det bästa!

efter jobbet idag såg jag något jonatan hade fixat in på datorn. tror det hette något i stil med " det bästa från tv4, humor", något åt det hållet. jag satt själv och såg typ hela filmen. utan att överdriva var det bland det bästa jag sett! jag satt och skrattade och grät av skratt! jag tycker verkligen hela sveriges befolkning ska se den filmen!! visseligen hade jag inte sett "hjälp", "situation magnusson" och lite annat. trots det var det så fruktansvärt bra!
SE DEN FILMEN!!!

nog om det bästa jag sett,
jag har klarat mig igenom halva veckan och är ledig imorgon! om en vecka är jag ledig en dag igen! jippi. MEN jag har ordnat så jag är ledig lördag nästa vecka, jag tänkte pinna in på lulekalset :) jobbar söndag 18-06, det bör jag klara av. jag är lite orolig över hur död jag kommer vara på lördag bara :/ kommer att jobba så mycket på fredagen och sluta först 06 på lördag morgon :/ nåja.

jag ska kolla på lägenheter eller hus igen. haha vi som nyss flyttat in här :) tror nästan att jag tycker om att flytta?
vore kanske inte så smart att köpa ett hus då? :P men ur en ekonomisk synvinkel så borde vi inte ens bo här när jag snart slutar jobba! skit också. det vore ju inte helt fel att vinna lite pengar på keno eller vad man nu spelar på nu för tiden? :P

kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback