torsdag

torsdag. 3 eftermiddagar och jag har min enda lediga dag för hela veckan idag. skulle ut och promenixa med annabena men de blir senare. var en sväng på stan med henne o sistaah istället. damn, jag ska handla imorgon! la undan ett par röda skor från wedins ;) iiiyyaa! jag anser att jag har pengar över och är Värd att få spendera lite på mig själv.

jag har städat varje dag efter jobbet, hela tiden. plock plock plock.. LESS!!
nää. ska inte låta sistaah vänta längre. hon har kört annabenas morsa o kurt till kallax.
iiihh. kom ihåg vart du hörde det först


respect

i had a dream

jag kommer ihåg vad jag har drömt inatt, fortfarande. jag tänkte stiga upp kl.08 ungefär, eftersom jag la mig så jävla tidigt igår. men jag hade så jävla sjuk dröm så jag var tvungen o se vart den skulle ta mig! nu har jag typ försovit mig till jobbet.. (nästan iallafall)

jag var typ på golfängen fast de var mycket större eller något, massor med folk och bara folk man känner, folk från alla gamla klasser och sånt. jag hade äntligen fått en hund visste jag, men inte mer. tillslut så stod jag där med en rottweiler som hette max och valpen som också var min. tror valpen bara hette valp eller något. sjukt less men jag ville inte visa det, för jag ville ju verkligen ha en hund, fast en golden.
till slut så hade jag en golden på något vänster och den hette nelly och ville inte vara med oss för att de där rottisarna var så fula och jobbiga. tyckte de var rätt chill egentligen, de gick o ha lösa och sånt. ääh sick dream

nu ska jag be markus köra mig till jobbet så jag får börja se film o så ;) strängarna står stilla och jag lär inte ha något att göra alls. viiilken otur! ska ta med en massa grejer tror jag. tiden kommer ju stå stilla annars.
njeppppp. kom ihåg vart ni hörde det först



respect for rottis

Basshunter

FUCK VA MÄKTIGT!!

Markus och Jag grillade med Björn Frill OIle & Rebecca igår. Jag och Markus åt fläskfilé ;) gotti
Frill drog rätt tidigt in till stan medn Frull som var stabil och körde bil. (hahah läs den där meningen högt)
Frill sjöng någon låt om "Fredrik", snuskig låt!! ssssöö.

rebecca körde in till stan och dumpade av mig markus och björn på brasseriet. Lilla kön. Men vi köade(!!) och kom in!! Drack lite öl, rökte lite och sen... WOOOW!  Pressade in mig mellan en finne och finnes kusinkusin som var 08a. FYFAAN och och 08an var igång!! :) Skrek lika mycket som när man tog studenten! hahaa.  Vilken KICK o se Basshunter! Ful var han, men han var så dålig så han blev bra. Och jag tror jag hittade den enda människan på brasseriet som inte kunde texten till Bot-låten: Finnen!

Idag känner man hur kul man hade igår, men de är helt klart värt det.
Städa upp hela lägenheten igen, men de går snabbt om man är tvåå. Har kastat upp bilder från igår, men batterierna dog innan vi hann ta speciellt många. Ni kan ju googla efter Basshunter ;)

vi tog en taxi hem och björn cyklade från oss. när vi skulle kliva ur taxin hemma så tog de en taxi bakom och stressade oss. det var våran granne, som också bor nere. vet inte vad dom heter, men vi stod och pratade med dom länge! katter, hundar, andra grannar :) hohoho. känns stabilt!

kom ihåg var du hörde det först


RESPECT

förfest innan fest, som är förfest

igår tänkte jag att jag skul
Skulle ha en liten grillfest, men.. de blev flyttat till idag! ska gå på brass o se BASSHUNTER!! hahah,
det blev iallafall en liten förfest till festen igår. jag markus olle rebecca björn anna zilla bjöd på deras sällskap! fotade lite pics med markus kamera också =) iih kom ju på att vi har en! måste bara lista ut hur man slänger in bilderna på datorn.. hm! jag o anna bena syndade lite pizza innan rebecca och olle bjöd på kräftor :) fan va scary o skala de där jävulskapen!!

so, ikväll blire fläskfilé :) vi städar massa nu, dammsuga, skura o sånt. de blev inte riktigt lika lugnt igår som planerat! hehe. jag är inte så ruskigt bakis heller.. suprice! kanske har jag lärt mig att dricka med måtta så man inte blir Super bakis.

jag ska ta och gå ut på baksidan och kapa paraflaxen nu.. wish me good luck! ;)
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

Jag orkar inge mer snart, blää less

okey, måste bara skriva av mig.

1. jobbade extra ihelgen med lag5, glömde bort att berätta att människan jag körde med (en annan vikarie vi kan kalla för plasthuvet) har inte alla pinnar under stolen. bara går ner från traversen Utan att säga till. man Måste säga till så jag kan göra hans jobb samtidigt som mitt eget och självklart tvärtom. inte nog med att han var tyst när han smet iväg ner.. nää.. han drog precis då huvjärnen kom. och då Måste man sitta i den traversen som kan kör, går inte på något annat sätt!!! såå.. jag var tvungen att köra snabbt iväg och parkera min travers.. KUTA 200m rakt igenom den stekheta hallen. det är så varmt så de bränner igenom kläderna, förstår ni??? äckligt varmt med andra ord. man är då inte sugen på någon charter resa till söder havet iallafall!! IDIOT!!! sa några väl valda till honom när han kom upp igen efter 30min.. " egentligen borde jag fan låta dig kuta genom hela hallen som jag fick göra.. helvetes jävla...." Inte en trevlig ton vill jag lova. USCH!!!!!!!!!!!!!!

2. motvinden.
första skiftet någonsin som jag cyklar helt solo. ditvägen var väl.. ja jag kom ju fram iallafall. stannade en snabbis på coop ;) men hemvägen... jag var så trött när jag skulle byta om. jag tog mig friheten att sova 20min på en träbänk!! sen veta om hur långt de är hem.. och att cykeln står där nere och väntar.. Nej. funderade skarpt på att lifta med någon hem.. men då blir man inte snygg! jag har då inga planer just nu på att cykla själv till jobbet igen. fast jag måste erkänna att de går snabbare och lättare för varje gång. de är ju fan inte granne till ssab!! 2mil fram o tillbaka, ledigt!

skulle va skoj o veta hur länge det tog.. fick avlösning tjugo i.. var hemma kanske.. kvart över? MOTVIND! hahaha jag skrev ju fan aldrig om det!! nuuu..nuuu är de mycket att hantera. iallafall.. :) det var en FET motvind.. och de är uppförs jävlart bakom varje hörn. men den värsta backen på hemvägen är nog... nästan direkt när man drar förbi vakten för då har man inte "kommit igång" hahah vilken fjant jag låter som!

JOOOOO.... tror ni inte att de varit och gjort mini-blå upprörd också? först krascha markus bilruta och sno bilstereo som är lika mycket värd som en 90g hamburgare!! jaha.. vad händer? någon jävla stjärna gör inbrott i mini-blå som inte ens har någon stereo för jag tar ut den varje gång!!!!!!! på passargerarsidan fram hade de plockat bort den där grejen vart man kör in nyckeln. det var bara ett hål där!
jävligt intelligenta tjuvar.. jag menar.. gör man sig besväret så tar man väl något?? men NÄÄ jag fick en liten present istället.... en liten plattgrej som såg ut som en nyckelring och de fanns en liten knapp där.. tröck man på den så lyste det en liten söt lampa! tack tjuvarna, väldigt gulligt! jag orkar inte ens bli förvånad now a days.

och min bil var inte "klar". skulle tydligen ha en ny backspegel o den kommer inte föränn fredag, men jag ska hämta den ändå o komma tillbaka med den senare! :) känns som att få körkort en gång till nästan.. ;)
mhm, var det något mer spännande jag hade på hjärtat?  Nej.
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

Nattvecka

Då var det dags igen, min älskade nattvecka är tillbaka igen! Tråkigt att veta att inte de andra kommer och skriker sönder stället. Men jag får väl ta och lära upp gubbarna lite :) Försökte sova lääänge idag så jag skulle vara pigg och redo, men vad händer? Klockan elva så kan jag inte sova. Låg och drog mig i en timme!!
Skrev in mig för svenska b idag också! Nu ska de blir ändrade grejer, ladies and gentlemen!

Cyklar väldigt mycket nu också! Fick panik när jag inte rört mig på två dagar så jag slet med mig Björn och cyklade 1,7mil. Det är inte alls något långt! Började med att (utan stopp) cykla från mig och direkt upp för den Lilla backen till Ormberget! Jag tog mig upp med cykel på första försöket!! Alltså vägen som bilarna kör, INTE själva backan :) iiihhh.

Skulle hämta min bil idag också, men den var fan inte klar. Den skulle servas till max :) Min lilla fina bil.. :)
Jag ska ta och sova lite, dra iväg lite tidigare med cykeln så jag hinner förbi coop och köpa keso och gurka! Jag är frälst! Kommer ihåg att jag åt det på Magneto varje dag, fast med nån dipp-atig grej. Men neej... .) HOOII.
Grillfest till helgen, kom ihåg det nu ;)
kom ihåg vart du hörde det först

5:e augusti 2005 - Nelly

min vovve-uppfödar-person ringde mig när jag hade slumrat till i traversen och berättade glatt " i lördags fick vi ta emot 8st små valpar" :) iiih.. min vovve har kommit till världen:) 5e augusti 2006.. hihi.
av 8 små busfrön så var det bara en enda tik i kullen, och hon var missbildad :( ingen svans och de visste inte hur ryggraden kommer att se ut.
så, jag har bestämt mig : det blir en grabb istället.
får faktiskt lov att bo med 3 pojkar:) det spelar egentligen ingen större roll om de är pojke eller flicka, vit eller guld.
30 september... OOOH LA LA! ska dessutom åka dit om nån vecka och kolla på valparna innan jag hämtar en for real! :)

min bil har inte gått genom besiktningen för 5-6gången nu! NU har jag fått nog!! ut med skrothögen på blocket, sälja skiten NU! och sen åka direkt till ford och köra ut min nya fina vita ford fiesta -03 ;)
FATTA VAD NÖJD! ny bil, hund och på lördag kommer my sweetheart hem! OH OH!

måste erkänna att jag syndat idag. jag har kört bil till jobbet Och ätit gurka med DIPP! skjut mig för fan! ska cykla ut till arcus någon dag o chilla på deras strand. måste försöka få tag på en hoj till markus så han kan hålla mig i handen bara ;)
tänker inte ens nämna de andra jag åt. socker-juice bland annat, inte bra.

kissevakteriet har gått ok. donna är hemma med "mamma och mormor" nu. tror hon tycker det är underbart att få komma hem! slippa gå i sele och få mjukmat. jag ger inte jissa mjukmat längre så jag har inte varit så duktig på att ge donna det heller :/ men hon verkade må rätt bra ändå:) lilla donnis!
mia kom hem nästan hel, det var ju en lättnad. nån förkylning har hon gått o skaffat sig :(

njeeepp. jag ska ta och krypa till kojs.
och btw, om ni vill något. jag kommer att använda halebop rätt rejält nu, ska ha den i min "finare" telefon. såå.. jag svarar nog inte så duktigt i telia:)
kom ihåg att det var här du hörde det först


respect

060806 - - my time

HEJ!




happ, imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobba.
cyklade till bergviken och drack 3.5or med zilla igår kväll. vi drog till färjan o fortsatte häva:)
i förrgår blev det dreadsfix istället för att dricka sprit! cyklade även då.
kedjan hoppade ut rejält när jag skulle cykla hem ifrån stan.. mina händer är fortfarande svarta!!

baksmällan är aldrig att leka med :/ skulle verkligen behöva duscha.. men jag orkar inte just nu!!
hälsade på min kusin maria igår. hon har flyttat till brändön i en villa, väldigt fint var det iallafall.
berättade för henne om att jag och markus ska bli nellie-ägare om nån månad! hon skulle komma och hälsa på hos oss också.

hoppas att jag får åka och spela bilbingo innan säsongen är slut. mormor var sugen på att haka på ut till måttsund och kryssa lite.
jag har träningsvärk i mina ben sen jag cyklat Själv till stan utan stöd. puh, de är tungt ska jag berätta. har bara förmiddagsveckan kvar med cykelsällskap, sen blir jag helt själv :/ kommer säkert inte cykla alls lika mycket då. kommer aldrig få bli normal, kommer alltid vara ballong-sara.
tror jag ska leka med min låda sen, den blå.

sen har jag ordnat utemöbler (ja jag är fullt medveten om att somaren är nästan helt slut, men det skiter jag i) jätte fina blåa från jysk eller rusta. 40% off ;) jätte fint.
mamma är där nu och ska ordna ett paraflax till mig också, ett i natur!
katterna har gått lös totalt medans jag drack öl med zilla. min lilla vasen vas är kajk och ligger fortfarande på golvet i bitar. samma sak med min lilla lilla tallrik-pryl.. jag hade gurka på den, det gillade tydligen inte katterna så de pajade de. jag som hade det så fint här :/ pedantstädat o allt.. bortsett från alla porslinsskärvor och vasen vas lik på golven så är det faktiskt fortfarande fint!
jag gillar den där låten med black eyed peas och den där sergio mendes - mas que nada



JAG KÄNNER EN BOTT HON HETER ANNA ANNA HETER HON
-- lätt den bästa sommarplågan någonsin. jag kan ärligt säga att den är BÄST! rix går att lyssna på om man vet att basshunter kommer om 40min!
keyshia cole var inte lika bra som jag trodde hon skulle vara, faktiskt.
jag söker efter nya låtar och folk att lyssna på, har gett de flesta en chans. black eyed peas är fortfarande no1 på playlisten.

donna fräser åt barn(?) på baksidan, (tror att det är en katt nånstanns som retar henne också)
jissa ligger bara och andas på golvet.
nä jag ska gå och ta en till huvudvärkstablett och lägga mig i soffan och se något häfigt!!
see ya! kom ihåg att det var här du hörde det först


respect bep