HEJ MIA!

idag vaknade jag rätt tidigt pga att solen lyste rakt in i sovrummet och jag kunde inte somna om. daniel och mia var snälla nog att låta oss sova i sovrummet medans de sov på något konstigt sätt med en soffa och tältsäng inblandade. mia åkte till skolan och vi åkte dit direkt när vi vaknade och sa HEJ MIA!
åt lunch nära mias skola och sen skulle jag promt till lacoste och köpa mina skor.
men med min tur så fanns de naturligtvis inte där, eller på någon annan affär som jag Skulle in på! "om en vecka" sa om på lacoste. men jag såg faktiskt ett liknande par, fast vagabond och nå spännen över foten som jag föll pladask för! 350:- är ju ingenting för kärlek!

sen knallade vi omkring i city och jag fick upptäcka lite. säkert ställen som Alla redan varit på. fyfan vad den här stan är stor. jag fick inte tillfälle att åka till götgatan på söder och kolla, men det är en dag imorgon också.

Dagens inköp:
jacka
väska

jag tycker att det är sjukt bra gjort. jag förtjänar skorna!!
sen nu är pojkarna ute och springer här i vårby. på jakt efter två familjepizzor :) "mmmycket dressing" det är mias ord. "mos" är också ett av hennes ord. hahahah. sorry mia jag var tvungen!
mer info är att jag varit papparatzi här. bilderna är fortfarande och myser i mias kamera. men de dyker väl också upp.

planer för kvällen är väl att smälla i sig så mycket pizza man bara orkar och sen dricka en pilsner dricka eller två.. eller mer. ringa frill som också är i krokarna (som jag btw skulle ringa när jag kom till götgatan, men vi kom aldrig dit) fårse vad kvällen i fjollträsk har att erbjuda. jag vill ut och busa, ut och leva om, ut och försöka vända upp och ner på skiten - den här gången ska vi fan UT!


snart ska jag väl duscha. och jag har dessutom glömt lite kläder hemma. men mia har räddat mig. och jag är fullt medveten om min totalt värdelösa svenska. punkter och OCH.ord. men jag orkar inte bry mig just nuuu.


MINI-ME:

hoppas att hunden lever när jag kommer hem och inga galna fester med 20åringar ;)

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect rocco


fjollträsk

Haha. jag måste berätta officiellt nu (äntligen) att jag och jonatan har plannerat en resa ner till mia och daniel. planen var att överaska mina Totalt. Mission completed.

igår kom vi till stockholm och daniel mötte oss vid tunnelbanan. vi gick "hem" till en mia som inte hade en aning om vad som väntade henne. haha jag är riktrigt nöjd över överaskningen. haha.

igår var vi också på heo pippi som var hur häftigt som hellst. det är något big ass mall vid kungens kurva. jag är från gammelstad så allt imponerar ju mig. mia tog några bilder därifrån som säkert dyker upp snart.
vi åkte på bolaget.. killarna gick in först och jag och mia gjorde lite.. ja, iallafall. när jag och mia kom in på bolaget och hittat killarna så höll daniel i en karta med halva hoff och halva falcon! mia blev överlycklig och sa något som "oohh.. vem ska jag ge en stor kram".. haha " MIIG" - det kom från min käft. hahahaha.

btw så är mipis i skolan och vi ska snart in mot stan (pippi) jag vill äta.
nu ska jag söka upp en adress till mina skor innan vi drar iväg.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect mia

best in show

jag och nellie (utan ett skämt) gick ut en snabbis precis. när vi kom tillbaka så kom grannen snett mittemot hem. de har en flat coat retriver hane. namnet har jag redan tappat, men typ oliver eller något. apfin hund! han skulle ställas ut på lördag! de fick iallafall träffas "på riktigt" nu efter nellies löp o så. 
lite läskigt att se nellie som är golden visa tänder och sånt, men de gick över så snart rangen var ställd. jag törs inte kommentera kring vem som var överst. men de lekte på med en pinne en stund innan jag kände att jag glömt ta på mig sockar innan jag gick ut :)
hoppas att de få springa av sig på isen innan den försvinner! hellst utan skoj för då tror jag inte de skulle gå bra. nellie vaktade ju mig för hunden också.
lite imponerad blev jag ändå när jag såg att hon hade lite stake i sig. hon är ju alltid som så lugn och lydig.

btw så gick hon fot brevid mig utan komando en bra bit! bara knallade på där vid min sida.
tror grannen hann se det också :) iih. jag måste ju få skryta. vi träffar ju sällan hundar.
någon som känner sig manad? :)
nej jag ska se nanny på trean.. men först ska jag torka bort hundslemm som jag precis upptäckte!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my nellie

måste tillägga en grej

om jag inte redan nämt det så har det varit en vetrinärstation här, det gäller alla andra lägenheterna här också. det syns ju självklart inte. men vissa verkar inte ha greppat läget med att det har Varit en vetrinärstation. nej.
för 2minuter sedan knackade de på dörren och ett huvud stack in. en ung man kanske 30år, sa något om vetrinär och vart de var, han söker en?! jag blev lite chockad och det första jag fick ut mig var "jahaja, ehm vad hade du tänkt göra?" hahahaha VEM FAN FRÅGAR DET? jag gjorde det. han skulle vaccinera hunden. jag tror jag sa så Om det var något akut och han skulle till närmasta? kan ju bara vara därför.
jag gav en fin vägbeskrvning till stefan rösäter som har privat klinik 4 hus härifrån. men tyckte samtidigt att han kunde åka till gammelstad som jag brukar göra med mina hundar..

var tvungen att delge det.

..Lite bilder

jag hade inte med mig kameran på isen, men jag byggde en liten.. mysgrej på altanen och satt och solade.
vovvar fick springa lös och gnaga pinnar/katter.

78049-55
78049-5478049-5378049-52

friluftsdag 2

jag vaknade rätt tidigt av att mobilen ringde.. och jag steg upp för att svara. jag brukar inte vara så nyfiken när jag ligger i sängen. enda gången kanske?:) anyway så var det hyresvärden som hade ringt fel.
så här sitter jag, nyvaken och klockan är kriing 10 på morgonen.
funderar på att klä på mig och köra en heldag ute med hunarna. kanske gå in mot stan, lalla runt där. köpa något att äta om ekonomin tillåter mig.

nje. jag ska vara duktig nu.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect the outdoors

jonatan har inte alla hästar i hagen :) men han är lika söt för det!

idag har jag gått till annas salong med båda hundarna, som dessutom fick gå lös rätt mycket. väl framme så hade anna en kund och frida färgade mitt hår. det blev sjukt fint och jag är hur nöjd som hellst över mitt hår just nu!! jonatan slutade kl.15 och kom förbi och hämtade hundarna en sväng innan han skulle sälja iväg en tavla.

jag och anna bestämde att det är tjejkväll imorgon så jonatan får hålla sig på ett annat ställe. sen tyckte jag att jag och jonatan förtjänade att äta smörgåstårta. vi stannade på kvantum och skulle köpa en där - slut. åkte till gammelstad till deras konditori som hade Stängt. jävligt less åkte vi till storheden till obs (jag vägrar säga coop) och där Äntligen hittade vi en i bra storlek som räckte till oss båda två.

jag tyckte att vi kunde äta den i gammelstad hos mina föräldrar. jonatan bakom ratten.. när vi var jämns med WIKA möbler:
 - "du vet väl om att vi ska svänga in här" jag
-  "vadå menar du här?"  sa jonatan och började blinka Mitt i korsningen in där vi skulle, och körde Rakt förbi!!!
han skulle tydligen bara skoja, men han missade korsningen TOTALT!!!
vända i rondellen och så åkte vi efter rätt väg. sen vid skolan sa jag " akta, det verkar stå en bil här.. det kan vara polisen. de brukar stå här när de kollar bilar i gammelstad".... jonatan gör som en galning förbi bilen och säger efter att vi passerade "jahaa.. men det är lugnt. det var ju inte polisen" Duktig kille! jävligt duktig kille!!

ska kanske nämna att jonatan fick ett rejälts skrattanfall när jag (vid matbordet hos mina föräldrar) sa något om att mammas katt fick vänta med frukosten i en och halv timme. han menade att "det är ju Katt!!! de äter inte frukost. katter äter PUNKT!" men mammas kisse är inte som alla andra kissekatter. den är lite bortstämd och gör aldrig något den inte får. prinsen är perfekt :) och vit.

hoppas nu att MIA får något att le åt :) nu ska jag gå och duscha av mig innan det är djurens tur att duscha. jag undrar hur jag ska göra med kattstackarn :) tror han får hoppa över.
yes. så nu vet ni det också. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect prinsen

utgång i guldskor eller inte

igår skulle vi ut på krogen. vid halv tio kom vi till killen som hade en liten mysig förfest inne i stan.
frida gjorde mitt hår jääätte fint och sminkade och pysslade på.
men jag började må så jävla illa, jag var tvungen att rycka tag i jonatan och be honom ringa en taxi.
jag sa ingenting till någon, smög bara ut. "ut och röka".. fattar inte varför jag inte sa att jag höll på att spy vilken sekund som hellst. jonatan frågade mig det tusen gånger.
usch va less. jag som har längtat till att få gå ut och jag hade mina guldiga klackiskor på mig och allt!!!
nästa gång ska jag äta rejält inte dricka mer än ett glas juice och sen GÅ UT!

dessutom var jag sjukt bakis. jag vaknade och svettades fast det inte var varmt. jag var upp och gick flera gånger. la mig på toaletten men ångrade mig när jag märkte att golvvärmen var på! övervägde att ta en sovsäck och lägga mig ute på altanen. tillslut vid 11-tiden fick jag upp allt. fyyyfaaaan vad jag inte mår bra.
jag har inte ens varit ut med hundarna ännu. stackarna får lida. skoj har kissat och bajsat inne och jag hittar inte toapapper!!!!! kisset var på en filt som jag hade på toaletten.. tur i oturen.

uuhäää jag måste uuuuut. ska fan bygga en koja på altan som jag kan lägga mig i. jag Älskar att sova ute när det är kallt och man mår illa. det finns inget skönare. men jag tror det är för varmt ute... men ändå bättre än inne.
kom ihåg att deet var här ni hörde det först


respect my pjuk

År

jag vaknade av att jonatan stökade iväg mot jobbet och sen låg jag lite snurrig och nyvaken och funderade på mia. vad det lilla livett pysslar med, om hon är mycket bakis :) om hon ens lever?! :) jo det bör hon nog göra.
sen funderade jag på när hon ska komma och hälsa på,tycker påsken låter riktigt bra.
sen funderade jag vidare.. massa häftiga grejer vi har gjort och tillslut började jag fundera på hur länge vi kännt varandra. om man räknar hårt och säger andra året på gymnasiet, blir det rätt då? då kan man väl påstå 5år? jag tycker det är vettigt tänkt.
men 5 år låter för lite. känns som att jag har kännt henne lika länge som jag har kännt sistaah. det ligger väl sen lekis.. vilket borde sluta på en siffra som..kanske 16-17år? vi båda fyller ju år så äckligt sent så 16år kanske. räknade att vi var 6år och nu är vi 23.
fy helvete. 16-17år? det är länge. tänk hur stora 16-17åringarna tror att de är? hahahha. jag ääälskar att trycka ner de mindre för de är så.. små =) ingen respekt här inte.

sen måste jag skvallra att sistaah har fått "a hard work work". hardtech/gestamp är hennes place nu. skickade iväg något litet sms åt mot storheden och hon jobbade. duktig flicka.
jag undrar när det är dags för mig att snöra på mig stålhettorna och knäppa igen den blå skjortan :)

nu är det dags för mig att ta ut skoj på bajsrunda, duscha, hämta pappa & nellie från stugan, osv..
kanske till och med blir utgång för mig!!!!!! jag förtjänar det. följa med annis på delux grejen som max kirrar på magma hade inte varit helt fel. jag har aldrig varit där och sist jag var ut nånstanns alls?!.. nä jag vet inte

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my friends

Sara långhår

igår var jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen. jag tog Bussen in till stan istället för att gå.
men igår var det sommarjobbens dag på arbetsförmedlingen, det betyder att det bara är bokade möten som gäller. "hej jag är dum i huvudet". men jag hoppade på en gubbe där och skrev in mig hos han. jag är stolt över att jag gjorde så. istället för att bara bli arg och vända på klacken.

sen gick jag till annas salong och kollade när hon gjorde äckligt fina dreads på en gällevare brud. uschc vad sugen jag blev! jag och anna gick sen och åt lunch på mat och prat =) efter det satte jag mig i hennes frisör stol.. jag har låångt hår nu :) jag blev riktigt nöjd. hon klippte massa också, men de är ändå svin långt.
"jag ska aldrig sätta upp håret" sa jag, men här sitter jag med en ponytail och är nöjd.

pappa är på ingående och jag ska ta på mig sockar och hinner inte ens sminka mig. ääh...
lunch på stan igen, woho =)
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect L

orättvist

jag har ett till inlägg om arbetsförmedlingens utmärkta sätt. jag fick en ny kallelse och kunde inte gå på den för jag hade magsjuka. mailade min handläggare på kvällen och berättade "hej jag har magsjuka kan inte komma". fint, skicka ett nytt och boka in ett möte för jag har news. Mmm.. fint. så idag kollade jag mailen och ett svar från min handläggare låg och puttrade ljuvt i inkorgen. jag har blivit avskriven, eller något åt det hållet iallafall. förstod helt ärligt inte mycket, men är man sjuk och mycket information ska in i huvudet är det Inte mycket som stannar på plats.


jonatan blev mycket irriterad och ringde upp min handläggare medans jag låg och mådde bajs. jag var tvungen att prata med henne istället och jag sa även att jag hade en arbetsintervju igår vid 13-snåret. jag kan berätta att jag kammade hem jobbet och en lön som jag har god lust att skryta om.
fortfarande avskriven. thaaaank you!!!!

när jag börjat jobba ska jag fan skriva bort mig så mycket det bara går. jag gillar verkligen inte arbetsförmedlingen. hon bokade inte heller in ett möte för att jag ville uppdatera henne. jag trodde det kunde räknas istället för att vara sjuk, som en giltig frånvaro. bara att ringa ssab och snacka med min blivande förman och höra hur läget är.

en kommentar eller två är fruktansvärt välkommna.


en glad grej har jag iallafall att berätta.
jag har åkt snowboard (under den period jag varit frisk naturligtvis)
jag och sistaah testade vingarna på ormberget av alla ställen. vi körde med en mjukstart och jag hade så jäävla ont i benen. jag har absolut inga benmuskler kvar!! jag bara gnällde och gnällde.
men mot slutet gick det riktigt bra =) sistaah var ju grymm från start så henne ids jag inte skryta om!
vi skulle fota men jag hade glömt att ladda kameran :P jonatan var lite små irriterad när han stod på toppen och skulle leka fotograf :) så det kan gååå.

Nej jag ska fortsätta vara arg och försöka se på snowbuddys som mia rekomenderade mig om.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect


häftigt kul helg

jag är Helt slut just nu. det var länge sen jag drack mer än 2-3 öl, och nu blev det en två-dagars törs jag säga. i fredags bjöd jag och jonatannämligen rikard(jonatans storebror)linnea och andreas på middag. det var bra! sen i lördags(igår) fyllde (idag egentligen) 60år. de hade bokat en lokal här på björx. jag tror inte jag var den enda som snyftade med i stora delar av alla tal som hölls och skrattade med :) det var också bra!

jag är bakis, jag är riktigt bakis. jag måste lägga mig ner och dö.
btw så mår min mobil inte bra just nu. den har varit av enda sen jag skulle ta upp den och ringa mia. KUL. bajsgrej de där. usch blä kräk nu ska jag lägga mig ner och gnälla och gnälla.. stackars jonatan.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Alla hjärtans dag

tjoho! jävlar här ska klackarna slås i tacket! YAAAHOOO!!!!!!!

jag väcktes av min lila raring som gav mig ett jätte sött alla hjärtans dags-kort och bad mig kliva upp. jag drog mig lite extra och klev till sist upp. han hade varit på mat & prat och tagit med sig mina/våra favoritmackor!! dessutom fick jag inte mindre än 5 röda rosor!! iih.. jag gillar verkligen den här dagen.

igår fick jag min vilja igenom. jag vill och Ska ha ett rött sovrum. det behöver inte vara knallröda väggar som det mest ultimata vore. men iallafall så köpte vi röda sängkläder och nya gardiner. gardinerna blev bara vita.. men ändå! :) ut med det blåa och in med det röda!! :) jag är väldigt nöjd.
jag fick ju en till liten önskan inslagen också! flytten ut från lävägen! jag kände mig inte som hemma där utan sökte en ny (ibland i hemlighet och ibland inte) så fann jag den här! usch vad jag är duktig.

på tal om duktig så har jag varit riktigt strålande! mamma gillar björn skifs, på riktigt. jag har sökt på blocket ett tag efter biljetter till någon av hans slutsålda konsertet här i Luleå. så till slut.. hittade jag två st biljetter som såldes i boden. jag fick vara en hård förhandlare och kammade till slut hem biljetterna. något dyrare än det utlagda priset.. men mamma fick dom! jag blev så nöjd och så glad, oj oj!! :)

snart ska vi åka till lävägen och plocka lite mer grejer. någon ville hyra den omg, så nu är det bråttom. iofs är det väldigt mycket som redan är flyttat. men det är en del kvar! dessutom måste vi tapetsera i hallen (jonatans mamma om man ska vara petig) blir nog riktigt bra!!!
jonatan pustsar rutor så "folk kan ju nästan tro att någon bor här". kul, riktigt kul.
skoj tjuter och låter inte som en gris så jag borde nog gå till henne. nellie är iallafall tyst.. än så länge.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


update

jag tog en rejäl sovmorgon och föste över allt ansvar vad det gäller djur på jonatan. sov riktigt riktigt länge och Njöt av det. jag misstänker att jag ska få köra pappas bil på verkstaden imorgon tidigt! alltså ville jag sova ut riktigt mycket.. jag förtjänade det :) det är mycket jag förtjänar enligt mig.
till exempel sitta och skriva blogg efter en prommis med hundarna medans jonatan bråkar med kartonger i hallen. det ska byggas garderobsdörrar idag. vi har dragit ut på det jävligt länge nu så, pappa kommer ju med bilen så han får nog rycka in.

ni som inte vet så har the L word (löörd) börjat om för nån vecka sen. ni som inte redan ser det bör se!! haha så jävla bra serie! den enda som verkar sända nya avsnitt pga strejken i stjärnligan. 

nää innan de gnälls för mycket från hallen så bör jag knalla dit och styra upp det :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect


Måndag

det kunde lika gärna varit fredag eller lördag. jonatan jobbar kväll och jag har handlat, slagit igång en diskmaskin och ska snart pallra mig till toaletten och slå på en torktumlare. vi kan tyvärr inte tvätta och torka samtidigt ännu =/ i övigt har jag inte så farligt mycket att berätta. jonatans storebror med familj kommer till luleå. äran har jonatans pappa som fyller 60år! kan bli trevligt, så får de se nya lägenheterna och kanske träffa vilddjuren som jag ser som våra barn.

btw så väntar jag på uppdateringar från mini-me. jag är så nyfiken så jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. vill nog inte skriva så mycket om det här.. tar det face 2 face istället.
nåväl, simpsons på tv och en cola på avkylning i kylen.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

Söndag

idag har mini-me varit här, och hon sitter i soffan och väntar på att mathilda ska börja igen. vi har varit på ormberget en sväng med hundarna. men det var ju för fan överbefolkat med kids!!! ungar åt alla håll man kollade! en unge här och där går ju att acceptera, men var ju galet!!!
har planer på att knalla tillbaka nu efter mathilda kanske, malin sa att det stängde kl.16 så då kanske man törs släppa vilddjuren lösa.

btw så har jag ordnat med bilder på våran nya lägenhet. lite bättre bilder än de jag först hade fotat. men ett av rummen har jag inte fotat för det är inget att se ännu. det är upp och ner, avlastningsrum med påstar, kartonger, möbler.. ja, Upp och Ner som sagt. hallen är nog inte heller med så mycket.. för de är som samma sak, hall och tv-rum. ja, men ni får se bilder och försöka förstå. jag har aldrig varit bra på att försöka fota eller förklara.
http://www.pixbox.se/alb709915 - jag vet inte hur man gör en "här" länk, så de där för duga.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Great game

Luleå hockeys damlag vann idag över clemensnäs med 2-0 och sistaah gjorde det sista målet! var tvungen att skryta lite!!!
btw så tar det det 15min att gå till midskogs från mig och ca 20-30min till kvantum/coop arena.

kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect luleå hockeys damlag

...jag ljuger så braaaa!! nananaa...

igår blev det lite fart iallafall. mina föräldrar kom förbi här och luddade alla stolar. har glömt bort vad de heter.. de där små vita man stoppar under stolarna så de inte ska låta, ni vet. sen skulle de åka till kvantum och handla, jag följde med. tänkte överaska jonatan.. men när vi svängde in på delfingatan så såg mamma min biloch min jonatan. oops. lång historia kort så handlade vi, åkte till gammelstad och åkt tacos. jonatan gjorde några viktiga saker hemma innan han kom.

åkte till johan på klintbacken sen och jag skulle promt ha mina öl. så jag drack 4st 3.5or hos johan och vid halv två tiden på natten så kom vi hem. jonatan som hade planer på att få i ordning här.. bygga garderobsdörrar, plocka och sånt där spännande.

ikväll är det melodifestivalen. johan ska promenera över hit och se på det med oss. jag känner mig stressad.. jag ska hinna städa lite, duscha och greja på och hinna gå till coop arena och se zillas match kl.16 mot de där jävla idioterna!! tar säkert en 30min att knalla dit också. borde nog ta tag i det här omgående.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

en händelselös dag

fredag igen, "kunde lik gärna kunnat vara tisdag". jag vill gå ut, jag vill ta på mig mina nya skor! jag har faktiskt inpregmerat varje par skor som jag tror går att spraya, igår! det är inte mycket kvar i flaskan och ändå var jag sparsam! men vi måste plocka ihop garderobsdörrarna, beställa nå skorgrejer till köksförrådet där sånt ska förvaras. jag mår nästan lite dåligt över att mina fina skor ska få bo där inne. får dåligt samvete! därför har jag glömt några stycken i hallen :) de gamla skorna som man ser är använda har nog inget emot att få vila en stund!

jag har inte ens varit till ormberget ännu. Nää.. för det ska komma nån och kolla på grejer som vi säljer på blocket, sen ska mamma och pappa komma hit. men jag känner mig lat och fet så jag mår rätt OK av att sitta här i soffan i min gula tröja!....

jag vill dricka vin, öl, white russian, jag vill gå på cleo!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

"gult för pirate bay"

jag citerar :

"AKTION. Förra gången var det röda tröjor till förmån för munkarna i Burma.
Den gången fick det ett massivt genomslag i media.
Nu har en grupp startats på Facebook för att utse fredagen den 8 februari
till "Wear yellow for sharing", en dag med gula kläder till stöd för de åtalade i Pirate Bay fallet.

Enligt gruppens skapare Joakim Bomelin behöver deltagarna inte ha just en gul tröja.
- Allt funkar! Så länge det är gult , skriver han på Facebookgruppen vägg.

I skrivande stund har 310 personer bestämt sig för att delta i aktionen,
vilket knappast får klassas som ett jättegenomslag i klass med Burmaaktionen.
Men än är det inte fredagen den 8 februari."


hämtat från : http://www.metro.se/se/article/2008/02/07/16/1545-48/index.xml



Med andra ord blir det en gul dag för de som väljer att stödja de åtalade. Jag har dessvärre inte följt åtalet, men jag funderar på om jag har något gult i garderoben! Jag tycker det är lysande att tillfälle ges från .te.x piratebay att kunna ladda ner nästan precis vad man vill. FRIHET! Jag anser också att personerna i Hollywood har på tok för mycket pengar och kan hjälpa oss mindre rika att ta del av deras film och musik. Jag menar, hur gick det för Brittan? Tycker varenda person åker in på rehab, kanske inte bara är för mycket pengar och maktmissbruk. Självklart ska de ha lön för mördan, men shiit.. har man inte för mycket pengar om man köper minst ett hus i varje land i 7 länder? Där varje hus kostar minst vad det skulle kosta att köpa halva Sverige? Jag vet inte vad det kostar att köpa halva Sverige, men jag tycker det verkar rimligt.

Nej, gult är inte fult imorgon. Imorgon är gult häftigt och jag ska se ut som en anka!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect yellow!


en dag i city

jonatan jobbade inte dag, utan kväll idag. vi körde en dag på stan, och då menar jag Körde. innan vi kommit hem hade vi besökt smedjan, arbets, shopping och mekonomen. kvantum blev först när han började jobbet! jag köpte middagsmat till mig (tonfisk) och hyrde en film till mig själv.
kändes rätt häftigt att gå till maskinen där man hyr filmerna och knappra in någon annans personnr och sen knalla till förbutiken och säga "hej jag har hyrt en film här, jag vill ha den" och bara.. få den i handen och knalla ut till bilen där skoj ivrigt väntade!

och MALIN nej jag har fan inget annat. jag gör inget annat! jag är bara med hundarna hela dagarna! men vi gör roliga saker tillsammans!

glömde tillägga att jag självklart inte kom tomhänt från stan! en paryfym, hårsnoddsgrej, blingbling i hår och en tröja! mycket mycket bra dag på stan! lunch på mat&prat där vi åt favoritmackorna (kyckling bacon caeserdressing.. mmmm..) btw så ska jag inpregmera mina nya shoes så jag får ta med de ut en dag på stan!! iiihh..


ett sms iväg skickat till sistaah och jag ska börja laga mat!

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect


Slow day

vaknade rätt tidigt, knallade ut med hundarna på en gång. utfordrade alla djur och sen började jag långsamt klä på mig inför ännu en tripp till ormberget. tror ni inte valpfan hann skita inne??! hon som blivit så duktig! vi tog en skogsväg till ormberget istället för att knalla nere på villaområdet. jag tror de gillade det, eftersom springa lös som galningar verkar vara mycket skojigare än att hänga i ett koppel.

skoj kan Inte gå i koppel som en normal hund. jag tror jag gör rätt mycket fel, låter henne göra för mycket utan att jag gör speciellt mycket åt det. för det märks inte lika mycket när en liten hund drar i kopplet. men när nellie drar.. fan man trillar ju nästan! men jag har inte tränat skoj knappt nå alls, sitt och ligg är forfortfarande dåliga och hon kan rulla om man kör med dubbelkomando. jag har inget godis, så jag skyller på det.

men däremot så är hon duktig på inkallning och sånt. nellie hjälper till en del också. är så skönt att veta att man kan släppa dom och att det inte tar en hel dag att få fast dom igen. skoj är en skällis. en liten ettrig valp som hänger i kopplet och skäller när man möter andra hundar. hahaha. vaalp!!

i övrigt har jag riktigt trist. jag ligger i soffan och har ingenting att småäta, ingenstanns att åka och jag har bilen. om två timmar slutar jonatan.
funderar på att poppa popcorn och fortsätta se tv. blääää.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

en tur till ormberget

jag trodde jag skulle få riktigt trist när jag tillslut bestämde mig för att knalla till ormberget själv med två vilddjur. tog med mig min ipod som sällskap.. men den kom aldrig ens upp ur jackfickan. istället lekte jag fotograf! samt att jag tog med min en sopsäck som jag tänkte testa! skärtlappen blev kvar i bilen när jonatan körde till jobbet så det blev säcken.

det gick bra att åka ner, bortsett från att nellie blev knäpp! jag skrek ingenting, bara åkte och ändå kom hon! ställde sig rakt framför mig och försökte bita i allt hon kunde gå tag i. hon försökte få stopp på mig! :) hon bet givetvis inte hårt.. som naffs i jackan, skorna och sånt! hahaa. är det bra väder knallar jag tillbaka dit!

och så några bilder..

 



haha. skoj är rätt söt på bild. lite svår fångad bara :) vad tycks? haha bilden på nellie när hon slår i skallen i bordet var ju klockren :) och sista bilden på skoj när hon försöker ta sig upp på bordet! hahaha.
kom ihåg att det var här ni hörde det först

respect


Nu är det dags igen

japp.. andra gången för min stora tjej till löp. stackars hund. hennes första gång var som, lugn. inget speciellt hände, det märktes inte så mycket? inte vad jag minns. jag hade inget skydd för.. ni vet. hon sprang för glatta livet inne som ute. men nu är det andra bullar.

första dagen så tyckte jag att hon bara låg inne i sin bädd, brydde sig inte så mycket. det liknade en mensvärk. mia har sagt flera gånger att de gett hennes ronja (r.i.p) smärtstillande, så jag försökte få tag i henne utan effekt. men nu mår hon bättre. första dagarna har hon fått segla omkring i ett par av jonatans sönderklippta kallingar.. med en stodd fäst ovanför svansen då de inte passade perfekt. men nu har min ängel fått ett riktigt skydd som vi skaffade idag.

... och det är det jag ska berätta om här. jonatan slutade jobbet kl.18 och för er som har koll så vet ni att djurmagazinet stänger kl.19.. så vi hade lite bråttom dit. dessutom åker vi hela vägen till storheden. väl där så sökte vi efter tikskyddet som det heter. jag frågade en tjej i kassan - " hej vart har ni era tikskydd" och hon pekade bakom oss eftersom de var inom synhåll, sen gick hon åt ett annat håll eftersom vi fått ett bra svar. jag hade gjort samma sak. men jonatan frågar sen "vilken storlek ska vi ha" så hon tvingas vända sig om eftersom hon var så nära och då började jonatan prata igen "alltså vi har en golden.. den är rätt liten.. det är en tik".. jag svarade snabbt inför henne och jonatan " no shit.. skojar du?" men en rolig stämma. hahhaa ... nähä, är det verkligen en tik? ska vi verkligen köpa ett tikskydd till en tik? NÄÄÄÄ???! !!! hahah stackars kille. han skämdes en dutt.

det är inte lätt ibland. men är man kille och själv inte har mens och grejer så kanske det blir lite annorlunda. jag kan ju inte klandra honom. det var så dumgulligt! :) han är för söt ibland. som nu, när han har somnat till dvd-filmen vi hyrde från kvantum. chuck and larry.. nej fast jag/vi sett allt så har vi helt missat den. och det blir nog en repris imorgon.

btw, vi hyrde någon film om john lennons död.. chapter 27 eller något sånt. jag gillar Inte sånna filmer, de händer ingenting.. ingenting. jag svär.. se den inte. har någon sett den så säg väldigt gärna vad ni tyckte. gärna emot mig och säg vad som är bra! för jag förstår inte. ja jag vet.. men ändå?

sen hände en riktigt häftig grej tidigare. men den skriver jag inte ner. jag ska maila den till zilla kanske.
eller berätta den till henne imorgon!!! HHAHAH KIRUNA!!!!!!! zilla påminn mig!!! jag är så jävla störd!! du måste.. säg bara kiruna - luleå så förstår jag!! HHAHAHAHA..!!!

nää jag ska dricka upp mitt vin som jag Förtjänar så jävla hårt och sen ta en cigg och väcka min andra lilla ängel som slocknat. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


Perfekt..

känn ironin.
jag blev ju som sagt avskriven från arbetsförmedligen och fick göra ett besök för att lyckas återuppta min plats där. Mm, det har ju hänt förr att de "bara skriver av" mig. såå.. för några få minuter sedan så skickade jag iväg ett elektroniskt kassa kort, det står även hur mycket pengar jag får utbetalt. jag brukar få några tusen allt som allt i iallafall. den här gången Tack Vare arbetsförmedligen - 1200:- . lyyysande sickan. det är så fruktansvärt orättvist. nu blir man ju ännu mer sugen på att söka jobb via deras värdelösa hemsida, eftersom det RÄKNAS! eller så inte, de bryr sig endast och Bara om man står ut med deras löjliga träffar. ingen som hellst koll annars. "jaha, du var inte på mötet om hur man blir självmordsbombare, nu blir du avskriven om du inte har läkarintyg".. men gulligt. riktigt gulligt; "men arbetsförmedligen.. jag vill bara sitta här under min ek, och lukta, på blommorna".
de verkar ju tro att det är så.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


NO RESPECT TO AMS

hatelist

jag tror att jag ska börja om med min hatelist och min revange list. jag tror nästan att jag har sparat den, men den känns inte längre så aktuell. jag tror att jag har kommit över vissa saker jag retade upp mig på när jag gick på gymnasiet till exemel. men en svuren fiende är ju självklart Carpark! vem har inte en gås oplockad med carpark? seriöst, säg!

sen övriga saker på min revenge list får jag nog lägga på is nu. jag har massa ideér på att hämnas, men jag såg på simpsons där lisa sa att man sänker sig till dens nivå. (nej jag har hört det förr, jag lär mig faktiskt inte så mycket från tecknade serier egentligen) det fick mig att fundera till, men fuck vad skönt att få hämnas. att få ha genomfört duschen på min födelsedag, knuffat ner folk för trappen på cleo.. avslöja läskiga hemligheter som hellst är sanna (!!) ojoj. jag har riktigt roligt här i soffan :)

hatelist grejen är bara saker, typ som guitar hero, wow. alltså inte killen på statoil i gammelstad som frågade om leg när jag körde Bil dit för ett år sen. japp, jag är fruktansvärt långsynt! jag har svårt för att låta saker bara vara, jag älskar att hänga upp mig på saker och försöka klura ut något elakt. men det brukar sluta med att om jag skulle genomföra min plan och avslöjas så skulle jag med stor säkerhet bli stenad. såå, jag gillar mitt liv så jag slänger elaka blickar istället.

sen är min partner-in-crime och kamuflerar sig i fjollträsk, lite undercover verksamhet. kan bli lite farligt när vi båda är tillbaka i stan, haha. jag känner mig svin häftig just nu! hohoho.

till något annat
jag har svin tråkigt. riktigt äckligt trist. jag har ingen lust att gå ut (igen) med hundarna, jag är inte hungrig, jag orkar inte åka nånstanns, jag vill bara.. göra något. dum se något. men när det tar 2 dagar att få hem en film... så får man våndas. taaack.

Nej jag ska bygga ut mina listor nu. det kommer inte bli någon "kram-lista"!!!!!!!! jag hatar kram. KRÄM!!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

friday

fredag.. och det snöar. jag har varit på stan med PP en sväng. jonatan jobbar hela dagen :/ claes olsson, skoaffär, vila. jag tyckte att jag förtjänade ett par skor, så jag införskaffade mig ett par, och en tröja. jag vill gå ut på krogen så jag får ha på mig sånna där fina skor någon gång. kängor visst, men inte alltid.
här har mia en bild på vad jag har köpt den här gången:

78049-43

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect