whyyy?




"jag vill också vara med" ... no shit sherlock! jag fattar inte varför skoj otroligt ofta gör så konstiga saker. det är lätt att hinna fota eftersom hon
1) ligger kvar väldigt länge på samma ställe i samma position
2) missar man en konstig sak så behöver man inte vänta speciellt länge på nästa!

jag har matat de två odjuren och ska strax ut i vildmarken!
sen en sen lunch för min del.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

fortfarande november..


jag hittade en bild när jag är blond och har långt hår. bilden är tagen sommaren 2009 tror jag, efter skansen.
inom kort åker jag tillbaka till stockholm! jag börjar redan få lite panik över vad jag ska packa ner. det känns som det jag vill ha med mig ligger i tvättkorgen. då har jag något att göra imorgon.. exciting!

snacka om att jag har dille på julen! jag har redan(!!!) smällt upp alla julgrejer vi har hemma. med det ville jag säga att julgranen åkte fram idag! alltså.. det är inte ens december. lite för ivrig kanske.

på onsdag ska jag få min middag av killen i blå tröja på bilden. jag vet inte hur menyn ser ut så lite överaskning blir det minsann. min middag för er mindre begåvade är min födelsedagspresent :) eftersom han är grym på att laga mat så går vi INTE ut och äter. det blir ändå bättre hemma.

jag ska ta min hi-tech fån och lägga mig i sängen och se en film tills jag somnar. måste passa på att njuta medans vi har tv:n där inne!!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect the tree

på riktigt?

jag har suttit och kollat på play-kanalerna. jag har sett ikapp b.la lyxfällan. jag DOG.
det var med någon brud som hette
vanita.. alltså.. var hon på riktigt?



jag förstår inte. "jag har ingen inkomst och lever på mitt eurocard" men HALLÅ. inte för att jag gör geniala ekonomiska drag, men det finns en gräns...trodde jag!!
jag ska se vidare och bli upprörd.
dagens bakisdag är räddad.

kom ihåg att det var här ni hörde det först(eller kanske inte)

respect

såhär går det när man skickar efter mat...

jag skickade några ur min familj till att köra grejer till tacos..jag ville gå mjukt och hårt bröd

piteå

nope, vi åkte inte vilse. jonatan hade ett ärende i piteå och jag följde snällt med. tjejerna fick mysa i baksätet. piteå är en bra stad, där hittade jag klänningen jag har på mig idag. jag ska ta en bild på den senare. känner mig inte riktigt redo för att vara med på bild just nu.

ikväll är det tänkt att min födelsedagsfest ska vara. men tror ni någon kommer?
jag är väldigt glad och uppskattar varenda kotte som kommer, misstro mig inte. men jag trodde ändå vi skulle bli fler. jag måste lära mig att planera bättre och säga åt folk. inte bara "hej kom ikväll bolaget är stängt nu, men skit samma" mmm.. duktig flicka.

jag ska ta en nypa frisk luft och övertala min mycket bättre hälft att han ska dammsuga.
wish me good luck!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respct

jag och min tjej ser idol :)


just då jag trodde att loppet var kört..

jag har suttit här i ilska. bilnyckeln och mitt visakort är på vift. jag är fast här. jag vill åka till storheden alternativt stan och kolla efter något kul att ha på mig imorgon. men det verkade jag kunna fet glömma.
sistaah jobbar, annabena jobbar, mini-me ser tv och jag tänker inga herja runt bara för att få handla en tröja.

plötsligt händer det. efter att jag har pratat med linnea, heidi och mini-me i telefonen.
"samtal: pappa ringer" står det på displayen.
"hej ska du med på storheden en sväng. jag ska kolla på en grej där"
"ÅHHH jaa.. men du.... "

hahaha. fyfan han kunde inte ringt mer lägligt. plus att han kör förbi så jag får ta med mitt visakort!! HAPPY!
tänk vad så lite kan göra för själen. nu hoppas jag bara att h&m på storheden har något kul att erbjuda för en billig peng. måste ändå försöka tänka på att jag åker till stockholm på torsdag till tisdag nästa vecka.
nu vet ni när jag åker också, en liten bonus.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

den är inte bara häftig, den är poppis också! no.2



skryt skryt skryt, i know. men jag har aldrig haft en sån telefon som kommer sig in på en top 10 lista förr.
n97an var bra, den var häftig. den är fortfarande det. men.... :)
(aftonbladet kanske man måste tillägga)






jag mår lite dåligt över att jag har försökt pynta här hemma, men det är ingen skillnad. någon liten tomte här och någon där. jag ska ha tomteland! nja, men ni fattar. det ska SYNAS att det är jul.
det är inte långt bort till att granen åker upp.
jag kanske knallar ner till förrådet och gräver fram ostrykna gardiner och slänger upp. det är där som gömmer sig. äger jag ett strykjärn? alla har väl ett? jag har iallafall en blå strykbräda. 1+1= 2.

jag ska ta på mig mer kläder och gå ut med tjejerna igen.
kom ihåg att det var här ni hörde de först


respect


getting closer to christmas!



hon har inget val. hänger hon upp nya blir hela familjen helt till sig och det slutar med att hon får hänga upp de på bilden istället! :) vissa traditioner får man inte bråka med, haha.

men visst är det fint?? :) DET DÄR ÄR JUL! (lägg gärna märke till grejerna som hänger på den undre gardinstången!)
jag gillar verkligen julen. imorgon åker mina grejer fram. jag kanske ska vara snäll och låta gardinerna i vardagsrummet hänga kvar.. kanske.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect christmas!


min födelsedag





tårta!
sistaah tyckte inte att jag skulle åka och köpa en smörgåstårta. istället plockade hon upp mig och vi åkte till storheden och handlade grejer så man kan göra en egen. jag har fortfarande inte smakat på dom (de bör väl smaka rätt lika när ända skillnaden är att jag har gratinerat den med fetaost på)
jag är grymt sugen kan jag säga!!

jag har hunnit se första toy story filmen också.

det bästa hittills är ändå mamma som ringer mig exakt på tiden då jag föddes (10.08 om jag inte minns helt fel) och grattar mig :) tack mamma.

jag ska resa mig här ifrån soffan och göra något vettigare.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect ME!

vi kan inte alla vara morgonpigga..



liten trött vovve. kul att både jag och nellie springer omkring och hon ligger kvar. jag har duschat och pysslat på. men nä, hon ligger kvar. hon tittade lite irriterat på mig när jag tog bort täcket runt om henne för att få en bättre bild... man kan nästan se den på bilden också :)
(jag vet inte och tänker inte forska i hur man vrider på bilden, den får vara sådär. vrid på skallen istället)

jag ska försöka torka upp mig lite och sen åka på tårtjakt. jag har planerat min födelsedag väldigt bra.
klockan 17 slutar jonatan för er som inte vet.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my b-day.


tandhygienist

det är dags igen, fy fan! jag borde någonstans lära mig att vara med noggrann med mina tänder och tandkött men icke. kanske lär mig bättre efter den här gången.

igår var jag på ölprovning. drack varje sort ur ett litet snapsglas och skrev ner, eller ja sistaah var den som skrev :) miller vann. och jag vann en lava lampa hahahahaha.

time to go. jag borde åka. jag vill inte.
btw är inte stockholmsbiljetterna bokade ännu. nä för jag har inget visakort, beställde ett nytt i fredags via internetbanken så jag hoppas det dimper ner snart i brevlådan. lite långt att köra annars :P

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my piercing

vilken helg!!

pp kom i onsdags och när han kommer så är det alltid folk här. det betyder att det har varit i princip fest här 24/7. att jag bor kvar och inte blivit vräkt är fan tur. grannarna kan pusta ut nu, han åkte hemåt igår.
jag har varit sjukt nervös hela tiden över grannarna. om någon smäller i en skåpdörr i köket kl 22.12 en fredagskväll får jag direkt ont i magen.
jag förtjänade min utekväll med heidi i lördags!

på lördagen lurade jag med mig heidi och annabena till arcus, norrbottens vackraste hund för er oinsatta. sittrade mig nästan blind på alla hundar och jag var asnöjd! jag fick sen höra att runner up blev "mattan", den där dreadshunden. det var ändå lite fränt, men bara lite. hade varit häftigare om en trassel kom på pallen.

...och sen åker jag till stockholm! jag åker och hälsar på mia! nu har jag fått nog, nu är det aslänge sen jag var i stockholm. fast det är en stund kvar.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect STOCKHOLM!

18e november

det känns både läskigt och kul att det snart är lagligt att packa upp jullådan! i början på november hade jag rejäla julkänslor och hade seriösa tankar på att packa upp lådan.
just nu springer jag omkring som ett yrväder och försöker söka upp balkongbelysningen, det är åtminstone lagigt att hänga upp den nu!

vi har fått besök, pp kom hit och ska bo här tills söndag om jag inte minns fel. jag antar att det blir en mer aktiv helg än normalt. eller ja, lite mer alkohol kanske det bara handlar om. jag sa till per att han var min ursäkt till att dricka ett glas vin på en onsdagskväll.

jag tog en sovmorgon imorse! jag började med att bada skoj och sen ta en dusch. skoj sover i sängen tillsammans med oss, och jag tycker att hon började lukta lite väl mycket hund och jag kan inte minnas när hon badade senast! nellie får vänta tills ikväll efter kvällspromenaden. det tar en aning längre för fröken kroksvans att torka!

jag har funderat ett tag nu på att ta mig till stockholm en sväng. mia får vara mer hemma nu och det hade passat perfekt då tycker jag! jag åker bara dit för hennes skull (och magen). känns lite vuxet att säga så, istället för att säga att jag vill åka dit för att shoppa!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my new phone!

en tidig födelsedagspresent till mig, från mig!

dagen som alla väntat på är här!
sistaah fyller 25 och jag har äntligen fått tag i en nokia n8! :)



den ser ut som på bilden. den är som en dröm. jävligt enkel att använda eftersom jag är van nokia användare :) fyyfan så nöjd jag är!!!! kameran är inte testad fullt ut ännu. de säger att det är pga den som telefonen säljer. men jag gillar Allt. operativsystemet, funktionerna, tre startskärmar.. you name it!! största minuset om man får gnälla.. 30skr för angry birds.. men vem vill spela med arga fåglar? (okej jag vill testa, men 30spänn, nu blev jag snål)

och ja, sistaah 25år är väl ärligt den största grejen den här veckan (hon fajtas även med nbh)
grattis igen och jobba inte för hårt på din födelsedag!

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

fan vad irriterande



jag har haft fet otur med att lyckas få hem en såndär telefon, FET otur.
1) blåst av kärring på tradera
2) blåst av idiot på blocket
fick dock tillbaka cash från tradera eftersom DÅ var jag smart och betalde med internetgirot, det gjorde jag inte på blocket.

min n97a (även kallad baby) är död, det är officiellt nu. den går inte att laga och jag tänker inte lägga ut över 4K på att laga den. jag sitter här med ica maxi kortpris 299:- och googlar på N8an.
jag är helt besatt! jag vill nästan ha telefonen mer än goosen. jag måste börja få ordning på mina prioriteringar.

men jag tänker inte ge mig, jag Ska ha den där jävla telefonen. hör ni det??
jag fyller år om två veckor. jag vill ha cash!!!! eller ge mig bara jackan eller telefonen direkt.

nu kom pizzan.nu
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


ikea

enligt övriga bloggar och facebook var jag långt ifrån den enda som besökte ikea idag.
jag hade däremot ingen aning om något ikea när jag vaknade imorse och fick ställa in mina planer för dagen.
men det var bra att vi åkte! jonatan har äntligen fått sitt skrivbord, vilket betyder att köksbordet får bli ett vanligt köksbord igen (ta i trä)

vi fick med oss:


tanken var att ha dom i hyllan: (hyllan har vi sen tidigare 5x5 hål)
(den lilla ska vi ha skrivaren i)
vi köpte bara skrivbordet.


..och självklart allt det där vanliga: servetter, ljus m.m
grejer som man har till ett skrivbord, pärmar, pappersamlare,lampa .. you know.

det blev inte så vidrigt dyrt ändå. jag har fått dille på expedit serien om ni undrar, men det säger väl sig självt antar jag? :)

jag behöver verkligen ta en tripp till sophuset samt ner till källaren inom kort. det står tre st stora soppåsar med kuddarna från balkongen i hallen + allt skräp från allt vi köpte. det ser ut som ett kaos hemma nu. när hyllan förvandlades till "jonatans hörna" så har jag massa prynads shit som inte har ett hem längre. jag borde ha köpt små små lackhyllor som det bara får plats typ en grej på, bara för att ha saker på. men nä, inte tänkte jag på det då inte. nä. ingen är förvånad.
återbesök kommer snart, typ när mamma och pappa har kollat klart på pyramiderna där borta. snorungar.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

sa också ha

jag brukade tydligen säga så när jag var liten, "sa också ha".
nu vill sa också ha, sa vill också åka utomlands! mina föräldrar drar idag till egypten i en vecka.
de bokade bara två dagar i förväg och fick en schysst deal.
det måste kännas väldigt skönt att åka idag dessutom, jag ser från mitt köksfönstret att det snöar ute.
vilken otur va?

på tal om negativa grejer.
jag vann en auktion för ca en vecka sen på tradera. jag vann ju den där mobiltelefonen.
klart som fan att jag blev blåst.  jag anade ugglor i mossen och bad att få betala via internetgirot istället för banköverförig om säljaren ville.
jag har mailat och mailat. inget svar tills igår. "hej din mobil är stulen, har haft bilinbrott". jo tjena. svarade på mailet och sa att hon åker på ett dåligt omdöme. HA!

jag har kollat på blocket efter en annan nu. det dröjer väl säkert en vecka om inte mer innan jag får tillbaka mina 2K från internetgirot, men man kan ju kolla. ääk. jag har säkert missat en massa bra dealar nu. yäck.

jag ska skutta in i duschen nu. känns som att jag har miljoner saker att göra.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect egypt

alltså??

jag har agerat färdtjänst "imorse".
"jag åker till arbetsförmedligen sen, måste ändå lämna papper till fk" tänkte jag i mitt stilla sinne. jag borde ha fått en liten misstanke eftersom jag fick parkera bilen vid granec, men icket.
satana vad folk det var!! det var tydligen massa företag som sökte personal, grattis.
men jag var tvungen att vänta på en arbetsförmedlare eftersom jag hade tills imorgon som senast på mig att "visa upp mig" eller vafan det nu handlade om.
GRATTIS SARA DET VAR NÄSTA MÅNAD INNAN DEN ANDRA!! mm... suttit där bland massa folk och varit arg helt i onödan. jag hade varit in och ut därifrån på högst 10min annars, istället för 40min. less less less.

jag körde hem, lite road rage varning där och nu gör jag lunch. köttbullar och spagetti. varför äta mackisar?
bara för att vara tvärtemot.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect