det börjar dra ihop sig..

på måndag är det starten på hundveckan, den sista! den här sommaren har gått väldigt snabbt, betydligt snabbare än den förra. vi har inte ens varit någonstanns under sommaren. jag som var så sugen på att åka till gotland, stockholm, dalarna, finland, byske, stora stenträsket osv osv.. listan är väldigt lång.

en resa till stockholm ska vi väl ändå lyckas klämma in? höst i stockholm hade varit mysigt. det återstår att se. det är totalt värdelöst att jonatan har semester när jag har nattvecka och hundvecka! de två absolut sämsta veckorna lyckades han pricka in. morr..

igår var det sista helgen shaun är i sverige. på tisdag flyger han hemåt igen, precis när vi blivit vana vid att ha honom här! vi förfestade på björx några stycken innan vi tog en taxi till allstar. hängde där tills lamporna tändes, det var länge sen! jag mår hyffsat bra idag, efter en dusch och lite coca-cola börjar jag bli människa.
det hjälper inte till att jonatan och pp sitter med varsin öl i vardagsrummet och lyssnar på youtube. vi får se om jag också tar en kall, just nu är jag nöjd med min coca-cola burk!

jag har varit en repa på stan också, en lugn sväng! köpte äntligen nya underkläder!! i love sale ;)
min första chantelle bh införskaffades! WOHO!

nje. jag ska försöka använda min locktång för första gången. jag har haft den i säkert ett år nu, det börjar bli dags! jag blev inspirerad av marias fina lockar igår! (maria hon jag jobbar med, inte kusin)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect adidas

en sväng till kitkiöjoki & muodoslompolo

(f.v: leif, sara, linnea och shaun. längst fram: selma)



ja som ni ser enligt bild så vet ni vad varför vi var där. kyrkan i bakgrunden är kyrkan i muodoslompolo där shaun och linnea gifte sig.

jag åkte direkt från jobbet i torsdags till kitkiöjoki. fick iallafall stanna i röd upp och äta kanske sveriges godaste jordgubbar!! jag undrar om det inte är värt att köra dit bara för Att.

lördagen var bröllopsdagen med kyrkbesök och en riktigt god middag senare! hela släkten hade i princip hjälpt till. allt från dekorationer, blommor, hår, mat, tårta.. you name it! nej jag kan ingenting så alltså gjorde jag ingenting heller! iallafall var det en bra kväll och släkten är nog bland de skönaste och galnaste personerna jag mött i mitt liv! nästan så jag måste gifta mig BARA för att få ingå i den på "riktigt" :)








en regnig bakis söndag fick jag åka buss hem från festeriet. jag fick åka på ungdomsbiljett och jag placerade mig högst upp, längst bak i bussen! jag fick med andra ord ligga och sova hyffsat bekvämt fram till överkalix där någon annan också tyckte att plasterna längst bak såg lockande ut.
lena och hennes mamma gav mig lift de tio milen som det är mellan kitkiöjoki och pajala.

nu väntar min lilla syster på mig här utanför. jag ska få låna bilen i veckan. TACK
som sagt, stressigt värre.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect



förmiddagsvecka, 1 av 4 avklarade!

min lediga vecka har varit underbar! "en veckas semester".. beror på hur man ser på det. men nu blir det inge mer ledighets tagande, möjligen extra jobb om något!

klubbviken i torsdags och såg på skaburbian. träffade lina och hade as kul :) jag törs inte skriva hur många dagar jag drack alkohol förra veckan! galet!

födelsedagsfirande och hemmabakad smörgårdstårta i lördags hos födelsedagsbarnet annabena och sistaah. jag var en torris och drog hem utan något besök på krogen. jag tog det luuugnt! jag ville vila upp mig rejält inför förmiddagsveckan och det skulle kännas fel att komma halv död till jobbet istället för utvilad! :)

det gick trots allt bra att dra mig upp 04.30 i morse. fick en aning panik när jonatans klocka ringde före min egen dock! efter 14.00 var jag trött, jag menar TRÖTT! små grining och sket fullständigt i att bada. lämnade leveransen till heidi, köpte hundmat och drog hem. jag har sovit en stund idag dessutom.
imorgon är en annan dag. hoppas det regnar som satan till exakt kl.14.00 ;)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

vad har jag glömt?

jag måste ha glömt något:
kvällskläder
bikini
resekläder
parfym
smink
mobilen
headphones
hundarna
mat
jonatan
handdukar
mat
öl
vatten
ligga på filt
hårsnodd + diadem
cash och körkort

....

vad har jag glömt?
kamera? jag vet inte om jag vill fota svettiga feta bilder på mig själv på stranden, men kanske till kvällen? :)

eller? (btw är det till klubbviken vi åker)
ääh fuck it. jag ska dra en till repa genom lägenheten och se efter.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


repect the water

hej mia

igår kväll kom mia och andreas förbi oss. heidi och annabena tog också på sig skorna och gled över :) jätte rolig kväll med wii (dock sög jag i pingis, men jag ska träna!)
jag vet inte och vill inte heller veta vilken tid jag kom i säng.

idag är det en annan dag. bakis och det är varmt ute - härligt!
jonatan och micke har redan börjat röra sig mot beachen. jag, mia och andreas kommer lite senare. jag dödar faktiskt väntetiden med att skriva några rader!

jag ska söka upp en fet stor äcklig gammal ful handduk som nellie ska få ligga på i bilen. hundfan löper ju :/
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect ME

ledigvecka och natthelg!

i onsdags hade jag och de andra vikarierna "utbildning" (el. liknande) på förmiddagen på ssab. under lunchen kom jag och maria på att vi behövde jeans! vi åkte till stan och drog sen ihop ett litet gäng till färjan!



tjejerna enligt bild + jonatan och micke! vi drog en god middag och lite öl!
träffade folk, blev bakis och var nästan död dagen efter - oväntat!




i fredags (igår) lånade vi båten och drog till klubbviken. dock inte samma gäng, men ändå roligt!



ruggigt dålig kvalla, men ni ser väl ändå hur härligt det såg ut va? :)



jordgubbar och grädde medtogs till klubbviken och var GRYMT gott.


nu helgen som är jobbar jag arslet av mig! nästa helg blir det andra bullar! jag har tagit ledigt torsdagen och ska göra ett återbesök på klubbviken! jag har än så länge mest troligt fått med mig maria. ska läska sistaah och annabena lite tror jag.


idag so far,
jag vaknade 14.00 men drog mig en liiten stund. drog till djurmagazinet och köpte fler bindor till nellies tikskydd. hunden kom hem löpandes, men en gång per år är helt ok! efter djurmagazinet fixade jag käk från exotic som åts på ormberget. mest för hundarnas skull :) hem igen, snabbblogg och packa väskan på 10min!!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect