God morgon!!!

jag är faktiskt vaken, och har varit det en stund nu! hundarna har fått springa av sig på framsidan betydligt tidigare än normalt! körde jonatan till jobbet och sen var det avsprigningsdags! borde nog börja göra mackor och varm choklad, men jag ska kontrollera så det inte bara är jag som är vaken först :) hittade lite roliga bilder på kameran som jag tänkte dela med mig utav! måste säga att en bild är gammal resten är dagsfärska! (den när de ligger på varandra är 1vecka gammal)


78049-56
jag tycker de är svin söta när de ligger och myser sådär :)

78049-57
haha, de ligger som små tända ljus i bädden (med en avskalad boll i mitten)

78049-58
jag var tvungen att lägga upp den senaste bilden som fanns i kameran :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

..jag måste bara få säga något

just nu, exakt Nu sitter Jag på en barstol, hemma, med datorn rakt framför mig. det har varit en tid sedan vi satt här, jag och min dator.
det mobilabredbandet är installerat av - moi!

jag har också varit på kvantum och införskaffat mackor pålägg och mjölk! samt hyrt den där filmen som de gör reklam för - FLOOD. jag hoppas verkigen att det är en sån där panikfilm som jag får drömmar om senare.
jag älskar mina nya drömmar! i vissa är det vampyrer som jagar mig, i en annan är det krig. det låter som mardrömmar, men det är sviin härliga. jag styr mina drömmar så perfekt så det inte är sant. jag vet inte att jag drömmer, tror jag, men jag styr som att jag visste. fan vad kul det var förra natten!! :)
nu ska jag återgå.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my new friend

vinden vänder

internetnöt som jag är.. idag var vi till phonehouse och skaffade mobiltbredband. tankar man mer än 5GB/mån så stryps den redan låga hastigheten 7.2 till 0,384! alltså kommer ingen undan, jag och ludwig (extren hårddisk) kommer att göra hembesök! men jag tar mig iallafall in på min bank.

sen har jag något riktigt, riktigt bra att berätta! idag låg jag och drog mig jätte länge i sängen. mest för att jag var arg över att min väska (där jag hade ludde, mobil osv) var i bilen som jonatan hade med på jobbet. han kom hem, jag tog över bilen och brasade ut till gammelstad.
ringde ida, och vi spände på längdskidorna! ut på isen till stora tomholmen med varsin jycke! nellie hade dragselen och var nöjd :) väl ute på isen så låg hundarna brevid varandra och då började tävlingen! akela saknade dragsele så de blev inga stora tävlingar. men imorgon smäller det! jag och ida var nämligen förbi djurmagazinet och införskaffade akela en riktig dragsele!
imorgon ska vi ut på isen igen! "picknick" :) fan va kul!!!
då ska minsann kameran med!!!!

ska sluta yra och försöka övertala pappa att köpa hundmat till nellie. min pappa har ingen aning om hur mycket mat hunden ska ha, så hon får typ den mat hon ska ha på 4 dagar på 1½dag. nja jag vet inte exakt, men faaan :) haha. nå det blir säkert bra tillslut.
såå.. det var allt från mig idag.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Påsk o grejer

jag har återigen tagit mig ut till gammelstad och lagt beslag på deras laptop. tankar ludde full som en gris och är lite smått irriterad. jag har kollat på mobilt bredband på tele2, telia, telenor, 3 osv. på alla utom telenor så är det samma pris och samma grej. "tankar ni ner mer än 5GB i månaden så stryper vi er hastighet från 7,2 till 0,384" duktigt. jävla apor.

sistaah och annabena hade något förslag, jag har mailat de där lirarna och inväntar ett svar från dom.

annars kan jag berätta att under de dagar jag varit utan internet och inte kunnat uppdatera dagligen om mina fantastiska dagar, så har jag:
knallat med annis till björsbyn, varit i stugan, varit en sväng på stan, varit hemma, varit på cleo, varit på "olle" (olearys), ätit nassegoreng.. och massa mer. men jag är som nöjd. bastat på dundervägen har också blivit av.

snack går om att åka till kitköijoki (stavningen är nog inte den bästa) och hänga där från torsdag till söndag. för er om inte har en pling om vad det där svår stavade stället är. kan jag berätta att det är jonatans familjs stuga och just nu är hans föräldrar där och grillar korv.

det borde finnas massa mer att skriva, men nu kom jonatan hit. ska gå och ge han en kram.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

still no connection

Jaha.. internet vill inte alls vara med i matchen. våran hyresvärd har pluggat in diverse sladdar och joxat på. men fortfarande helt dött. saken blir inte bättre av att han med fru har åkt iväg till gränsen över påsk.
men en bra grej med det är att vi är "ensamma hemma". till och med de andra grannarna har åkt iväg över påsk! riktigt skönt, nu slipper jag (även om det inte hörs) leva fan i lägenheten. skruvade upp nicola killen och lagade mat i köket :)

igår (trots att jonatan var sjuk och satt i bilen mest) åkte vi till stugan hämtade ved, städade hela fucking lägenheten samt städade den gamla. en glad nyhet till är att den 25e ska den gamla på lävägen vara tömd för killen ska ta lägenheten!!! gud så skönt. då slipper vi betala 3 månadshyror där, det blev bara 2st istället.
johan kom förbi och lånade nellie på en lång promenad igår också. sen skulle vi se film och som vanligt var det en av världens sämsta filmer "michael clayton" tror jag den hette, en annan jag vill varna för är "things we lost in the fire" och "no country for old men" men en som ska höjas till skyarna är we own the night.

sitter i gammelstad nu och.. snackar med sistaah en dutt. hon är också i gammelstad.

jag funderade tidigare på att gå in till stan med Båda hundarna och gå på marknaden. men jag vettefan.. Båda. iofs är ju nellie duktig som satan. gick lös och fot hela vägen från lulsundet till kvantum. hade inte ens med ett koppel. skoj fick också gå lös.. stundtals. jag fårse. det blir nog imorgon isåfall.

nee.. ska ta ett glas mjölk och skölja ner min laxmacka från konditoriet här i gstaa(mp)
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect


Lugn helg

som sagt, inget internet. men jag har listat ut vad det beror på. tror det blir att skaffa eget internet och inte köra via vår hyresvärd, ettersom att vi delar på samma lina. inte speciellt rolig då jag ska se senaste kyle, lost eller löörd för honom.
i fredags blev det film (irene huss) och poppisar. igår åkte vi till stugan för att äta, men när även jag beslutade mig för ett glas vitt så blev vi där över natten. nellie hade nog inget emot det! skoj var i helgen i piteå tilllsammans med frills föräldrar. idag när skoj fick komma hem så var hon mer glad över att få återförenas med nellie än med mig och jonatan! det känndes ju.. kul.

just nu är det iallafall kyle som gäller. jonatan är sjuk =/
jag har hittat en ny "grej", jag får vissa ryck och lyssnar/dricker/äter det tills det tar total stopp. just nu är det varma koppen. jag har testat ett gäng smaker och jag är just nu mitt emellan ost/broccoli och lax/spenat. kycklingen var också helt ok. men jag tror nästan att det lutar mot laxen.
så köp ett 3pack för 9.90 på kvatum och testkör laxen!

ska släppa ut hundarna som ligger och väntar vid ytterdörren.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

Inget internet :/

imorse kom gunnar kl.09.00 och berättade att vi inte har internet. internet ingår ju i hyran så, de är bara att vänta. tur i oturen så hade jag redan fixat text till saw IV som vi såg idag. usch, jag vill inte se den igen.

igår var vi på hundhuset och det var ett fiasko. i halvtid så gick vi ut med skoj och bestämde oss för att nu jävlar åker vi hem och äter. jag var väldigt hungrig och att sitta där och lyssna på tanten som hade samma tonläge och använde ibland konstiga ord, gjorde inte saken bättre. måste nästan åka dit när det är igen, utan tant. och då får nellie följa med :) hon var på ormberget med jonatans kompis johan och grillade.

i övrigt så fyller min mamma år, för hennes egen skull skriver jag ingen ålder :) grattis mamma!
vi har ätit en god tårta som jag inte ens tänker försöka stava namnet på! ska ut med en hund och ta en nypa frisk luft. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect jonatan


seriefinal

jag älskar att jag kommer ihåg vad jag har drömt och att jag kan fortsätta min dröm efter en uppstigning, te.x efter ett besök på toaletten eller släppa ut hundarna på framsidan några stackars få minuter. det har idag resulterat i att jag haft en sjukt lång dröm. mia var involverad :) (och idag har vi gjort en brasa för första gången sen vi kom hem från stockholm, skönt att få det gjort utan bekymmer) ville bara få det sagt.

sen känns den här dagen lång. jag har gjort mycket känns det som. jonatan kom hem på lunchen och gav mig en bil. jag hann duscha och göra ett tappert försök till att borsta ut håret som jag inte rört sen i fredags. fortfarande tovigt, men det är en dag imorgon också. var en sväng till gammelstad och åt smörgårtårta och pratade. vill inte gå in något närmare på den vistelsen, det får vara osagt.
kl.18 slutade jonatan och då var det dags för mig och hundarna att åka mot stan, men där blev vi inte långvariga. zillas sista hockeymatch för säsongen började 17.50 i sunderbyns ishall. missade första periodens första 18minuter :/ och därav zillas assist. luleå hockeys damer spelade sin sista match mot sunderbyn (nähä?) och det var zillas minsta lillebror de mötte. annabena berättade att zilla hade fått mycket tryck efter sig och åkt på en tackling både här och där. haha stackars zilla.

jag misstänker att jag är en olycksfågel för när vi kom stod det 2-2 som sagt och när slut signalen dånade så hade dom förlorat med 6-2. taskigt eftersom jag alltid tycker de vinner med typ 22-0 mot de flesta lagen de mött. inte speciellt rolig avslutning på säsongen :/ men nu får dom springa några extra varv och träna extra hårt så det blir frelles tur att smaka is!! :)

åkte tillbaka till gammelstad och åt ut resten av smörgårstårtan, åkte hit vid 20.00 och dammsög hela skiten, åkte på kvantum och tillslut finalen - såg film. jag ville se mr and mrs smith. har iofs sett den och den var väl hyffsad. nu ligger jonatan och snarkar på friskt här bakom ryggen på mig.
ska väl ge upp det här och förflytt mig mot sängen. (jag glömde tillägga att jag tvättar!!) fan vad jag känner mig hemmafruig. men det är väl så det ska vara, man tvättar ibland :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect luleå hockeys damlag!!

sepe spelare

igår var jag sur på windows media player och vlc för de vägrade spela upp hela avsnitt av mina serier. precis likadant gjorde datorn mot mig när anna och jag skulle se harry potter filmerna för nån vecka sen. jag fick nog och laddade ner ett gäng codecs till wmp. har inte orkat testa det ännu. jag var så nyfiken över lööörd.

anna tog en prommis från salongen igår och hade med sig en film hit. jag och jonatan hade tack och lov hunnit städa en hel del innan. nu när flyttkartongerna börjar ge med sig (som jag egentligen bara har glömt i sovrummet på hög) så känns det som ett riktigt hem.

sen måste jag lära mig att Inte lämna hundarnas koppel i bagaget på bilen som just nu är på kvantum. nellies koppel gör det samma, men skoj! hon vet ju knappt vad hon heter. yrvalp.
nee. jag ska duscha och sånt nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

dagen efter...

igår var vi på förfest inne i stan hos en som jonatan känner. såg melodifestivalen och jag blev riktgt nöjd när carola fick dra!!! tycker synd om andreas dock. en hel del öl senare (aldrig mer blanda) så knallade jag och jonatan till magma och resterande gick till kafelino.
ingen kö in och jag var nöjd. hittade anna där inne som hade varit världens gulligaste och tagit med cigg till oss. glömde tillägga att när vi beställt varsin öl och skule sätta oss kommer det, rakt mot oss, en riktigt packad kille som rammade hela bordet och välte omkull allt. sprang och nöp tag i en vakt och vi fick två nya öl av killen.

jag hade riktigt kul igår faktiskt. första svängen på deluxe/magma också. jag dansade ju till och med. taxi hem sen och jag har svaga minnen om att jag var arg för att jag hade hicka och för att folk bara går in till oss, de tror att de är nån trappuppgång och sen var jag arg över att folk tror att de kan vaccinera sina djur här.
när jag skulle hoppa ur taxin sa chaffören något i stil med "haha gå in och vaccinera dina hundar nu" FYNDIGT!

ska ringa upp anna snart, pallade inte att snacka när jag låg och dog inne på toaletten. jag har sovit i duschen också. medvetet. ropade in jonatan som fick stänga av duschen och slänga en handduk på mig. jag har inte mått bra för fem öre. jag har stått ute på bron och druckit vatten, jag gillar när det är kallt. så jag stod där och tyckte synd om mig själv.


jonatan slutade kl.13 och Gick hem från jobbet. jag ville inte vara själv, det var så jobbigt.
har sovit till kl.18 sen också. jag måste ut med hundarna för jonatan verkar ha bäddat ner sig i soffan rätt bra. BTW jag började bädda i soffan igår? why? bara gud vet.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect magma


lördag

ska bli intressant att se vad dena dag har att erbjuda mig.
vaknade lurvigt flera gånger och om jag inte minns fel en gång tiill "ska du inte stiga upp". jag är Ingen morgonmänniska. hundarna är väl medvetna, de är lugna tills jag har vaknat till liv och de vet att även om de bara bli utsläppta på morgnen så blir det bättre efter frukosten.
katten verkar inte ha fattat ett skit. de serveras alltid frukost till alla djur samtidigt, varför tror han då att det hjälper att mjaua? hundarna är btw ute med jonatan (som köper ciggaretter) men jag tyckter det har tagit allderens för länge.

har ännu ett svagt minne av att det har varit snack om att traska på en is? kan det stämma?
jag ska mysa igång det där albumet jag har pratat om förr.
sen är jag nyfiken på en sak -är det bara jag som nästan alltid minns vad jag drömt om?
jag kan fortfarande säga vad min dröm handlade om. jonatan kommer bara ihåg att han har sovit!
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect my dreams

segt

jag undrar om jonatan kommer hem på sin lunch. jag undrar också vad jag ska äta.
jag har varit och skottat på Vägen här utanför, pga av en liten valp som gjorde en liten konst mitt på vägen. nellie gjorde det lite snyggare iallafall. de fick ligga kvar.
skoj och jissa bråkar om vem som ska få stå överst på en röd resväska ser det ut som.

jag har "laddat ner" ett album. jag hittade det när jag sökte efter en gammal gammal låt med brandy. jag gillar den än så länge, men den är väl säkert hur gammal som hellst. jag har blivit värdelös på musik :( R&B Love Collection 2007. det var väl iallafall i fjol. btw, jag har ruskigt dålig koll på dagarna. jag hade satt 10kr på att det var tisdag idag. men jonatan sa igår något om torsdag så det bör vara fredag nu. men jag är osäker. lördag är iallafall melodigrejen som inte ska vara här utan i stan hos en kvantum-person.

Brandy - Have you ever
det var låten jag sökte.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

promenix

efter min impulsiva promenad med anna så känner jag mig minst 5kg lättare. dessutom tror jag att jag har fått anna och max sugna på att skaffa sig en egen fyrbent kompis.
blev lite små hungrig såhär in på kvällstimmarna, men det är väl kring den här tiden man blir riktigt fet om man äter. kanske känner mig yttligare 5kg lättare om jag hoppar över den där ravioliburken som står och väntar på mig?

jag längtar tills imorgon då jonatan Ska installera vårat tv-rum så jag kan lägga mig i den nya soffan och mysa :) den var riktigt bra. just nu ligger det någon lång grej över hela soffan :( såndär.. projektorskärm? den kan ligga och njuta där inatt, för sen ska den Upp!! i can´t wait! jag har hört rykten om att på lördag ska vi se sista chansen i melodigrejen. hade varit hur häftigt som hellst att inviga rummet då. ska stressa på jonatan.
men nu ska jag ta fram kartongen med alla dvd-filmer och skriva ner de på datorn - någon som vill köpa? :)
nu kom min gubbe hem
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect

Soffa

igår plockade vi ur tredje rummet och jag ville ha hem soffan omedelbart. men det fick vänta tills idag. hämtade pappas bil från volvo och sen på momangen till storheden! vi fick till och med låna ett släp utav dom. schyrre.
nu väntar jag på jonatan som svängde förbi jula/bilmagasinet eller vafan de heter och införskaffar förlängsnins sladdar. inget stämmer va?! som vanligt då.

så äntligen ska vi få i ordning. det var ju ingen kort leveranstid på soffan iallafall.
btw, jag fick en kommentar som jag inte riktigt greppar. "dom" vilka dom?
aja, ska fundera på mat istället. skav och mos :)
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect


hemma igen

Lite mer om stockholms utflykten. i lördags var mia och daniel och åt middag med hennes pappa på hotellet han och natti bodde på. under tiden så tänkte jag och jonatan hitta något fint ställe att äta på. slutade med att vi tog tbanan till gamla stan och åt på ett ställe som imponerade på jonatan rejält. åt pasta, drack lite bailys o sånt :) mysigt ställe som jag inte har namnet på just nu. romana något.

efter det åkte vi till tcentralen (jag hade strumpbyxor) och knallade till hotellet där mia och daniel drack öl. sergel plaza tror jag de satt på. drack två öl där och gick vidare efter mycket om och men till white room igen. men vi gick inte in. daniel visade vägen till stureplan så vi gick in på spy bar. kändes som ett Måste att kunna säga "där har jag varit". och kösystemet!! man stog som bara runt ingången och en kille i rysk pälsmössa stod inannför och valde ut de han tyckte skulle få komma in. INGET KÖSYSTEM! (kan ju vara lite nöjd över att jag kom in..eller?) men när vi kom in ville jag inget annat än åka hem. jag hade så jävla ont i kroppen. ryggen, magen.. fuck min kropp! jag har sagt till jonatan att vi måste köpa träningskort. för jag orkar inte ha ont i ryggen. (jag behöver får gnälla)

efter spybar såg jag min första kändis under tiden som vi väntade på mia och daniel. Pontus gårdinger. vi tog en taxi hem, en som mia så duktigt fick tag i.
dagen efter (söndag) åkte vi till kurvan och köpte mat. var in på kvantum och kollade där en snabbis också :)

planet gick hem i normal tid. 5-10min försening räknar jag inte på.
när vi lämnade av johan bland all snö så sa jag till jonatan att det känns som ett minne från 1 månad tillbaka, att vi var och överaskade mia. det känns så overkligt. där knallade man omkring i strumpbyxor och tygskor och här?! på med gortex pjuxen för fan!!!

men tillbaka måste vi. nu ska jag plocka ihop lite sopor som nellie har dragit fram åt mig. torka lite kiss som jag såg att mini-me har glömt. sen städa upp resten efter mini-me. apunge.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect stockholm