Barn! update!

"du är så elak"
BAAAARN! jag gillar inte barn. nej tack barn, dra åt fan.
okey, de kan ibland vara söta. när de sover eller inte skriker.

igår var jag o tom till mina föräldrar och hjälpte dom att bära in möbler in i vardagsrummet från köket. de ska göra om en hel del. de har tapetserat om i köket och ska snart göra det i sovrummet också. sen ny korkmatta eller Skeppsgolv i köket och hallen. sen när vi tog oss hem tillbaka till porsön så tyckte jag att det var en bra dag för att traska iväg ut på galej.

åkte till sunderbyn och hämtade frill och frull och förfest blev hos oss! taxi in till brasseriet och öl till mig :) gled omkring och visade upp tom för folk :) ja jag är nöjd. tog en bild på klappklapp och en tjej med klappklapps kamera. hon såg ut o vilja försvinna där ifrån så hjälte som jag är, räddade jag henne. men hon ville inte bli räddad, men ändå ville hon det. hon tyckte så synd om honom för han var handikappad.
hon skulle ha med mig in på toaletten och sånt.. no way. jag tog tom i handen och smög iväg ut och köpte cigg för 5:- av folk.
måste tillägga att vi dansade lite också :) frill o frull gick omkring o försökte hitta några lammkött :)

jag blev också påmind över varför jag inte gillar fr.18 (fejkleg o glitter) "jaaa må hon leeeva" .. Högt.. jag ville bara försvinna eller ta av mig ena skon och slå alla i huvet. packade till max och totalt tondöva.. fuuuck yoooou!!!!!

nattbuss(!!) hem. jo, går man på fejkleg o glitter så ska man inte stanna där :) nattbuss!!! vi fick en vän också. kommer inte ihåg namnet men.. han var trevlig. tom o han pratade om hur man ska slippa gå lumpen. tom ska väl mönstra någon gång snart.. om ett tag... ja, jag vet inte när alls.
skutt av på laboratorievägen och promenad hem.
nellie var helt själv... och de märktes. hon hade bajsat på  Två ställen. hundjäävel.

tillbaka till mina föräldrar idag och hjälp igen. den här gången med mattan. tom är nog rätt less över att jag sitter vid datorn istället för att hjälpa honom, men han vet att jag älskar honom ;)
jag o mamma har varit till hemtex och jag fick 500:- av pappa... som tack för att "vi" hjälper dom. 500:- räckte inte när jag lite försiktigt gick lös på hemtex. de var 50% på hela butiken... mamma var tvungen o betala lite extra.
hehehe... så går det!!

fick en bakispizza av mamma också.. familje från charlies. jag blev föresten lite rädd för.... nä jag törs inte.
nää nu måste jag ge mig.de behöver nog lite hjälp :)
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback