NEW YEARS EVE!!!!

woho, ut med det gamla och in med det nya! kommer bli bra det här, muucket bra!
ikväll ska vi skåla för 2011 på björx! vi blir på ett ungefär samma gäng som alltid, men det är så det ska vara :)

jag sitter med en svart klänning, just nu. jag har feta problem med att bestämma mig! jag är ändå lite sugen på min djuriska klänning (leopard). jag tror att den åker ner i väskan :)

vår nyårs middag får ni ser bilder på senare! det enda jag till 100% vet att vi ska äta är oxfilé och potatisbakelser! jag ska ta mig fan vara med och haka svampen, annars kommer det inte gå att äta! jag HATAR svamp!
svamp, lök och brysselkål borde försvinna med 2010 och aldrig mer se dagens ljus!

efter maten är det öppna dörrar. alltså får ni komma och joina oss! jag raggar för fulla muggar. men "nä vi ska stanna hemma" verkar vara trenden idag.

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect 2011!

jag hoppar av här

jag ska aldrig mer skriva efter en lista, aldrig någonsin mer.

mia och andreas är i luleå. pp har byggt bo hemma hos oss som vanligt. imorgon är det julafton.
ska bli så gott att få äta mormors köttbullar!!

igår var vi ut en sväng på stan. det var trevligt och jag mår hyffsat okej idag.
ikväll är det tänkt att vi ska ha lilla-julafton. jag blev sugen på att spela bingolotto!! OMG.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Dag 16 – Min första kyss

VILL INTE!

Dag 15 – Mina drömmar

jag drömmer om att få anställning på ssab alternativt att jag skrapar hem en sjujävla vinst på trissen.
jag vill ha ett hus, notviken, mjölkudden området. jag vill ha en unge någon gång i mitt liv. jag vill så mycket. mest drömmer jag väl om pengar så jag kan genomföra allt det här.

ge mig ett jobb nu ssab!!! :)

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

upprepning?
ja jag har fortfarande på mig mina gråa mjukisbyxor nike, inga strumpor och en grå "ticha" från nyc, en present från sara tror jag! nej, jag är inte sara.

uääk. listaa

Dag 13 – Den här veckan

den här veckan har precis börjat, men det är ungefär samma sak vecka som vecka just nu. det enda som skiljer sig nu är att hundarna inte är hemma.

allt detta går under förra veckan
jag har hjälpt annabena färga håret igår och fikade lite-
mini-me kom ju och hjälpte till att baka här hemma igår också.
jag har varit och lunchat med anna (vanliga anna, ingen bena :P haha)
jag har köpt julklappar
min lilla syster fyllde 20 år



den här veckan är ju som alla vet, julafton. jag ska vara i gammelstad och äta middag. sen åker jag mest troligt till björx sen och fortsätter firandet.
mia och per kommer imorgon kring lunch och gör oss sällskap.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Dag 12 – I min handväska

jag har ingen handväska! jag kanske har en om jag går ut på krogen, men de är mest för att jag inte kan ha allting i BH:n!

jag har alla mina grejer i jackfickorna! visa-kort, körkort, nycklar, mobil, papper, pengar, nödladdare, tändare, cigg.. ! jag har en hel del- i jackfickorna! jag hade väska i stockholm, men jag hade fan inget i väskan. känns onödigt att ha väska på vintern också, eftersom jag alltid alltid har jackan. sommartid så kanske en väska åker fram, bara kanske.
jag har en hundväska, räknas det? en väska där alla grejer till tjejerna finns vid övernattning. typ borstar, koppel, reflexer, jackor, täcken, overaller.. och sånt där svammel.

jag känner mig rätt nöjd som skrivit bort några från listan, tre stycken redan! woho. jag gillar inte listan och vill skriva bort den Nu.

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

Dag 11 – Mina syskon

jag har bara ett, ett litet syskon. ett syskon som var fem år yngre, nu är hon bara ca 2 år yngre tycker jag. mest för att det är jag som ska vara nyfyllda 20 år istället för 25 år.

hon har börjat berätta om alla sjuka saker hon gjorde när hon var yngre, för att jävlas med mig! spydde på matbordet, bet sönder min kendocka som jag har jävligt svårt att glömma o en massa annat som jag kommer få en smocka för ifall jag skriver ut det här.

jag har ett halv svagt minne av när jag gick på dagis och "fröken" ropade på mig, det var då jag blev storasyster på riktigt! malin hade fötts!
malin, inte stina. M A L I N! mamma och pappa tyckte att malin skulle få heta stina.
"vart är malin?" sa jag på BB
"..nä stina heter hon!"
"maaaaalin" hahahahah jag har alltid varit lite speciell.

hon var här och bakade med mig igår. eller hon bakade, jag.. städade utan! det slutade med en massa bullar och en saffranskaka! jag misstänker att jag kommer få en fikagäst kring 19-tiden ikväll! :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

igår var det jonatans gråa mjukisbyxor. idag är det mina gråa mjukisbyxor.
jag har alltid varit ett mode lejon! :)

Dag 09 – Min tro

jag har alltid sagt att jag är ateist. men när jag börjar fundera lite mer på livet, döden och all mening så brukar det snurra lite. det är alltid bäst att säga att jag tror på någon gud när jag är riktigt förbannad, när saker inte alls går som jag vill.. "de där jävla gubbarna som drar i trådarna tycker INTE om mig".. typ.
men när det väl går bra, nä då är det ingen som får beröm. möjligen jag då :P

jag tror på livet, jag vill tro på ett liv efter döden. men jag tror att man bara poff slutar tänka, slutar andas.. allting bara slutar.

jag tror inte på spöken,andar, gastar osv, men ändå är jag lite.. reserverad ifall de finns! men jag är rätt säker på att de inte finns. eftersom man "pang dör" när man är död.

jag tror bara på ödet när det går bra, som med allting annat. går det dåligt så är det gubbarna som drar i trådarna, hahah.

jag tror att människor är jävligt underliga, förbannat konstiga.

kom ihåg att det var här ni hörde de först


respect my faith

Dag 08 – Ett ögonblick

- när jonatans brorsdotter sjöng "lille katt" för skoj.

- studenten

- när jag inte fick ens vara med i första uttagningen i fotbollen

- när vi fastnade i hissen på gymnasiet och fick krypa ut. rakt utanför ett klassrum med glasväggar, där 3:orna/2:orna hade lektion när man själv gick i 1:an.

- när jag fick samtalet att vi fick lägenheten på lulsundet.

- när mia drog till stockholm.

- när donna flög på jissa för att försvara nellie.

- när jissa flyttade.

- när jag hämtade hem nellie.

- när jag hämtade hem skoj.


välj ett ögonblick själva va? :)
kan rabbla upp mer, men jag tyckte att det räckte så.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Dag 07 – Min bästa vän

ska jag ranka mina vänner nu eller? not gonna happen!
utan inbördes ordning:

men en BFF kommer på måndag och håller mig i handen - MIA! kommer bli askul!!!! jag längtar!
hur ofta är hon i stan? en gång om året om ens det.
jag har blivit van vid att inte ha henne i samma stad nu.

jag kommer aldrig glömma när jag sa hejdå till henne när hon skulle flyga till stockholm och börja sin utbildning. det var jobbigt att känna så mycket på samma gång. först otroligt glad för hennes skull som äntligen fick gå utbildningen, men ändå otroligt ledsen över att inte ha henne så nära.



ska dra upp en till BFF..
jag träffade heidi för snart ett år sedan, annandagen 2009. "första gången våra blickar möttes". det känns som att det är iaf 3-4 år sedan. nu har hon också flyttat! ja, men till örnäset bara.. men det är andra sidan stan och jag har ingen bil. mindre spännande.

tur att iallafall sistaah och annabena inte lämnat mig på tuna! "kom över och ta en öl och spela buzz" det har räddat massvis av tråkiga kvällar!

är jag en tönt om jag säger att min lilla syster tillhör en av mina bästa vänner? jag ringer henne dagligen och hon gör likadant. hon vet läskigt mycket om mitt liv, inte så oväntat eftersom växt upp med mig. mamma trodde aldrig att vi skulle växa upp och bli vänner, vi bråkade väldigt mycket med varandra när vi var yngre. även mina barndomskompisar har minnen av att vi bråkade. till och med lotta mindes det :) men vafan, vem har inte bråkat med sina syskon? det hör ju nästan till!
... men jag kommer aldrig glömma när malin bet sönder min ken docka ;)

jag hade gärna skrivt om fler, (viktoria var inte orolig ;P) men jag ska på stan. annabena ska dra med mig på stan en sväng och jag har inte ens dragit borsten genom håret ännu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my BFF´s!

Dag 06 – Min dag

min dag, lite mer vänligt att skriva om.

vaknade strax före tio. gjorde mig i ordning på 10min och ringde hem jonatan. idag var det IKEA-dag! idag var även sälja bilen dag.
när jonatan väl kom sig hem åkte vi till gammelstad. vi hämtade sommardäcken och hatthyllan till fiestan. pappa och jonatan körde iväg mot kalix, och jag och mamma drog iväg någon minut senare i volvon.
sålde bilen smärtfritt och smidigt! :)
sen körde jag sista biten till happis.

vi åt ikeas julbord också. helt okej! jag äter inte speciellt mycket som serveras på julbord så det passade mig bra.
när vi lämnade happis hade vi köpt två st vita malm byråer, den med fyra lådor för den intresserade.
lite lull lull och ett iittala glas från iittalas outlet. mycket nöjd. 

i skrivandes stund skruvar min händige man ihop den sista byrån och grannen är INTE nöjd. jag kan inte slappna av ordentligt så jag placerade mig vid datorn en stund. jag har släckt ner lägenheten i den mån som går när han försöker skruva ihop byrån. ifall störningsjouren skulle komma så är jag beredd!! jag är ärligt livrädd för att störa grannarna. jag får ont i magen av att spola i kranen 22.01 för att få kall vatten. jag skulle aldrig våga ta en dusch efter 22.00 heller. jag är väldigt väldigt rädd för mina grannar. jag skojar inte!!

grannen som är värst (egentligen är det bara han som jag är rädd för) är GALEN! han skrek bara här om dagen åt malin och camilla! camillas vovve hade diaré och vovven var i bilen kort sagt. hon stod och torkade ur i buren och då öppnade han köksfönstret! alltså... hur i helvete kan det störa om hon torkar?? inget förvånar mig längre.

nåja, nog om min rädsla för mina grannar!
imorgon är det en vecka kvar till julafton! EN VECKA = SJU DAGAR.. bara för att göra det extra tydligt!

näfan, jag kan inte slappna av. jag måste röra på mig! jävla grannar!!!!!!! måste vandra runt för att slappna av.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


Dag 05 – Vad är kärlek?

alltså. hur fan ska jag kunna printa ner vad kärlek är? kärlek är hundvalpar och bäjbisar?
kärlek kärlek kärlek.
jag hade egentligen inget humör och jag har lite dragit mig för att skriva. vad tänkte jag när jag sa att jag skulle skriva efter en lista?
får man hoppa av?

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Dag 04 – Det här åt jag i dag

jag har ätit en korv från kvantum och snart ska jag äta middag. en tidig middag för att vara oss! det blir kyckling ala jonatan från igår. kyckling som förstektes och sen in i ugnen blandat med creme fraiche, purjolök och västerbottens ost. inte helt fel att få en repris på det idag:)

det kanske blir en hockeyöl och varma chips senare.. who knows ;)

efter middagen ska tjejerna ut. när de har blivit lugna åker vi till gammelstad och hämtar pappa. vi ska åka och titta på när luleå spöar skiten ur aik.

jag ska gräva fram min sminkväska ur resväskan nu. lite mascara har väl aldrig dödat någon?

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Dag 03 – Mina föräldrar

jag har hittat en julklapp till mamma nu - Äntligen! lite finare och dyrare än vanligt, men jag hittar så dåligt här. jag är alltså kvar i stockholm.
pappa har jag inte en snusning om :/
jag tror bara de blir glada för det mesta faktiskt.

jag tror att vi ska åka till kista gallerian om en stund. mia ligger och snusar på soffan och jag dricker julmust.
igår var vi på patricia och åt, asbra mat!! sen gick jag och pp vidare på söder, en riktig krogrunda! en öl på ett ställe och sen vidare. fick träffa en skådespelare som var med i road tho recovery också... :) damnit. jag dog lite lätt inombords. det lugnade ner sig rejält när jag (dum nog) frågade åldern... jag ville ju fan inte ens veta.

annars har jag mest knallat runt och kollat på saker. jag har köpt klart till jonatan nu och till mamma. bara de där två konstiga klapparna som stör mig, jag har Ingen aning. blir lite enklare att veta vem klappen ska till, men en liten utmaning kanske kan vara kul.

what else? det är kul att titta på mias mage och knalla runt här. men lite längtar jag hem. sorgligt nog är det till hundarna som jag längtar mest till när jag knallar runt. jag är så van att gå med dom hela tiden. fast det betyder ju inte att jag inte saknar jonatan :) klart jag gör. men det känns ovant att gå utan att ha två svansar vid ens sida. på lördag ska jag (efter typ 18 avbokningar) på introduktion med tjejerna! kommer bli kul. tur att det är kl.14 så jag tar mig dit också :P

just ja, imorgon 09:00 ska jag spå mig!

nje. jag orkar inte skriva mer nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


Dag 02 – Min första kärlek

jag vet faktiskt inte? lågstadiekärlek, mellanstadie eller högstadie? eller kanske den riktiga?
första riktiga förhållandet var iallafall med frycke, jag törs inte skriva ut hela namnet. jag tror vi var tillsammans i åttan till nian. någon sommarflirt sen, men inget påtagligt. lite kul spionage på hägnan var väl det roligaste!!
per var väl egentligen den första som var mest på riktigt fram tills jonatan döck upp i mitt liv. per höll inte speciellt länge, 9 månader något sånt, jag gillar inte slutshowen.

men nu är det på riktigt, hela vägen! här ska det skaffas villa, volvo, unge och hela rasket (tids nog) this is it!
...fast nu ska jag strax lämna honom för stockholm (läs mia)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my true love!

jag blev lite sugen

jag blev lite sugen på att skriva den där listan som varenda kotte skriver:



Dag 01
– Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att gråta

Dag 24
– Det här får mig att må bättre

Dag 25 – En första gång

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

 

 

Jag kanske har lite väl lite att göra idag, men jag kommer inte skriva varje dag. jag kommer skriva då jag har tid. jag skyller en del på att jag åker till mia imorgon.

 

 

men vi börjar här och nu tycker jag.

 

 

Dag 01 – Om mig:

 

 

född 1985, en månad före julafton. jag har bott i gammelstad från födsel och flyttade hemifrån då jag var 21 år tror jag. jag flyttade till porsön, vidare till svartöstaden. till björskatan, till lulsundet, till knöppelåsen, en snabb sväng tillbaka på björkskatan och nu på tuna. jag skaffade min kisse när jag bodde på porsön som fick namnet jissa, så jävla klockrent namn!! dessvärre fick kisse flytta till storön i kalix när jag flyttade till tuna. det svider fortfarande. jag köpte min första hund 2006, en golden retriver blandning som fick heta nellie. det senaste tillskottet och impuls köp är skoj. skoj är en terrier blandning men ser mest ut som en jack russell

 

2006 träffade jag jonatan. dessvärre inget exakt datum, men nån gång 2006. det var för hans skull jag flyttade från svartöstaden till björskatan osv. vi bor nu tillsammans på tuna i en tvåa och jag har nog aldrig trivts så bra som jag har gjort här. här blir vi nog kvar! vi har redan slagit "rekord" :) flytten till tuna innebar inte bara att jag kom närmare gammelstad och stan. zilla bor här och jag lärde senare (för ca ett år sen) lära känna heidi. heidi bodde i samma hus, fast nu har hon packat ihop och flyttat. på knöppelåsen lärde jag känna viktoria som bodde vägg i vägg. vad är det med mig och bli bundis med mina grannar? :)

 

jag gick samhälls på gymnasiet och valde sen ekonomi som inriktning. BIG MISTAKE! jag vet inte vad jag hade valt om jag fick välja om! dock har något bra kommit ur mitt kassa val. jag lärde känna mia som blev min bästa vän och därför tar det emot lite när jag säger att jag ångrar mitt val av linje.

jag har nästan bara jobbat på ssab sen jag gick ut gymnasiet 2004. jag har springvikat på förskola, mesta dels i gammelstad. jag fick en väktarutbildning som jag betalade ur egen ficka 2007, fick senare en behovsanställning hos G4S, men det varade bara någon månad. nästan varje sommar har jag jobbat på ssab, på samma ställe, med samma sak, med samma människor! jag är med andra ord asgrym på det jag gör! :)

 

just nu är jag bara less och försöker få något slags jobb! tidigare ville jag i princip bara ha industrijobb. fast det går inte speciellt bra och jag börjar bli lite trött på att gå hemma. jag sökte jobb i oxelösund tidigare i höst, men det sket sig. jag saknade betyg från gymnasiet, där igen skyller jag på mitt usla val. tillbaka på ruta ett då.

 

jag vet inte riktigt vad man ska skriva "om mig" egentligen. men jag gjorde ett försök iallafall.

 

 

 

kom ihåg att det var här ni hörde det först

 

 

 

respect