hatelist

jag tror att jag ska börja om med min hatelist och min revange list. jag tror nästan att jag har sparat den, men den känns inte längre så aktuell. jag tror att jag har kommit över vissa saker jag retade upp mig på när jag gick på gymnasiet till exemel. men en svuren fiende är ju självklart Carpark! vem har inte en gås oplockad med carpark? seriöst, säg!

sen övriga saker på min revenge list får jag nog lägga på is nu. jag har massa ideér på att hämnas, men jag såg på simpsons där lisa sa att man sänker sig till dens nivå. (nej jag har hört det förr, jag lär mig faktiskt inte så mycket från tecknade serier egentligen) det fick mig att fundera till, men fuck vad skönt att få hämnas. att få ha genomfört duschen på min födelsedag, knuffat ner folk för trappen på cleo.. avslöja läskiga hemligheter som hellst är sanna (!!) ojoj. jag har riktigt roligt här i soffan :)

hatelist grejen är bara saker, typ som guitar hero, wow. alltså inte killen på statoil i gammelstad som frågade om leg när jag körde Bil dit för ett år sen. japp, jag är fruktansvärt långsynt! jag har svårt för att låta saker bara vara, jag älskar att hänga upp mig på saker och försöka klura ut något elakt. men det brukar sluta med att om jag skulle genomföra min plan och avslöjas så skulle jag med stor säkerhet bli stenad. såå, jag gillar mitt liv så jag slänger elaka blickar istället.

sen är min partner-in-crime och kamuflerar sig i fjollträsk, lite undercover verksamhet. kan bli lite farligt när vi båda är tillbaka i stan, haha. jag känner mig svin häftig just nu! hohoho.

till något annat
jag har svin tråkigt. riktigt äckligt trist. jag har ingen lust att gå ut (igen) med hundarna, jag är inte hungrig, jag orkar inte åka nånstanns, jag vill bara.. göra något. dum se något. men när det tar 2 dagar att få hem en film... så får man våndas. taaack.

Nej jag ska bygga ut mina listor nu. det kommer inte bli någon "kram-lista"!!!!!!!! jag hatar kram. KRÄM!!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Kommentarer
Postat av: Sistaah

Hade fan glömt din jävla lista.. haha Carpark!
(ska förresten börja skriva kommentarer åt dig)

2008-02-02 @ 20:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback