what a night!

mia kom som bekant till luleå igår. kring 14-tiden hämtade jag upp två piippolas och rova på flygplatsen. (alltså mia saila och anton)
när jag parkerade bilen, låste och började gå mot terminalerna. fick någon ingivelse, någon slags känsla när jag gick förbi parkeringsautomaten.. "jag borde nog köpa en biljett". jag backade och köpte en biljett - 20spänn!! lite smått irriterad över mitt dumma dumma val gick jag tillbaka till bilen. bara för att upptäcka att lapplisorna var i farten! bilen som stod parkerad bredvid min fick en bot, jag klarade mig preciiiiiis.
snacka om tur! jag har aldrig köpt en biljett förr, vet inte varför men det är bara så.

körde hem stockholmarna till björx, körde hem mig själv och åt. snäll som jag är lämnade jag bilen på kvantum och tog tjejerna med mig och gick till mia. käkade pizza och drack lite bärs.
fördojjade lite hemma hos mig och drog sen ut på stan!!
fulla personer som ville tränga sig i kön,  vux upp! usch vad arg jag var. men såklart var det mia som fick säga emot medans jag stod och var tyst. så jävla mesig. "jag stod där framme tidigare.."- i kön på olivers, det är väl något man förväntar sig i kön till allstar möjligen. kräk.

det händer alltid något i den här stan.
nu var det mias tur! en liten stund innan det skulle stänga smällde det!
mia såg axel, sa hej. fick håret fläckvis avslitet av hans otroligt svartsjuka och vrickade tjej! gulligt. jag trodde att man var mer mogen i skallen när man har barn och 35år gammal? nä man slutar aldrig förvånas över folk. mia körde in en anmälan på henne iallafall. synd att jag inte såg vad som hände, jag fick hjälpa någon packad brud ut från olivers istället. fan vad jag är snäll ibland.

kom hem och la mig på en gång.
nu väntar jag på pizzan och colan som borde levereras hem inom väldigt kort.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect mia!


anteckna i intresseboken!

jag tänker inte gnälla om eftermiddagarna. jag tänker aldrig mer gnälla på dom!! jag tänker lägga all energi på att gnälla om förmiddagarna istället. lite små kul att jag ändå måste ställa klockan och "stiga upp" till eftermiddagarna också!!!

9.30 tänkte jag stiga upp. det slutade med kring tolv. jag var ändå trött när jag skulle upp! jag tänker skylla ifrån det på lulebo! jo det går att skylla på dom. eftersom det är typ 17 grader i sovrummet och golvkallt blir det extra tungt att stiga upp ur sängen.
det är så kallt att jag vaknar mitt i natten ifall jag inte har hela kroppen (utom skallen) under täcket. det blir en isande känsla på ex. axeln och armen ifall de sticker ut.
men lulebo säger att de är ok värme. jag ska plocka hit ett extra element. iallafall under vintern.

spännande fakta huh?


about my hand.

jag var hos hudläkaren igår. jag ska avbryta min aggresiva kortisonbehandling eftersom det inte verkar fungera alls. istället ska jag få en annan salva (tror det är en salva från klass 3. har kört 4an innan)
och recept på tabletter. tabletter som jag ska ta 1h före ljusbehandling på sunderbyn.
24h från att sista tabletten svalts får jag inte vistas ute i solen. jag måste ränna runt i solbrillor ifall jag måste ut under solen. det är UV-ljuset jag kommer bli galet känslig mot, när jag ätit tabletterna.

jag kommer göra behandlingen två gånger i veckan.
angående jobbet så finns inga fönster inne på fabariken. jag behöver alltså bara ta mig dit och in. borde väl förhoppningsvis inte vara allt för svårt. sjuktaxi till jobbet?

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Counting all the assholes in the room, well I´m definitely not alone, well I´m not alone...




Inatt lyssnade jag på en av mina spellistor på spotify. Kring en halv fem imorse kom Volbeat - Still couting. Jag stannade faktiskt upp och reagerade till. "Malin har fan flyttat - på riktigt"! För att inte förvirra så kan jag berätta att hon har haft den låten som ringsignal på sin telefon, och jag har sagt åt henne att byta. BYTER DU RINGSIGNAL NU SÅ LIGGER DU RISIGT TILL!! :) Så.
Jag saknar dig!

Ändå är det kul att hon och Elin testar vingarna lite. Dock hade det väl räckt ifall de provflög lite i Boden! Vad är det för fel på Boden egentligen? Fin stad (tillåt mig små le)

Det blir tight att dra iväg en sväng till Stockholm nu när jag fick förlängt på jobbet. När man jobbar 3-skift är man bara ledig om helgerna, ifall man inte PÖT:ar dvs. (PÖT = Produktions ÖverTid alltså) Men förr eller senare måste jag ta mig iväg dit.

Nu är det ju  för många anledningar att åka till Stockholm. Kanske borde jag också packa ihop grejerna och dra dit? Undra vad Jonatan skulle säga om det..?






Här är iallafall Volbeat!



Kom ihåg att det var här ni hörde det först (kanske inte låten dårå)


respect mini-me

det gick fint!

jag hade en bra natt. jag känner mig nöjd. kanske att jag kunde ha haft mer att göra, men det var lagomt med tanke på att de var nattskift. lugnt på linjen, men när det väl drog igång var det a-stolpe :/ dom är ett rent helvete att hänga på racksen. jag tänker bli bäst på att hänga upp dom!!! jag har kallat dom för bögar hela natten. fråga inte varför.
embaleringen sen. spika pall tillhör det förflutna. jag har bara embalerat (spikat på lock) på pallarna som är färdigpackade från avlastningen. behagligt. dock missade jag att kolla hur många som dom hunnit packa innan lunchrasten.. big mistake. stod en timme och embalerade i ett. ja, jag kanske inte har samma hastighet och skills som "urtids hardtecharna" som mattias valde att kalla dom!
men jobbet blev gjort.

jag hade jobbigt att stiga upp nu. jag trodde att klockan var kring 11-tiden. men icket.
försökte väcka mig själv genom att ropa upp båda hundarna i sängen. dom är lite sköna i skallen och beter sig som att jag har kommit hem. ni vet, glada och vill hälsa på en bara för att man vaknar! ja, jag får iallafall börja dagen med att känna mig uppskattad!

info till mami: måndag nästa vecka fick jag ny tid hos hudläkaren. borde fixa tiden eftersom eftermiddagsveckan är då och tiden jag fick var 10.30.

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

jag avbokar

jag vill bara delge att jag kommer avboka min tid hos hudläkaren. jag pallar inte att vara på plats 10.10 och sen sova igen. det fungerar inte.
amputation nästa. men iallafall vid liv.

nattvecka

ska gå på andra natten av fyra om ett litet tag. trodde att det skulle bli en tung natt förra natten, men den gick oväntat snabbt. kan bero på att föra fyra timmarna flög iväg när jag fick kämpa på linjen med en omställning. jag börjar få lite mer grepp om vad man gör nu. tredje/fjärde gången sen jag började, lite för sällan för att förstå fullt ut. men vi får se vad den här natten har att erbjuda.

tråkigt nog är jag trött redan nu. men det är nog bara fejk trötthet eftersom jag ställt om dygnet.
på lördag är det dags att sprätta upp en öl eller två på bergnäset hos en arbetskompis. första festen för min del, vet inte hur det ser ut för övriga deltagare.
även fredag ser ut att gå i ölens tecken. återstår att se hur jag mår när jag vaknar, är iallafall grymt sugen. förfest och sen spelning på lillan! :)

nje. jag ska försöka plocka undan lite och förbereda mig.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

fredag den 13:e

för mig var inte fredag den 13:e en otursdag. nu när den värsta chocken och mitt "ont i magen" har släppt så kan jag säga att det var en bra dag.
två mycket bra saker skedde igår:

1) jag fick ägarbytarpapperna till forden och fick äntligen sålt den. (lite surt att "jag" fick laga den före, men ändå)

2) jag fick förlängt på hardtech trots att dom ringt och sagt att jag inte skulle få.
jag fick också reda på hur lång period jag ska få jobba. det blev två månader, 16e mars.

det var kul!! jag fick också beställa mat av mamma. självklart beställde jag takbytar-kycklingen! örtkyckling för er som inte hänger med i svängarna. ett, två glas rött sen var det dags att åka hem.
jag har sovit som en liten gris. fiii så skönt att sova utan att klockan tjuter i öronen.

idag tänkte jag knalla till/mot heidi och hålla henne sällskap lite. kanske jag får hjälpa henne i tvättstugan den här gången? :)

jag har så dåligt samvete för tjejerna i veckan så det kanske är lika att gå och leka ute. (ingen som reagerar på att jag verkar tro att det är mina barn jag pratar om??) :P


nånä. jag ska ta och boka in agilityn och sen börja klä på oss lite.
kom ihåg att det var här ni hörde det först





respect!!!

imorgon kan jag berätta mer..

...jag vill bara hålla er väldigt väldigt nyfikna!!!!!! IIHHHH!!
imorgon får jag besked. jag behöver verkligen något bra efter min äckliga upptäckt på foten.


håll ut

...jag vill bara lägga mig ner och dö



som känt ser min vänstra hand ut som ett slagfält. det där är en bra dag!!!!!! jag h
ar följt anvisningarna och jag tror fan inte kortisonet vill längre.
jaja, men jag kan ta den smällen, ett tag till iallafall. jag har ju bokat tid hos läkaren på torsdag. (inte måndag, det var tandläkaren mamma)

handen ser blek ut på bilden, men det är inte alls så i verkligheten. hande n är R Ö D.

men ikväll när jag gick omkring barfota eftersom jag var för slö för att idas ta på mig strumpor, känner jag att något fastnat under foten. det ömade lite och på reflex drog jag foten över tröskeln till vardagsrummet. "jäkar vad den satt". så jag tar handen och försöker ta bort skräpet.
INGET JÄVLA SKRÄP! psoriasis under vänsterfoten nu också. MEN JÄVLA GRATTIS!!



som ni ser. (ankeln kan se fet ut, men det är inte fett för en gångs skull)
ALLTSÅ?? händer det här??? kommer jag bli halt nu? kommer det på andra foten också som det gjorde på händerna? inte för att min högra hand ser ut som min vänstra, men ändå!! "okej" händerna, men FÖTTER?? jag vet inte vart jag ska ta vägen. seriöst.

jag pallar fan inte.

skål och grattis då?

igår fyllde björn 35 år (!!!) så vi gick förbi och sa grattis. jag skulle ha fotat den fina inslagningen som jonatan gjorde. han virade en systempåse runt en liten bok och tog snöre runt för att stabilisera upp det hela - Snyggt!

kring elva tiden på kvällen tyckte jag att jag skulle göra heidi sällskap. sagt och gjort. drog hem och tog med några kalla och satt där till efter tre. jag mår oförtjänt bra idag. lite ångest över att jag sov till typ kvart över elva när jag ska stiga upp kl.05 imorgon. OWH. där har vi ångest framkallande tankar!!

jo, jag kan glädja vissa med en nyhet - det är sista veckan på hardtech. fick inte förlängt.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Looking younger every year

jag har gått tillbaka till jobbet. fick ihop inte mer än tre skift den här veckan. nästa vecka väntar min favoritvecka - förmiddagsveckan! jag kan lika gärna hänga mig nu.
ännu bättre är att jag skrivit upp mig för extra jobb lö - sö, även det förmiddagsskift.

efter jobbet igår (kl.22.00) körde jag hanna till stan. åkte hem, tog en dusch och en kall öl. jag förtjänade det. tydligen förtjänade jag också ett mål mat på max och en krogkväll på allstar! efterfest med hockey på tv:n och jag tror vi körde hem lina kring 05.00 imorse.
jag tror vi väckte hela huset när sverige gjorde det avgörande målet!!! men jag sket fullständigt i det just då. jag börjar få lite stake tror jag. men det var riktigt roligt!! hela julen tycker jag att jag varit nöjdare och gladare! om man räknar bort foten och att per bor här. (fan att han inte läser det här!!!)

idag har vi inte varit ens utanför dörren. jag tror jag steg upp 14.30 och då packade per precis ihop sina sovgrejer från soffan och jonatan var på jobbet.
sen dess har jag legat på soffan och fortsatt nöta 2½ men. jag gillar vårat lilla maraton ändå. jäkligt skönt att ligga och slö titta på.

jag längtar som en galning till isen har blivit tjockare så jag kan åka på en premiärtur på mina nya skidor med tjejerna. nellie ska härdas :)
jag vet inte om jag törs följa mina vänner i spåret ännu. vägen svänger men inte jag!!


jag har inte riktigt förstått att malin bor i stockholm nu. det känns konstigt att skriva det.. malin bor i stockholm. jag tror att hon kommer hem nästa vecka. det gäller elin också! jag måste pallra mig till stockhom och hälsa på. det blir lång vistelse så jag hinner säga hej till alla :) malin, elin och mia! det blir tight :)


jag ska inta soffläget igen och vänta på pizzorna.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect