Kalaset börjar nuuu

kan någon då förklara varför jag har druckit öl i två dagar redan?! jag har inte råd för fem öre! jag har kanske 400:- kvar den när månaden (och då menar jag inte juli).

i onsdags cyklade vi in till stan och tog en öl på kafelino innan vi pös hemåt igen. (hur många öl jag drack hemma är en annan historia)

torsdag var rix. jag hörde kim och tyckte mig se någon på scenen vid samma tillfälle. han såg ut som en duracellkanin. hoppade,sprang och kunde Inte stå stilla för fem öre!! haha
trångt som fan på södra sidan så vi drog till norra. med ett depå-stopp i bluestältet. kvällen avslutades där sistaah och annafena hade hookat ett bord. hittade aldrig viktoria i vimlet bara johanna! 

idag är det väl tänkt att det ska börja. jahapp.. intressant. jag vill se thåström kl.00:00 men jag tror att jag kommer missa. jag vill åka in tidigt och placera häcken i ett tält på södra sidan med bra plats mot scenen. tips??
nu ska jag åka och bada. även om en viss person blir av med ena örat.
kom ihåg att det var här ni hörde det färst


respect the party 

YEE!

jag och mini-me har målat två st köksstolar idag. jag hoppas att det gick bra när jag missade att det hade börjat regna bara...

åkte till anna en sväng senare och blev betydligt smartare! :)

krupp!

min (våran) bärbara dator har fått krupp. den vägrar ladda och blinkar som ett sepe! därför har jag hittat en dator här nere som jag tänkte skriva några rader på.
jag tänkte idag ta och tvätta av mina köksstolar och kanske köra en målartvätt.
ska även hämta kökssoffan. det blev en efter många om och men. dock ingen gustaviansk modell utan en enkel och lite mindre en. jag pallar inte ett trångt kök och att behöva hoppa över soffan för att ta sig ut på balkongen.

klockan är dessutom snart elva och jag har hunnit duscha, äta frulle och se en massa tv. JA självklart är jag trött.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

sunderbyn tur & retur

min bakisdag var helt ok. jag och jonatan åkte till frill efter filmen. det var jätte roligt att få åka ut dit igen! nostalgikänslor och självklart var det ju fest hos honom också. lena och kalle var inte hemma heller så.
jag smakade på frills rödvin och lyssnade på gitarrplingandet i vanlig ordning. trist att jag var bakis och inte hade någon större just att gå ut bara :/
ännu mer små kul att det jag tror är grannungarna också kom. pojkar som inte var en dag över 13år iallafall. de var inte blyga (de var flera stycken) och placerade sig på övervåningen och plinkade nothing else matter introt som varenda jävel kan :)

back home nu. jag ska trycka i mig resterande ostbågar och se en film med sara (jonatans mamma). blir en tidigt kväll.. jag ska ju åka till kallax kring 13:35 och agera taxi till viktorias föräldrar. anledningen att jag kör (mer än gärna)är att de kommer hem med deras nya hund - tassa. en såndär berner sennen. jag Lovar att det kommer upp bilder på hunden antingen här eller på viktorias blogg.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

:)

efter fem snåret åkte jag och hämtade upp viktoria. jag skulle promt bada igår! min andra fd. granne isabella joinade senare tillsammans med sina tre jyckar. skoj var himla poppis bland tre karlar! speciellt när både zita och nellie löper och luktar av sig på skoj.
vad bra att inte smilla bryr sig som sånt. jag träffade henna på björx igår kväll vid halv nio. jag har hunnit med mycket igår.

nu har jag fått lite pengar iallafall. precis så jag klarar att pröjsa lulekalasetbiljetten. jag tänkte pinna på stan och äta lunch med ida och dennis. jag får se om det löser sig.
nu ska jag göra mig lite färdig och åka till kronan en snabbis. tänkte söka upp en kökssoffa. jag tänker fan inte ge mig. jag har förlorat slaget men vägrar förlora kriget.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

HA! ...sen är jag JÄVLIGT less!!!!!!

klockan är ungefär vad den var igår när jag vaknde.
och då har jag ändå hunnit med liiite mer än sist ;)
jag har hunnit:
- äta frukost (en smörgås)
- bytt om till bikini och färgglad klännings-pryl
(väntade lite på anna)
- åkt till gültzaudden och lyssnat på livemusik. hälsade på viktoria alltså.
( väntade lite till)
- åkte till stan och väntade utanför hardwear med skoj medans jonatan var och tittade.
- åkte hem.

spännande.

mindre spännande är att jag går in på min internetbank typ.. 2-3ggr per dag bara för att se om några slags pengar har vågat ta sig dit. men Nej. 2kr och 4st mynt är det jag lever på just nu. riktigt,riktigt less. när i helvete får man cash???? NÄÄR??
åh så less. riktigt less.

ännu en jävligt schysst grej: nellie löper. det är inte lite heller. det är nog med att zita löper och jag nästan höll på att döda henne tidigare. (haha det låter tusen ggr värre än vad det är, but i have a bad temper!!!!!!!) missade bara att hon gick ut.
nu väntar jag på.. mat tror jag. oväntat nog. ingen aning om vad som ska ätas. men jag ska till annas stuga sen iallafall. (därav väntade på anna-grejen) jag ska slå lite på jonatan för att få ut lite ilska.
AAAGGHH!!!! kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect MEEE!!! ge mig pengar!!!

jag sov..

..bort typ hela jävla soldagen. strax före 13:00 smög jag mig ur sängen. jag trodde att klockan var typ.. ja, säg 11:00. KUL. jag tog mig i kragen och körde till udden där kring 14:30 tiden iallafall. placerade mig på en rosa solstol och tittade rakt in i solen. dagen till ära hade jag på mig min blommiga klänning med matchande skor!
efter ungefär en timme och en mutnings glass, pysde jag med hundar till stan. tittade på anna och åkte sen en stund till hennes stuga.
i stugan hoppade jag anna och nellie studsmatta :) lite små kul.

hemåt igen och åt super gott grillat kött. fläskkarré tyckte jag höra någon nämna. gott gott gott.
jag känner att jag har gjort lite idag iallafall? trots att jag gjorde bort mig rejält imorse. uuhhääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tuddilutt nu ska jag söka reda på mobiltelefonen för typ tusende gången den här dagen. senare kanske vi ser på wallander - kuriren? who knows, only god knows.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the fläskkarré =)

"let the sun shine in", (vart fan är den??)

vi har inte ens flyttat in och jag kom på mig sjäv när jag satt på hemnet! jag kom på att jag bara var intresserad utav lägenheter på björx! skurholmen - nja. stan - nej. osv osv. mest pga priset.
hittade en fin lägenhet på snövägen, bottenvåning såklart. nej nej nej. nu har jag fått tvåan på björx, nej TUNA.





fyyyy.
nåja. vi har hunnit en sväng till gammelstad. jag hade fått "hem" räkningen från kalles som de tydligen inte ville behålla ;) åt efterätt innan vi åkte tillbaka mot björx. åt middag och såg sen allsången. haha. bara jag och sara som kan sjunga!!
såg störtkär och lite av valkyria. jonatan såg väl knappt allsången innan han gick och knoppade. konstigt? nja jag ställer hans alarm på 06:00 typ varje dag.





nu tänkte jag slå på play:en. se klart någon serie med persbrandt. misstänkt eller något sånt.
jag är väl inte den enda som håller tummarna för SOL imorgon va??



kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect the sun.





hot little potato

igår skulle jag ta tag i alla förbannade bilder som är på kameran och mobiltelefonen.
till min stora överaskning fungerade det trådlösa tangentbordet och jag skulle precis döpa den första mappen på datorn innan jag skulle börja kopiera.... DÅ lägger det av. precis då. jag hann inte ens skriva en förbannad bokstav.
arg som ett bi satt jag och gapade efter jonatan som satt i köket på nere våningen. struntade totalt i att det var mer folk i huset. aaagghh!!!!

idag skulle jag bada. jonatan slutar 14:00 och jag skulle dra han i örat till ett bra badställe. men jaha.
jag orkade inte ens gå ur sängen för att kolla vädret. vad gör man då?  jo "hej mini-me, vad är det för väder?" .
SÅ det är inte jag som är sämst. det verkar helt enkelt inte bli något för mig.

nästa vecka har jag big plans på byske. bara över dagen kanske! annis verkade på iallafall.
blää jag har fortfarande ingen lust att skriva något.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect me

lagomt död

jag har ingen fantasi eller lust till att skriva något.
1) jag är för bakis
2) jag vill inte.

sitter iallafall och väntar på att få slå på walk the line. hans päron sitter och pysslar med linnea-trippen.
uuhäää jag vill se film nu och äta det flottigaste jag hittar (ostbågar) och dricka sockerbitar (coca cola).
VI HÖRS
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect pixbox ;)

i väntans tider

jag har plan på att lägga in snygga bilder från igår. men jag ska göra det senare när jag kommer hem. jag ska ju åka mot happis (mammas ikea aka mekka) och kalix. kalix.. kalix... min katt är ju där. men kan jag fortfarande säga min katt? det är ju inte min katt. jag har ingen katt, det är hans katt nu. min ex. jag ska hälsa på mitt ex idag.
inte samma konstiga känsla som det brukar vara med ex, det här är en helt annan grej.

varmt som fan. jag ska gå ut.

hägnan!

jag och viktoria hade idétorka som hette duga.
-  tvättfix på knöppis
-  mack-in-köp på kvarren
-  åt mackor hemma
-  tvättfix
-  dollar store
-  hägnan
-  hem.

jag trodde att skoj skulle vara liiite mer intresserad utav djuren, trots viktorias insats.
tråkig hund.


nu sitter jag och väntar på att jonatan ska återvända från konsum.
vi ska äta mackisar och korv på framsidan. jag har planer på att stuva... vi får se.
more 2 come.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

who´s the blondie?



hade ni sett vem det var utan att ha båda bilderna?






vi kör en test:



anledningen till att jag ens sett bilden från början är för att den var med i min skvallertidning.
jag såg Inte vem det var. ser ni?

lås

jag blev seriöst rädd när jag läste tidnigen! klicka. (nytt fönster)

bara en enda soffa kvar!!



den där! och det var ju den dyrare av dom. plus att den inte var i luleå. vart ska jag förvara den om jag köper den? vart ska jag måla den om jag köper den? ja, den ser helvit ut på bilden men den är inte målad på sidorna. så det blir ju ett projekt där också. men det hade varit mysigt att måla den någon fin sommarkväll.
någon som känner sig manad att förvara en fin kökssoffa till den 1a september?







vilka problem va?
ett annat problem är att jag börjar sakna nellie - på riktigt. skoj har blivit van vid att vara ensam vovve nu så jag tycker det är dags att nellie kommer hem. nog för att det bara är 5-6dagar kvar nu.

imorgon (idag måndag) börjar jonatan att jobba igen. vad ensamt det kommer vara. jag får se till att få med mig mamma nu snart. hälsa på kisse i kalix :) har lovat henne att vi kan åka förbi mekka (ikea) också, haha.
jag hoppas det blir bra väder imorgon och om viktoria måste jobba så hoppas jag hon får jobba på udden. ska kolla så att hon sköter sig där :) haha.
vilken jäävla otur att min cykelnyckel är helt väck och jag måste ta bilen. SLÖÖ nej bekväm.
nu måste jag sluta. jag skriver som en 10åring.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the kids

jag funderar..

jag är grymt sugen på en kökssoffa (fortfarande)
sitter och nöter blocket. jag vill ha en vit kökssoffa. men jag kan tänka mig att måla till den om det krävs.
det här är vad jag hittat:


den var nog finast. men rätt stor. jag tror inte vi har så stort kök.. men den var ändå fin.




den fanns i luleå. lite små risig kanske. men om man målar den vit och byter ut tyget så?
skaffar några kuddar och så?



den här var riktigt billig.den ser liten ut och finns också i luleå.

grejen är ju också att vi inte har något köksbord. men det har jag också hittat :


det passar väl till en vit kökssoffa. bara bordet alltså inte stolarna. antar att människan redan sålt stolarna och har bordet kvar. men jag tyckte det var fint? funkar.



visst har jag otrooligt mycket fritid just nu? haha. jag har hittat en lampa också haha.
hade varit svin nice med ett vanligt köksbord. inget barbord, inget oversize designat köksbord, inget skrivbord... ett vanligt jävla bord. ska söka efter stolar tror jag :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Skoj!



skoj är jätte duktig. jag kom att tänka på det nu. när man busar med skoj med händerna så ser det ut som att hon biter mig i händerna när vi leker, men hon lägger inte ens tänderna mot mina händer. jätte duktig.
iallafall så satt jonatans bror rickard och lekte med skoj på golvet hemma hos dom. när selma kom dit så slutade skoj "att jaga händerna" för att hon inte ville vara elak mot selma på något sätt.

skoj förstår att selma är en liten människa och låter henne vara barn :)
jag ville bara skryta lite.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

jag har mått bättre

jag kan INTE dricka vitt vin. det är helt kört om jag gör det - uppenbarligen.
men kul var det iallafall. badade badtunna och drack vin. huga.. jag mår mer illa när jag berättar om det.
det får vara en osagd historia.

jag och skoj har duschat. jag tyckte att det var så trist att sitta i duschen ensammen så jag lurade in det lilla livet. vi satt och mös i varm vattnet och... ja, mös :)

jonatan har tuggat i sig mina sparade ostbågar som jag smart nog hade tänkt att spara tills nöden kräver ostbågar. usch fy.
tvättmaskinen verkar inte få ha en lugn stund. den snurrar hela tiden och jag vill dränka den.
jag vill bada, jag vill..åka och bada. fan vad skönt. bada och dricka avslagen coca cola eller oboy. ha en kall handduk över huvudet... oowh.......give me!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the white wine

stugor

vi vaknade (han iallafall) rätt tidigt idag. satte oss i bilen och förskte få tag i våran post - helt utan framgång! förbannat.
vi åkte istället till stugan och grillade färska hamburgare. vidare till zillas stuga, dock satt de ute på sjön och testade fiskelyckan. men vi kollade iallafall in bygget av deras stuga! dra åt fan vad bra det kommer bli. såg ut som värsta lyx stugan! garaget var typ större än hela våran stuga! haha. lätt fyra stycken bilar som rymms utan att det blir det minsta trångt. damnit.

handlade på kvantum också, där jag passade på att byta av mitt visakort en aning. det ser ut som att någon har tagit en liten tugga :P men det gick att dra senare på konsum.
och på tal om kvantum, vilket jävla bök när de bygger om skiten. "det BLIR bättre"... ja det får jag då hoppas på.

imorgon är det fredag. jag har ingen laddare till min mobiltelefon så nu är det fan inte mitt fel att den är död OKEY? bra. hade varit roligt att hitta på något imorgon men lusten sviktar en aning när det regnar utanför fönstret.
jag kan inte sticka under stolen med att det är liite små mysigt. hade varit ännu mysigare att ligga i en husvagn och höra det smattra mot taket. mmm... nostalgi.

jag ska gå upp och sussa lite. jag är värd det. hunden är helt utslagen och ligger i soffan i datarummet här nere.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

hello luleå

i´m back!! mohaha.
ja precis som att det var någon skillnad.
jag är trött som en gnu och har precis duschat. vi åkte direkt från dalarna till sundsvall och åt lunch med micke. sen hem.
vi kom hem liite tidigare än beräknat men det blir bra.

kameran är död. det finns en laddare... men vart den befinner sig är en helt annan fråga. ska testa ladda i datorn senare. men nu måste jag gå och sova innan jag trillar av stolen.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

äruu gaay??

igår var vi på stockholm live. den som är på grönan inte det som tv-sänds. det var riktigt kul trots att vi kom försent och missade introt och fick sitta i trappen första halvlek.
en öl på grönan och sen mot libra. libra är en gayklubb som ligger i slussen vid någon gul gång.
hade inte min kropp sagt nej och jag varit mer på sånt humör hade det säkert varit en kanon grej.

imorgon åker vi mot dalarna igen. två dagar i ruptjärn innan vi åker till sundsvall. jag hoppas det blir bra väder. jag känner mig sjukt blek nu när det röda har försvunnit. jag har nästan slutat flagna också.

känns inte riktigt lika kul att skriva utan att visa bilder. men jag får inte in bilderna från mobiltelefonen i den här datorn. tyvärr.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect den städade porrisen

äre bara jag?



HAHAHAHA. "ännu oklart vad de misstänkta stal" hmm... en tv kanske? hmm...

jonatan´s new shades!!!

jonatan har äntligen hittat ett par solbrillor som ser normala ut på honom:



ops, hittade ingen annan bild på han och glasögonen ;)


vi har varit till kallhäll och hälsat på min tremänning + barn. jag fick se hennes nya lägenhet som var huur fin som helst. öppen planlösning och super fräscht. kallhäll is the shit :)
naturligtvis är ingen dag en riktig sommardag om det inte badas så det gjorde vi. hon hade en strand ett stenkast bort och det var lätt det varmaste jag badat i än så länge.

sitter och väntar på.. ja, jag vet inte. vi skulle åka till stan och kolla mias salong men hon ringde och hade inte tid eller nått. näpp jag ska hitta på något spännande. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the new shades

BAAAAAM!!!!!!

jag väcktes brutalt av ovädret. jag trodde på fullaste allvar att det var skottlossning här utanför. det var inte roligt.
mindre roligt med regn och oväder när jag 1) tänka pinna till stranden och träffa min tremänning + barn. 2) gröna lund.

nu håller jag tummarna för att det ska klarna upp rejält. jag tänker iallafall packa mer badkläderna utifall att det kan bli
sol.


nää jag ska stressa på jonatan och sen åka mot kallhäll.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect




jag har badat fler gånger än vad jag kan räkna på mina händer



jag saknar mina tjejer. mest nellie eftersom det var längre sen jag fick träffa henne. bilderna är båda två tagna på baksidan på vårat tillfälliga hem på björkskatan. men vi kommer ju hem och om ett tag får vi ett eget hem också. det är en stund kvar trots allt. första september är en bit bort. men jag har lärt mig att njuta utav sommaren och jag vet inte om jag ska längta till en ny lägenhet eller om jag ska njuta av sommaren och aldrig vilja att den ska ta slut. knepigt.

anyway. jag hade lite tid över och tänkte lägga upp lite bilder här. jonatan ligger ju steget före och har smällt in större delen på sin facebook så ni får besöka honom vid tillfälle.


jag sitter och krampar i pariserhjulet. sen tog jag ett dopp :)






sen kollade jag in bollhavet! jag ser naken ut, men jag har faktiskt en bikini på mig.



klockren bild :) speciellt eftersom bollen ligger där. haha. med på bild syns även ett nytt koppel som vi panik köpte eftersom vi är sämst på att koppla hunden.

hitta en bättre bild!!



vad är borlänge utan ett besök i kupolen? :P









jag och mia påväg till skansen. chansar lite, men jag tror det eftersom jag har kläder på mig och verkar sitta i en bil med en öl i näven! allsångsbilderna har jag ju visat redan så vi hoppar dom.
men.. ängby badet eller vad det nu heter kommer här :








såja. jag orkar inte tömma kameran igen i den här värmen.
kom ihåg att det var här ni såg det först!!

respect stockholm

onsdag i stockholm

det blev ingen tur på stranden. istället tog vi bilen till barkaby. för er som inte vet (och för er som vet) är det en fet outlet där och den var ruskligt farlig för min ekonomi. jag fyndade så det sjöng om det. jag spenderade kanske.. 900:-! jag kom hem med 2-3 bikinis, klänning, 5-6 par skor, shorts och lite så. ofta det händer liksom!!!

inne i city senare var det jonatan som fann sin favvobutik där han hittade sina älskade t-shirts. jag köpte till mini-me. det gick på nästan lika mycket som allt mitt gick på så nu jävlar ska lillen vara nöjd! :) jag kommer leva på luft senare.

skoj är kvar i dalarna och mår bra. planen var ju att hon skulle få åka med oss, men icket. hon mår bättre där.
sen imorgon kväll ska mia fixa mitt hår. jag har sparat allt frisörmojjs bara för hennes skull och hon verkar få klia sig i huvudet över min utväxt :)

det känns som att vi snart är hemma igen, jag får lite lätt panik. först över att sitta i bilen hela vägen hem och att man kommer tillbaka till luleå. att komma tillbaka är som att bli slagen i magen ungefär. tio tusen gånger bättre här!!
jag ska gå och tränga in mig i sängen nu. hela sällskapet har lagt sig på kudden redan och stör sig säkert på mitt knapprande.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

r
e
s
p
e
c
t

allsång på skansen!



a camp, marlena ernman, johan palm OCH LISA EKDAHL!
vi kom till skansen lite väl för sent. jag ville vara där typ senast 4-5, men vi kom dit kring... tjugo i åtta :)
trots våran sena ankomst fick vi ändå se nån glimt av scenen. 
det finns en film också.

lyckliga dårar efter skansen. btw viktoria så är det min nya klänning som jag skickade mönstret på! den är betyligt finare när man står upp. den blir lite.. störd.

efter skansen körde daniel (designated driver) oss till söder, medborgarplatsen. tog en hampis efter götgatan (äntligen) och två öl på 54. det var som närmst, bara över vägen :) fötterna mådde ju sitt efter skansen.



med den där bilden säger jag hejdå
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect skansen