lägenhetsvisning

...blev precis inställd.
planen var att åka till hans lägenhet och typ.. kolla? i brist på andra ord.

istället ska jag skingra tankarna på shopping. jag tänkte köpa nytt överdrag som sagt.
ett jävla tjat om det där tyget nu! bilen är påväg hem, jag borde slita mig från skilda världar och låta tjejerna få gå ut en sväng.

i made it!

jag klarade testerna och är nu stolt innehavare av ett truckkort. tyvärr kommer själva kortet med posten om några veckor, men lita på att ni ska få se hur det ser ut! woopiidoo!
alla nio blev godkända trots att en i snubbe backade med fart rakt in i en grind, grattis.
jag körde inte in i något alls. jag la min eur-pall helt perfekt rakt och tjorvade liiite i parkeringen. NÖJD.

igår åt vi middag på björx. jag var så brutalt sugen på vin och det var lätt värt min "smälla" idag. känns fel att ens kalla det så. värt iallafall.

dagens uppdrag - köpa filttyg till min kökssoffa.
jag har återinskaffat kuddar till den, fast de passar inte alls med det tyget som är nu.
så. MAMMA ska få äran att följa mig tänkte jag,

kom ihåg att det var här ni hörde det först


repect j

time to get tested!

...teoriprov och uppkörning väntar imorgon.


bilder från kursen. tyvärr frågade jag aldrig ifall någon ville fota mig när jag satt och körde, jag är ledsen.

tur som FAN att vi fick låna hem en kursbok för att hinna läsa lite.
tur som FAN att jag inte ens öppnat boken ännu.



jag har belönat mig själv - igen.
efter allt tråkigt som hänt och fortfarande "händer" så kände jag att jag behövde något kul.
därför har jag skaffat en tävlingslicens till nellie! så till sommaren kan jag tävla och träna henne inför tävling - på riktigt! licensen är inte bara för agility utan jag kan även tävla i lydnad ifall jag vill!!!!!
det var ju trots allt min grundtanke med hunden.


kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect j

truckutbildning dag 1 - check!



dag 1 på utbildningen är avslutad.
08.00 imorgon startar dag 2.
på fredag verkar det vara uppkörningar och teoriprov.

vi är en liten grupp om kanske 7-9 personer. självklart är jag den enda tjejen! men jag tycker det är skönt ibland. slippa tjöt och snack om att vilket lack som är bäst på naglarna just nu.


vädret är strålande och jag kan inte sluta tänka på honom. (ja, fantisera you know the drill)

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect j

Truckutbildning

jag har alltid varit bra på att planera. se till att allt är färdigt osv.
IRONI!!!

alltså?
kl.09 börjar min truckis, men.. vart fan är den? gårdsvägen 4, 10 eller 11? eller ens det?
jag vet åtminstone vart gårdsvägen ligger. jag har tix, jag försöker alltid memorera in gatunamn. så det är iallafall ett rätt idag. jag undrar om jag ska köra en elin och åka rätt snart.


jag vill bara skryta om att jag redan visste vart det låg
och ville bara dela min kunskap med er andra :)

WTF, jag har inte sminkat mig eller packat väskan!!!!!
kolla vilken planering, vilken förbehållning.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my unvarnished face!

Besök


(ej min bild)

idag på eftermiddagen fick vi besöka honom. så mycket man nu kan besöka :( så otroligt overkligt, så otroligt konstigt.

gick limmad efter väggarna till en början innan jag vågade mig närmare. kändes mycket om att jag ville visa respekt och låta honom få sova, men i samma känsla ville jag inget annat än att ruska runt på honom så han kunde öppna sina ögon.

jag känner mig blockerad. jag tror inte jag fällde en enda tår när jag var i samma rum som honom. men inuti var jag överallt. jag stod stel och försökte förstå. jag visste ju, men jag ville förstå. jag vet inte ens nu om jag förstod. förstod att han var död.

jag är fortfarande väldigt trött. jag är kvällspigg och morgontrött - normalt sett. nu är det helt omvänt. jag är trött om dagarna också. jag undrar om det har med det här att göra.
det kändes iallafall helt okej att se honom. jag kommer inte ha några problem att minnas honom från mina andra minnen av honom.

jag minns han just nu mest som en fantasi, tänker på hur det vore om han var här, hur han hälsar när han sliiiter upp ytterdörren och säger "men tjenare" eller något sånt. "men tjena jonte och hej sara" .. ja.
eller hur han skulle kommentera vissa situationer eller tv-program. som sagt, minnen vet jag inte om det ska kallas när jag mest fantiserar.

respect j

SPA-kväll för hundar :P



på kvällskvisten idag har jag friserat lill-tjejen. hon rakades ner (tur som fan att hon inte ställas ut!!) och fick ett litet bad/dusch. lite tjorvig, men det är väl inte det mest bekväma att bli rakad i röven?! i guess.

skönt att det äntligen blev gjort. hon var ju bara en hårboll som sprang runt tidigare.
jag borde verkligen bada nellie. hon är INTE fin i pälsen, nästan så hon luktar.

PROMENAD TILL GÄDDVIKSSTRÖMMARNA IGEN



jag tycker att det känns som ett bra ställe som ligger nära att gå till. speciellt när johannes var en fjällen-kille. jag tror btw att det var första gången jag skrev namnet nu, kanske var dags.
iallafall känns det bra att gå dit. det känns hedrande på något vis.

det är kul att vi umgås så många nu på senare dagar. nu är jag ensam och det var inte igår.
idag ska vi åka ett gäng till bårhuset i sunderbyn och se honom en sista gång. än en gång känner jag mig likgiltig, det känns inte som att det ska ske idag.

jag ska försöka ta tag i min verklighet nu. plocka undan lite, möjligen raka ner skoj så hon ser ut som en bäjbis igen. (gillar inte hur hon ser ut då)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect J

overkligt

nu känns det bara tomt, det känns ingenting. känner mig som en isbit ungefär.
fast ingenting känns, känns det dumt att känna så.
jag kan prata om honom, se bilder, se videos som vi spelat in där han är med och så vidare - utan reaktion. (med reaktion menar jag att jag inte blir gråtfärdig eller börjar gråta)

det var skönt att gå på stan och shoppa lite, även om det är det absolut sista jag borde göra. bråkade med boströms ur och guld (köp inte något där) om min guldring om jag ska få ut på försäkringen. otrevlig man som verkade få dåligt humör och dålig service känsla på tom mage (det var just innan lunch)

vi ska få träffa honom på måndag iallafall, om vi vill. jag vill. jag vill och behöver få bekräftelse på sånt här. jag har fortfarande svårt att få in att jerry är borta. ingen begravning och jag vet inte vart han finns heller. jag ska försöka ta det lugnt i helgen. jag är så trött om dagarna nu, det har aldrig hänt. det känns som att jag jobbat förmiddag.

hundarna är på björx tills senare. har så dåligt med tid att ta hand om dom nu. vi är mer borta än hemma. men det är bra. när vi är flera stycken eller tillsammans med hans familj går det bättre att knacka in i huvudet hur den nya verkligheten ser ut.

det kommer kännas jobbigt att skapa nya minnen med det där killgänget nu. "en stol kommer vara tom". begravningen blir om en månad, det blir nog bra så man kanske får sina "affairs in order".
som sagt, inga sömnproblem så jag går och sover nu.

jag saknar dig!

jag tycker att det är orättvist. det känns väl så för alla när någon dör.
men jag trodde aldrig, aldrig att det skulle kännas såhär. när vi fick reda på det i söndags, måndags(??! vad inte alls när, galet dagvild!) så trodde jag inte det skulle vara såhär.
det har varit dom två värsta dagarna i mitt liv. igår var nog den värsta. jag trodde inte man kunde må så.

han har en fantastiskt familj som stöttat oss vänner väldigt bra. jag är väldigt tacksam för det. jag och jag vet att det finns fler som känner att vi åkte till dom för att trösta, men vi blev dom som blev tröstade.

det var minnesstund igår. min första. den var det värsta och samtidigt skönast (efteråt) som jag varit på. det hjälpte mig mycket känns det som. vi fick prata med honom, säga hur vi känner, säga hur vi känner honom. jag fick inte fram mer än ett dovt "jag saknar dig".

det känns mycket mer verkligt när man är alla tillsammans, vänner och hans familj. när jag kommer hem och "till min vardag" känns det inte lika verkligt. han kommer till liv när vi är där, men samtidigt är det där som han dör. jag längtar tills vi får se honom. jag behöver se honom, även om begravningen är det riktiga avskedet så vill jag ändå träffa honom. memorera in varje drag i ansiktet, prata med honom, fråga han om saker jag funderar på och så vidare.

Manowar- heart of steel
Manowar över huvudtaget
Muse - Uprising

men jag får försöka intala mig att "ths isn´t the end". han sitter på något fluffigt moln där uppe och ler med sitt snea leende ner mot oss. han har det nog bra, vart än han har kommit. han har det bra. han har det bra. han har det bra.

Du omsluter mig på alla sidor
Och du håller mig i din hand
Du omsluter mig på alla sidor
Och du håller mig i din hand
den fastnade i mitt huvud. den går ju bara runt runt runt, så det var inte mycket att minnas.
meningen är väl att man ska tänka att Du är gud, men gud är inte Du, Du är Du.
fan vad jag saknar dig. förstår du det?? jag blir så arg.
allt det här känns som luddigt på något sätt. det är som att jag varit hög, full, drömt. när jag tänker tillbaka på dom här få dagarna som gått så är det svårt att minnas vissa saker. men jag minns ändå. det känns bara konstigt.
känns skönt att jag inte har haft svårt att somna. jag har varit så trött att jag inte kunnat vara vaken. vi har kommit hem kring 02 på natten och stigit upp tidigt på morgonen.

lilla vän, du är inte ensam. snälla snälla snälla snälla
alla hemligheter jag berättat. "jag tar med dom till graven" tydligen gjorde du det.
vi har alla mist en son, en bror, en släkting och en riktigt god och trygg vän. en riktig viking!



jag behöver luft

det här är inget roligt.
jag återkommer när jag tagit mig genom det här.
en kompis har flyttat en trappa upp :´(

vi behövde en nypa frisk luft




gäddviksstömmarna.

TJATMOSTER!

jag vet inte vad som tagit åt mig idag. dagens promenad blev en 20mins utetid bara här nedanför. gick 5min på isen och sen tillbaka upp, det var inte ens blött!!
jag kände inte alls för att gå. jag ville bara gå in och lägga mig på soffan istället. noll ork, noll energi, noll motivation.
just att jonatan är ute och springer med tjejerna nu iallafall. det går ingen nöd på eras motion idag, tur det!

jag vill bara hämta en pizza, dricka cola, äta superost bågar.. jag vill bara flotta! jag vill bara ligga på soffan och inte göra ett förbannat skit.
för man göra det?
kanske inte läge när jag bara är 3kg från att ha gått ner 10kg. men jag har ju till den 5e april på mig att nå mitt mål. 1½ vecka.. 1½kg i veckan och jag vill äta ostbågar och dricka coca cola.. njaaaa.

men jag har tagit ett beslut iallafall.
it takes two to tango. just nu buggar jag väl själv i något jävla hörn.

jag vill inte vara meeeeeed längre. gnäll gnäll

Yesterday

igår gick jag och therese till gråsjälören.

det blev inte så mycket mer än det där fotot, men väldigt sött foto!
en bekant kom förbi med sin skoter och jag fick köra lite! guuud vad kul med skoter, jag satt och skrek av inre lycka när jag körde. (jag väntade så jag kommit en bit från allt folk innan jag vågade gapa!)
skit i allt vad båtar heter - SKOTER  is the shit.

efter promenaden åkte hela gänget:

och tränade agility i bensbyn. dom var mycket sötare in real life.

nu ska jag klä på mig och fundera på vart dagens promenad ska bli.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

söttsoppa


köttsoppa serverades igår på björx. riktigt gött!



idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. solen lyser som aldrig förr och jag vill gå ut. heidi berättade att det är blött på isen, så vart går man då? 

kanske borde börja mata hundarna och mig själv medans jag bestämmer mig.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect brewis

BiLdlöSt

jag har dragit på det länge nu. jag har varit vaken sen just före nio och funderat på ingenting. jag har förflyttat mig till soffan och kollat på skilda världar. jag fastnade totalt och jag borde verkligen börja ta mig utåt. jag ska gå till björx, det är bara att ta sig ut som är jobbigt, sen är det bara ok.

har läst genom mina gamla inlägg som jag publicerat här. sen 2006 har jag skrivit lite till och från,
det står när jag bodde på porsön med markus, om jissa, om dom jag umgicks mest med, mina valpköpsplaner (nellie) och massa massa annat.
läskigt.
jag ville mest läsa för att se när jag träffade jonatan. 29e januari 2007 nämns han för första gången.
i maj var jag och mia i malmö. så säg mitten på april då kanske?! mars?!

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect 2007

Trolltjärn/Bergnäset



jag har för en gångs skull fotat NERIFRÅN. dom som velat ta en bild på mig på senare tid har fått höra "UPP UPP fan hakorna, tänk på HAKORNA!!!"
men nu hade jag ju faktiskt lite tur att min fleece hade en hög krage som jag lyckligtvis hade uppdragen! woopidoo!

Några bilder för att jävlas med malin och elin: (JA,  det är en fetpik på att ni ska packa ihop och komma hem!!!)



jag måste kommentera den här sista bilden. lägg märke till skoj (och jag tänker inte ens förklara vem av dom som är vem!) hon hänger i therse vante! nellie verkar vilja byta loss therese hand för att få ner skoj på jorden igen :) klockrent! jag måste berätta att therese fortfarane har sin hand kvar - utan bitmärken!



det var myyycket finare än på bild! iallfall då bilden togs. när therese kom till trolltjärn packade hon upp vinden ur väskan! :)

nu ska vi snart åka till gammelstad och kolla hockeyn.
jag kan också berätta att jag legat i badet i ca 1,5h och kollat på cd1 av skilda världar :)
imorgon - köttsoppa på björx!
övermorgon - promenad och agility på det. (ska mest troligt köra agility med nellie trots allt)

kom ihåg att det var här ni såg det först


respect

Karlsvik

jag tog en promenad över till karlsvik tidigare.  gud vad jag älskar att bo just här, just nu!!!



jag tänkte först bara gå över isen och kanske campingen. men det slutade med att jag knallade genom hela campingen och kollade runt lite. gick genom karlsvik med lite omvägar och tittade lite till.
vände om och gick ner mot vattnet igen.


det var jätte mysigt här nere. borta vid kranen var det spikat träkaj och jag kunde inte låta bli att lägga mig på rygg och titta på molnen en stund. så otroligt skönt. det kändes som att luften var helt annan.
riktigt skönt!



notviken och tåg-lagar-placet på andra sidan. ungefär 2h tog det med alla konstiga vägar.
det enda som var dåligt var tillbaka vägen över isen. jag är bortskämd med att kunna gå vart som helst utan problem. men nej. jag vet inte huur många gånger jag blötte ner fötterna ordentligt.
men jag vill ändå göra en till tur. kanske imorgon, ska försöka lura med therese och frost.
hade funderingar på mjölkuddsberget. men jag tror det får vänta tills isen inte går att gå på längre.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Jag ska få börja en truckutbildning nästa vecka!


gråsjälören tur och retur


riktigt fint väder! jag var lat och körde till södra hamn. jag ångrade mig sen att jag tog bilen. bara för att jag var så sjukt nervös över att få parkeringsböter igen. men jag klarade mig fint.

jag fick en ide att jag skulle på helt egen hand grilla korv, alltså få upp en eld.

japp, det ryker bara. men rökt korv är väl gott?
man kanske ser att jag fick upp en liten eld tillslut och grillade två korvar innan tålamodet tog slut.
lite duktigt ändå. bra intiativ tycker jag iallafall.


en idol bild måste få följa med. i bakgrunden är gråsjälören.
nu ska jag vila lite innan det är dags för hockeyn.
grymt irriterad på hockey just nu. jag hoppas verkligen att luleå fokuserar på att spela bra och framför allt vinna ikväll. även om tankarna gärna vill vandra iväg till andra tankar.

FORZA LULEÅ
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Vårhoppet?

i slutet på april är det en inofficiell agilitytävling i piteå - vårhoppet.
det betyder att alla får ställa upp, det krävs ingen tävlingslicens för oss med oregistrerade raser (blandras)
alltså kan jag ställa upp med nellie bara för att testa på. inga reslutat registreras och det är mer eller mindre en träningsmatch. känns dumt att ställa upp i en tävling när jag bara tränat mest på kul och inte alls länge. men en "inoffare" ska man väl våga testa. även om min tanke med nellie är att tävla lydnad.
ville bara berätta det.

add to watch-list



det gäller även samtliga arne dahl filmerna.
min poäng med just den här filmen är att jag nu har sett den ungefär 4ggr, kanske 2ggr genom hela från början. varför kan man fråga sig.
anledningen är att min käre jonatan är världsmästare i att somna till filmer. det gäller även när man går på bio.
till exempel : "vart är dom nu?" hör man han viska till när vi är och ser en av pirates filmerna på bio. det är inte läge att börja viska 30mins handling i en biosalong.. :)

nu har vi båda äntligen sett de fyra första filmerna. mindre kul att jag såg nästan halva nästa film igår när han somnade. alltså ska vi slå på den nu.. :) man kan inte annat tycka att det är lite gulligt med rönnknix-genen.
och nej jag somnade inte när jag bara lyckades se halva filmen igår, mitt batteri till telefonen dog och jag valde att sova istället för att hämta laddaren i köket ;)


Valpar!


(googlade bilder på schäfer/golden)


idag hade jonatan en ledig(!!!) dag och jag fick sällskap på min promenad.
samma vända som sist i princip. ut på isen och till stan.
fast vi fick sällskap vid gültzaudden av pernilla och hennes okastrerade schäfer kille eramos.
i föregående inlägg bad er gissa vem som löpte, rätt svar var : nellie!
ni kan ju tänka er hur det gick.....

vi går på isen, jag vänder blicken snett bakåt till höger och ser hur eramos juckar i ljusets hastighet på min lilla lilla oskyldiga (HAHA) tjej. får lätt panik och skriker "NELLIE SKOJ" på reflex.
tankarna flög genom huvudet.."snälla snälla sitt inte fast i varandra, snälla.."

så ni som vill boka schäfer/vit schäfer/golden/jaktgolden/labrador/bordercollie - valpar
får söka på annat håll.
dom satt inte fast. lycka till i letandet efter den blandingen! :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect nellie alla bad boys där ute!

AIK- Luleå

Jag tycker att man får lite skylla sig själv ifall man får en tackling under en hockeymatch. Självklart är det jätte trist ifall en spelare blir skadad. Men man får ju "göra sig beredd" på en tackling.
Att börja vända ryggen till för att "freda sig ur" en tackling är dumt. Oturligt nog var avståndet mellan AIK-spelaren och sargen lite större än vad man kanske skulle önskat sig, men jag håller fast vid att man får försöka hålla emot ifall man ser en spelare börja ta fart/sikta in sig på en. Jag hoppas iallafall att att 08an klarade sig, för vad vore världen utan dom va?

Jag tänker inte ens nämna alla andra DUMMA utvisningar Luleå fick. Jag tänker inte nämna att vi inte ens får ta emot en puck med klubban utan att en AIK-spelare snubblar på klubban och vi får en utvisning. Jag låter det vara helt osagt. Så.

Nä. Jag tänker inte skylla på domarna, inte ett ord. Bra kämpat.
Nya tag. Den här matchen har aldrig hänt.
Nu vinner Luleå resterande 3 matcher så AIK kan få vila och fortsätta ha sitt fokus på domarna istället för spelet.(För jag har ju inte sagt ett ord om dom nu va?:P)
Tack och godnatt.

Gissa vem som har börjat löpa?


Morgon/förmiddags promenad

Ingen har väl missat stormen som pågår i luleå? SMHI har gått ut med en klass 1 varning för norrbottens kustland. 21m/s varnade dom för.
vad gör jag? jag knallar efter strandkanten (i medvind of course) och genar sen vid munkeberg över till isvägen.
DÄR blev det spännande. jag kunde stå på isen och åka framåt! den ni :) jag valde att gå i skoterspåren istället.



när man inte ser att det blåser så är det väldigt fint.



man ser nog bäst på skoj att det
blåser rätt ordentligt!
bakom mig kan man se udden på min vänstra sida.

jag blev så less på vinden. när vi kom till stan ville jag vila öronen lite.

väldigt skönt med vindskydd!!
på tillbaka vägen ville jag inte gå mot vinden, så jag gick över banken. det gjorde fan ingen skillnad.


nä. sen lunch för samtliga!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

borta bra men hemma bäst?

igår kväll hämtade vi hem mamma och pappa. det kändes just då inte så speciellt att åka hem igen, kändes rätt likgiltigt ändå.
tills vi kom hem. satan vad trångt och litet. kräk.
fast nu idag känds det som vanligt igen. det var inte länge det höll i sig. jag trivs ändå här.

frukost.
promenad till apoteket (kortison)

lets go.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

tjejfest!



igår var det lite fest här, igen. men nu var det tjejernas tur :) vi var några tjejer här hemma i gammelstad innan vi åkte in till olivers.




MEN. jag hade ju varit vakt åt therese hund under dagen. därför åkte vi förbi henne på bergnäset och lämnade hunden innan krogen. utanför typ deras centrum kommer det en kvinna utflygandes på vägen! jag hinner se att det går två människor på gångbanan intill vägen och jag hinner se hela rörelsen mannen gör när han knuffar ut sin fru framför en bil (våran bil)
KUL.

jag försökte fota mannen som knuffade ut kvinnan, ni ser ju själv resultatet.




men bortsett från den lilla incidenten hade jag riktigt kul igår. TACK TJEJER!!!


kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect loreen bruden

Hundbus!



jag steg upp i tid och hann åka till bergnäset och hämta skojs lekkamrat frost imorse.
jag ringde upp ida som följde med på en promenad.

jag fick skynda mig att barrikera för köket så jag skulle hinna ta bort katternas skålar när vi kom in:



men så snart maten var borta så fick dom tillgång till stora hallen igen.
katterna har tagit den nya terriern med ro:



kändes som att dom inte kunde bry sig mer.

Fredagshäng!




igår kom några av jonatans kompisar över till huset.
självklart bjöd jag in heidi och mika också! björn och hans blivande fru johanna hann åka innan bilden togs.

trevlig kväll! jag kom i säng ganska precis tolv och tog mig upp tidigt idag.



vi var så många att jag fick hämta "reserv-stolarna" från prinsens rum ;)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

mysig fredag




jag sitter bara och väntar. jonatan skalar potatis. johannes får skära till potatisen till klyftor.
jag borde hämta en kall och ringa mia! (vi brukar ta en öl ihop ibland, via telefon)

det blir iallafall fläskfile med potatis/morötter i ugn. allt i ugn.

Vi hittade en stol!




bilderna är tagna på det lilla torget i kyrkbyn idag.

kom ihåg att det var här ni såg det först


respect

luleå callig stockholm.. calling..

rubriken är lite internt. men eftersom jag har typ tre läsare törs jag avslöja att det är så man "ropar" när man har videochatt via skype :) självklart när man själv sitter i luleå och försöker få kontakt med malin som är (bor!) i stockholm.

mamma och pappa har landat på arlanda och är säkert redan i vällingby. fusk!
jag tycker att någon ängel kan betala en t.o.r resa till stockhom åt mig. tack.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

TO DO

jag har en sånhär dag med en massa "borde/måste".
bara för att se hur mycket det är så radar jag upp lite:
- städa heeela lägenheten eftersom vi ska flytta ut temporärt till gammelstad.
- gå med hundarna
- packa och PLANERA vad jag kan tänkas behöva över helgen. (gäller människa som hund)
- gå långisen

helst innan kl.17 ikväll.
punkten städning vill jag bara ska försvinna.
men det hade varit riiiktigt skönt att komma hem på söndag och det är relativt rent här.

återkommer.
btw mini-me, om jag får typ 9800:- att leva för, hur ska jag ha råd att åka till er då? va va va va?
dessutom får jag inte en utbetalning utan två ggr, á 3400:-! ...det där tog ner mitt humör kände jag.
kommunarrest.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Svart på vitt



officiellt arbetslös.



hur känns det?
- ja, jag skulle väl inte påstå att det var med glädje och lite fjärilar i magen som jag sprättade upp kuvertet från arbetsförmedlingen. jag kunde nästan ana vad dom ville informera mig om.

jag kan numera knäppa mina händer och be, och nu får ni be med mig : GE MIG ETT JOBB!
(ett torrt arbete tack!)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Hundhuset



ikväll tänkte vi åka till hundhuset. det ska komma en och prata/visa lite freestyle.
därav min väl-googlade bild! freestyle = dans med vovve.
inget vi kanske ska tävla i, men arbetslös och rastlös så passade det bra in i mitt späckade schema!

tog en promenad till kvantum och hem igen. det är inte ofta. men har man sällskap så går det enklare! therese hund frost, som är en parson terrier leker jätte bra med skoj! jag vet inte vem som låter värst ibland, haha. nellie får massa fritid att nosa runt utan att ha en liten hund som biter henne i svansen.

nu ska jag försöka styra upp något och börja åka. therese har fått en ny lägenhet och behövde lite back-up före hundhuset. mamma vet ju hur otroligt duktig jag är på att mäta bredden på köksfönster, och det är precis det jag ska hjälpa henne med!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect!


9



jag har sett den här filmen för över ett år sen, kan vara två.
den har gjort att jag utvecklat någon form av rädsla för maskiner? wierd.

LÄS MER OM FILMEN HÄR! (öppnas i nytt fönster)

ex.1  jag tyckte att det var jävligt obehagligt att gå i in blästern på jobbet. (Hardtech)
konstiga metaliska väggar, stora borstar likt biltvätten längst ut på varsin sida, och rätt mycket mörkt.
vem fan tror jag ska äta upp mig? jo, jag tror att maskinen (blästern) ska typ få tänder och ja, döda mig.

ex.2 jag skulle följa ner i maskinen (Gjutmaskinen på SSAB, stort, stort monster. vi snackar våningar)
när jag gick genom den väldigt stora och tunga dörren kom vi in i ett trapphus. direkt direkt till höger kunde man nästan ta i maskinen, en gjutbågde där stålet åker genom innan det kommer ut i friska luften och kapas till tex. 11m bitar. jag tog inte många steg och backade ut nästan direkt. sms:ade mina arbetskollegor och drog.

alla dom här konstiga sakerna jag fått för mig skyller jag rakt av på den här filmen "9". kanske lite matrix? men det är helt sinnes.
jag måste se den igen, jag måste få klart för mig att det inte är någon big deal.
men först en ny promenad.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect!

Utlovad bildbomb!


lördag. yours truly på (läs vid) isvägen. kan tilläggas att när vi kom tillbaka hade vi fått
800kr i parkeringsböter. lyckligt ovetande på bilen alltså.


lördag. den enda bilden jag tog på hundarna(!) den turen. lite flyt :)


relax i stugan efter promenaden på söndagen.


påväg hemåt för att åka till stugan. jag är klockren på att hålla bilderna i kronologisk ordning!


dagsfärsk bild! frost får sällskapa med mina damer.
här väntar på på att therese ska masa sig ner från lägenheten och
börja åka mot storheden.


naaaww :)


det var väldigt kul att få knalla runt på annat håll än här på tuna/isen.
jag längtar tills mamma och pappa åker och vi får bli hus-och kattvakt.
då ska jag gå till stora tomholmen! :) för det kan man inte göra när dom är hemma..?

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect frost!

dags att göra ett ryck?

jag har bestämt mig för att tappa 10kg från min startvikt innan malin och elin kommer hem på besök.
jag har redan börjat kämpa bort några stackars kilon, men några finns kvar.
därför har jag försökt skärpa mig lite. jag försöker att äta ett vanligt mål om dagen, middagen! övriga tider dricker jag nutrilett. jag har inga problem med nutrilett, jag gillar det.
jag har promenerat längre än vanligt.

idag åkte jag till björx och tog en långpromenad med leif (jonatans pappa) och hundarna. ca 1,5h fick jag ihop där. senare på kvällen har jag varit till gammelstad och simmat några längder. jag belönade mig själv med en stunds avkoppling i bubbelpoolen också.

imorgon tänkte jag åka mot bergnäset och ta en promenad med therese och frolle. jag funderade i bubbelpoolen om jag skulle åka till arcus och springa runt där som ett fån. men promenad låter lite.. skönare. hoppas på vädret!!!

måste skriva en rad eller två om agilityträningen i söndags. tjejerna var rätt möra efter lååångisen på isen och besöket i stugan. jag körde med nellie. herrejävlar! hunden förstår ju. för att vara extrem nybörjare har hon gått till att vara nybörjare! hon kan snart vickisen och slalomen (ena hållet) är inte långt borta! hoppa över hinder och springa genom tunnlar var ingen big deal. "hej nellie, hoppa över den här pinnen"

önska mig lycka till då!
kom ihåg att det var här ni hörde det först

lets dance

läste precis på aftonbladets hemsida att de släpper ett stort namn till lets dance.
"en av de största namnen." EN JÄVLA TV-BONDE???
hjälp.

LÄS SJÄLV

(öppnas i nytt fönster)

sista natten med gänget

så var det dags att stämpla in för sista gången(?) på hardtech. ikväll 22.00 händer det.
trist att man får gå när man precis har börjat komma in i arbetet! hoppas på en återkomst.

arbetsintervju hos selecta har jag hunnit med idag också. intervju nr2 för er som inte hänger med i svängarna. jag blev lite bekymrad över att man ska diska så pass mycket, men finns det en vilja finns det ett sätt!!!
hoppas iallafall på goda nyheter!!!

skoj har borta match och har varit i sunderbyn sen igår. imorgon efter min ljusbehandling i sunderbyn ska jag åka förbi och ta med henne hem. när ordningen är återställd åker jag vidare och hjälper therese att flytta. himla kul att jag erbjöd mig utan att fråga vilken våning den nya lägenheten var på - såklart högst upp i huset :)
det blir nog väldigt bra det där!

jag har fotat massa "bloggbilder" men jag är för bekväm för att orka lägga in dom på datorn.
ni får väl en bildbomb senare, om ca 2 veckor om jag ska fortsätta blogga såhär pass ofta

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect, just for joy