när ord inte räcker till

missuppfatta mig Inte, jag gillar att vara på jobbet. tro det eller ej.

men förbannat vad jag hatar förmiddagar. hatar är ett svagt ord just nu, jag kanske har ett svagt ögonblick också. men gud förbannat!!! stiga upp före tuppen själv och sova innan folk ätit middag.
det sköna med den här veckan är att det kommer en exakt likadan nästa vecka. dubbelt upp.

nästa vecka övergår jag från 2-skif till 3-skift. därav dubbla förmiddagsveckor. hade jag fått välja fritt hade jag valt en eftermiddagsvecka. även om det pajar det sociala så är det värt.

jag kan inte påstå att det jag gjort de två senaste nätterna kvalificerar sig som att sova. vila är nog ett bättre ord. ligga och blunda - VAKEN. jag är lite smått yr och borde ligga i sängen redan. men jag tänker härda, jag tänker vara vaken tills jag fan stupar. vilket borde vara ca 20min bort.

jag försöker att inte tänka på att jag ska upp på lördag för att tävla. jag försöker att inte tänka på att det kommer en vecka efter denna. jag försöker...
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

dont let the bedbugs bite

har jag sovit ens 2h? fyfan vad jag har varit orolig inatt, helt jävla sjukt! jag är så förbannat nervös över att försova mig. jag är så förbannat nervös över att inte hinna sova ordentligt. jag är så förbannat nervös över att gå runt som en zombie på jobbet och tappa värdefull inlärningstid.
inom 10min åker jag.
önska mig lycka till.

och vilken sommar



vilken skön helg jag har haft! den har känts väldigt lång och vädret har väl ingen missat?
jag har varit och hejjat på jonatan när han sprungit steel-loppet (7,4km terräng) och myst på. jag hade dessutom inte ens med mig hundarna dit. kände att det var lite jobbigt bland folk att hålla koll på  t r e hundar. speciellt eftersom jag var lite hangover från kvällen innan.

och vad är bättre än att sen åka till stugan och bada tunna? jag satt själv mesta dels och njöt. jag blev inte ens uttråkad!

pappa höll mig sällskap en liten stund.

jag kom hem efter eurovision från stugan och slockade direkt. brutalt skönt.

frost är kvar hos oss ännu. ikväll tror jag att therese kommer och hämtar sin prins.
men tills vidare ligger han på soffan med skoj och myser! :)

jag har klämt in mig på soffan i skrivande stund och ligger och myser jag med.

jag var nästan inställd på att jag skulle upp och jobba idag. men det är ju en till dag med ledighet! imorgon är det tillbaka till verkligheten och vädret ska tydligen bli sämre då också. inte helt fel att värmen kom precis på min ledighet.

jag har börjat stressa upp mig över att det är min sista vecka på maskinen. upplärningen tar snart slut och jag känner att jag inte kan så mycket som jag hade velat. jag vill inte göra ett dåligt jobb och behöva springa och be om hjälp stup i kvarten. efter den veckan har jag två veckor där jag ska lära mig mitt andra jobb. så det blir två veckors uppehåll tills jag ska köra själv och jag känner mig osäker..
antingen har jag för höga krav på mig själv eller så kan jag verkligen inte.

jag har också små städat lite och plockat undan vår-grejer som jag anser att jag inte kommer använda. typ skor och så. de tjockaste jackorna och så. hallen blev en aning "lättare". även skidor som stått i hallen är borta. skönt att rensa bort lite.

jag ska ringa therese och se om frost får komma hem. sen tar jag vespan och tjejerna och drar till något varmare ställe.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect sommaren!

Rättvisa!

Jag har fått hem ett gäng papper från Uddevalla tingsrätt. Jag har den 3e november 2011(!!) anmält en snubbe för bedrägeri. Det var då jag skulle köpa min mobiltelefon via blocket och blev blåst.
Jag fick via mail en bild på hans ID-kort och något ägarbevis för en bil, och jag gav sen hälften (1500) till snubben. Ingen telefon.

Nu har det varit rättegång och jag var lååångt ifrån den enda som blivit blåst. 23st är det som har anmält honom. Allt via blocket. Det var nintendo ds, konsertbiljetter, hundburdörr till bil, kamera och iphone han hade lurat folk på.

Men det är synd om honom, har man ADHD är det ju så svårt att skilja på rätt och fel. Han bedöms inte klara av att sköta en skyddstillsyn och massa sånt. Hans dom blev fängelse och sen ska vi få tillbaka pengar. Jag får 1500kr + ränta enligt §6 räntelagen.
När dom pengarna utbetalas vet jag däremot inte. Helst nu.

Respect RÄTTVISAN!

yeej!



vi får sällis en dag till :) yeej för frost!

påväg hem


jag vet inte hur väl det syns på bilden, men igår kväll påväg hem från jobbet kunde jag inte låta bli att fota. det såg så ovant ut att se dimman (eller vad det nu kan tänkas vara) ligga så som den gör.
eller så är jag bara ute för sällan för att se.

bilden är tagen från bergnäsbron mot hamnen vid udden.


terrier-mys!

HAHA Therese trodde på allvar att hon skulle få hem sin hund imorgon!! SÅÅ fel hon hade. Här blir det inga återlämnande av hundar, nej nej. Vi har numer två terriers och en tönt :)


Jag har med viljestyrka vaknat tidigt idag. Idag ska vi hinna mycket.
Hundprommis, handla, laga lunch... ;) och åka till jobbet!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the terriers

frost i på sommaren :D

jag har börjat bli dålig på att uppdatera här igen. jag som hade ett så bra flow tidigare! aja, nu är jag här iallafall.
kan rapportera in att jag har tappat min dygnsrythm. jag brukade vakna kring 08-09 på mornarna när jag har eftermiddag och börjar 14.00. men nä, nu vaknar jag kring 11.00 snåret istället. WTF?
inte kul. jag börjar redan få ont i magen över vändningen som måste se till förmiddagarna.

vespan går som en dröm. jag har börjat bli modigare och kör nu i rasande fart till jobbet! jag vågade knappt svänga ordentligt tidigare... töntvarning!

vi har en liten extra terrier hos oss i några dagar nu. det är parson killen frost som gör oss sällskap. kanske lite skönt för jonatan att inte vara ensam kille ;)
frost märks knappt av, han ligger i sitt lilla hus och är där. men jag har inte haft många vakna/hemma timmar när han varit här ännu så.

malin har varit här och åkt. jag måste verkligen ta mig till stockholm inom kort. jag har ju ändå bra skift för att kunna åka iväg. trist att jag nyligt tog ledigt en dag, skulle behövas för att åka till stockholm tror jag. men det kommer en tid för det också. den som lever får se.

det ska vara crusing ihelgen. jag funderar på att rymma bort till stugan eller så. massa fulla människor överallt och konstiga bilar som folk inte verkar kunna slita ögonen ifrån.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

lediga fredag

jag tog ledigt idag av lite.. olika anledningar. knep.
jag börjar berätta från där jag själv vill nu.

det känns som att jag sovit hur mycket som helst. det är nästan som att jag är bakis, fast jag inte ens drack igår. jag vill bara sova. tjejerna vill inte sova. tjejerna vill ut.

på kvällen ska jag iallafall ha kul. jag ska och äta tillsammans med min lillasyster på bistron. tur i oturen att jag fick sovmorgon och kanske orkar hålla mig vaken längre än 22 iallafall.

dags att ta vespan och tjejerna och dra till konsum. jag misstänker att jag kan behöva en coca cola imorgon. better safe then sorry!

är jag störd om jag små längtar till måndag? :) jag vill lära mig mer!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect skoj!

isn´t they loooovleey?

http://publishme.se/15759/images/202703216/



jag var tvungen :)

nu ska jag ska gå lägga mig. men först ska jag ut på balkongen och prata om könssjukdommar i telefon :) måste börja öva ifall att ;)

fritidsintressen

jag har funnit ett nytt intresse som ni kanske märkt. agility! jag tyckte inte alls det var kul när jag fick kursen och överlät det totalt till linnea.
det var en riktig kick att se henne (inte linnea) gå slalom för första gången! helt.. magiskt.

därför har jag nu lagt mina lydnadsplaner på hyllan och ska försöka vara lite seriös i tränadet. jag tänker inte tävla i lydnad som det ser ut just nu. lite pga av att det kostar över 200spänn för varje start du gör. det är inte speciellt stor risk att klara. agilityn ligger på låga 40-60kr per start och det brukar vara 2-4st.
do the math.

på KUL har jag bokat en trea. vad vi nu ska med en trea till kan man fråga sig. varför stå och betala typ 6003spänn i månaden istället för 4600 eller vad det nu är. JO det är en bottenplans lägenet för det första. för det andra är det i heidis port. (älvsutsikt)
men jag vet inte hur det skulle bli att ha folk man känner rakt ovanför sig :) peter ska flytta med sin tjej en trappa upp, hänger ni med nu? får man privatliv då? någon av oss? dom hade fått mycket kul att lyssna till iallafall! jag är ju en sån som pratar i telefon i princip varje gång jag går ut och röker... "lova att inte säga det här, men du vet lisa, hon har gonore" typ den.

lite kul att leka med tanken iallafall. jag står på plats 10 och jonatan på 5-6 eller något sånt.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

r
e
s
p
e
c
t

in love!


när jag kört hem från porsön så tänkte jag att hundarna skulle få gå av sig lite. jag gick enligt vad ni kan se på bilden, bara rakt nedanför mig. vilket jävla ställe alltså! det var hur fint som helst! jag blev helt till mig. jag ville känna på vattnet, men jag vågade inte ifall jag skulle drutta i. jag kände att jag aldrig vill flytta. den dagen jag flyttar ska jag ha det såhär!

lite trist att det såg ut som fan kring grillstaden. ungdommar alltså! :) avfyrade fyrverkerier, skumpaflaskor, snusdosor och skräp! någon hade dragit ner delar av en skinnsoffa! jag skulle fotat det istället för massa moln.

jag är lite sugen på att grilla här nere. någon som känner sig sugen?:)
gotta love it!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect tuna! (inte tonfisk pottsork!)

Vårlöpet




jag skrev innan om vårlöpet, men jag var hejarklack istället. jag tog vespan och hundarna och körde till porsön. men det kanske ni listade ut när ni såg bilderna! till höger är bron över till ica iallafall. det är precis vid vägen start/målgång.

Nellie fick en kompis!

my partner in crime!

självklart ska jag visa min pärla!
trist nog fick jag punktering påväg hem från jobbet i onsdagskväll. men redan på torsdag körde jag hem den igen. tack pappa!

den går som en dröm :)

Kalix inoff 2012



Jag och Nellie.
Det är omhoppet ni får se nu. Det första loppet jag körde var fel. Dom hade glömt att höja alla hinder till Large och därmed fick vi köra igen. Inte mig emot! Jag tänker inte visa hur sämst vi var i det första som inte räknas! Nellie tappade totalt slalomen.. scary.








Mitt och Skojs första lopp tillsammans. Jag var INTE beredd på Skojs fart. Jag har ju blivit van vid Nellie. Därav min ljusa stämma i filmen. Jag måste ju få hennes uppmärksamhet :)
jag bjuder på det där loppet! jag diskade oss när jag efter A-et skulle in i den gula tunneln och istället tar ett hopp. jag tror man hör när dom säger det på videon också.








Här gick det hur bra som helst för mig och nellie! ja, jag gjorde bort mig två gånger! jag glömde bort att göra byten och fick nellie på fel sida, därför hoppar hon inte över hinderna där hon ska. hon blir osäker eftersom jag fuckat upp. alltså bara MITT fel.
men nu vet jag ju iallafall vad jag behöver träna på. jag var så insnöad på att minnas banorna.

jag tänker vinna över mig själv!

visst är det skönt att sluta kl.14. tiden går väldigt snabbt när man försöker pressa in så mycket info i skallen som det går, även om det för det mesta blir korvstoppning! (men jag tänker fortfarande bli grymm!)

iallafall, jag mår som bra under arbetsdagen och det är inte sååå jobbigt ändå att stiga upp. men när jag har stämplat ut och kommit hem är jag i dvala. jag tror jag mår som folk som jobbar natt. man känner att man sovit konstigt och så. helt sjukt! jag känner ingenting när jag jobbar? mår som.. vanligt folk. creepy!
kanske bara är ovant just nu att stiga upp före folk går och lägger sig.

nu tänker jag besegra min trötthet och redan nu lägga mig i sängen. jag tänker ta med mobilen och se criminal minds på sovrums-tvn. det borde göra susen!! nya tag imorgon :)

me like!

jag började för en vecka sen på norrmejerier. jag är otroligt grön och försöker lära mig att köra en maskin. jag går 2-skift och det är än så länge rätt skönt. jag kanske slipper köpa mörkläggningsgardiner i sommar ;) ja, jag jobbar inte natt och sover när det är "mörkt" ute.

det är väldigt rent och behagligt. jag upplever att dom har det väldigt bra.

till något helt annat.
på lördag smäller det igen. jag har anmält nellie till en inofficiell tävling i kalix. det är bara en dag den här gången. vi är bortbjudna på lördagkväll så det är inte aktuellt att stiga upp före fan på söndagen. väldigt skönt att det är cykelavstånd till festen också!!

jag lovade mig själv att när jag kommer hem från jobbet ska jag ta bilen och hämta cykeln från kvantum. jag tänkte ta en "mat och prat"-macka och äta den ute. självkart med tjejerna, what else?

jag ska fundera vidare.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect mejeriet