det är ju fan snart juni!! :)

hundveckan är avklarad och nu är jag leeedig! bara helgen den här veckan, sen är jag leeedig igen! woho. extra plus i kanten med lite extra cash dessutom. nu har jag äntligen fått beställa fjällräven väskan som jag suktat efter ett bra tag nu! jag är lätt värd den.

linnea och shaun har anlänt till sverige dessutom. jag har vetat datumet en tid nu, men linnea skulle överaska sandra så jag lät bli att skriva något här om det. även linneas andra "grej" får hon berätta om själv ;)

vi har varit mest på björx och ätit middag. jag bangade dock i lördags, jag var så jäävla tröt. jag drog förbi exotic och plockade hem käk och kom i säng redan kl.20.00, de ni!
lite extra kryddat vid matbordet eftersom man måste testa sina engelska kunskaper. jag trodde att jag ändå hade en liten pejl, men njä. gramatiken är bortblåst, allt. "you know.." är typ min avslutning på varje mening, haha. pinsamt men sant.

idag har vi änn en gång ätit middag på björx efter en tripp på stan. kvällen avslutades med två filmer hemma hos oss med linnea och shaun. trevligt! jonatan somnar stup i kvarten och ränner till tvättstugan med jämna mellanrum.
nu är det dags för sängen. räkningarna är inlagda och väntar på att dras. nu kan jag sova med gott samvete.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

halva veckan kvar snart..

oh yeah! jag ligger på balkongen och myser. jag har snoozat en timme imorse, ja morse och morse. klockan ringde 09.00 och jag drog mig ur sängen någon stackars minut i tio! jag vill inte sova för länge eftrsom jag ska jobba förmiddag hela helgen.
lite trist att jobba i det här fina vädret, men å andra sidan är det inte kul att vara ledig och pank!

igår var nog den längsta arbetsdagen vad jag kan minnas! kändes som 12-16h istället för en singel åtta. stod och höll i en slang i tre timmar. rakt upp och ned.
ska bli intressant att se vad det blir uppgift idag. jag hoppas på något liite mer spännande och roligare :)

jag räknar kallt med en matlåda av papi och stressar därför ingenting just nu! ingen mat som ska hinna lagas och kylas ned! sköönt.

njä. jag ska börja fundera på vad jag ska packa i väskan! jag funderar på att lyxa till det lite och köra en hårinpackning i bastun ikväll. bara för att få lite extra lyx och sånt när jag har långveckan. lite onödigt kan tyckas, men jag ska ju hur som helst tillbaka till smutsen så.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

på spåret



jag utmanar er! lite taskig bild, men någon borde veta vart detta är!
ledtråd: ni som spelat i samma fotbollslag som mig borde veta.
ledtråd: "hamburgare, vem fan har röstat..."
och johanna, om du vet så räknas det inte ;)

nå? vart har jag varit ute och "gått"? (gatubild från hitta)

nattsudd

jag blev seriöst rädd när jag den bilden! jag törs inte titta ordentligt på den heller, jag är Rädd.





kom igen,  nog fan är hunden läskig!!!









hihihihihihihihi

helg!

första arbetsveckan är avklarad! kul, nytt och lite läskigt då och då. "det känns lite som att komma hem, fast det är renoverat" :) jag känner på mig att det kommer gå bra.

jag har inte sovit så fruktansvärt länge på dagarna heller. jag har försökt hålla det rätt kort. 14-15.00 tiden har jag lyckats hålla det och ändå orkat vara vaken hela natten. tidigare somrar har jag sovit till typ 18.00!

jag är lite nervös över när jag kommer att somna idag! jag ska åka till stugan om ett tag. äta kyckling!
usch, jag har inte vaknat till liv ordentligt ännu.
ska skaka liv i mig själv och i skoj nu!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect 1086

helg!

första arbetsveckan är avklarad! kul, nytt och lite läskigt då och då. "det känns lite som att komma hem, fast det är renoverat" :) jag känner på mig att det kommer gå bra.

jag har inte sovit så fruktansvärt länge på dagarna heller. jag har försökt hålla det rätt kort. 14-15.00 tiden har jag lyckats hålla det och ändå orkat vara vaken hela natten. tidigare somrar har jag sovit till typ 18.00!

jag är lite nervös över när jag kommer att somna idag! jag ska åka till stugan om ett tag. äta kyckling!
usch, jag har inte vaknat till liv ordentligt ännu.
ska skaka liv i mig själv och i skoj nu!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect 1086

jag vill bara säga..

att jag är hemma nu.
jag är jävligt nöjd.
pappa säger att jag sprudlar.
jag är jävligt nöjd!

sitter och leker..

halv tre.. jag är ändå inte så super trött, men trött är jag!

jag har suttit och klickat runt med mobilen. jag har laddat ner lite grejer gratis via ovi butiken. skype och fringe. jag har sett att folk har varit inloggade på typ msn via det där fringe grejset, så nu ska jag också testa.
nackdelen är att jag aldrig kommer kunna använda det på riktigt, jag har inte valt till något fritt internet i telefonen utan kör via trådlösa nätverk! jag är snål.
inte ens när jag börjar jobba så tänker jag välja till. jag har min fm-sändare. jag har inget behov av att sitta på facebook på arbetstid. jag har inte ens tid. jag har inte ens lust. läskigt.
men då har jag något att se fram emot när jag kommer hem. fan vad vuxet det kändes :)

jag ska se på 7th heaven, säsong ETT. ja, jag vet vad jag har gett mig in på. jag har även sagan om ringen filmerna i min ägo. men jag är för trött för dom. jag Vet att jag kommer däcka till dom. kanske kan vara bra när jag ska somna?:) smaken är som baken.
men nu först ska jag försöka se flashforward. det är inget som jag rekomenderar.
1. den är återkommande. det kommer alltså nya avsnitt en gång i veckan. jag har nog mycket att följa
2. den är som lost. runt runt, konstigt konstigt, stört stört, övernaturligt.
MEN smaken är som baken som sagt.

och ett fett rejält jävla filmtips: fantastic mr fox. jag kan möjligt ha surrat om den förr. men jag ger mig inte. varenda kotte ska ha sett den innan jag slutar tjata.
nje. flashforward var det.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

okey, vi testar igen!

nu jävlar! jag ska försöka vrida dygnet, eller jag Måste! shit, imorgon börjar jag!! iihh!!!!

heidi tyckte att jag kunde pinna ut med hundarna kring 01-02 för att inte somna. jävligt fin idé. jag funderar på att gå eller cykla till mcd! mest för att jag måste ta mig till en mack.

jag ska titta till min quinoa och se "dead like me" med jonatan. det är inte ofta jag får honom att nöta genom en hel serie! snart har han sett säsong 1!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

tidsfördriv



jag måste skaffa mig en såndär! springer.
nellie är en stjärna på att dra med dragselen, det blir bara jobbigt för mig att hålla henne när hon börjar galopera. det finns ingen som läser som kanske har en sån? 500pix kostade den på djurmagazinet.

synd att jag inte kan ta med jycken till jobbet. det hade blivit enklare att cykla ifall jag får snålskjuts :)
ska fortsätta försöka hålla mig vaken!

city tur och retur!



jag har cyklat till stan och tillbaka "bara för att" med jonatan precis. dock joggade han och jag cyklade.
jag försökte fota och visa er utflyttade luleåbor hur det ser ut när fritz olsson huset är väck!

jag ska försöka hålla mig vaken så länge jag bara kan nu. jag vill inte panik-vända det imorgon, då kommer jag garanterat slockna redan kl.23 bara för att!
en varm choklad alá jonatan på det här.. mmmums! :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

varför inte?



jaa..vovven har dille på att alltid ha sitt huvud på något.
denna gång mina fötter.
(och det är faktiskt städat i lägenheten, bara för att vi saknar tv-bänken så ser det stöktigt ut)

fikabesök



kvällsfika hos oss med heidi och mika.

tappade lite ork

jag har varit uppe en stund redan, hunnit äta och så.
jag ska egentligen vara ute och snabbrasta tjejerna, men jag verkar göra allt för att inte gå ut. nu började jag helt plötsligt att skriva blogg.
premiärbloggen från balkongen dessutom ;) shit, jag är så nöjd så jag håller på att trilla av stolen! jag har burit ut blommor bara för att få lite mer sommarfeeling. 5 dagar tills den 10:e. borde ringa ssab.

jag mååste ut och snabbrasta väldigt mycket nu. om en timme slutar heidi och då ska jag hunnit göra mina ärenden på stan också. gaah. på med strumporna nu

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

3 av 7!

jag börjar kunna bocka av mer och mer på min "önskelista" nu!

i våran ägo:




5st branäs
1st soda streamer (exakt den på bilden också!!)
1st balkongsoffa


jag är riktigt nöjd!













bara köksradion, väskan, tv-bänken och en fullstor diskmaskin kvar!!
väskan är jävligt given så snart första lönen trillat in. perfekt att ha
matlådor i de dagar som jag tänkt cykla till jobbet. eller bara cyklar
till gammelstad.
tv-bänken kommer också.

egentligen borde diskmaskinen ligga högst upp. den skulle dra ner energi kostnaden rätt rejält. slippa köra den lilla maskinen typ 2ggr per dag!






kommer bli kanon.


btw så är jag ny hemkommen från heidi. vi har sett hollywood fruarna! självklart en prommis före det också. vi hann med promenad, tvättstuga och besök i emmas lägenhet på tuna.


jag ska ta in blommorna och lägga på persenningen på balkongen. det är väl lika medans man fortfarande gör det? :) blommorna var fynd för 49:- och hänger snyggt, istället för lyktorna.
ja, jag vet.. det är för tidigt. men jag är så jävla sugen på sommaren så det får bli såhär nu!

kom ihåg nu...


closing in!

idag är det en vecka tills jag sätter min fot innanför grindarna igen. det var ett tag sen senast, men det är väl som att cykla? jag hoppas då det. när jag varit så många somrar tidigare så borde mina skills inte tynat bort allt för mycket.

såhär på morgonkvisten har jag tryckt i mig ännu en nyttig frukost. nyttigare än att äta rostade mackor och ett glas oboy! jag körde keso, gurka, avocado och någon slags skinka som jag hittade i kylen. något som ska fyllas i fläskfilén senare idag.

när jonatan kom hem från inpuls pinnade vi iväg med nellie, skoj och sia. heidi slutade jobba rätt tidigt så vi gick och mötte henne. egentligen var tanken att cykla till stan, men eftersom vi har skruttibangbang så har jonatan ingen cykel! på tal om bil så var jag nära på att lägga vantarna på en kärra. men det blev inte. jag har lite små panik över hur jag ska ta mig till ssab i sommar. jag hoppas på samåkning! cykel varje dag, jag kommer inte tycka att det ens blir kul att åka till jobbet längre.

...vi var i stugan igår. jag mamma och malin spelade cluedo. en hamburgare slank ner också ;) jag tänker inte säga vem som vann. även om det bara var jag som spelade helhjärtat ;) tror inte riktigt att vinsten räknas till 100% heller :/  buuuhu


ja, nu ska bara heidi trycka sina mackor, sen bär det iväg. jag vet inte vart, men vi ska titta på blommor allesammans. blev arg på vädret då det började att hagla mitt i promenads-mötet med heidi. gaah.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

lördagsfirande

vi åt riktigt riktigt bra mat igår. jonatan är en riktig stjärnkock! dra mig baklänges.
här har ni recept och en liten bild på hur det såg ut. (öppnas i nytt fönster)


en suddig bild tagen med mobilkameran. dubbla efterrätter! :)




chokladfudge tårta och den andra är sabayonne­­

hela kvällen var helt fantastiskt god.



kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect puckot med hartänder nedan




valborg, första maj..

det blev ingen brasa :/ jag missade brasan. jag ville höra på kören, jag ville köpa en korv.
jag jobbar midsommar, så valborg är det enda jag kunde "fira" om ni förstår vad jag menar.

men det var kul ändå. bara för att jag missade brasan så var inte kvällen helt körd. nej, jag och heidi bröt oss in på pernillas balkong istället. vi satt och tog en öl medans vi väntade in pernilla.
det grillades fläskfiléspett och till det gjorde pernilla hemmagjord potatissallad! helt klart godkänt! ska googla upp något recept i framtiden, det är säkert.

vi tog oss tillbaka hem hit, tog en öl eller två till. jonatan körde oss till allstar där vi tog en öl till. som alltid så åker vi hem när folk vill in. behagligt. jag hade inte ens klätt ut mig, utan svansade omkring i baggy jeans och en svart lång tröja. kände mig en aning nedklädd när man såg 17 plusarna i klackepjux och korta små tighta kjolar.
lite avis, jag vill också vara smal och palla att knata runt i 1dm klack. jag dör ju av 3cm ffs.

mia trodde att jag skulle vara bakfull och en väldigt dålig person idag. men.. inte det. hon har bara hälften rätt. jag mår bra, har ätit lunch och druckit massa juice. dessutom har jag duschat, hämtat bastunyckeln, sökt upp bastun och jag ska snart dammsuga.
jag har en massa saker jag borde göra nu helt plötsligt. jag som egentligen bara vill lägga mig på balkongen med datorn i knät och se "dead like me" med ett glas oboy i näven. men det är en dag imorgon också. vore det inte för oxfilén som ligger och myser i kylen så hade jag nog kastat in handduken.

- slänga på facet
- tupera skiten ur håret samt ringa mini-me och be henne komma med någon hårfix-tång. det ser ut som att man har sovit med flätor typ.
- skala ett ton morötter
- "skrapa" ett ton potatis
- dammsuga
- torka
- plocka i vardagsrummet
- mata hundarna
- gå ut med hundarna...
min to-do list kan göras oändligt lång. allt det helst inom 30min. för om jag inte minns fel så får vi tillgång till bastun då. klockan tre för er som inte lärt er klockan ännu. 15.00. (i skrivande stund)

jag misstänker att jag ska få en IKEA-leverans inom kort också. mamma och pappa åkte till haparanta. jag har beställt fem stycken branäs korgar.

lite små dyrt 99:-/st när man ska ha fem stycken korgar..
ännu roligare att lägga på 500kr på en redan hög skuld.

men det blir fint. mina skattepengar kommer ryka rätt snabbt misstänker jag.






nje. jag ska starta igång här. pilla i mig en ipren och sen.. börja skala.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect