jonatan har inte alla hästar i hagen :) men han är lika söt för det!

idag har jag gått till annas salong med båda hundarna, som dessutom fick gå lös rätt mycket. väl framme så hade anna en kund och frida färgade mitt hår. det blev sjukt fint och jag är hur nöjd som hellst över mitt hår just nu!! jonatan slutade kl.15 och kom förbi och hämtade hundarna en sväng innan han skulle sälja iväg en tavla.

jag och anna bestämde att det är tjejkväll imorgon så jonatan får hålla sig på ett annat ställe. sen tyckte jag att jag och jonatan förtjänade att äta smörgåstårta. vi stannade på kvantum och skulle köpa en där - slut. åkte till gammelstad till deras konditori som hade Stängt. jävligt less åkte vi till storheden till obs (jag vägrar säga coop) och där Äntligen hittade vi en i bra storlek som räckte till oss båda två.

jag tyckte att vi kunde äta den i gammelstad hos mina föräldrar. jonatan bakom ratten.. när vi var jämns med WIKA möbler:
 - "du vet väl om att vi ska svänga in här" jag
-  "vadå menar du här?"  sa jonatan och började blinka Mitt i korsningen in där vi skulle, och körde Rakt förbi!!!
han skulle tydligen bara skoja, men han missade korsningen TOTALT!!!
vända i rondellen och så åkte vi efter rätt väg. sen vid skolan sa jag " akta, det verkar stå en bil här.. det kan vara polisen. de brukar stå här när de kollar bilar i gammelstad".... jonatan gör som en galning förbi bilen och säger efter att vi passerade "jahaa.. men det är lugnt. det var ju inte polisen" Duktig kille! jävligt duktig kille!!

ska kanske nämna att jonatan fick ett rejälts skrattanfall när jag (vid matbordet hos mina föräldrar) sa något om att mammas katt fick vänta med frukosten i en och halv timme. han menade att "det är ju Katt!!! de äter inte frukost. katter äter PUNKT!" men mammas kisse är inte som alla andra kissekatter. den är lite bortstämd och gör aldrig något den inte får. prinsen är perfekt :) och vit.

hoppas nu att MIA får något att le åt :) nu ska jag gå och duscha av mig innan det är djurens tur att duscha. jag undrar hur jag ska göra med kattstackarn :) tror han får hoppa över.
yes. så nu vet ni det också. kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect prinsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback