jag har badat fler gånger än vad jag kan räkna på mina händer



jag saknar mina tjejer. mest nellie eftersom det var längre sen jag fick träffa henne. bilderna är båda två tagna på baksidan på vårat tillfälliga hem på björkskatan. men vi kommer ju hem och om ett tag får vi ett eget hem också. det är en stund kvar trots allt. första september är en bit bort. men jag har lärt mig att njuta utav sommaren och jag vet inte om jag ska längta till en ny lägenhet eller om jag ska njuta av sommaren och aldrig vilja att den ska ta slut. knepigt.

anyway. jag hade lite tid över och tänkte lägga upp lite bilder här. jonatan ligger ju steget före och har smällt in större delen på sin facebook så ni får besöka honom vid tillfälle.


jag sitter och krampar i pariserhjulet. sen tog jag ett dopp :)






sen kollade jag in bollhavet! jag ser naken ut, men jag har faktiskt en bikini på mig.



klockren bild :) speciellt eftersom bollen ligger där. haha. med på bild syns även ett nytt koppel som vi panik köpte eftersom vi är sämst på att koppla hunden.

hitta en bättre bild!!



vad är borlänge utan ett besök i kupolen? :P









jag och mia påväg till skansen. chansar lite, men jag tror det eftersom jag har kläder på mig och verkar sitta i en bil med en öl i näven! allsångsbilderna har jag ju visat redan så vi hoppar dom.
men.. ängby badet eller vad det nu heter kommer här :








såja. jag orkar inte tömma kameran igen i den här värmen.
kom ihåg att det var här ni såg det först!!

respect stockholm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback