Agilitytävling i Kalix!

Igår var min allra första officiella agilitytävling. jag var sjukt nervös kvällen innan och sa till folk att "jag ska nog inte anmäla nellie till fler tävlingar, hon är så vänsterkörd mot lydnaden"

det var nellie som gick helt underbart!! vanja filmade loppet där vi BARA fick 0.3 i tidsfel, inget mer! helt jävla underbart!!!
det var i hopp det gick super. i agilityklassen gick de faktiskt bra, jag var väldigt nöjd med det loppet också. vi diskade oss inte, men vi fick lite fel på banan, någon vägran och så. (när nellie stannar upp och inte hoppar över ett hinder) jag tror att hon fick för sig att gå UR säcken istället för att springa igenom. grattis vovven :)

skojs första lopp var pinsamt. vi kom oss inte längre än 2-4 hinder. jag valde att gå av planen istället för att slutföra banan. vilken miss! jag ångrar mig som fan. banan var riktigt kul

men när det var dags för hopploppet gick hon jätte bra hon också. jag hann inte ropa fast henne så hon hoppade ett hinder som hon inte skulle hoppa över, och diskade sig. men skulle hon inte hoppat över det skulle hon fan vunnit!! :) loppet flöt på bra trots felhoppet.

sjukt nöjd.


nu har vi frolle här med oss. vi har sovit ALLA i sängen inatt. nellie har jag sparkat på i fotändan hela natten och frost har haft nosen i mitt ansikte hela natten :) skoj ligger mest och är i vägen.

jag var grymt sugen på att dra till ett utsiktsberg och äta frukost med hundarna. men, inget kul själv. folk ligger väl döende bakis.

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect nellie!