my new baby ;)




jag blir alltid lite för nöjd när jag skaffat en ny mobiltelefon och den här gången är inget undantag. nokia n97 heter den här skapelsen. den ser komplicerad ut och den var lite klurig i början men nu två dagar senare är det inga större problem. (okej att jag inte riktigt fattade hur man skulle svara.. samma princip som på en iphone, hur faan ska jag veta det?) nåja, den är ändå fin :)

jag har gått och blivit lite små sjuk också. jag har varit krassig en period men nu verkar det ha brutit ut. jag har en jobbig hostig period just nu.

när jag satte mig här kändes det som att jag skulle ha massor att skriva om. men allt bara for ur mig. jag ska iallafall till hundhuset ikväll. mini-me ska med och testa köra lite med nellie hade jag tänkt. jag kommer bli skvätt tokig på att ha skoj istället.
1) det är så långt ner till henne och jag kan knappt knyta mina egna skor
2) hon studsar och har ingen fokus på mig utan bara "godis godis", studs studs. hunden blir typ överlycklig av att vara där. kommer säkert vara bekväm och köra passiva övningar. typ "sitt still och du får en karra".

om två veckor är jonatan på ombudsgalan i globen. jag gissar vilt på att jag och mia knäcker den första ölen alternativt att mia gör det och jag ligger i duschen och spyr i en hink. jag hoppas på det första. jag blev rejält bakis nu igår. satana! det kanske låter konstigt men det är det absolut skönaste som finns när man är bakis : kall vatten i badkaret och en hink i famnen. i curse white wine!!!!
guud vad jag börjar längta tills vi åker! jag längtar tills vi är på en söderpub på fredagen! owh.. kommer bli kanon det här.


vi måste även skänka en tanke till min lilla mamma som har gjort sig illa:

hon har trillat på jobbet och fick komma hem sådär.
högerarmen dessutom :/ jag påminde henne om att jag mer än gärna borstar hennes hår (payback time från när jag var liten och hade låångt hår)
malin var inte sen på att komma på att mamma inte kan köra bil (hon kan inte vrida om nyckeln i tändningen)

nu har jag inte tid att sitta är längre. jag ska försöka laga mat.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback