orättvist

jag har ett till inlägg om arbetsförmedlingens utmärkta sätt. jag fick en ny kallelse och kunde inte gå på den för jag hade magsjuka. mailade min handläggare på kvällen och berättade "hej jag har magsjuka kan inte komma". fint, skicka ett nytt och boka in ett möte för jag har news. Mmm.. fint. så idag kollade jag mailen och ett svar från min handläggare låg och puttrade ljuvt i inkorgen. jag har blivit avskriven, eller något åt det hållet iallafall. förstod helt ärligt inte mycket, men är man sjuk och mycket information ska in i huvudet är det Inte mycket som stannar på plats.


jonatan blev mycket irriterad och ringde upp min handläggare medans jag låg och mådde bajs. jag var tvungen att prata med henne istället och jag sa även att jag hade en arbetsintervju igår vid 13-snåret. jag kan berätta att jag kammade hem jobbet och en lön som jag har god lust att skryta om.
fortfarande avskriven. thaaaank you!!!!

när jag börjat jobba ska jag fan skriva bort mig så mycket det bara går. jag gillar verkligen inte arbetsförmedlingen. hon bokade inte heller in ett möte för att jag ville uppdatera henne. jag trodde det kunde räknas istället för att vara sjuk, som en giltig frånvaro. bara att ringa ssab och snacka med min blivande förman och höra hur läget är.

en kommentar eller två är fruktansvärt välkommna.


en glad grej har jag iallafall att berätta.
jag har åkt snowboard (under den period jag varit frisk naturligtvis)
jag och sistaah testade vingarna på ormberget av alla ställen. vi körde med en mjukstart och jag hade så jäävla ont i benen. jag har absolut inga benmuskler kvar!! jag bara gnällde och gnällde.
men mot slutet gick det riktigt bra =) sistaah var ju grymm från start så henne ids jag inte skryta om!
vi skulle fota men jag hade glömt att ladda kameran :P jonatan var lite små irriterad när han stod på toppen och skulle leka fotograf :) så det kan gååå.

Nej jag ska fortsätta vara arg och försöka se på snowbuddys som mia rekomenderade mig om.
kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect


Kommentarer
Postat av: Mia

arbets sucks! men det vet väl alla. dom sitter bara och kammar in löner för att inte göra ett skit. vi borde bombhota skiten!

2008-02-21 @ 19:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback