Sista kvällen

(på ett tag iallafall)

snart åker via bort. imorgon eller på måndag verkar det se ut att bli. hon kommer säkert vara jätte duktig som restuarantchef :)
igår blev det en spännande kväll. jag o mia var sega och det blev förfest här och taxi direkt till krogen. visade sig att mia visste vem chaffisen var :) tydligen jag också, haha.
jag kom in gratis på cleo tack vare att jag var såå smart och tog toms csn/mecenat-kort!! owh va skönt de var. sen roade jag mig med att slarva bort mitt bankomatkort, som sjäälvklart inte var borta! hittade det i bakfickan. samma sak med garderobslappen:) jag har aldrig varit bra på att söka.
däremot undrar jag vart jag har mobiltelefonen? hmm..

fick dessutom höra att jag såg gravid ut. tack för den.
"hej, oohh... är du gravid?? "
"ehh..jo"
jag kunde inte berätta att jag blivit så fet, men jag sa att jag skulle ta bort det. mia blev skogstokig och berättade att jag inte alls var gravid och massa saker. han berättade som "tröst" att han också varit tjock? hmm.. sen gick jag omkring o sa till alla killar att de var tjockisar? iallafall 1 vad jag minns. haha.

neej jag ska borsta tänderna o sånt. jag har nämligen fått ett mail om att mina skor ska vara framme :) flera par skor ;) me like this.
kom ihåg att det var här ni hörde det först.


respect

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback