raider

nu har jag arbetat klart, iallafall ett litet tag framöver.
har trots allt varit en helt okej helg. det blir vad man gör det till!! gratis käk natten mot söndag samt natten mot måndag. fläsk karré o sånt och grillade hamburgare nu inatt :)
cykling (med mig på styret), impulsiva "badningar" i processvatten (= vatten som Inte är rent), mycket ledig tid.. huur kul som hellst för att vara på jobbet egentligen! :)
björn som kallar twix för raider, johan som ska döpa sin hund till k*k.. osv osv :)

måndag idag, ska upp om 5-6h och försöka vända dygnet. sen tänkte jag dra en fet städning under dagen, inklusive tvätt. måste göra det fint när markus kommer hem. ska dessutom åka iväg på tisdag till IKEA med mamma och malin. jobbar torsdag och sen på fredag bär de mest troligt av till kiruna festivalen. är inte helt säker på hur jag vill göra. känns som att jag borde försöka spara lite pengar.

jag har tagit kontakt med ett gäng kennlar i norrbotten och västerbotten nu. mest troligt skaffar jag min vovve nästan direkt efter att jag har slutat jobba på ssab! extra eller nellie verkar namnen ligga på just nu :) någon som har något schysst förslag? jag skulle behöva det!! rasen... ja den kan ni få suga på ett tag till. lite hemlisar ska man ha med folk man känner på rikt ;)
nåvääl.. jag ska väl ta och krypa ner under täcket och sluta knappra på tangenterna så mia får somna om :D (btw, ska fotogalleriet byta namn till pixbox?)
kom ihåg att det var här du hörde det först!!


respect

big update

efter min hundvecka bar det på tisdag av mot umeå. jag fick låna mercan av min farsa och vi behövde bara betala 100:- var för att få låna den PLUS att vi fick fulltank. grejer..
pressade in två madrasser i baksätet där jag planerade att slagga. zilla och anna var nöjda över deras ny-inköpta tält från stadium. hahaha klockan fem på morgonen första natten knackade det på rutan..
det regnade rätt mycket och det hade blivit svin blött i deras tält :) inge rolig egentligen, men i efterhand är det rätt komiskt. så alla 3 sov i baksätet(ja baksäterna var väck så de var gott om space om man är EN)
vi var ut på o´learys i umeå.. aningens mycket större place än i luleå. jävligt schysst musik må jag säga. sen  åkte vi taxi tillbaka till campingen. och de var då fan försöka gången i mitt liv (zilla o annas också) som vi gav dricks till chaffisen. men han tiggde fan om det. "jaha så resten är dricksen då?" jävla t*rk.

shopping i umeå på tordagen. stopp i byske och tittade på en väldigt väldigt liten människa! shit va småa de kan vara!! sen stopp i skellefteå ( om de inte var innan) och shoppade lite. sen tillslut stop i piteå. där började zilla bli lite irriterad på mig och anna :) "inte en till jäävla H&M affär" hahaha. toooo baaad! :D
mitt shoppande resulterade i : två väskor, två solglasögon, ett par svarta jeans, en tröja, ett linne, ett par skor, smink, diadem(?), tavla, sockar och nån grej.
me like ;)

var till boden direkt efter att jag släppte av annabena o zilla. såg fotboll på björknäsvallen med markus och kekke. boden bk eller nå sånt. de ledde svin länge, sen när det var 1min kvar fick gästande lag en frispark 65m från mål. bollen gick rakt genom muren och målvakten hade inte en chans. markboll.
sen följde markus med hem :) hem hem hem. körde han tillbak till boden vid 12-13snåret idag ;( han kommer tillbaka om en vecka. så.. liite bättre känns det.

senare idag midsommar. har jag varit till stugan och grillat med min familj. snart ska jag tillbak in i mörkret och chefa i 68an igen :)
blää. ska sova lite och fundera på om de är min tur att köra avlösningen.  fan va jag älskar ssab-lön!!
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

kiruna - vi är stjärnor

i fredags var det dags att dra ihop en liten fest.. impulsfest såklart. jag och mia delade på en liter vitt vin och 16öl.... jag behöver nog inte säga så mycket mer.
på lördag så hade vi tråkigt och några öl kvar från gårdagen. mia fick den strålande ideen att "vi åker till kiruna".. klockan var väl kring en 13-15.00 tiden och tåget skulle gå 16.45. tog dock ett tag innan mia hade övertalat mig att åka till KIRUNA! men.. here we are liksom.

blev en tripp till saunan och till ferrum-krogen/utestället/lappkåtan :) kände inte en käft..
en sak, jag åker till kiruna och av alla människor jag undviker och allt så träffar jag : bergsapan! haha. tur för mig att jag var nog full för att våga gå fram och be om ursäkt och försöka tänka på vad jag säger! kanske borde sluta kalla han för bergsapan nu när jag bett om ursäkt och blivit "förlåten".. :)


vi satt och kollade vad det var för folk som gick ut. föresten så var åldersgränsen 20år.. såg EN studentmössa på hela kvällen och det tackar jag djupt för. vi visade inte ens leg när vi gick in ;) sen tror jag att vi lätt var snyggast på stället. yäck va de allra flesta kirunaborna var.. inte fina. fanns dock något undantag, tog ett bildbevis ;) hahaha. "hej vi är från luleå och eeh..vi jobbar för innankrogen, får vi ta kort på er?" den fungerade jätte bra tyckte jag!
något som fungerade mindre bra var att det stod en stor plastflaska på krogen, en corona! voivoi..

vi ska grilla här. är sepe bakiiis.. sitter och skrattar högt för mig själv om hur fyndig jag är och mia och hennes lilla syster emelie har nog idiotförklarat mig för ett bra tag sen! "haha jag måste skratta för mig själv innan jag kan skriva nå mer"
"eehh haha du är fan stöööörd" -mia
fotboll på tv också.

det var INGA på tåget i princip. alla satt bänkade framför tv:n och såg när sverige spelade oavgjort mot lille-plutt-landet. vi sket i fotbollen och sov på tåget istället :) vet inte riktigt när vi ska hem heller. jag är lite sugen på att dra med de sista tåget som går idag (18.41) istället för något morgontåg imorgon. meeen som sagt vi fårse. har sjukanmält mig från jobbet också. lika väl.. är faktiskt sjuk på rikt.

sen har vi också varit på crusing i kiruna.. nattis bil är lätt den bästa bil jag hört i mitt liv! perfekt size och sånt.

"mia mia titta jag är så full så jag vinglar när jag går" - jag när vi skulle gå hem från krogen :)

nääfan. jag ska lägga mig i soffan och Dö eller något! kom ihåg att det var här du hörde det först





respect

060607

natt nr2 avklarad.
har varit jävligt chill. var upp en sväng på maskin och möttes av 1000-frågor rally med tommy och anton.
"när ska du ha barn" "sover du naken?" och frågor som jag inte ens kan skriva (ni som känner mig vet vilka ord jag menar) men kul var det. lite trist att knata in i traversen igen.

bytheway, lag3-killen som jag var mindre snällt mot.. igår blev de fel på strängen och.. jag behövde inte sitta. = ingen avlösning.
idag.. fick jag sitta. var nervös över vem som skulle komma. tyckte det var lika väl att ställa in sig på att han skulle komma. men tack guuuud det var det inte! 2 nätter kvar nu.. han bör ju komma. jag skämms!

sen har jag städat hela jävla lägenheten. man känner inte igen den! nu vill jag verkligen hänga upp mer grejer på väggarna och kirra schyssta lampor och bjuda hit mina Vänner och vara nöööjd :)
är billös nu föresten. =(
ska inkassera skulderna omgående och köpa en biljävel. blir tokig på det här! bläbläblä.

pastor troy.. :) lånade evelinas lilla kompis 3h och njöt till 100%, try it.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

en månad

5e maj, och nattveckan drar igång igen. kan nästan påstå att det var en månad sen jag började igen på ssab. läskigt att jag inte riktigt kom ihåg hur man skulle köra, använda datorn, lägga alla bitar osv.
nu flyter det på hur bra som hellst.
åkte omkring och registrerade en massa bitar som crille hade glömt bort. kände mig som aarne där ett tag, aarne har koll på allt i svalhallen. aarne är nästan min idol.
hela veckan ska han vara och köra med mig, och eftermiddagarna på hundveckan som drar igång nästa vecka. sen är det jag som blir "nya aarne" :) gubbarna sa till och med att jag skulle köra aanes travers :) känner mig som en stjärna! min största svaghet är att jag inte riktigt hör va de säger till mig, och det är Då det blir fel.

kul att det är lag3 som avlöser oss hela veckan nu.. ehehe. jag vet inte vad jag ska göra =/ kan ju som inte gömma mig nånstanns. hoppas att båda strängarna får startgenombrott eller något annat fel så ingen behöver sitta där. vilken dröm. men det är inte alls snällt mot stackarna som ska fixa det uppe på maskin :/

ingen fattar de där, så jag ska sluta yra om sånt skit.
har varit en sväng på gammelstads marknaden på söndag, med mitt legoland-paraply :) bilen fick ta en smäll också. på passargerar sidan fram är det en... "liten" buckla och lite annat tjoffs! men.. allt fungerar! tufft.

jag är stressad över att jag snart måste åka iväg igen, 4 nätter. men de är tusen gånger bättre än förmiddagarna iallafall.
njepp.. project runaway nu. kom ihåg att det var här du hörde det först.


respect

yeej

häftig dag/kväll igår.
stress till björsbyn för att köpa blommor till Mig. emma hakade på dit, vi åkte till zilla sen. jag cyklade :) haha
grillade o sånt, helt okej! jag och emma delade på 1l vin (rödvin).. sen hade jag 2 bärs också. heehe.. cykel in till stan sen. annabena o zilla på varsin och emma på min pakethållare :) depåstop hos emma i stan (jätte fin lägenhet vid o´learys. cleo för min och emmas del, bar1 för zilla och annabena.

cleo var trevligt, tror jag. träffade killen som jobbar på lag3. "du är så jäävla kass på att komma i tid, jag hatar ditt jävla lag" blablabla.
man ska Inte bli ovän med människorna som avlöser en, inte bra sara.
blä.
sen försvann min väska! pyttsväck bara! trodde att någon hade den, typ emma eller mia. men icket. jag drog ut från cleo utan väska eller jacka. fyfan vad min hals är knas idag =/

har varit på myrorna, bakis. ooh
har gjort kyckling nyss 2kilo :D
ska iväg o promenera nuu med emma.
kom ihåg att det var här du hörde det först

respect