måndag

en riktig slaker måndag. jag ställde in sjukgymnasten och vilade. jag kände mig helt seriöst inte riktigt frisk imorse. började fundera på om det kanske var sprutan som som spökade. men det gick över, puh!

det ringde från ett 0920:nr tidigare, jag vågade svara och trodde att det var radiotjänsten igen. var lite smått otrevlig först tills jag fattade vem jag snackade med. men det blev fint ändå :) jag ska jobba imorgon. 0800 till 1630 om jag minns det rätt. kul att bussen går halv åtta :) kommer vara stekt.
jag ska iallafall bada innan jag går och lägger mig. har redan panik över att jag ska upp "snart" plus att jag ska till sjukgym. igen i övermorgon kl.10.

jag har pynat lite lätt också. det känns som att jag borde ha mer än en låda. känns tomt! det känns som att det var juligare i den förra lägenheten?? scary.
kanske för att inte en enda julpinal (inte ens gardiner) är i sovrummet.

luleå möter rögle borta as i write och jonatan är en arg fisk i vardagsrummet. elaka och högljudda rop om domaren. men det är väl så det ska vara när det är hockey? :)
njä. badet nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


söndag1337

igår var det egentligen tänkt att det skulle vara en liten fest här, men det var inte så imponerande så det blev aldrig av. jag och annafena drack vin här en stund tills vi vågade oss över till henne. där hade zilla tagit över och hostat en lagfest. det var lite små trevligt ändå :) fick se min tvilling som bodde i arvidsjaur!
taxin var special!! 9 pers som ska åka som ett lag, så skickar de bara en liten bil. iii helvete.. jag stryde upp biffen. haha "säg till om ni vill ha en manager!"

före i kön på allstar med hockeylaget(nej jag spelar inte)
kul där inne, träffade folk. dansade till och med lite om jag inte minns helt fel. tappade bort folk. skrek fula ord till folk. yes, en krogkväll :)
det var till tegelstenen jag "råkade" ropa lite, he he he. skvallerbytta btw.

NÄ mer cola för att försöka klara baksmällan på ett schysst sätt.
kom ihåg att det var när ni såg det dubbelt först


respect mitt sämsta bakis språk


lördag

igår lagade jag middag! eller ja, jag vet inte om jag kan ta all ära för det. jag skalade iallfall potatisen och skar den till klyftor. jag var den som valde och köpte fläskfilén som var färdig marinerad och inte någon 10-poängare. jag missade totalt att den var färdig och bara skulle värmas upp. passa er för den! den säljs i en triangel-formad förpackning och min är inköpt på kvantum. inte speciellt dyr faktiskt.

idol sågs väl av samtliga som läser min blogg (utom linnea, för hon har inte tv4 :P) jag tyckte faktiskt att det var helt rätt att calle och mariette fick sjunga om och mariettes tur var kommen.
erik kommer vinna, men jag hoppas och vill att tove tar hem allt.
och trots att de är jätte duktiga allihopa så vill jag inte se någon i melodifestivalen, vanliga festivaler eller liknande. det är en såpa som stannar där. ABSOLUT INTE ALLSÅNGEN! (med reservation för ändringar)

ikväll ville johannes att det skulle bli festligheter här. eftersom vi är så goda och snälla vänner ställer vi upp! jag måste erkänna att jag Inte är speciellt sugen just nu. dammsuga, plocka, göra fint, klä på mig! duschen kom sent igår så den hoppar jag nog, iaf vad det gäller barret.

uäk, börjar bli hungrig. det gäller nog tjejerna också. jonatan var duktig och gick ut med dom, han har ett mördarpass idag 13-16. klarar han det så klarar han allt.
kom hit med käk someone? kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

long time no see!

jag har inte varit sugen på att skriva något, för det känns som att det inte finns något att skriva om.
jag har varit med zilla typ hela tiden, spelat super mario, druckit öl, sett hockey, snackat skit om folk som inte hör, snackat skit om folk som hör.. det vanliga.

jag har börjat se entourage. lätt serie, enkel att följa. riktigt rolig också! bättre än big bang theory! jag blir inte less på entourage ens. det är ingen "spela kungen och lyssna"-serie.

julpyntet borde få komma fram också, jag som har längtat. synd bara att det inte ser ut som att det blir någon gran för våran del. julklapparna är stryda iaf.
från fönstrerna i lägenheten kan jag se en upplyst gran som älvsgården stoppat upp. det är en rejält granjävel! mysigt! :)


kom ihåg att det var ni hörde det först


respect

tji, min dag :)

grattis till mig och tack till de som redan hunnit gratta! mini-me var bara sex minuter sen ;P

idag bjuds det på fika och jonatan har bakat till mig - CHOKLAD! owh, så bra.
jag ska städa lite så jag hinner se gossip och lite annat.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

still söndag 09.11.12

det blev ingen resa till hundhuset =( jag var någolunda startklar en timme före. men jonatan kom hem och vi var tvungna att handla mat. mindre miss att åka till ica maxi där det tar en stund att ta sig genom. blev en vaxduk rikare iallafall! kan vara bra att ha vid födelsedagar och liknande. speciellt då inläggningsskivan måste fram!

tack vare, eller på grund av (själv själv) fick vi äta på björx. nog är det alltid god mat när vi blir bjudna, men! heelvitto vad gott. jag tror det var karré och egna potatisklyftor! :) ÅH vad gott. första tuggan.. jag trodde jag var i himlen! ÅÅ (lite retsticka med linnea, men det var fortfarande riktigt gott)

den lila fisen hann jag också ringa en kortis till.
kollade på vem kan slå filip och fredrik också. jag blev lite upprörd i basket grenen. domaren sa "bara försvar" till utmanarna och ja, jag trodde själv att första delen är försvar och andra får man försöka själv göra mål. men icket.mhmm..

snart ska jag upp. jag har snabbduschat och ångrar mig lite. håret kommer se riktigt spännande ut på morgonen. men åh, jag har ju bil på morgonen! :) lucky me!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

söndag 09.11.22

i fredags åkte annafena till kanarie öarna. jag och zilla var ju tvungen att hitta på Något iallafall. vi drack öl och drog till allsar. båda två mådde dåligt på lördagen och jag fick ligga på dass igen. "ska bara ta det lite lugnt" jo tjena. men jag tror att det var kul iallafall.

på lördagen efter att jag började kunna röra mig utan att gå med en påse i höger handen fick jag middag på björx. tacos måste vara världens bästa bakis mat! hann dessutom ringa linnea innan jag åkte till mias mamma saila. mycket trevligt! hennes nya kök var "to-die-for"! hela huset såg totalt annorlunda ut! mia kommer svimma när hon kommer hem någon gång till år 2050.

idag är jag sugen på att åka till hundhuset. även sugen på att få internet att fungera normalt.
jag måste också börja städa och planera tårta och fika tills på tisdag. jag tror jag köper en tårta och mutar någon att städa! :) kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


sväng

jag följde med sistaah och annafena till stan en sväng tidigare idag. anna åker till kanarie öarna imorgon och behövde göra lite äreneden, till exempel växla pengar.
under tiden anna stod i kassan satt jag och zilla och väntade på henne. jag vet inte om jag törs skriva vad jag sa där inne, känner mig lite hemsk i efterhand. men jag skrattade så mycket att jag var tvungen att gå ut :)

jag har sovit sen 16.00 och förtjänade det eftersom jag har stigit upp tidigt idag.

morgonpigg?

igår kväll hade jag för en gångs skull ingen panik när jag ställde klockan på 07.10. självklart snoozade jag en stund. kl.08:00 hade jag fått en tid hos en sjukgymnast på stadsvikens vc. lite hängde på att jag bara skulle bli undersökt och brydde mig inte så hårt ifall jag skulle vara trött!

07.25 smög jag mig upp. jag hade planerat att ta bussen som skulle vara på tunavallen 07:43. jag var bara orolig över att min snooze skulle stänga av sig. när klockan var halv (fem minuter senare) hade jag gjort allt. jag gick till bussen och hann Precis med den tidigare bussen. lite smått nöjd och rookie med busskort. jag har ju köpt HOLLO (vilket jävla namn!)

hur gick det då?
jo. jag blev väldigt grundligt undersökt i mitt tycke. jag har fina reflexer! :) lite sämre var ryggen, oväntat va? heelvete vad det gjorde ont när han tröck efter ryggraden för att kolla om det gjorde ont. dra på faan. HELA ryggraden, ingen bit. usch. till min förvåning och förtjusan var mina höfter rätt ok ändå :) jag hade räknat med att få ännu mer smärtstillande!
jag hade inte heller räknat med att öppna plånboken efter besöket. 80:- kostade undersökningen. jag trodde i mitt stilla sinne att det skulle vara kostnadsfritt eftersom jag hade remiss.

väderprogons till linnea:
som smsen berättat är snön nästan helt borta. när jag gick hem från busshållplatsen var det GRÖNT gräs. det är löv och grejer kvar i träden. varför är de inte på marken?
det är fortfarande rent skit väder. mulet, små duggar och ett helvete att ha hund. som jag sa tidigare i telefonen så är de helvetes leriga och blöta! lindrigt sagt.......

jag har också funderat på att låta nellie (om det är möjligt) att donera lite blod. läste på internet om det där. det måste vara en rätt stor hund och vara frisk och blabla. jag hade velat komma åt undersökningen som de gör kostnadsfritt innan hunden kan donera. jag hade velat höftrönka huden också, ifall det blir valpar. vill vara 100% på att hunden är frisk i både skallen och kroppen. skallen är jag rätt säker på iallafall. hon har aldrig bitit, gjort utfall och sånt där you know.
skoj vet jag inte hur jag ska göra. känns som att hon är för liten i kroppen för att kunna få valpar. alla andra jack russells jag sett ser större ut? vi ska hur som helst till vetrinären någon gång med båda och kolla lite grejer. får fråga lite då!

sen är jag på jakt efter klövjeväskor till tjejerna. det och reflexvästar.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


första klapparna

idag inhandlades de första julklapparna. känns rätt fint att ha börjat redan en månad före julafton!
mini-me och jag var på stan och donade. jag fotade mig Äntligen så jag kan få ett nytt körkort och köpte en ny mus till den stationära datorn.

på ett av köpcentrerna i stan hittade vi en julklapp och bad om att få den inslagen. det var bara jag, mini-me och affärsbiträdet. hon i kassan var lite slow och vi hade ingen bråttska.
- jag har inte riktigt fått in rutinen ännu. det går inte så snabbt... :) - hon i kassan
- men det är ju bara november, du hinner. - mini-me
jag avbröt direkt och fattade inte vad ungen sa. jag trodde hon menade "ja det är bara november, du hinner slå in julklappen tills julafton. fast hon menade "jaa det är bara november, du hinner få in rutinen"
- MALIN! vad säger du?? ÅÅÅHHH. - jag
- vadå... ehee.. - malin
- men åå. - jag
man ska vara där. dryga lilla snorunge. iofs så fattade inte hon i kassan heller och jag försökte förklara hur det låg till. tackade sen så mycket och gav kassörskan lite beröm och lämnade sen butiken.

jag får mer och mer sug efter att få julpynta ju närmare julafton vi kommer. jag vill dra upp granen och lägga mina paket där under. jag vill få upp julgardinerna för den ultimata julstämningen!

kom ihåg att det var här ni hörde det först

repect


en av de sämre dagarna

jag är totalt förslappad. jag har inte ens tagit på mig byxor och klockan är tre på dagen! det känns om att det inte finns någon mat i kylen/frysen/skafferiet heller. vädret ute är åt helvete och därför har jag inte tagit ett steg utanför dörren ännu (därav byxlös)
zilla firades lite mjukt (haha) här och vi kollade på hockeyn. minns inte om luleå vann i förläningen eller inte? :) fuck vad skönt att man bor så nära varandra, inget hämta eller köra.
måste mäta upp och se om det är längre nu eller om det var längre i gammelstad?

jag är lite speciellt glad över att snön är väck heller. vafan, det är inte roligt det här.
sen vill jag ha en fungerande dator med samtliga tangenter på plats. helst vill jag ha minst två som fungerar + en mus och matta till den stationära saten. jag vill ha en egen dator, min dator.


fuck this shit.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Grattis Sistaah!



16:e november och den här nöten på bild fyller 24 år. i 18 år har hon varit mallig över att hon är en vecka äldre än mig :) men nu är det hon som är gammal och jag är ung ;)

GRATTIS :)


okej, fine :)

ja, metro hade fel igår! jag som tyckte att det var lite små roligt när de hade lite pejl på läget. men vilken skön timeing att ha fel då?! eddie var ju klar för att åka hem, inte mariette. hon kan åka sen, inte nu.

annars idag har jag varit på "norrbottens vackraste" i arcushallen med sistaah och mini-me. jag trodde aldrig att vi skulle stanna speciellt länge men så blev det. jag fick ont i hjärtat när jag såg schäfrarna gå i ringen :/ jag vill ha en schäfer, men aldrig i livet en som ser ut sådär :/ utställningsschäfrar borde avlivas, de kan ju omöjligt må bra. stackarna.. :´(

best in show (eller liknande) i valpgruppen blev en ziita vovve, fast brun (engelsk springer spaniel)
så lite små kul var det. det snackas om att åka till björx och äta middag. KUL att jag ska vara chaffis. jag är lite smått irriterad. jag ska ta på mig det kortaste och mest.. ja, ni fattar. (jag är arg) gaaahhh!!!!!
alternativt tar jag på mig mjukiskläder och surar. haha jag låter som ett tjurskalligt barn men jag får gnälla huuur mycket jag vill här. punkt.
kom ihåg att det var här ni hörde gnället först


respect ME


Idol

Då sitter jag på björx och kollar på idol. Ska bli kul och se ifall Metro har rätt! Vi har också ätit god middag i form av skav och mos :) jag väntar ivrigt på Tove och killen ska sjunga!!! Jag har blivit en tönt. Nä reklampaus och Jonatan vill väl ha tillbaka sin mobiltelefon vem åker?

Vem blev intervjuad i metro?

"Idag intervjuades Mariette men hon ska sjunga duo med Calle så det kan lika gärna vara han som åker.:)"
citat från min korrespondent i stockholm (mipi)

Klicka här för att komma till metros intervju.

Så. jag är lite besviken över metros val av person att intervjua, men det är trots allt tove eller erik som tar hem spelet. men hon kan få stanna lite till. iallafall tills eddie, calle och reza har åkt hem. en pallplats iallafall. men men.. det kanske blir calle?

om fem timmar ska jag infinna mig i "city" (känns lite fånigt att säga det om luleå centrum) och ta sprutan. jag tar hellre den och blir lite sjuk än riskera att ligga på sjukhus med slangar i halsen och få betydligt fler nålar instruckna.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

lösa hundar

jag blir galen! okej jag har mina två lösa typ 80% av promenaden och de springer fan inte fram till folk eller vovvar. men nu! vi har mött folk som har lösa hundar och de sticker. okej alla har varit "snälla" av de hundarna men jag har ändå för säkerhetsskull börjat koppla mina då vi möter en lös hund. för en dag kommer det en arg hund som flyger på dom och jag är 100% på att de kommer försvara sig. när den hunden kommer ska det fan inte vara mitt problem!! helvete, vet man att hunden kutar fram till andra hundar - KOPPLA!

fan jag kopplar ju nu så fort jag ser en lös hund - direkt. är den kopplad så har jag kvar mina lös för de går ingenstanns. men då VET jag det, jag är SÄKER. hade jag varit det minsta osäker hade jag kopplat för jag vet ju inte vad det är för hund som de springer fram till! det behöver ju bara vara en osäker hund som har lite bekymmer i skallen.

värst hittills var när vi skulle kasta sopor och hade båda kopplade, jag vet inte varför men de var så. fram kommer två stycken grey hounds och en typ vallhud. "det där går ju bra" säger människan medans de är lösa och försöker hoppa och hälsa. MEN NEJ det går inte bra. HELVETE KOPPLA!! när de lyckades schasa bort sina tre hundar från våra, så kopplade jonatan lös skoj och gick förbi. skoj gick hur fint som helst men jag vågade inte "in your face:a" dom och behöll nellie kopplad tills vi passerat. jag vet, jag är chicken.

ååå.. så. jag ville bara få ur mig mitt agg.

vad ska vi göra idag?

jag satt halva morgonen och pratade på msn med sistaah. total idé torka. jag hade redan tackat nej till viktorias erbjudande om lunch i stan. jag är fan aldrig i stan, jag har blivit storheden nörd. sorry.

efter att mina klockrena förslag om pulkåkning och promenad upp till mjölkuddsberget blev total dissade kom sistaah på vad vi skulle göra idag : åka skridskor.
sagt och gjort. jag sistaah och annafena drog till a-b-c-d hall (c kanske) och åkte. vi "råkade" vara lite tidiga och fick hela planen för oss själva. sen blev det trångt och vi åkte hem. "vi åkte i över en timme" :)

hockey ikväll. jag är hungrig och ska försöka komma på något att slänga i käften. jonatan slutar jobbetom 40min och kanske också vill äta mat?

badet var underbart. varmt.. mmm :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me on the ice!

rant

fortfarande ingen lust att skriva något. jag försöker hålla mig sysselsatt och har varit med på "ranten" med sistaah och annafena. skoj fick lite hundmat, glömde igen att köpa den rejäla påsen när pengarna trillade in. fuck.

jag blev sugen på att åka ut till bergnäset och gå på hundhuset med båda eller ena vovven. men när jag inte har någon bil blir det ett projekt att ta sig ut dit. ett LITET projekt. jag blir nog hemma trots allt.
jag kan styra upp balkongen istället. även fast jag inte har najtråden till lyktorna ännu! var inte så fint när de hängt nästan kloss mot taket.

igår var det luleå hockey hemma, hemma här. gemensam middag och så. på torsdag är det nedsläpp igen mot djurgården om jag inte minns helt fel. luleå vann btw med 5-3 mot HV71.
usch, ska inte smitta av mitt deppiga humör på er.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

måndag

är det illa att jag var tvungen att dubbelkolla att det verkligen var måndag? jag misstänkte att det kunde vara tisdag.
igår kom jonatans kompis och snabbtittade på lägenheten. jag kan nästan lova att de kommer komma i ordning före oss, trot att det skiljer 3 månader mellan inflyttningarna!
men, det börjar ta sig. en lampa hänger i hallen nu! wohoo!

jag ska gå ut om en stund med en jävla massa godis och få nellie att fatta inkallningen om en normal hund. jag börjar bli less på att hon stänger av öronen! att hunden kommer efter 4e gången gör mig gaaalen!
kanske en proemenad till dollarstore och införskaffa möbeltassar? ska packa en skojväska också.

jag ska också testa göra fläskfilépasta till middag. kan väl inte vara så svårt?
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

lite snö

nu har det snöat så pass att grannbarnen har gjort en snögubbe. snön täcker äntligen gräset och det är vitt i träden. jag körde jonatan till jobbet och sen fick tjejerna leka lite i snön.
jag försöker klämma i mig min smörgås innan jag ska köra iväg till coop arena och se zillas hockeymatch. jag förväntar mig minst ett mål och ett gäng assister :) ingen press. :P

vi har fått lampor till hallen, sånna som jag har velat ha. nu är det bara det bökiga kvar - få upp dom. jag tror också att jag ska köra förbi coop (obs) och köpa fönstertejp(det är för tidigt på morgonen för att jag ska använda bättre ord) som man kan klistra upp på bauta fönstren i badrummet. jag är less på att folk ser mig när jag duschar!

nä, mata hundarna och ut med dom en sista sväng innan avfärd!!
kom ihåg att du hörde det först!


respect the snow

kom igeen :)

jag har hittat lite kul :) ni missar något ifall ni inte läser! speciellt nu på kvällskvisten/morgonen!



I'm American and I'm sick of people saying America is the "stupidest country in the world." Personally, I think Europe is the stupidest country in the world.
(Linnea du kan ju dra den till dina polare i USA :P)


NASTY:
Det är i storskogen. En Uggla sitter och spanar efter ett byte. Så ser den en mus som sitter ovanför en bäck och ska lyfta för att ta den...men hejdar sig. Ugglan ser att Musen är på väg att ta en Larv som äter på ett blad. Ugglan väntar då tills Musen ätit upp larven för att få en "fylligare" Mus...Samtidigt så väntar Musen på att Larven ska äta bladet för att få en "fylligare" Larv...Efter en stund har Larven ätit upp bladet...Musen tar Larven och slukar den!!! När Ugglan ser det störtdyker den för att ta Musen, Larven och bladet som en komplett måltid. Då ramlar musen i bäcken och försvinner och Ugglan missade måltiden. VAD LÄRDE SIG UGGLAN DÅ??? JO...ETT LÅNGT FÖRSPEL GER EN VÅT MUS!!!

NASTY:
Anders och Wendy hade precis gift sig och i bröllopsgåva lät Anders tatuera in sin frus namn på könet. Men när den var slak så syntes bara W-Y. Hur som helst så åkte de på bröllopsresa till Jamaica och det nygifta paret var lyckliga. En av dagarna åkte de till en nudiststrand för att bada. Väl där ser Anders en jamaican som också har W-Y tatuerat på samma ställe. Då frågar Anders om han också har tatuerat Wendy. Då säger jamaicanen - No no, my says Welcome to Jamaica, have a nice day

ALDRIG I LIVET - Norrland :)
Tre män sitter i vänterummet på förlossningen och väntar på att sina respektive barn ska födas. En är från Norrland, en från Stockholm och en kommer från Nigeria. De är naturligtvis väldigt nervösa, som sig bör i sådana här situationer. Plötsligt slås ett par dörrar upp och ut kommer doktorn.- Mina herrar, jag har en god och en dålig nyhet. Den goda nyheten är att era fruar har frambringat tre välmående och friska barn. Männen i väntrummet skriker och hoppar av lycka. - Men vad är den dåliga nyheten?, frågar stockholmaren.- Ja, säger läkaren, barnen föddes samtidigt och vi har olyckligtvis blandat ihop dem. Nu är det så att vi skulle vilja ha er hjälp i identifieringen av barnen, så att allt får ett lyckligt slut, avslutar läkaren. Norrlänningen springer som en dåre till rummet där de nyfödda barnen ligger. Väl inne i rummet, tar norrlänningen upp en mörkhyad pojke med svart krulligt hår och säger:"- Ingen tvekan om saken, den här lille krabaten är definitivt min." Läkaren tittar förvånat på Norrlänningen och utbrister:"- Personligen tror jag att detta barn tillhör nigerianen." Norrlänningen skakar på sitt huvud och säger:" - Kanske är det så, men ett av de andra två barnen, är en jäkla Stockholmare och jag vill inte ta den risken!

Hahaa :)
En man körde för fort igenom en poliskontroll , efter att polisen jagat honom i 5 minuter stannade mannen och polisen gick fram till honom och sa ; Det har varit en kall och tung kväll och mitt skifte slutar om 10 minuter så om du kan ge mig en bra orsak till fortkörningen så låter jag dig köra vidare . Förararen funderade en stund och sa sedan , Jo min fru lämnade mig nyligen för en polis och jag trodde att du ville lämna tillbaka henne. Han fick forsätta.


årets julkalander:



Nu är det klart att skådespelarduon Henrik Ståhl och Sara Edwardsson, som tidigare gjort barnprogrammet "Supersnälla Silversara och Stålhenrik" för SVT, får göra julkalendern för 2009.
-Väldigt, väldigt roligt. Jag och Sara har kämpat för att få igenom det här. Vi börjar spela in nu i vår, säger Henrik Ståhl till Aftonbladet.

Upplägget är det samma som i barnprogrammet. Det handlar om Stålhenrik och Silversara som bor i rymden.
-I julkalendern har de blivit gamla och bor på en konstgjord planet för pensionerade superhjältar som heter Julstjärnan. För att underhålla sina barnbarn Vega och Nova berättar de historien om sitt första stora äventyr, berättar Frida Boëthius, projektledare för julkalendern 2009.
Inspelningarna startar den 16 februari. SVT vill inte avslöja några ytterligare skådespelare, men i tv-serien medverkade bland andra Basia Frydman, Rolf Skoglund och Anita Blom.

hämtat från expressen


alltså. jag är skeptisk och börjat ångra att jag lovade mig själv att se varje avsnitt av årets julkalender. jag har sett förra årets och året innnan det. kan väl inte påstå att det var någon blockbuster! jag ska ge det en chans iallafall. jag har väldigt låga förväntningar nu. skärpning svt


födelsedagsmånad

jag tycker att alla fyller år i november/december. okej, inte exakt alla, men det känns som det.
3:e november blev pappa ett år klokare. idag fyller lotta år, även jonatans kompis fyller år (imorgon egentligen)
farmor den 7:e. massa tjejer från gamla fotbollslaget fyller år. sistaah den 16:e, jag den 24:e, jenny den 29e och om jag inte misstar mig fyller jonatans storebror också år där i slutet av november.

december verkar bara vara mini-me och mias månad. samt lite släkt som fyller år just före julafton och efter.


jag ska väl också (som alla andra) nämna att det snöar här nu. gick till tunastrand och upp till lulebo tidigare. när jag kom ut från lulebo med mitt förrådskontrakt i näven (2kvm) stod hunden och skakade.
overall nästa! skaka, lite skak inget panik skak skak. släppte lös henne helt från kopplet så hon fick springa till sig lite värme stackarn.

jag har varit duktig igår. jag har rensat ur hela min garderob! organiserat till det. byxor i en låda osv. jag var fortfarande på "fix" humör efter klädrensningen och gav mig på förrådet. jag packade mest om så ma kommer in där. det blir nog enklare att stuva in grejer i lilla förrådet under huset sen. 38kr/mån för 2kvm är väl... jävligt litet. bättre än inget alls, men jag tänker vänta tills jag får ett fint större förråd! tänker inte hoppa av någon lista!

kom ihåg att det var här ni hörde det först

 

 

respect


grattis pappa!!

jag kan ju inte, inte grattulera pappa lite extra även ute på de elektroniska surfvågorna.
han skickade till och med sitt första mm idag, inte en dag för sent!
50 år är ingen ålder, iallafall inte för pappa (och mamma heller för den delen)!!!

så, grattis pappa och trots att klockan nu är nästan ett på natten och hela din dag är över
så hoppas jag att du blev nöjd. nästan så att du längtar tills du fyller 60 år :)

GRATTIS!

riktigt dålig dag

urk fy blä. jag vet faktiskt inte om bakfyllan är värre än det psykiska.
känner mig liten.