hahaha

40min och inne. blöt stor vit hund. luktar mumma.

"baaara titta inte hälsa, var fin nu, bara titta, nej du får inte hälsa, kom nu.." osv osv.
jag var tvungen att stanna och se hur det gick för tanten med den svarta hunden. nyfiken i en strut efter att ha mött henne x-antal gånger.

"ja. han är lite bångstyrig, hihi" - tant
"jaa, jag vet, jag har också gått genom den perioden" (ljug från min sida)
"ja han är ju 4 år...." - tant
"jaa.. dom här är också 4" (mer ljug. nellie blir 4år i sommar och skoj 3 år lite senare)
hunden låg och kromade sig efter marken och nästan vägrade att gå. trots att jag stod nere på gräsmattan och väntade.

kanske inte så kul att läsa om, men jag hade grymt kul! :) jag har skrattat mig andlös inombords när jag mött henne tidigare. "baaaara titta" haahahha.
men jag har för mig att hon brukar ha två hundar? äh. kul var det iallafall.

jag tycker inte om vädret idag

jag cyklade till stan igår och mötte jonatan, sen cyklade jag till mcd och "omvägen" tillbaka. plus några vanliga promenader runt tuna.
idag verkar väderguden vilja hålla mig inomhus. jag har inte tagit ett steg utanför dörren ännu! hundarna har dock varit ut på något mystiskt sätt.

jag var ju pepp på att glida runt och spana in brasorna! skit skit skit. jag kommer att se dom trots vädret, men jag kommer inte vara på mitt bästa humör!

jag har ätit en stadig frukost till och med. fast det borde kanske räknas som en brunch, eller lunch.
jag åt bacon och ägg. jag har dille på quinoa så jag blandade i lite sånt också. till det dricker jag tropicanas "smooth style" bara för att jag inte tycker om juice med "klumpar" i. (klumpar = fruktkött)

jag pratade med pappa igår. han var i stugan och hade monterat upp hammocken. den hade blåst omkull och slagit ut parabolen! det kan inte vara så spännande att sitta i stugan med ett sönder bläddrat aftonblad, utan tv och utan sällskap!

jag tänkte se nya greys anatomy tidigare, men självklart var den trasig. självklart.
självklart har vi nytt virusprogram som måste söka genom hela datorn som gör att jag inte ens kan se på play-kanalerna. därför sitter och jag surar vid den bärbara datorn just nu. jag ska nog ringa till pappa och kolla hur han mår i stugan, utan tv och utan sällskap! :)

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect valborg!

aftonbladet igår


Leos lekland, bättre sent än aldrig! :)


selma får bråttom när jonatan kommer farande :)


det andra barnets hår var rätt kul! den rutchkanan var selmas favorit!
en annan fegis vågade inte ens åka! jag tänker inte nämna mitt eget namn.. ;)


selma och jonatan har landat i ett bolhav!


aldrig en sur min från den flickan! :)


hahahhaa :)





jag vill bara varna föräldrar för lite våldsamare bilder nedan ;)

snurr..

håll.. håll.. :)


neeeej :) vilken klockren bild! borde nästan ramas in!

avslutningsvis:

som sagt, hur glad tjej som helst! lite svett har ingen dött av ;)
det är såna barn som gör att man själv vill ha en likadan!



tack för lånet! :)


första bilden på balkongen



vad tycks?


leo bilder är på g :)

ett bad senare..

ni får skrika åt mig nu! jag har fullt med vatten i öronen!! grymt störande. känner mig lätt skadad när jag sitter och rycker stup i kvarten.

promenad till stan.
snabbvisit på åhléns
4 m tyg rikare och 200kr fattigare
bussresa hem
kycklingsallad och quiuna till middag

bara för att göra det kort. jag fick också se när de rev fritz olsson-huset.
sprang in på lindex eftersom jag fick syn på en snygg klänning i skyltfönstret. men eftersom det är dragkedja på baksidan och det bara fanns i strl 36 så blev det inget kap. inte ens på hemsidan fanns det :( jag som ville se lite frän ut på valborg. jag minns inte ens när jag köpte ett normalt plagg till mig själv. kutar omkring i mjukisbrallor som att det vore det enda som gick att köpa! uääk. ett stockholms besök i sommar är ett MÅSTE!

bara så ni vet.

måndag..

totalt värdelös dag. någon kanske skulle säga att det är någon start på en vecka.
inte nästa måndag men sen, då börjar jag jobba. shit, det går fort i svängarna nu. jag drömde faktiskt något ssab-relaterat inatt! fråga inte vad det var, för jag kommer ärligt inte ihåg :)

utvilad och har stigit upp för ett tag sen. duschen väntar, kycklingsalladen (med quinoa i en egen burk) väntar, hundarna väntar, stan väntar. min mobil borde uppsökas också. den verkar inte vilja vara med på måndagar och gömmer sig i en mysig ficka elller något!

balkongen tar sig, sakta med säkert. 4st plankor kvar att spika. mattan är dammsugen. kuddarna är inköpta. madrasserna är på björx och väntar på tyg och att bli tillskurna. därav - "stan väntar".

jag tror att jag har hittat våran extra nyckel! den har varit borta i.. ja en tid nu. om jonatan hittar sin nyckel så törs jag säga att jag verkligen har hittat extra nyckeln. jag ska köpa ett senilsnöre och fästa alla "extra nycklar" på. jag vet hur det kan gå :/ heidi har haft otur och fått sin jacka stulen med ett gäng nycklar i. + tidigare missar :/

btw så har jonatan fått soda streamen av mia och andreas nu. den fungerar som en klocka! :)
jag har inte ätit en hel påse ostbågar den här helgen heller.
jag gick en lång kvällspromenad igår. jag brukar inte gilla längre än 10mins kvälls-kiss. men 30min fick jag ihop.

nu ska jag se senaste desperate!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

vi tog en promenad

vi har (ja, jonatan) har sågat pall igår. han tyckte inte att min idé var så het, change of plans. jag vet bara en modell för det är ju fan det enda jag sett och hittat fuuuck yooou! aja, det blir kanoners. (haha)

vi har kört (ja, jonatan) till jobbet och har med andra ord en svart pärla här utanför! inte illa. jag tänkte hinna med lite innan mitt återbesök hos peter 10.30.

vi tog en liten promenix med skoj och sia igår. nellie var i stugan och demolerade skogen. "vi går till mc donalds" aah. vi gick dit och en liten omväg hem. jävla raktstäcka på ditvägen. men det var skönt att gå åt ett annat håll istället för att typ alltid cykla eller gå mot storheden hållet.
ska lura ut jonatan snart. heidi ville ha lite back-up med sia :)

nä. jag ska klä på mig och ringa upp heidi och se vad hon ville.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

vi tog en cykeltur

pappa ringde och frågade om jag ville ha chili corn carne. "du kan väl cykla hit"..
jaa.. jag gjorde ju det, med två hundar i släptåg.
det gick väldigt fint. mycket tack vare att jag surrade med viktoria Hela vägen.
jag flåsade inte speciellt mycket och stannade heller inte. (om man bortser från stört-bajsning och stört-kiss efter vägen, HUND inte jag)

det var nästan lika nostalgiskt som när jag körde vespan från gammelstad till lulsundet för någon sommar sedan.
kanske beror det på att jag sällan cyklade utan körde just vespa i mina unga år.
vägen från ektjärn till stadsöskolan kändes lite som förr. guppen som de fan aldrig fixar. guppen vid punkthusen. kurvan vid öhemsskolan där vägen svängde men inte lotta. alla lägenheter och villor där man supit skallen av sig (förlåt mamma) ni som var med fattar vad jag snackar om.

ärligt så tror jag att det var en hyffsad enkel match eftersom jag inte pressade mig själv att komma fram på någon speciell tid och att det inte var några backar. det är ju bara raaaakt fram. lite kul med nya bron vid storheden dock :) man får ju inte längre använda övergångsstället vid galne gunnar, utan ska ÖÖÖÖVER. haha. men jag höll mig på banan.

dessvärre inga idolbilder från resan pga att jag hade händerna fulla med koppel och andra handen på styret. jag har inte tagit steget till att lära mig att cykla utan att hålla händerna på styret riktigt ännu. ska man fylla 25år i år känns det inte så prioriterat.

OCH, ett väldigt bra OCH.

benny (en bekant till oss och numera en hjälte) levererade sex stycken eur lastpallar idag. nu ska jag bara försöka få tag i en såg. sen plankor och även en playwood skiva innan madrass och övrigt lull-lull ska på plats. nu har jag minsann att göra! kanske ändå borde starta med att införskaffa mig en tumstock ;) 
så, tack benny, tack!! :) välkommen på balkongfest i framtiden! :)

jag ville bara säga det.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

let the sun shine in

jag ligger på soffan och lyssnar på thåström via spotify i mobilen. ser solen lysa in genom persiennerna. jag har redan varit ut en "sväng" med hundarna. heidi behövde lite back-up med sia idag, vilket bara är kul.

jag passar på att fördriva tiden här eftersom jag väntar på heidi. stackars tjej, hon har ingen cykelnyckel eller jacka. inte ens nycklar in till lägenheten. vilken sjujävla tur att jag sitter och ruvar på extra nyckeln.
mördarpromenad väntar. egentligen cykel, men eftersom hon inte har en cykel att låna och är "utelåst" från sin egen cykel så gör vi såhär istället.

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect flin-puckot (enligt bild nedan)




ny människa? :)

idag fick jag äntligen fingrarna ur röven och använde min födelsedagspresent. jag fick massage av peter inne på inpuls. ärligt så är det typ bara hans förtjänst att jag tog mig dit :) men jävligt värt!
jag måste verkligen tipsa alla om peter! guud min rygg känns som... en vanlig rygg! att säga att det känns som vanligt är inte i närheten! WOW!

nu sitter jag ordentligt i soffan och myyser. pappa kommer strax med bulla! sen ska vi pysa till björx. min cykel ska ääntligen in på service grejen där.

jag ska plocka ihop lite innan papi kommer.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

(jag ska se om jag pallar vara en sån där som smäller upp bilder på sig själv hela tiden.
dagens bild innan jag pös till stan)

drömmer mig bort..




jag börjar bli stöörd. jag vill börja jobba Nu. jag vill köpa och fixa massa grejer.



jag har suttit och drömt mig bort nu. fönstershoppat :) mest den där köksstereon! som jag skrev på facebook tidigare så skulle det sitta jäkligt bra! på sommaren så drar man igång spotify i stereon och ligger på balkongen och flottar! hur bra blir inte det? och då måste man ju ha något att sitta på där ute. samt något bubbligt att dricka! sen ska det ju diskas.. osv osv. ni är med va?

den röda bänken får gärna vara svart. det känns lite stört att inte ha en tv-bänk! det ser lite stökigt ut, även om det är nystädat. mhm.. vi får se.

fuck. jag måste gå ut med hundarna, sen bada och kanske belöna mig själv med lite ostbågar? beach 2010 har jag ändå strykit redan 2008. "..so 2008, ur so 2000 and late" ;)


HEJDÅ

förra veckans bilder kommer hääär

nu har jag äntligen fått fingrarna ur röven och pillat in några bilder på datorn. bara sisådär en vecka senare :) allt är som det ska. några bilder från när mia och andreas var här och försökte tömma baren ;)



vi träffade donken som köpte tre stycken shots till andreas! han fick i sig två innan mia stoppade honom :) vilket var rätt bra gjort. donken berättade att han brukar supa ner varenda kotte med den där kombinationen.



ni behöver ju inte skratta ut mitt flottiga face totalt nu, men jag bjuder på den.








dagen efter satt vi och spelade wii. detta är mia och andreas som spelar. lite små kul med samma poäng hela vägen! det var en super helg!!!



...och när jag lika tömmer kameran slänger jag in en bonusbild:





under veckan har jag inget speciellt att rapportera in. ja, jonatan blev ett år äldre men det har jag redan vidarebefodrat. vi pinnade ut på allstar igår! jag jonatan och heidi. träffade lite människor och tappade räkningen på hur många öl det blev! en kul kväll. vi kom hem rätt sent för en gångs skull.
jag lever idag dessutom. lite nervös över hur jag ska göra med min matsituation bara! 

jag ska nu fortsätta se svtplay - så ska det låta. vilket härligt söndagsnöje.
kom ihåg att det var här ni hi hörde det först!


respect

grattis jonatan!




en inte så jätte nyknäppt bild på födelsedagsbarnet!!!



grattis grattis grattis!!!

förbannat!

det blev en bra kväll, iallafall halva kvällen igår.
efter tacosen vred det om rejält i magen!
bara ren och skär jävla smärta som tvingade mig att vila i sängen,
och jag kom aldrig upp! jag hade så förbannat ont!! men extra kul att vi inte
hade ipren eller något annat hemma :/ uääääkkk!!!!!




kändes åt helvete att inte sitta i köket och dricka öl med alla som var där.
jävla fan fan. jag är grymt besviken på min mage.





nu ska jag värma upp köttfärsen från igår, gå med hundarna och se talang.
allt på en gång... mm..


kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect my feta fucking mage

nu knäcker vi en öl!

idag var det äntligen dags för mig att få besöka leos lekland. varenda kotte har redan varit där flera gånger, och jag har varit så nyfiken på vad allt detta tjat om "det är så kul", ens stämmer.
det gör det faktiskt.

för att göra det mindre pinsamt så lånade vi ett barn. men inte vilket barn som helst - seeelma!!! en väldigt bra person att ha med sig på lekland. jag har försökt ta några bilder, men kamera sladden är väck och andra datorn/tv:n är ockuperad av heidi och jonatan som spelar wii.
bilder kommer med andra ord att dyka upp senare.

ikväll vaknas det tacos! det kommer bli "fett nice". vi har köpt oss lite ost och kex på det också.
det blir kaaanon!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect heidi-ho!

Påsken 2010 i Kitkiöjoki

så var de fyra härliga dagarna förbi! vilken tur att jag tog några bilder va?



selma fick ett hål av sin pappa. om ni tittar ordentligt så kan man se att någon har skrivit "selma" ovanför hålet.





jonatan fastnade med skotern ett x-antal gånger. den här gången fick han hjälp!



storebror kom med snöslungan!


....och slängde "lite" snö på johanna som stod dåligt till :) förlåt johanna, men det var riiktigt roligt :)




sen var det dags att göra skidspår åt selma och johanna.





nellie sprang efter och trampade sönder spåret. men hon var inte den enda..








grillplatsen, tyvärr obefolkad just då.



men sedär! :)


:)






vi tyckte att skoj kunde vara med jonatan lite grann!



...och så drar vi om skidspåret en gång till.






jonatan och selma bakar kaka!.. lite smått nöjd :)








vi åkte på en skotertur till halju också. jag har försökt att fota mot något som jag tror är kiruna iallafall.







vi åkt och pimlade en sväng innan det var dags att åka hem.



tyvärr blev det inget napp :/







det var allt jag hade.
skoterkörning, grillning, vila på isen när man väntar på att få napp osv. jag längtar redan till påsken 2011!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect kitkiöjoki!

ni kan sluta ge mig presenter nu :)

alla dyra presenter som ni läsare ger mig, tänk på att jag numera måste skatta på gåvorna.
läs mer
här (nytt fönster of course)