klartecken!

nu upphör mina dåliga ursäkter till varför jag inte kan följa med och träna. pappa godkände ett träningskort för 1 månad. jag vet inte riktigt vad stället heter, men det är på samma ställe som anna och annabena "workar out".

mindre intressanta grejer att rapportera in är att dammsugarmunstycket (som jag för övrigt undrar om det är ett ord?) gick sönder och slängdes i soporna. jag hade för några dagar sedan varit mycket upprörd på stackars dammsugaren och slagit sönder munstycket, som jag inte trodde gick sönder. jag har kort stubin ibland, don´t mess with me!!
ett nytt munstycke kom som med posten idag och invigdes för bara några minuter sen - av mig hör och häpna. (vissa tror att jag inte gör ett förbannat skit hemma)

jag har också varit i gammelstad och hämtat bältet som man fäster draglinan i samt åkt till stugan, där vi hämtade skor och kollade in en parabol som jag ska lägga vantarna på. måste bara skaffa något slags väggfäste till parabolen så blir det bra. men överst på listan står nog bilhelvetet som fortfarande står på samma ställe som när tobias snällt bogerade hit den.
men på måndag blir det andra bullar. en väldigt dyr bulle.

skoj har kissat i trapphuset och jag känner fortfarande kisslukten. tror nästan jag måste gå och spruta på ännu mera rengöringsmedel!
en tråkig update jag vet, men det kändes som att jag iallafall borde skriva något.  inga bilder, kameran har inte fått något laddat batteri i sig ännu. jag är sämst, inga kommentarer.

kom ihåg att det var här ni hörde det först



respect

Kommentarer
Postat av: AnnaBena

2008-12-11 @ 16:11:36
Postat av: AnnaBena

Men grattis! Tog sitt lilla tag! :) Följer du med i helgen då? :)

2008-12-11 @ 16:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback