döda inte vår stad

först är det gnäll om att stan kommer dö ut för att storheden expanderar som den gör. jag föredrar personligen storheden före stan, det är bara kläder jag möjligen handlar i stan.
de försöker desperat göra stan mer attraktiv, genom att bygga den där nya gallerian/hotellet/ vad det nu ska bli.

MEN gnället om att stan dör ut består. dom gräver ju sina egna gravar när dom just nu vill fortsätta ha smedjegatan stängd för biltrafik. 2013 skulle smedjegatan öppnas för biltrafik, men den som lever får se. alltså??
"folk är vana vid att ta en sjujävla omväg"... NEJ tack. (inget korrekt citat, men det förstod väl folk)
dom menar på att man kan bygga bättre busshållplatser ifall det är stängt för biltrafiken. VAD FAN HAR BILARNA MED HÅLLPLATSERNA ATT GÖRA??? om det kör förbi bilar så kan man inte ha bättre hållplatser? vadå?!?!

visst är det säkert skönt för dom som bor efter smedjegatan, men tänk på dom stackarna som bor efter kungsgatan som får ta hela smällen själv?
man får räkna med ett visst buller när man bor i stan.

håll gatorna öppna för helvete!

countdown

om tre veckor är jag officiellt arbetslös. ungefär + 3 månader fick jag ihop iallafall. lite skönt att bli ledig, men jävligt trist. okey att 3-skift måste vara bland det trögaste man kan jobba.. men ändå.
hade inte varit helt fel att få en lön varje månad istället för knappa 10 från a-kassan. kommer bli jobbigt. jag tvingas nog ställa in stockholmsresan till mini-me och mia som jag tänkte ta :/ dom får pallra sig uppåt istället, igen!

eftermiddagsveckan väntar. skönt. eftermiddagsvecka = sovmorgon.
sen förmiddag och avslutningsvis nätterna.
på onsdag får vi finbesök från dalarna, på fredag är det födelsedag och när helgen kommer är det skoj som ska tävlas igen. hertsö ridhus - BE THERE!!!

dags att börja röra på sig.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect whitney houston (hon har dött, shit!)

man kan ha trevligt på jobbet ibland :)

inatt har jag nog haft min trevligaste arbetsdag på hardtech. minst en pallplats iallafall! första halvan i lasern och andra i blästern. chill. blästern hade väldigt bekväm körning så det störde mig inte speciellt mycket.
varmkorv och fika, musik i VANLIGA högtalare i lasern! jag hade ett litet moment för mig själv där jag bara tog in allt. jag var så nöjd och ville bara att alla arbetsdagar skulle vara så. helt.. helt.. fantastiskt!
behöver jag nämna varför jag ä l s k a r nätterna? didn´t think so

det börjar bli dags för mia att åka tillbaka "hem". (jag försöker intala mig att hon är hemma nu och bara åker iväg. ungefär som malin och elin.)
iallafall ser det ut som att hon åker på lördag. vilket betyder att ikväll är det sista kvällen hemma. vi har klurat på vad man kan hitta på, men fantasin tog oss inte långt.
bowla, bada..? tar mer än gärna emot förslag.


ska fota mina händer så ni som inte bor i stan får följa med i dramatiken!
tredje PUVA-behandligen imorgon för den delen. (ljusbehandling)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

prestationsångest?

inatt tror jag att jag fick en släng av prestationsångest. jag kände mig så fruktansvärt dum och okunnig. ingen fanns i närheten pga rast och jag vågade inte springa iväg. som att det vore bättre än att bara gå runt runt. nä jag mådde fan inte bra.
jag saknade mina traverser. dom kan jag. dom känner jag väl.

men nu, minsta lilla fel och jag har ingen aning. okey, jag lärde mig något nytt igår, det gör jag nästan alltid. men ändå. jävla robotar.


jag har sovit dåligt för att grannen lyssnar på vad jag tror är techno. varför?? varför??
det är inte ens bra. jag måste skaffa någon form av stereo/radio i sovrummet så jag kanske inte hör hans dåliga musiksmak.

nje. jag ska se vad som finns i matväg här hemma. vilket inte borde vara mycket, har inte storhandlat på en månad.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

fantastisk helg!

ikväll tänkte jag bita ihop och åka till jobbet. jag tror nästan att det var tabletterna jag tar för PUVA-behandligen som orsakade trött/matt-heten som jag fick i torsdags. kombinerat med allt det andra blev det ju en höjdare.

helgen har varit riktigt bra trots att jag mest bara sovit och halvsovit.
men under mina vakna timmar har jag hunnit bjuda på middag, mia och heidi kom förbi.
på lördag var jag och mia på hockey och såg när vi vann över linköping. tacka gud för sittplatser.
jag orkade nätt och jämnt hålla mig vaken under matchen. feber satans skit.
men fortfarande riktigt kul helg!

jag är jävligt trött redan nu, men fortfarande är det mina nysningar jag har att tacka för att jag är vaken.
om 20min sitter jag i bilen påväg mot jobbet igen.
hade det inte varit för att jag fått kicken så hade jag stannat hemma. inte varit värt pengarna, men när pengarna slutar komma in har jag inte mycket till val. jag kan vila i mars.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

hur tänkte jag nu?

igår kväll kom mia och heidi förbi. mia förhandlade till sig en kex och ost kväll här hemma. "det går nog bra".. trodde jag ja! ett glas rött till maten och sen var det kört. fyllde upp för ett andra glas som fortfarande stod kvar på köksbordet när jag vaknade på morgonen.
vid tolvslaget blev jag illa tvungen att kasta in handduken. jag hade ju lovat mia att gå på en hemma match medans hon är kvar här uppe. alltså behöver jag sova!

kväll är det dags för match, på plats! N-sektionen till och med (i mitten av arenan), mia tyckte att det skulle vara kul att stå, men inte den här veckan. jag känner mig som världens sämsta vän som inte pallar med något. somnar på ostkvällen och jag vill inte ens veta hur kul jag kommer vara under matchen. ska kanske ta en stödvila för att vara säker på att jag håller mig vaken. det är iallafall bevisat att alkohol/vin inte hjälper speciellt mycket.
jag kan iallafall andas idag, det borde bli bra tills imorgon.

det var kul att alla kom igår iallafall. trots att jag är sämst.
jag ber om ursäkt för allt mitt gnällande, men ingen har tvingat er att läsa :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me n´my girls!

broken

förmiddagsveckan kombinerat med en förkylning har knäckt mig. en extra skjuts fick jag av tabletterna jag ska ta i samband med PUVA-behandlingen. man ska äta mat när man tar tabletterna annars kan man må "lite illa".....

jag kan inte andas, jag har legat i badet och varvat med varmt och kallt vatten.
hade jag inte nyst så pass mycket som jag gör hade jag sovit mer än vad jag gjort.
jag tog beslutet att sjukanmäla mig imorgon. jag kommer inte orka hålla tempot och hålla mig vaken. vad ska jag göra när jag börjar frysa eller svettas? nä. jag var tvungen att kasta in handduken :/ you gave me fever..

som en extra bra grej idag så blev jag kallad in till han som ansvarar över oss 3-skiftare.
jag hade faktiskt ingen aning om vad som skulle hända. jag måste ha hört fel när han sa "sara kom, jag har ett erbjudande/ett förslag till dig". jag v e r k l i g e n ha hört fel.
för när jag kom ut från kontoret hade jag ett nytt kontrakt i handen - ett uppsägningskontrakt.
jag och en del andra vikarier får sluta tidigare än vad vi trott. vi får sluta den andra mars istället för den 16e mars.
tack, tack, tack.
- och då väljer jag att sjukskriva mig IGEN.  så bra.

positivt är att mia är kvar.
också att bilen inte borde vara trasig längre.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my cold