JAAAAAa

vi har tagit oss till gammelstad igen. ätit dragongryta och god efterrätt, jag är nöjd.
i skrivande stund spelar luleå mot brynäs 1-1 andra perioden snart slut.

jag har testat min FM-sändare i mobilen i pappas bil idag. jag har trott att det var en sämre version av FM-sändaren tills nu. den fungerade ju fast mobilen var i baksätet, jag är med andra ord Nöjd :)

ovädret som klassas som två ska bli spännande, lindrigt sagt. jag hoppas ibland att det ska bli inställt men då kommer vi ingenstanns, men samtidigt vill jag bara åka Nu.

jag sitter och GOOGLAR om stockholm, hur ofta googlar man stockholm? jag vill göra nya saker, jag vill se mer. inte bara shoppa och gå ut. jag är sugen på att pinna till nationalmuseumet och titta på den där tavlan som de pratade om på två för ett tag sen. 100kr för att knalla in, lite känns det som att jag kan göra något bättre för pengarna. men jag vill göra något, hard choice.

jag har försökt frisera mammas kisse lite. japp, jag kan snart titelera mig själv som kattfrisör ;) kissen är tovig och jag försöker klippa bort det. men det är inte det lättaste när han fortfarande är som en liten kattunge i psyket, och det är därför vi älskar honom :) men lite har lossnat dock.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my fear


jag är en korgsnattare, en tjuv!

jag har börjat skriva mycket om gårdagar istället för nutid? iallfall, igår var jag, mini-me och jonatan på ica maxi. vi skulle köpa grejer till tacosen och vi hade kommit till plockgodiset, sista anhalten.
malin och jonatan blandade, jonatan sökte russin och jag gick omkring med korgen.
malin gick med jonatan och försökte hitta russin medans jag väntade kvar vid plockgodiset. någonstanns där la jag ifrån våran korg och övervägde att plocka en egen påse, vilket jag inte gjorde!

30sek senare kommer malin och jonatan tillbaka utan russin.
"vem fan har lagt ner tre stycken kexchoklad i korgen, MALIN du får fan betala ditt eget godis" - jag
"det är inte mitt, det måste vara jonatan" - malin
INGEN reagerade på att det låg en påse lättsaltade chips, ostbågar, frukt och dylikt = INTE VÅRAN KORG.

"ursäkta, jag tror du har tagit min korg".... okänd medelålders man.
"eehh.. ja, jo. (börjar små svettas, blir rödare i ansiktet).. här, oj, förlåt" - generad sara.
ja, tur att det inte var någon butikskontollant som haffade mig för att sno folks korgar. det roliga med det här är att vi faktiskt hade gått till kassan, helt obehindrat och betalat varorna som var i korgen. det var ju inte ens tacosgrejer i korgen. ja. jävligt duktiga. borde egentligen rikta ett tack mot den okända medelålders mannen.


lördag idag. mini-me kommer förbi med nellie om en stund. hon behövde en vakthund inatt och fick låna det värsta jag hade (hunden är för fan mer hamig än ungen)
på tv är det skidor, SM. jag klarar mig rätt fint, det är kul en stund, en liten stund. hann iallafall se charlotte kalla. jag har gjort mitt.

en dusch på det här hade varit nice.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my basket! (or his)


i can´t wait!

jag vill åka till stockholm typ nu. men det har ändå inte gått in i skallen att jag verkligen ska åka. ja, jag beter mig som att jag ska utomlands eller på en längre semester någonstanns.
jag måste erkänna att jag är liiite rädd för flygningen, jag har börjat bli mesig. för några år sedan ville jag ha en egen plats på ena vingen på flygplanet. mesig som sagt.

min förkylning verkar ha brytit ut nu. jag nyser som besatt och snoret rinner (valfritt att sluta läsa nu)
när jag var hos heidi tidigare var det lite bättre. jag drack kaffe och sen lät vi hundarna leka lite lätt. det kändes rätt fränt att bara ta på sig skorna och gå :) i och med att jag är förkyld så var det kanske inte det smartaste jag kunde göra. men det var "bara för att jag kunde"!

jag har blivit dålig på att somna om nätterna nu på senaste. kanske har lite att göra med att jag kämpar med att fylla min mobil med filmer/serier och ligger i sängen och kollar. jag blev lite orolig när jag stängde av kl.06.30! dock steg jag upp kl.12 så jag sov inte bort Hela dagen, bara halva ;) ska bli intressant att se när jag somnar inatt nu. jag är lite smått nöjd över att min telefon har 32gb inbyggt minne + mina fjuttiga 8gb från min samsung ;) beat that!! (lite jobbigt att konvertera filerna, men då får det plats beeetydligt mer hihihihi)

jag vill fortfarade ha en sprak och gärna ett par skidor. känns löjligt att vara utan när isen är så fruktansvärt nära. men utan bil så blir det lite krångligt. jo.
inget mer att rapportera in.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

my new baby ;)




jag blir alltid lite för nöjd när jag skaffat en ny mobiltelefon och den här gången är inget undantag. nokia n97 heter den här skapelsen. den ser komplicerad ut och den var lite klurig i början men nu två dagar senare är det inga större problem. (okej att jag inte riktigt fattade hur man skulle svara.. samma princip som på en iphone, hur faan ska jag veta det?) nåja, den är ändå fin :)

jag har gått och blivit lite små sjuk också. jag har varit krassig en period men nu verkar det ha brutit ut. jag har en jobbig hostig period just nu.

när jag satte mig här kändes det som att jag skulle ha massor att skriva om. men allt bara for ur mig. jag ska iallafall till hundhuset ikväll. mini-me ska med och testa köra lite med nellie hade jag tänkt. jag kommer bli skvätt tokig på att ha skoj istället.
1) det är så långt ner till henne och jag kan knappt knyta mina egna skor
2) hon studsar och har ingen fokus på mig utan bara "godis godis", studs studs. hunden blir typ överlycklig av att vara där. kommer säkert vara bekväm och köra passiva övningar. typ "sitt still och du får en karra".

om två veckor är jonatan på ombudsgalan i globen. jag gissar vilt på att jag och mia knäcker den första ölen alternativt att mia gör det och jag ligger i duschen och spyr i en hink. jag hoppas på det första. jag blev rejält bakis nu igår. satana! det kanske låter konstigt men det är det absolut skönaste som finns när man är bakis : kall vatten i badkaret och en hink i famnen. i curse white wine!!!!
guud vad jag börjar längta tills vi åker! jag längtar tills vi är på en söderpub på fredagen! owh.. kommer bli kanon det här.


vi måste även skänka en tanke till min lilla mamma som har gjort sig illa:

hon har trillat på jobbet och fick komma hem sådär.
högerarmen dessutom :/ jag påminde henne om att jag mer än gärna borstar hennes hår (payback time från när jag var liten och hade låångt hår)
malin var inte sen på att komma på att mamma inte kan köra bil (hon kan inte vrida om nyckeln i tändningen)

nu har jag inte tid att sitta är längre. jag ska försöka laga mat.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


i got good news and bad news, i start with the good ones

jag och nellie tog en yttligare uppfriskande trevlig promenad igår kväll med heidi och sia. två timmar och tjugo minuter flög iväg! planen är att pinna ut om 40 minuter igen. jag sitter fortfarande med en filt virad runt kroppen!

jag sökte upp vart min telefon befann sig och till min stora glädje: finns på preem mjölkudden. men, alltid ett fucking jävla MEN - expresspaket körs ut och andra får vänta på avi:n. rätt väntat, men ändå less.
hade varit riktigt nice att sitta och trycka sönder den ihelgen.

sen en tråkig nyhet som jag läste på aftonbladet:



det är få som inte känner igen det där nyllet. dexter heter serien för er som lever på stenåldern. (ingen spoiler varning, ska vara gentle) säsongsavslutningen senast slutar som de flesta säsongsavslutningar- spännande. jag har försökt kolla lite när nästa säsong ska börja sändas igen.
på aftonbladet läste jag att killen har cancer och inspelningarna skjuts upp!
1. NÄR KOMMER AVSNITTEN?
2. BLIR HAN FRISK?
bra att jag först bryr mig i hur killen mår.


jag borde ta och rycka upp mig nu. det sägs att det är kallt ute. men vad vet jag, jag har inte ens stuckit ut lilltån ännu! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect dexter


det var uppfriskande

har tagit min första "vinterpromenad" till mjölkudden. jag stoppade på nellie dragselen och spände fast min lila pulka bakom henne. måste ju njuta lite av att ha en stor vovve som kan dra hem all mat jag handlar :) okej, skoj fick också dra. både dit och hem. det såg inte riktigt lika bekvämt ut som för nellie i och med att skoj har en promenadsele och inte en drag. det var kul iallafall.
längtar efter skidorna nu!

min telefon mår sämre och sämre. påminner om någon som varit med om en stor olycka och inte har länge kvar att leva innan organen lägger ihop. jag börjar bli lite orolig när jag får små små stötar från den.
typ sticks lite. men jag får den nya snart så jag håller ut.

nu precis i skrivande stund ringde det en kvinna från studieförbundet (?) och frågade det stämde att jag anmält mig (och hund) till servicevovve-grejen. jag ska få mer info om när testerna ska utföras och jag hoppas att jag får två vid två olika tillfällen för att testa både skoj och nellie. hade varit grymt skönt att kunna ha båda till det, även om man inte går med dom tillsammans.
om inte annat ser det ju bra ut på papper eller liknande när/om jag ska ta valpar på dom. MH-testet ska jag forska lite yttligare i också.

nu ska jag och sjuklingen dricka varm oboy. det är lite kul att han är hemma, men inte alls lika kul när han inte mår speciellt bra. nu ska vi ha picknick!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


odödlig!!

min mobil lever, men den mår inte bra. men den lever!! :) skärmen ser ut som ett akvarium och kameran är totalt oanvändbar! det här är sjukt!!

det var bara för ca 10min sen som jag märkte det. tidigare ville den inte starta och jag testade att plugga i den i laddaren. vågade inte testa det tidigare ifall mobilen skulle kortsluta i lägenheten(eftersom den kan vara fuktig/blöt eller annat skit) . men det fungerade fint fint och nu ligger den i laddaren brevid i sängen! lite orolig är jag över att den ska smälla...

den där mobilen har varit med om Mycket kan jag berätta. jag har kastat den iväggen, tappat den, tappat bort den. jag har till och med tappat bort den i snödrivan i gammelstad över natten och i frosten på gräsmattan i gammelstad. alltså den överlever fan allt! hajfene-mobilen kan ju gå och dränka sig! samsung zoul is the shit!! :) dock inte speciellt användbar, men den går att ringa med.

lite ångest över att jag har ordnat med en "ny" mobil. med "ny" menar jag från halebop.
det här är Sjukt. en mobil ska fan inte överleva! det är inget fel på någon knapp eller så. fan man hör om folk som tappat sin mobil och PANG trasig.

tills döden skiljer oss åt.

respect my zoul!

seriöst??

JAG DÖÖÖR! kom igen, det här händer ingen normal människa!
igår kväll skulle vi tvätta, bokade upp två stycken tvättrum och för att komma in i rummen har man små taggar. jonatans tagg och nyckel till lägenheten var självklart väck och mina gerjer fick användas.

tror ni inte att jonatan låser in mina nycklar i ett av tvättrummen som kräver nyckel för att komma in?
tror ni inte att porten är låst så vi kommer inte längre in i lägenheten?
tror ni inte att vi inte hade någon telefon med oss heller?

när det efter en stund kommer en till som tvättar frågade vi snällt var människan bor och om ja, vi kan få lite back-up att komma in. tur som stryk att killen hade förråd under vårat hus och att nyckeln passade trots att man inte kommer åt något förråd från vår trapp. ÅÅÅ tack guuuud vad tur!

turen vänder snabbt, mycket snabbt.
när vi går och lägger oss hittar jag inte min mobiltelefon.
"kan du ringa min telefon?"
"ja jag ringer, den är avslagen"
jag får panik och slår handen för min vidöppna mun när det går upp för mig vart min telefon befinner sig.
"men heelvete, den var i ett par byxor som är i tvätten"

ÅÅÅÅ... jag sprang och hämtade telefonen som låg kvar i tvättmaskinen.
testade slå igång den precis och NÄ. men egentligen, 50min tvätt ska väl ingen telefon förutom hajfenan förväntas överleva från.

så. jag vill bara fint medddela folket nu om att min telefon är totalt död. jag har ingen annan telefon och ja, jag kommer vara otroligt svårt att få tag i. MSN, email eller jonatans mobil är att rekomendera.

jag måste också få sörja lite. den har varit med mig ett tag nu. sen lulsundet. två år har den varit min kompis, mer. fuuck. fast jag har pratat och funderat på en ny, så känns det konstigt att min inte fungerar längre. uäääk.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me


TGI monday!

haaa.. vilken ironi! det enda bra med den här dagen är väl att det är en dag närmare resan till mia, att vädret verkar ha blivit bättre.

igår var jag inte ens utanför lägenheten (inte ett andetag frisk luft) en enda gång. jag måste verkligen mått dåligt igår. men jag anser att det var rätt värt det. jag fick inte ens kvälvningar av att se vinflaskan stå parkerad på köksbordet. jag börjar besegra bakfyllorna känns det som.

vi ska åka buss snart. 13.24 är bussen här ovanför. jonatan ska fota sig och jag ska väl.. vara moraliskt stöd i det. det blir säkert ett numer sedvanligt besök på min bank. uääk. jag börjar bli less på det här.

högst upp på min lista över saker som jag vill göra/få hit(ni fattar) är att få skidorna hit. eller kanske hyra ett par skateskidor från skiifix. the furture will tell.
10min till bussen är här och jag fick inte ens på min strumporna på egen hand. kanske bäst att börja med skorna nu! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

i had a dream

jag åkte med mia som körde bil, en s60 eller liknande. vi åkte runt i gammelstad och vips så var vi på gångvägen mellan villaområdet och marieberg (där vid öhemsskolan)
där fastnade vi rejält, pappa kom och drog upp mig ur snön. snön var som kvicksand och superdjup.
sen vet jag inte varför, men mia kan köra bil, det kan hon verkligen. men i min dröm kunde hon inte köra, hon kunde inte ens se saker som stod rakt framför henne? jag satt och gapade om att hon skulle sluta dumma sig. jag fick backa tiden massa gånger för att slippa göra om drömmen hela tiden. (ja jag vet om att jag drömmer när jag drömmer) vi körde fan in i allt! sorry mia, men det var bara en dröm. du Kan köra bil. vill bara trycka lite extra på det :)

mia skickade ett sms till mig, som råkade komma till hennes mamma.
men jag fick se sms:et på internet senare. det var rejält snuskigt och frågade om saila hade varit med om samma sak. väldigt likt felsms sidan.


en helt annan dröm som jag minns som att det har hänt var att jag och lotta skulle ljuga för folk. vi skulle ljuga att jag var en undercover skådis och jag började hälsa på demi, reese och massa andra engelsktalande människor.. PÅ SVENSKA. jag pratade med dom på svenska (för mindre begåvade personer. )
sen avslutades drömmen med att jag och jonatan skulle cykla hem från gammelstad, där husvagnsparkeringen är på andra sidan lärkstigen, hem till tuna. det var ju svin nära... jo tjena.


jag kände att jag ville ha någon slags dröm nedskriven här, kan ju alltid vara kul att läsa om det senare.

jag såg också på let´s dance igår kväll. alltså?? har de svårt att få folk att ställa upp? killen som kom på 7e plats i idol är med? HALLÅÅÅ?? det var ju nån fler idol-kille, minns inte namnet nu.
tjejen som klär på idolerna var ju också med. HALLÅÅ??
eller är det så illa att vi inte har några bra kändisar? är det verkligen så illa?? jag blir fan mörkrädd.
svensson svenssons unge.. ja.a. hon var ju iaf duktig. men fan?ha med farsan i svensson svensson.  gudrun var väl iaf OK, tanten som varit programledare förr var väl också OK. molly, hur gammal var hon? till och med blondinsvinet ser ju äldre ut.
sluta såga. jag kommer nog ändå små se på det där i brist på annat bra att se en fredagskväll.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


jag kan inte minnas...

....när jag senast skrev ett inlägg från den här datorn :) fyy vad nöjd jag är!!
okej, rejält jobbigt att skriva långt, men jag skriver!
här är den dålig bild på anledingen :



jag får klicka fram varje bokstav -men jag ligger ändå kvar på soffan :)

respect!!!

ffaaaan!!

jag har börjat bli sjuk!! BIG NO!
jag är snuvig och jag känner att halsen börjar visa att den också har aj aj. fuuuuck!! det blir ju inte bättre av det härliga vädret här utanför och faktum att jag måste gå ut med två hundar som har ätit för bara en liten stund sedan. uäääk. jag vill bara dricka varm oboy och äta en smörgås. men jag har inget pålägg ens! det är inte kul, inte för fem öre.

gnäll gnäll, tjat tjat.
ska göra bort min promenad och sen börja värma ravioli i brist på annat och se me 24.
och självklart måste jag kommentera själva serien. jag blir faktiskt rädd nu när jag ser säsong 4 och det handar as useral om terriorister. men faan.. de spränger ju bort sig själv nästan hela tiden? hur många finns det egentligen?? de borde ju ta slut någongång. helt jävla livsfarliga, bara BOOM! jag hade mardröm om kroknäbbarna :/

UT UT.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect äckel-ravioli

tjii :)

bilderna har kommit in från kameran och sitter fast på den stora datorn, tråkigt nog. MEN jag har skickat iväg bilder till hundhuset.org och nellie fick äran att pryda "januaris månadsbild" :) åååå!!

KOLLA DÅÅÅÅ =)

kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect nellie

it´s all coming back to me!

först lyckan när vanten återfanns och nu är mobilen upphittad!! jippikayey!! :)
var? jonatan hittade den oväntat nog bakom sängen, haha.

det riktigt roliga är att jag skrev på msn att min baby är tillbaka. bara ca 2min efter att jag "postade" (säg det lite på engelska) så skrev en människa till mig och frågade om jag fått "baby... barn" och lyckoönskade mig!! HAAHAHAH jag dööör. okej, vem? jo. peca! ofta jag ens snackar med den idioten! hahahaha. jag döööör :)

jag vill bara berätta att jag Inte har barn eller väntar mig något barn, utan att när jag skriver "baby" så menar jag min mobil. iallafall just nu, det kan bli en annan elektonisk pryl senare.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my baby ;)

jag har inte vågat säga något föränn nu...

men de fina vantarna jag fick av mamma.. ena vanten har saknat sin kompis ett bra tag nu. jag har inte haft en blekaste aning om ens när kompisen försvann.. :(
men NU NU NU... HAR JAG HITTAT DEN :)

ja, jävligt intresant inlägg för er övriga, men för mig är det ett stort inlägg :)
vanten låg btw i baksätet på bilen UNDER sätet. jag hittade den av en slump när jag gick ur bilen tidigare idag för att ta fram en ica-kasse.

viktoria ska få sina bilder senare, när min riktiga dator är tillbaka i min ägo igen. jag Hatar den här datorn. den dör för minsta lilla. uäääk.

sista kvällen som pp är här också. det firas med min kycklingpasta och en miller.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my glove´s friend ;)

matkoma :)

jag hoppas att 2010 fortsätter som det har börjat hittills! vi har gjort kanske världens godaste middag! jag har fotat men när jag satte mig här kom jag på att det blir problem med att lägga in bilderna! vi åt tjälknöl (det stavas egentligen typ tjälknul eller något?) och potatisbakelser/medaljonger!! guuud vad gott.

på tal om min kamera och dator. jag kollade genom min kamera och såg att det fortfarande låg bilder inne från halloween!! helvitto. det kommer bli en bildbomb när kameran töms! jag kommer få ont i magen av skratt när jag får se bilderna från nyår på större skärm :) haha. såg en kille som hade slipsen runt huvudet :) det säger väl allt ;)

bortsett från att min rygg (skuldrorna) är på mig igen just nu så är jag nöjd! vi har lilla fritidsgården här dessutom. per som bott här i två veckor, matte som kommer och går och nu är johannes här och informerar oss i religioner. per har lovat att "baka" en kaka. (tillsätt vatten, vispa och in i ugnen, haha)
nu ska bara nellie ta och komma hem igen!!

jag har också hittat en granne! jajjemänsan, jag har oväntat nog blivit bekant med en granne här. dock är det inte samma som med viktoria att hon bor vägg i vägg. det är trots allt porten längst ner ;) hon har också en vovve som är huur söt som helst. jag har sett henne (läs hunden) flera gånger här nere. skoj och sia (tror det var rätt namn) har fått busa av sig lite tidigare idag. det kommer bli kanon när nellie kommer hem! en lekkompis på ett väldigt fint avstånd :)

nu får jag inte sitta kvar utan att min rygg börjar pulsera. så nu pinnar jag till vardagsrummet med sista SLUMPEN baileys ;)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect 2010 :)

eeyooo 2010

BRING IT 2010!!! jag säger bara det, KOM IGEEEEN!!!