det stängde och blev ombedda att dra där ifrån. det var svin kul! bögarna var helt jävla galna och jag fick en marackas ;) sa jag att jag har en bild på mig och gay-snubben från alcazar? anders.. andreas... ni vet. hahahaa. jag har också sett kändisar. peter siepen också, men han räknas inte?
kring 7-8 på morgonen somnade jag och steg upp kring 10-11. good luck chuck.
satte mig på resväskan och drack upp daniels cola.

mia vinglade vid min sida mot tunnelbanan och jag åkte hemåt. jag kände mig så jävla bakis, så jävla tärd och så jävla lycklig. nu är det fan spikat - vi flyttar till stockholm. GUD!
på arlanda parkerade jag mig på skycity och ockuperade en dator. min stackars datorgranne hade fet problem med sin dator. han hade allmänt bara problem! han studerade i usa och skulle vara hemma en månad. hans ena väska med alla kläder, visum och ALLT hade försvunnit, mobilen var död, hans kontokort fungerade inte och han ville bara ta sig till umeå. han fick snällt låna min mobiltelefon (trots att jag bara hade 10kr på den) och fick boka sin biljett!
gulligt. jag checkade in min väska en timme innan planet skulle sticka. jag sa hejdå till min nyfunna polare och sa att jag skulle gå och spy på max. (äta)
"hej.. har ni milkshake?"
"näää..."
"okej....har ni pommes frites?"
"ööh jaa"
"då vill jag ha det och en dricka"
tänk er att jag var dödligt bakis och att blinka gör ont. glöm inte att jag gick som ett sär pga mina feta skavsår.

flygresan försökte jag sova bort för att jag var så jävla rädd. sten säker på att jag skulle dö och funderade på vad min sista tanke skulle bli. det var lite tasigt väder...
men väl ovanför molnen somnade jag gott.

jonatan kom till kallax med ett stort stort leende! hemma fick jag se en städad lägenhet, en balkong med möbler samt att han hade köpt mat. ååhh så gott. oxfilé med min favoritsallad!! inte att glömma att det var förrätt till det också. (jag har fotat det) avocadohalvor med klet (turkisk youghurt och rom) sååå gott. OCH skagentoast med rom :)

jag får skriva mer senare. jag måste dricka mera mjölk och sänka tv:n.
kom ihåg att det var här  ni hörde det först


respect