Sommar!

Jag och mia har rymt till malmö :) i torsdags lyfte vi! tjoho. har shoppat, druckit öl VARJE dag osv osv!
igår var vi till köpenhamn, bara jag och mia. jag visade vägen och vi kom fram, haha. lokalsinne! vi hann inte många meter efter ströget(?!) innan alla pengar var slut! två killar stod på ett torg med varsin tidning i handen och ville prata med oss om något..
okänd dansk kille: blabla danska blala danska
sara o mia :"nää jag förstår knappt vart jag är, jag förstår inte ens vad du säger"
okänd dansk kille: english?!
jag o miia skakar på huvudet.
"oh, well.. have a nice day!"
mia: "thaank you"
sara: "yess"
scary. vi tyckte att vi förtjänade en efter-shopping öl. vi gick och satte oss på ett ställe som såg trevligt ut.. tog en öl och satte oss på deras lilla uteservering.. :) klockan var väl kring.. 18.15 tiden :) vid 2 kom vi hem, hahahaaha. mia skulle betala tåget tillbaka till malmö men kortet fungerade inte... jag satt på golvet i fyllan i köpenhamn och viskade för mig själv.. "vi sitter fast... vi sitter fast... vi sitter fast I KÖPENHAMN!!" jag har dessutom en bula i huvudet från när jag skulle ut o söka mia.. hade rätt bråttom in i en glasdörr.. SMACK!!! taaaack.

annars har vi njutit av värmen :) 23 grader är det väl.. jag och mia har legat på en gräsmatta här utanför och ätit chips och druckit kalla öl :) jag är seriös när jag säger det här: vi har druckit varje dag sen i.. torsdags! haha. som jag sa till rikard tidigare.. "man fan alltid bakis här.. och är man inte bakis så är man full" :) fyfan va vi lever livet. mia vill in till stan.. undra om man ska orka röra på sig :) måste till bolaget också och köpa lite. ..
mia har tagit ett gäng härliga bilder som vi kanske delar med oss utav sen när vi kommer hem....när? jadu, jag vet inte. :) föresten så är rikard utan tvekan den bästa skåningen vi mött :) han är så snäll som låter oss dela hans pyttelägenhet, 24kvm.. :P haha vi har sovit FYRA i den där jävla sängen. tack snälla rikard :)

btw, så är jag tydligen singel.. igen. bara för att jag inte vet när jag kommer hem. jag har inte tagit någon gomorgonsnus så jag är väl lite väl upprörd och bör inte tas på fullaste allvar!
tycker det är en feg utväg och ja.. jag ska styra mobilen sen. jag ska knalla ut på gräsmattan UTAN skor och prata i telefon eller ta lite häftiga bilder istället :) kommer garanterat en till låång grej om mer upplevelser!!
Jag saknar dig.. puss
kom ihåg att det var här du hörde det först!!



respect malmö                                                                                                                                                                                                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback