kladdkaka = döden

sen jag fick tillbaka mobiltelefonen och plånboken har vi hunnit lägga ut fiestan på blocket. köksbordet åkte också ut, men om vi inte får det vill för det, behåller vi det.          

till dagens värsta grej. skoj har satt i sig en större mängd kladdkaka! under den lilla korta obevakade stunden då jag pratade i mobilen i ca 30sek-1min passade den lilla jäveln på!! när jag såg henne blev jag så fruktansvärt arg och besviken på henne, hur jävla dum får hon bli?!
jag frågade ida på MSN vad jag skulle göra och provade hennes salt-tips men kände att paniken tog över lite och ringde till närmaste vetrinär: rösäter 50m bort. fick komma in direkt, puh! skoj fick en spyspruta och spydde inom en minut upp all kladdkaka. guud så skönt det var att se att hon spydde :) haha, nu låter jag lite som att jag älskar att se djur plågas, men ni vet bättre. efter spy-sprutan och lite kladdkaka, korv och annat på bordet fick hon Äntligen sin 1års spruta. hon är lite dåsig och jag satte mig på toaletten med henne en stund så hon fick spy upp det värsta i duschen. hon fick självklart en handduk att ligga på och jag satt brevid henne och försökte vara till någon slags hjälp.

när jag gick tillbaka för att betala fick nellie följa med, och han tyckte att Båda mina hundar var små. lite fränt är det med nätta fina hundar är boll-hundar. men.. lite skumt när han sa så. aja, de var ändå jätte fina :) "vad lydig hon är" sa han om nellie när hon fick sitta kvar i hallen och Satt kvar! hihihi. lite skryt måste väl med när jag ändå berättar massa "dåliga" nyheter.


i fortsättningen ska inte ens kladdkaka få bo här, jag tänker inte ens ha möjligheten till något med choklad vara här, utom oboy förståss :) kanske överreagerar, men så känns det Just Nu.

right, nu ska jag tönta framför TV:n till topmodel och kaaanske göra en panna popcorn.

tack till mamma som stoppade in cash

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect


det finns en gud

...and he loves me!
efter att ha ringt ett x antal gånger till min mobiltelefon fick jag äntligen ett svar. mobilen var på quality hotell och jag hämtade den typ direkt efter att linnea kört mig till min bil på björskatan. fortfarande var jackan och plånboken på vift, men jag hade fått tillbaka "hälften" så jag var nöjd.
påväg till stugan med tre hundar, nellie skoj och ziita ringde ett okänt telefonnummer och berättade att min jacka är påväg till olivers inn och jag kan hämta den senare!! fy satan vilken tuur!!

mindre tur när jag skulle försöka mig på sushi igen, jag är ju rookie på sushi och beställde något som lät gott. men det var ju fan bara risbollar! inga bitar..? jag måste lära mig det där. till saken hör också att det fan inte var gott för fem öre. just nu ligger det 8st risbollar i min kyl. nästa gång om jag törs, tänker jag ha med mig en person som kan och vet något om sånt där. fuck 100kr som jag inte ens har på något som inte ens var gott!!
nu sitter jag med min baguette med källarrökt skinka och ser på family guy.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

min jacka är försvunnen, på riktigt

vi var en sväng till stugan och blev bjuden på indisk mat. jag drack rödvin och gjorde mig "cleo-glittrig". åkte till sistaah sen kring 10-tiden och fortsatte med mitt rödvinspimplande där. i stan var det sjuukt lång kö till cleo pga "mixad ålder". jag och jonatan lämnade sistaah och annabena i kön och stack till olivers inn där linnea, sandra och pernilla var.
hängde in jackorna och beslutade oss för att gå några minuter innan stängning. vad händer? JO det ska jag berätta. jag lämnade in min lapp och vad får jag? Inte min jacka. min jacka var försvunnen, där i hade jag min mobiltelefon och plånbok. den försvann, pytsväck. jag fick vänta till sist utan att få något gjort. jag bad om en telefon så jag kunde ringa och polisanmäla grejerna fast det gick inget vidare.

så just nu är jag mobillös och plånbokslös. jag har riktigt mycket i min plånbok - ssabkort, matkort, körkort. medlemskort till typ allt, telefonnr på små lappar, små åkbiljetter till grönalund.. Mycket grejer alltså.
mobilen är väl sådär, mest telefonnr som kan vara. sen är den väl inte direkt den billigaste telefonen på hyllan. shiit.. jag är för bakis för det här. jag har inte fattat ett skit ännu.

kom ihåg att det var här ni hörde det först
respect

fuck idol!!!

de flesta som känner mig VET att jag Hatar idol. idol hit, idol dit. men nu har jag (som med alla andra skitserier) gett idol en chans. jag satt precis och lipade ikapp med mia (telefonkontakt från stockholm) och med juryn när alexander åkte ut. jag blev förbannat upprörd och jag funderar faktiskt på att Aldrig mer se det där bara för att han inte fick vara med. han var ju min hjälte. jag tänker spamma vart enda forum som idol har med arga,upprörda och förbannade ord om att killen ska tillbaka in i matchen - NU!



jag vill också vädja till alla andra puckon som suttit bänkade i tv-soffan till att hjälpa till att få tillbaka killen. inget idol utan han i mina ögon. that´s it!!!



RESPECT ALEXANDER

dagens höjdpunkt

det skulle väl vara att jonatan slutar jobbet på ungefär 15min och jag har tillfälle att gå ner med hundarna till kanalen och vänta där, precis som igår. allt som får mina dagar att gå snabbare är välkommet.
jag har börjat stressa mia också. min elaka plan är att ringa henne stup i kvarten och bara prata om Mig eller fråga henne när fan hon ska komma hit. jag tycker att nu ihelgen är helt perfekt. för då kan jag Kanske rycka upp mig ur soffan och dra fram dammsugaren som stått stilla i några dagar nu.

en annan höjdpunkt är väl att jag har fått ner säsong 2 av dexter och sett ungefär 4 avsnitt. idag ska jag få spagetthi och köttfärssås. jag har inte så mycket just nu.
eller.. jag har fått ett spännande telefonsamtal av min beloved handläggare på arbetsförmedlingen. jag trodde ett ögonblick att jag hade missat min bokade tid, men icket. jag blev ombokad till en tidigare tid,jag kommer att dö. 11.40 är huur tidigt som hellst för mig. att jag imorgon måste vakna och ringa susane kring 09.00 tiden gör inte saken bättre.

nu ska jag ta på mig strumpor och koppla båda mensgalningarna och gå neråt.
fortfarande: var det idag stefan rösäter hade öppet för vacc.?
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

jag somnade

jag hade ju stora planer idag på att gå till ormberget och fota lite tillsammans med mina tre små hårbollar. dessvärre somnade jag i sängen just innan jonatan åkte iväg till jobbet :/ istället för att gå ut i mörkret bestämde jag mig för att fortsätta se på dexter.det går rätt bra faktiskt och dexter är häftigare än heroes. mer komisk :) ...och den blev precis äckligt spännande Igen. ska ni se någon serie så dumpa heroes och kör allt på dexter!!! :)

och sen började jag fundera.. rösäter här brevid, vetrinären för er som inte är så inne på djur. när har den gubben öppen mottagning för vaccinationer? gammelstads vetrinär har antingen onsdag eller torsdag och den dagen det Inte misstänker jag att rösäter har sin? jag tänkte dra skoj till rösäter...
mycket tacksam för svar :)
kom ihåg att det var här jag frågade det :P

respect

..det var på tiden!

nu har vi äntligen fått fingrarna ur röven och åkt till djurmagazinet! nellie har under helgen ätit middag med mig. jag har fått laga mat till henne också! men nu har hon fått egen mat - royal caninn 4800!! det vore lite jobbigt att åka buss till storheden och bära omkring på en såndär fet säck hela tiden så därför blev det först nu.



senare idag tänkte jag ta och söka reda på den stora kameran och fota löv och sånt där. en och annan hund kanske också fastnar på bild, who knows. det var så himla fint ute med löven som såg ut som "heavens on fire". jonatan ska dock iväg och jobba så jag får köra solo :/
nu ska jag hjälpa till lite. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Nu kommer bilderna :)


Mia på sin examen!


Här bor Mia!


Emelie och Mia med ett stort rött äpple


Kungsholmen. Fv. Malin, jag och Veijo.


På Invit : AK och Malin med häftiga röda drinkar!


Alla bilderna är tagna med min mobiltelefon eftersom min lilla kamera är spårlöst försvunnen!
Jag tog några bilder nyss när jag var ut och gick med hundarna. Kan slänga upp dom också när vi ändå är igång:


Nedanför ormberget


Jissa följde med också :) fast han satt mest och gnällde.



hahaha, jag var tvungen att lägga upp den där. även om nellie ser ut att ha en näbb!!!


Kisse igen :)

kungsholmen

jag var på en fullständigt härlig tur med kungsholmen tillsammans med SSAB. det var hur mysigt som hellst när jag tittade ut genom fönstret och såg allt långsamt försvinna bort i mörkret. live musik, tacos och jag var hur nöjd som hellst! det går inte att förklara hur det var. jag stod längst bak på båten och såg luleå bli mindre och mindre.
när vi kom till hamnen fick vi sitta kvar i typ en timme och vänta på en kille som skulle berätta vem som vann en tävling vi hade. tyvärr fick varken jag malin eller ak något kuvert så vi kunde tävla :( 

när vi tillsist fick kliva av båten följde vi med jossi (johan östman) till floraskulle för att gå på en lagfest, tror det var innebandy. men vi stannade inte många minuter, killarna såg ut som "kalle 15½år". knallade vidare till invit där hela gänget satt och drack öl. jag missade att malin och ak försvann ut när vi inte ens hade betalat :/
kvällen slutade OK sen när jonatan, johan och anna kom till cleo.

nu sitter jag och mår illa i soffan och ser på säsong2 av heroes. jag ska fortsätta med den och lägga mig ner. kom ihåg att det var här du hörde det först

respect

typical

jag är helt förslappad. jag gör typ ingenting. jag bara sitter, sitter och sitter. hundarna verkar ha blivit påverkade och gör samma sak som jag gör. vi ligger tillsammans i soffan, vänder oss då och då. går ut lite, går in, sitter sitter och sitter. äter muffins, dricker cola och blir läskigt feta. den enda som är på språng är kisse, den enda av oss här hemma när jonatan jobbar som rör på sig. jag känner mig fetare än på länge och börjar bli knäpp i skallen.

jag har snart sett hela första säsongen av heroes, jag har försökt desperat att sälja/byta min mobil och kollar därför blocket och min mail en gång i minuten typ. jag har typ gått in på varje internetsida som existerar känns det som, jag har laddat ner säsong 2 också. sen har jag fått tips om någon "dexter" serie som tydligen är sevärd. men jag är så fruktansvärt less på att sitta här. jag har besök arbetsförmedlingenshemsida tusen gånger för att se till att vara först med att söka jobb!

jag förväntar mig riktigt mycket sympati nu. jag funderar på att tina en till muffins, de var riktigt goda. smaker som sånadär "fika"-personer äter. jag kör mackor = "mack"-person.

jag googlade på "återvändsgränd":



muntert va?
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

jag ger det en chans

jag har laddat ner hela första säsongen av heroes på DVD med svensk text. jag brukar inte se filmer eller serier med text men jag tänkte att jag ska se hur det känns :) jag såg ju desperaste, one tree hill, oc och allt annat utan! känner mig rätt stabil på amerikansk engelska.





ialllafall.
jag måste skriva lite om hur jag känner för heroes. jag förstår varför så många gillar det och varför det finns folk som inte gillar det. jag tror att det krävs en hel del fanatasi för att se det, vilket jag kanske inte riktigt har. men jag har bara sett ungefär hälften av första säsongen så jag ska väl vänta med negativa slutsatser.
men jag ska ge serien en rejäl chans! det finns väl ett gäng säsonger också? tur i oturen att jag är arbetslös!
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

jag måste försöka iallafall..

KLICKA HÄR

Stockholms historian utan bilder.

nu är vi tillbaka från stockholm! allt gick bra med resan dit och vi fick skjuts från brommaplan till sundby. inget super intressant inträffade under onsdagen.

däremot på torsdag så började vi med champangefrukost hos mia! vidare till klaraplan där mia hade sin avslutning :) jag fotade en som tok - med mias kamera. självklart glömde vi systemkameran hemma hos mia :/ jag hade en liten tävling med en annan tjej som fotade rätt mycket, sen kom det fram att hon fick alla bra platser för att hon gick i den andra klassen. men jag tror ändå att jag vann tävlingen :) haha.

sen fortsatte vi tillbaka till mia tillsammans med hennes mommo, moffa och mamma. vi åt räkbomber och började sen att göra oss i ordning för att fortsätta till stureplan. där bjöd mias pappa hela gänget på 11pers på mat. sturehof tror jag att det kallades. god mat och skumpa, vin, öl, kaffedrinkar! sen pinnade jag mia och jonatan till fridays som låg granne och sen är det en dimma :) nja inte direkt, men det låter kul :) minns inte på vilka ställen vi var in på men vi kom hem kring 6-7 på morgonen :) haha. jag var dunderförkyld och kunde typ inte andas och nös typ Hela tiden. jag anklagades att vara för full av vakterna pga mina röda ögon, Pinsamt.

när ena krogen vi var på hade stängt pratade jag i mobil eller något annat, mia gick till jonatan och sa "hej vi ska gå nu" då satte någon jävla galen brud igång. "du kan ju inte bara störa mitt i ett samtal"... okeej? hon förföljde oss mot stureplan och jag hörde henne bakom mig och försökte ställa mig för mia när tjejen försökte tränga sig förbi. det slutade med att hon slet tag i min axel och tog sig förbi. jag fick lite smått panik och ropade högt : MIIIIAAAA..
sen lite lätt sprang jag till en krog och (hahaha)sa: "hej vi är från luleå det är någon jävla 08a brud som är helt vild... hjälp?" sen var hon ur världen och kvällen fortsatte fint.

fredagen var en stor fet bakisdag/förkylningsdag för mig. locken i öronen var åt helvete, jag spydde som en gris och låg och försökte andas i badkaret. jag lyckades trots det följa med till en resturang som hette rydberg´s som låg typ i början på drottninggatan. vi firade inte bara mias frisörexamen på fredagen utan även mias lilla syster emelies 18-årsdag! efter middagen bad jag en kypare att ringa en taxi till mig som mådde skit. jag åkte hem. men de andra hade typ inte varit någonstanns utan bara åkt omkring i en taxi så jag missade inte speciellt mycket.

lördagen var också rätt bakis, vi såg någon film och gick till ett schebab ställe och åt varsin kebebtallrik. vi drack lite öl,cider vin och tog en taxi kring 22-23 tiden till västermalm - krogen viper fick ett besök. trots att det var från sketna 18år så var det helt fantatiskt! jag Dansade tills höfterna och fötterna fick säga Nej. vi blev ett helt gäng och jag fotade hela kalaset som vanligt - som vanligt med mias kamera även den gången.
men efter krogen blev jag trött i mössan och gick till närmaste place som hade hampis och det resulterade i att jag såg ett stort gult M efter en gata i närheten. mia med syster herjade vidare och stan var inte säker för en sekund! :)

söndagen var bakis, men inte lika bakis som fredagen. inte ens i närheten. jag frågade mia om vi ens hade lämnat lägenheten den dagen. tydligen hade vi tagit en "luftpaus" i halvleken. i övrigt låg vi bara inne i den lilla lilla lägenheten. jag kom också underfund med att jag är lite små skraj för kiwi? "vaaar är kiwi?" ni vet som i hejarklacken.

måndagen var ändå helt jäävla sjuk. alltså idag. när jag vaknade och såg mia ligga med hörlurar i sängen tittandes på hälsoresan. det lämpade sig bra eftersom det var dagen efter :) jag frågade sen jonatan när flyget gick och vad klockan var. Hmm. vi packade ihop det vi kunde hitta och pinnade iväg till busshållplatsen. påväg dit såg vi bussen susa förbi. vi väntade ca 15-20min på en ny. timade preeecis in t-banan, bara för att sen missa expressen. när vi kom till arlanda missade vi också flyget. TACK VI MISSADE FLYGET!!! speciellt fränt när man inte har många korvören kvar efter att ha spenderat en större del av veckan i stockholm.
några funderar säkert kring om vi just nu sitter på arlanda på någon såndär häftig express-internet grej och super ner allt i billig öl från o´learys. jag kommer till det.
vi gick till in-checkningen och fick reda på att vi inte fick boarda och blev hänvisade till SAS-biljett-grej-ställe. jag pinnade dit helt lugn och berättade för tanten på andra sidan : "hej. vi har missat planet. vad ska vi göra?" snabbt, enkelt inget krångel. jonatan stod och flåsade som en arg tjur bakom mig, han anklagar mig för att vi missade planet. "hoppas den där chokladen smakade gott". jag kanske var tvungen att köpa en varm choklad på centralstationen som gjorde att vi missade 10min till arlanda? :) kanske... :)
iallafall så hjälpte tanten mig att ordna med biljett (hon sa egentligen bara till mig att boka en via internet och pekade bortåt) och sen bokade hon en biljett till jonatan. kalaset slutade i mina sista 1500kr på kontot och tar just nu emot all slags allmossa!
men vi kom hem, 14.15 gick lyfte vi mot luleå istället för 12.40. ingen större panik tidsmässigt alltså.

Så. jag måste även berätta om hundpensionatet i persön där vi lämnade av hundarna i onsdags.hemskt.
kring halv sex på onsdagskvällen åkte vi mot persön. jag ringde när vi var vid ormberget och berättade att vi skulle komma och fick instruktioner om att vi skulle ringa när vi var i närheten. när jag sen såg fåren ringde jag. vi var framme ca 2-3min senare. ingen människa där, men ett gäng ivrigt skällande hundar som aldrig verkade ge sig. efter ungefär 30minuter ringde jag och frågade vart hon höll hus (efter att ha ringt utan svar) och hon berättade att hon hade tappat bort en hund och höll på att söka rätt på den tillsammans med 5pers till. men eftersom vi hade bråttom till planet fick vi lämna hundarna i någon typ av utomhusbur med alla tillhörigheter med lovord om att hon skulle ringa sen så vi fick chans att prata. när klockan sen var kring 21.00 tiden ringde jag personligen och frågade hur det gick, både för den bortsprungne hunden och mina ögonstenar. allt hade gått fint men jag fick en konstig känsla.
jag bad pappa lite diskret några dagar att hämta hundarna där ifrån så snabbt han kunde. vilket han gjorde - TACK!!! sen när jag skulle hämta hundarna från han i gammelstad och fick se vilka koppel tjejen hade lämnat tillbaka...!!!!!! skoj fick rätt för det är bara en öggla man trär över halsen. nellie hade ett machleather koppel tror jag det kallas, jätte fint och fan inte billigt. jag fick något söndertuggat, gammalt, konstigt koppel med knutar och det såg trasigt ut. tänk er farmors hundkoppel hon hade på sin lilla pudel när man själv var 6 år gammal?! inget svar när jag skulle ringa heller.. !!!! 

 

jag har mycket illska inom mig. jag skulle lyssnat på ida och åkt til


pixmania

igår följde jag med pappa till sundom för att hjälpa till med att tömma ur en jordburksfastighet. jag tog några bilder också :)



garaget


Huset - jag misstänker att typ sistaah sett huset när vi varit små.


en lite bättre överblick.



senare idag flyget vi till mia! iih. jag måste tvätta lite grejer, laga mat till mig själv, mata hundarna, gå ut med hundarna, packa osv osv. jag kan inte planera och börjat packa igår eller något? neee. where´s the fun in that?!
kl.21.00 bye bye.
nu är det klart med hundarna! jag var förbi ett hundpensionat i östra persön och snackade med hon som hade det där. 170kr/natten med mat, promenader och de får dela bur. det är totalpriset per natt för båda hundarna. till saken hör också att de kommer få stanna där tills på måndag :/ jag tänker Inte lämna en löpande skoj ensam i persön utan nellie! aldrig i mitt liv att det kommer hända. jag tänker dessutom packa ner massa saker till dom. bädden, filtar, tugg-grejer och tusen tennisbollar som de kan få skala huur mycket dom vill! :) usch. det känns inte bra att lämna bort som sådär.
på tal om hundarna måste jag Igen lägga in lite bilder på dom :)


här är vi på floras kulle och får träffa buffy en 6månader gammal liten valp :)


här är vi i gammelstad på baksidan och leker med en pinne!


skojis!


nu har jag fått vara lite hundig! jag hoppas att jag inte får panik hos mia över hundarna. buuu :/
jag hittade föresten lite mer bilder från ihelgen då vi hade förferre hos sistaah och annabena! jag slänger upp dom också när jag ändå är i farten! :)


Annabena med syster Lotta sjunger singstaaaar!!


jonatan niklas annabena & lotta

det var en trevlig kväll hemma hos dom.
nu ska jag sluta vara helt galen med att lägga in massa bilder och göra allt det där jag radade upp att jag skulle göra.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect!!

nu är hon stor :)

imorse när jag steg upp upptäckte jag en blodfläck precis utanför toaletten. då jag precis hade klivit upp kliade jag mig i huvudet och funderade på om jag slagit mig när jag sovit. tills jag kom ut från toaletten och såg skoj i buren och nellie i bädden. släppte först ut skoj och bad henne lägga sig ner och kollade om det var blod i pälsen - mycket riktigt! skoj började sitt premiär-löp idag! dagen till ära fick hon ett tikskydd i storlek S :)

första stegen i tikskyddet var ingen höjdare! hon satte sig ner på en sko? hon gick några steg och satte sig igen, tittade undrande och förskräckt på mig. det såg ut som att hon ville säga - " vad har jag gjort för att förtjäna ett sånt här hemskt straff och vad fan är det jag har på mig??" hahaha. några minuter senare hade hon accepterat tikskyddet och det gick bra.

bortsett från skojs löp så ska jag mest troligt vara bonde imorgon. men jag ska maska mig upp ur sängen kl.08.00 och påminna pappa om att jag ska med till sundom.

SEN har jag ett stort jävla problem! på onsdag åker vi till stockholm och jag har Ingen hundvakt från onsdag till fredag eftermiddag = PANIK. jag har provat alla alternativ. "vi kan ta nellie", ta mig fan alla säger nellie. jag måste påpeka att de svarar så Innan jag nämner att någon har börjat löpa. misstag : anna ville ha henne tills hon fick reda på att hon löpte. men i övrigt = PANIK! i absolut värsta värsta fall så får jag slänga in BÅDA hundarna på något pensionat och betala med pengar som jag inte anser mig ha i min ägo nu.
någon som känner sig manad att ta på sig hund? jag vill hellst inte dela på dom.

nu ska jag somna med den där förbannade boken i ansiktet. "emma, mias dotter" ni vet.. gömda, asyl, mias hemlighet, mias systrar.. :) OCH ANNABENA JAG LÄSER BOKHELVETET INTE LYSSNAR! :)
kom ihåg att det var här DU hörde det först


respect

...det blev ett avbrott

...i gårdagens inlägg :) anledningen var att jonatan kom hem och jag klarar inte av när folk ska se på när jag skriver. jag vill skriva i ett hörn! jag sitter i ett hörn nu med, kul va?

jag har duschat, sitter med en turban på skallen och ska väl så fort jag kan göra mig i ordning! jag och linnea ska pinna in till stan med hundarna och mest troligt äta något också.
det betyder att jag måste sminka mig! guuud.. det är så fruktansvärt jobbigt det där med smink! jag sminkade mig varje dag i sundsvall och varje dag som jobbade. jag fattar inte folk som sminka sig varje dag? först måste allt på och sen på kvällen ska allt bort igen? voi voi.

Nee.. jag ska kleta på discosminket nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my make-up!

lugn kväll

det känns som att jonatan har jobbat hela dagen och att jag typ bara snackat med mia i telefonen som vanligt. snart kommer väl jonatan hem iallafall. jag har linnea sovandes en halvmeter ifrån mig :) haha.hon får nog sova 5min till :)
jag har sökt ett jobb nyss! jag fick skriva ett CV och personligt brev på rekordtid pga mitt värdelösa internet. jag Hoppas verkligen att jag får det, även om det bara var extra och när det var semester. jag Vill ändå!!

och imorgon är det måndag. dags att börja tvätta upp allt som ska med till stockholm? jag måste väl ta med mig något flådigt eftersom vi ska äta på ett fint ställe

respect

dagen efter är härlig!!

dagen efter en fest är aldrig bra i min värld. singstar-grejen var helt okej, jag sjöng faktiskt, men aldrig i en mick :) vi tog en taxi in alla sex. bojkott igen och hyffsat kul i övrigt! höll på att bli galen när jag inte kom på en tjejs namn - men på damtoaletten föll poletten ner!! tack!

jag och mia är fan livsfarliga! helt jävla galna i hela jävla huvudet. tur för alla jäkla 08:or att vi inte bor i samma stad! men inom kort ska galenskaparna ha en reunion. iiihh.. fan vad det kommer bli bra det här. jag kommer med stor sannorlikhet gnälla sönder jonatans öron om att vi bara Måste flytta ner till mia! jag ska fixa världens bästa kneg med världens bästa lön så ska vi flytta sen. alternativt kan jag plugga, typ till polis? men då måste jag ju ta mig in också. tror jag får ha fötterna på jorden och läsa på komvux istället.

jag träffade frill idag också. han kom förbi här hemma med sin fräna bil! efter att jag kastat upp större delen av min pizza gick vi till ormberget med Alla djuren. kisse följde efter och protesterade ljudigt om att vi gick för långt hemifrån. på ormberget dregglade nellie på sin Då -nya fina tennisboll. inga bilder dock. jag var för bakis för att ens komma ihåg att ta med mig en jacka! jag fick åka i frills bil sen :) jävlar vad den var grymm! han är en riktig, riktig fyndare :) om man slår upp ordet fyndare så borde de ha en bild på honom där! hahaha.

jag har också fått tag på bloggar som jag trott försvunnit! jag har suttit och sträckläst allt jag missat sen i mars typ! shit pommesfrites! :) jag är arbetslös, jag har inget liv utan läser andras liv istället. jag är häftig. jag har upptäckt facebook på riktigt nu också. jag har till och med lagt in bilder där! fast jag vet att facebook numera äger mina bilder, men ändå :)

jag höll på att tappa andan när jag såg att SSAB ringde när jag pratade med jonatan. jag visste att pappa inte var på jobbet så det Måste vara tommy. korrekt! jag trodde faktiskt att jag skulle få komma tillbaka! icket. han ville bjuda med mig på en fest på en båt. hela lag2 skulle tydligen med! jag visste om det sen innan, men trodde inte jag var inräknad eftersom jag inte längre är anställd. men thji fick jag! :)

nee.. snart kommer pappa och malin hit. de ska hämta mig till stugan. jag åker mest för att mini-me vägrar berätta vad det är för snubbe hon säger sig hookat upp med! jag ska ta med kameran och fota lite hundar tror jag.
jag ska pilla på mig ett par strumpor nu. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Matdags! and then PARTY!

uppvärmning av köttfärssås blir vår middag ikväll. vi ska sen till sistaah och annabena! snackas om singstar? jag ska vara gode full innan jag sjunger :) "jag sjunger aldrig nykter någonstanns.. " ... "att jag dansar nykter" -gäller fortfarande.

en grej till, jag skrämmer slag på sistaah:

Palora säger (18:52):
har just käkat.. IGEN sätter jag mig JUST NU vid datorn och du skriver:... LÄSKIGT!
Du har nån jävla psyk känsla att jag är här just nu och skriver! SEPE

jag är ta mig fan Bäst!!!! nu kokar vattnet! dags att göra ett försök i köket!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Lite bilder bara...

Jag har rätt lite att göra. Tänkte lägga in lite bilder som jag fotat med mobiltelefonen!
Have fun:





Skoj vid tuttifruttihusen! :)



Nellie tuffsen. Den där hunden ÄLSKAR att vara blöt!!!



Skoj ser lite stel ut - tror det beror på att hon inte riktigt gillar att vara blöt :P



Är hon inte söt?? :)




jag måste väl avsluta med en alkoholistbild på mig själv i mitt blonda hår.
jag har fortfarande inte färgat det något mer.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

fuck it - nu gnäller jag!!!

vad mer väntar runt knuten? jag är arbetslös igen och jag orkar inte ens kommentera varför, thats it!!

jag hann yra bort mig i någon skog här i närheten också. jag mötte anna och hennes vän vid golfängen och vände om vid burströmska typ. knallade rakt in i skogen och hundarna var helt till sig, inte så oväntat men ändå.

just nu sitter jag framför tv:n och morrar. internet har valt att inte vilja fungera heller! jävlkita s 3G! guud vad jag längtar tills vi flyttar så man får ett stabilt snabbt internet SOM FUNGERAR! jag är ett litet bi idag :) ett riktigt gnälligt inlägg ska det bli.

sen måste jag försöka sortera ut i garderoben. ingenting går ens över fotknölarna längre! det skyller jag på cykeln! det är punktering på den och när jag idag gjorde ett tappert försök att pumpa upp däcket så flög ventilen!!!! ALLTSÅ?!
jag kanske borde äta något, och lugna ner mig.

och varför måste jag ladda min mobil varje natt för att den blinkar alltid på kvällen?! batteriet är det absolut sämsta jag varit med om. men det kan ta att göra med att jag hade kört slut på batteriet första gången jag skulle ladda det? :P men det är ändå inte mitt fel - samsung är bajs.

jag måste också för pengar som jag inte ens har, skicka iväg en hel flyttkartong ner till sundsvall med bussgods. det ska bli riktigt spännande att se hur allt artar sig. sen måste skoj ha sin spruta för hon har blivit 1år - pengar till det? på onsdag åker vi till mia och stannar där i 3-4 dagar - pengar till det? okej inte riktigt så illa, men jag är inne i ett flow!

jag ska ta en macka och jag hoppas fan att den inte möglat sönder och att mitt pålägg också är ätbart.
jag ska gråta till "just shoot me", passande va?
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect