Bishop

igår kring 16.30-tiden kom PP hem till oss och ska göra det tills på söndag då han åker tillbaka hem till umä (umeå för er som inte förstod)
vid 17-tiden kom jonatan hem från jobbet och vi åkte en sväng in till bobo/röda näsan och införskaffade lite proviant. sen kom matte hit och vi drack öl och jag läste lite i hans Tung-pärn. matte körde oss in till stan och vi träffade emma och en massa andra på bishop. kul kväll och slutade på matstället där jag åt en la bella! idag känner jag mig fetare än någonsin och det är fest idag med.
fast nu kommer det lite mer folk och vi har tokstädat och nu jäävlar är det fint. jag tror jag ska ta lite bilder så man får se hur det ser ut när det är mer klart här. tror det blir ett senare projekt.

ikväll ska vi också äta tacos! fan vad jag är hungrig!!
för en gångs skull har jag börjat göra mig i ordning innan folket redan är på plats! jag är bäst på att sminka mig när jag är salongs. ni måste kolla på youtube! jag har lagt upp en liten snutt när nellie drar mig på skidor. sök efter nellie gammelstad så bör det komma. min röst är skumm i filmsnutten!

nu ska jag sminka mig färdigt och spegla mig lite.
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect skoj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback