finally!!



jag har införskaffat en jacka. jag har velat ha en didriksson jacka i ett år nu. jag har väntat och vänta. känt efter om jag verkligen ville ha en. och idag blev den min! eleanor heter skönheten på bild. självklart har jag snott bilden rakt av pga saknad av kamera.
jag kunde ha fått en kamera för samma pris som jackan, men... jag valde jackan!

nu är jag nöjd för tillfället. jag ska iväg och jobba natt fyra dagar nu. (natt fyra dagar, fyra nätter, virrigt)
känna att jag arbetar lite efter den långa ledigheten från förmiddagsveckan. det måste lätt vara den skönaste ledigheten man får. långledig under en helg, nice!!!
fyra nätter here i come!!

men först en tidig middag, och sen ska jag kvarta.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


fyfan..

att ni ens orkar läsa utan några bilder. jag måste köpa en kamera? jo. vi skyller på att det "bara" är för att fota bloggbilder. men vilken i helvete ska man välja?
i need backup! seriöst alltså.

what a nice day!

vilken härlig dag det har varit idag. började med ett förmiddagsskift, vidare sen till storheden. det var idag det var dags.. bilen skulle besiktas! till min enorma glädje blev kärran godkänd!! :) det kunde omöjligt finnas en gladare tjej kring 15.15 tiden idag! :)

efter besiktningen åkte jag till gammelstad, lämnade tjejerna och hämtade mamma. bytte fiesta och drog till mekka, ikea. kom hem med olle stolarna och 600kr värt lull-lull. skärbrädor, saxar, nån liten lampa som typ alla har, "röra om i grytan"-grejer, ljusljusljus, krukor, glasskål osv..

jag har fått ett telefonsamtal från oxelösund, dom vill ha mig på intervju på plats. jag förstår inte speciellt mycket angående det just nu. lite nollställd, förvånad :)

och ssab i luleå har jag två veckor kvar. nattvecka må-tors i veckan och hunden efter det. grejt :)

sen är jag lite delad i heidis nyhet. hon ska flytta :/ till andra sidan stan. det är super kul för hennes skull, men om egoisten inom mig får tycka lite så är det inte alls kul. men jag ska nog kunna glädjas för henne också :)

jag ska lämna över datorn till mami och stressa hem mini-me så herrskapet får åka hemmåt!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect mekka

valet eller kvalet..

valet hit, valet dit. bla bla bla BLÄ!
jag är en röd person.

MEN jag tycker mig minnas att mona salin sa något i stil med "en dag då allas röst är lika värda" under valvakan. okej, fine, sd är lite trött i mössan. MEN de som röstade på dom.. är dom inte lika värda? ska inte deras röst höras? alltså om man tänker på mona salins tal. bara en liten parentes. alla är inte lika värda?

men nu är det valt. jag hade gillat det bättre ifall det blev rött. jag är verkligen inte insatt, men varför vann inte socialdemokraterna när dom fick mest röster som ett parti? block hit och block dit. skit block. rött sött.

som sagt, BLÄ!

jag har gjort 1 av 4 förmiddagar och det flöt på.. sådär. men tiden gick rätt fort ändå. mer viktig information är att pp ska åka tillbaka hem senare kväll. jag vill bestämt äta lax till middag. why?
därför att vi har det hemma och det var b i l l i g t!!

djur ska utfodras och vandras med.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me

en gång i veckan..

om ens det. jag skriver mer sällan än ofta nu för tiden. fast nu kanske det blir ändring på det. jag har nämligen tagit mig upp (och NER) på vinden i gammelstad. där uppe har jag i princip alla mina lägenhetsgrejer, bland annat ett trådlöst tangentbord från tiden på porsön. vilken lycka.
jag tog även med mig såna där skålar som det står popcorn och chips på. jag fick med mig massa the sims spel, självklart till första versionen.

jonatan har fått opereras eftr en oturlig kväll ute. operationen blev av i onsdags och han fick återvända hem i rullstol i fredags. han fick en spark i knät som träffade riktigt dåligt. ingen big fight eller något liknande, så ni inte får för er något :)

mitt liv har vänts upp och ner. jonatan i rullstol är lika med att det mesta faller på mig. hundrastning, hushållssysslor m.m. det bästa i allt dåligt är nog att jag får köra bilen när vi ska ut på ranten. annars är det inte speciellt roligt alls.

ssab arbetet går bra. jag fick ihop 16h här om dagen och till veckan kör jag förmiddag. 06-14 må-to.
på torsdag pratas det om ett besök i mekka (ikea för er oinsatta) med mamma. jag ska kolla och mest troligt köpa köksstolar. jag tror att jag kommer apa efter emma och köpa olle.

vi har fått besök också. pp har anlänt. han kunde inte ha kommit lägligare. första helgen då jonatan är rullstolburen och fortfarande knaprar painkillers.

våran granne har jag lust att kasta ut genom fönstret. men jag tänker inte göra det. man får ta mig satan inte röra sig utan gnäll. jävla gnällgrannar. fan flytta till ett hus ifall ni inte pallar att bo i lägenhet. ursäkta mig ifall jag sitter ute på balkongen och hur jävla mycket kan det störa ifall man lagar mat lite sent? vårt kök är i mitten på vår lägenhet och han har sitt sovrum längst bort i huset. vi har vardagsrummet och han har tre rum mellan till hans sovrum kommer. HUR FAN GÅR DET TILL?? vissa ska inte bo i lägenhet.
kanske inte vi heller, men jag låter då folk leva.

..och om ni känner er bortglömda så är min mobil fortfarande i delar hos sistaah och måste skickas iväg med post. tillsvidare har jag bara telefonnummer som satt fast i simkortet.

snart kommer viktoria hit. vi ska dra hela gänget på maxi och handla lite käk. undrar just om vi tillåts laga.


och jag tänker rösta imorgon. jag tror det blir rött. jag gillar rött, färgen alltså.
men jag har inte bestämt mig helt ännu. kommer säkert ändra mig när jag står i vallokalen senare.


kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me din förbannade jävla granne! (no hard feelings)

life is good!

jobb och nu även en kärra :) ford fiesta återigen! nöjd som stryk!
ville bara vara lite nöjd. ha överseende! :)

it´s been a while

sommaren är som sagt över, men ingen har väl missat det.

jag trodde att jag hade gjort mitt på ssab och har sökt andra jobb i vanlig ordning. i fredags ringde min förman och frågade om jag ville göra ett återbesök! jag tjöt som ett litet barn i telefon "iiihh ja ja ja" :)
så nu är jag tillbaka innanför grindarna. kontraktet löper ut den 30e september, inte speciellt länge men jag är lycklig för det. riktigt glad. hitta en gladare person inom kommungränsen, i dare you!

vi har också fått tv. en "diggibox" som heidi skulle ha sagt. ÄNTLIGEN. mindre kul att jag lyckats slarva bort räkningen och fick beställa en kopia, livet är inte alltid lätt.

jag har varit på ett äldreboende med nellie och skoj. vi är ju "besökshundar" nu. första träffen gick bra, lite trix och så. imorgon ska jag tillbaka igen, men det blir nog ett uppehåll. det var inte riktigt det jag trodde att det skulle vara. jag trodde att jag bara skulle pinna dit med hundarna och låta de boende klappa lite. icket, tydlgen ska jag göra program för vad vi ska göra och det behöver inte vara med hund. "spela memory, lösa korsord".. jag vill inte det. jag vill bara gå dit och "social träna" hundarna om ni förstår. inte hålla i något program, börja planera och dona. njepp, inte min grej. men nu har vi testat det iallafall. 

anledningen till mitt usla bloggande beror på saknaden av tangentbord hos oss. just nu är vi i gammelstad! vi har ätit god middag och nu ska jonatan sättas i arbete, mohahaha. häckklippning står på schemat. jag funderar på att ringa ida och kolla vad hon gör, ett försök i att ducka för arbete ;)  (jag vet att mamma läser hihi)

kring midsommar 2011 ska vi försöka ta oss till staterna, till florida. jonatan föräldrar ska hyra ett hus och bjuder in oss där. vi behöver "bara" spara ihop till flygbiljetter och fickpengar. vi fick en lysande idé : vi sparar som satan och stannar i nyc i en vecka innan vi åker vidare söder ut. det blir ju nästan som en gratis resa.. (vart fan då?)
vi får se hur det går med det. jag är inte så super sugen längre, men det vänder nog tills imorgon.

nu ska jag resa mig upp och söka reda på min nya flashiga mobil. kortpris på maxi 299:- vilket fynd! min mobil ligger i delar i sistaahs skrivbordslåda i nuläget.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect!