lättat på hjärtat

inatt har jag berättat om johannes på jobbet:
"- det var en kompis som dog och så."
"- nej vad trist. hur dog han?"
och så berättade jag om honom. jag tänkte medans jag berättade på att jag var duktig, jag orkade berätta. jag trodde att det skulle bli konstigt när det var någon som var nästan helt främmande och inte visste något alls om honom.
 
jag har inte velat säga något. jag vill inte att folk ska tänka på mig som typ "hon som har en död kompis". men det var nog bara i mitt huvud. det var ingen big deal, bara som att jag berättade om vad som helst.
känns ändå lite skönt att det "kommit ut". konstigt.
kan ändå inte låta bli att fortfarande tänka att det var jävligt onödigt.
 
 
 

första natten på mitt "nya jobb"

det har gått bra! trots att jag är helt grön och inte kan speciellt mycket. men det är som med maskinen - så länge inget drastiskt händer.

jag är längst bak i produktionen igen. som på ssab! det är jag som ser till att produkten kommer på rätt ställe, är rätt märkt och prover tas. samma som ssab. jag har till och med lastat UT varorna. det är mer än vad jag gjorde på ssab!
allt är så sjukt likt. även om mejeriet är sjukt mycket mindre och varje produkt väger kring 300g istället för 20 ton.

jag ska gå ut med mina lurviga och sen börja plocka.
det har nog aldrig sett så illa ut som det gör nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

agility update

det är länge sen ni fått läsa om agilityn. det är väl dags för en update i den världen också.
jag har faktiskt inte tränat på över en månad nu. kan det vara två?

jag har ju bortförklaring till hur det har blivit som det har blivit. (och även svenskan är kass idag)
jag jobbar ju! folk som jobbar 100% hinner inte göra något. jag ska ju hinna med allt annat också. typ.. allt annat. det blir dåligt med tid.
 
men hur gick det då?
jag tänkte att jag inte har några krav på tjejerna eftersom jag inte tränat.
men helvete vilken överraskning jag fick! skoj var asgrymm och hade lätt fått en pinne på tävling! (om jag nu vet hur banan ska gå och följer den!)
nellie däremot är väl mer som nellie är bäst. hon är allderens för följsam och har svårt att göra saker självständigt. hon suger inte mot hinder utan man måste gå med henne till varje hinder och ge kommando. det är alltså jävligt jobbigt för mig! till skoj pekar man bara så kutar hon runt själv som en skållad råtta.
 
skoj springer fort utav helete! men hon lyssnar väldigt bra när man pratar med henne. det går att få fast henne, det har det inte gått tidigare. jag ska filma nästa träning och lägga upp!
 
kom ihåg att det var här ni hörde det först
 
respect just 4 fun

Sköna helg

min värsta vecka är över. gud så skönt! som jag skrytit och varit nöjd över mitt nya jobb... och så kommer en sån vecka. jag hoppas inte den kommer igen.
ska iallafall trucka de här två sista veckorna, jag har hunnit övningsköra lite. går inte speciellt bra..
 
mia med familj är i luleå. saila har köpt ett hus på porsöberget som vi har hängt i.
ikväll ska jag också bli husägare, tillfälligt. passar på när mamma och pappa är i stugan!
saila ska vara barnvakt till anton så mia och andreas får åka iväg en sväng.
det ska bli mysigt att grilla och låta dom lurviga springa fritt. (HUND, inte mina nyrakade ben!)
utgång eller inte, det spelar ingen roll. men hemmafesterna är alltid BÄST!
 
nu ska jag packa ihop och åka med fisen mot gammelstad. (mamma kan andas ut, jag har till och med tankat!)
 
kom ihåg att det var här ni hörde det först
 
 
respect

APP

jag ser nu att det inte blir några som helst radbyten i min blogg-app. väldigt jobbigt att läsa tycker jag. bara text text text. mystiskt.
nu ska jag fortsätta sura.

Hemskt :(

Den här arbetsveckan har varit hemsk! Riktigt hemsk. Jag har seriöst varit påväg att gråta minst två gånger. Ingenting går som jag vill! Jag försöker mitt bästa men ändå tycker jag att det är slarvfel. Jag duger just nu inte alls. Nu inatt har jag förberett min maskin för produktion och försökt göra mitt bästa. Tagit det lugnt och varit så noggrann jag kan. Kände mig nöjd och tänkte att det måste gå vägen. Ni kan tänka er va! Disk direkt. Inte ett enda paket mot leverans. Jag ville gråta, jag kände verkligen hur nära det var. Fyfan vilken värdelös arbetare jag är. Jag hade inte anställt mig igen. Jag sitter och skäms för mig själv nu. Riktigt pinsamt och jobbigt. Kom ihåg att det var här ni hörde det först No respect


Träna hemma?

Jag märkte idag att mina arbetsbyxor inte sitter lika löst som vanligt. Jag är medveten om mitt skarv, men inte trodde jag att det var så märkbart. Nog för att jag äter brieost, mörkchoklad och tycker att jag skarvar med maten. Jag försöker ju sluta röka så jag lägger skulden på det. Typ som gravida - som också får lagligt äta vad dom vill. Men när dom säger på jobbet: - "Sara! Du skulle ju gå ner i vikt, då ska man väl inte ha en chokladkaka i skåpet" Eller favoriten när man går till fikarummet: " gå inte till skåpet nu!" Jag måste verkligen börja igen. När folk vill vara hjälpsamma och så, ser jag det som att jag är riktigt fet. Inte helt fel ute kanske! Jag har googlat på dom där kettleballsen som Jonatan pratat om. Den som lever får se!


Premiär

Läste en grej på Aftonbladet. Skvattram, det jag har använt mot min psoriasis ska tydligen vara ett myggmedel :)


hon har kommit nu..

vem säger att materiella ting inte kan göra en lycklig?
jag blev gråtfärdig av lycka när jag myste med min goose i bilen påväg hem från affären.
idag påväg hem från jobbet kunde jag igen känna i kroppen det där "ruset"/lyckan. låter fånigt.

det är du och jag nu.
nu ska jag bara vänta på att FÖRBANNADE HALEBOP SKA SKICKA HIT DET FÖRBANNADE MICRO-SIMKORTET SÅ JAG FÖRHELVETE KAN ANVÄNDA TELFONJÄVELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(jag är minst lika arg på mig själv som inte gick till en fysisk butik och köpte hela paketet.)

jag har dessutom skrivit ner hela min adressbok från nokian. elins nummer står överst på min lista. sen när kommer E före typ Anna? men men.. flinet kan få njuta lite av sin första plats!

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

iphone

jag kommer nog kunna hämta ut den imorgon.
MEN det finns ju appar till allting idag. jag är lite tappad i APP-världen eftersom nokia inte stödjer typ något mer än yatzy i mobilen.
finns det någon app till det här bloggeriet?

jag hänger inte med i svängarna

jag tror att jag faktiskt inte förstod! tydligen kan man gå in på ex. elgiganten och köpa en telefon MED ett abonnemang. med andra ord får man telefonen direkt i handen.
medan jag beställer via hemsidan för att jag tror att man inte kan köpa med JUST DET abonnemanget i butik.
MYCKET IRRITERAD. jag kunde ha haft telefonen i min ägo redan i torsdags förra veckan. jag sitter fortfarande utan telefon.
grattis

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Johannes

jag vet inte vart jag ska börja.
jag minns ofta vad jag drömmer. nu drömde jag om johannes. jag har inte drömt "så" tidigare.
 
vi var i ett hus massa folk, typ dansade? sen stod han jätte nära, jag var tvungen att lägga armarna om honom. men jag förstod att han var död. därför tog jag en hand och var påväg mot hans hjärta för att känna det slå. han var så varm hela honom. (jag tänkte att jag aldrig kände på hans kalla kropp på bårhuset och istället NU fick känna den varm) jag hann bara precis känna hjärtat slå så tar han bort min hand, håller i den och tittar på mig och säger "sara, jag har det bra nu". jag börjar prata om att det inte är okej, han är självisk och jag gillar det inte. att jag fattar att han måste mått dåligt och blabla. (exakt dom orden). jag orkar inte få fram många ord. jag minns inte vad han säger mer, men jag säger till honom att jag inte vill höra.att jag inte orkar höra mer. jag försöker tänka "högt" eftersom jag inte orkar få ur mig ord. men jag vaknar istället med ett ryck, klarvaken. och hur ofta har jag gjort det?
 
det var det obehagligaste jag varit med om. lugnet i rösten och blicken när han sa "sara....jag har det bra nu".
jag tror till och med jag bad om ursäkt för att jag sa "men jag förstår att du mådde dåligt, men jag är självisk nu och tycker inte det är okej". men han sa inget.tror han höll med typ. "mm.. joo.."
HOJA!!!!!!!! han hade sånt lugn, allvar. han kunde låta så ifall det var något viktigt han ville säga. något han inte skojade om. jag har hört hans röst så någon gång förr. det är väl därför min hjärna kunde "tillverka" en sån dröm.
men samtidigt har jag kunnat styra mycket av mina drömmar. en viss känsla i drömmen som inte fanns nu.
 
jag vet inte riktigt vad jag ska tro.

Timbuktu

jag verkar fastna för honom varje sommar. förra sommaren sprängde jag högtalarna med "resten av ditt liv". nu kör jag fallskärm istället.
vad är upp? måste googla vart snubben spelar i sommar.

Still going strong

Inga cigg fortfarande.
Sjukt jobbigt. Om man tar bort när folk har dött så är det här nog de jobbigaste jag varit med om. Mest personlighetsklyvande. (det är inte ens ett ord!)

Jag har fäktats genom mobildjungeln och gjort mitt val. Jag ska vara som precis alla andra och köpa en itelefon. En svart iphone 4s 16gb valde jag. Jag tänkte att alla appar passar och den är mindre än alla andra som finns ute nu. I nästa vecka borde den anlända.

Jag tror vi har mögel i badrummet och lulebo verkar inte bry sig.
Allt är i sin ordning.

mobildjungel!

min telefon har nog gjort sitt nu. det går ibland inte alls att ringa, ibland går det precis.
 
men inga av de telefoner som finns på marknaden (bland de nyaste) intresserar mig. samsungs telefoner är ju stora som hus, iphone är iphone - jag är inte så imponerad och nokia. nokia noka, det är väl det jag egentligen vill ha för att jag är van. men risken är att jag får betala IGEN mycket pengar för skit. jag tänker på jävla meny-knapprandet och sånt. samsung ser bara grötit ut och jag skulle ha svårt att använda telefonen fullt ut, det gäller nog alla andra telefoner också.
 
så,
nokia lumina 900
iphone
samsung galaxy II - III
 
egentligen ska väl samsung bort, dom är förstora. men dom är bra.
gaah...

mys

Noll cigg senare.

Jag halvligger på balkongen på soffan med datorn i knät. grannen ovanför är ute och jag törs inte slå på något som helst ljud. knappt jag vågar knappra på datorn.

näst sista eftermiddagen för den här veckan är på g. jag ska göra en veckotillsyn helt solo idag. skruva lös grejer är nog ingen grej, men att skruva ihop dom sen.. det blir kul. men jag har ju minst två att rådfråga så det ska nog gå vägen. det brukar ta 3-4h och jag har ÅTTA,


varfär ska jag sluta?

hälften av veckan är klar. det känns rätt okej, varken eller. jag längtar till lönen trots att jag har pengar kvar på konto? mycket vill ha mer kanske.
 
sen har det slagit slint i hjärnkontoret.
jag har av någon outgrundlig anledning inte rökt något på några dagar nu. första rökfria dagen var lördag.
lördag, söndag, måndag och nu tisdag. femte dagen imorgon.
 
för att ta bort misstankar så finns det ingen anledning. ingen unge på g eller något sånt alls. glöm det.
jag kunde bara inte röka i lördags eller söndags pga att jag drack i fredags. jag kan inte röka när jag är bakis. därför fick jag några dagar "gratis" och nikotinet borde ha gått ur kroppen nu? det är väl bara vanan som är kvar.
 
det är sinnessjukt svårt. det är en klar röst och en ordentlig vana som draaar mig upp och vill dra mig ut. för att lyckas stanna inomhus känns det som att jag är lite schizo? väldigt konstig känsla.
men varför ska man sluta? på rikigt alltså.
 
jag vill inte sluta. jag har ingen lust. varför? jaja, sjukdom hit och dit. man folk dör ju som flugor ändå. är det inte det ena så är det det andra. flygkrascher, miljokatastrofer, bilkracher .. ja vad som helst.
fan äta kyckling och få ett ben i halsen. jag tycker faktiskt om att röka. det är trevligt, gott. det må kanske inte lukta speciellt gott, men jag har inga problem med det.
 
jag vill ju så gärna. varför sluta med något man gillar bara för att det råkar vara lite skadligt?
min viktnedgångskamp lär ju gå i stöpet eftersom jag bråkar med det här just nu. helvete.
hellre smal och rökare än rökare och fet som en gris.
 
kom ihåg att det var här ni hörde det först
 
 
respect min rökning!

palt!

jag kan nu lugnt och stillsamt lägga mig i sängen. ingen stress över att jag "måste sova". klockan 12 ska jag infinna mig i gammelstad för paltlunch hos mormor. jag klagar inte.
dessutom har jag eftermiddag = möte direkt kl.14 innan vi börjar jobba. rätt bra start på veckan.

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect palt