segast i stan

jag har verkligen legat och dragit mig i sängen. jag drömde om karaktärerna ifrån grey´s och trodde på fullaste allvar att de var på riktigt när jag vaknde! nu när jag är lite mer vaken är jag rätt övertygad om att det bara var en dröm! :) jag har inget kvar att se nu. jag har sett alla avsnitt och jag ligger faktiskt 4-5avsnitt före de som går på tv:n. vad ska jag göra nu?

lost
prison break
my name is earl
24
despeate housewives
sex and the city
dexter
grey´s
invasion
one tree hill
oc
vänner
knight rider
womens murder club
csi
ncis

...känns rätt fult att se allt i en lista. mia vet hur mycket jag är för listor!! jag borde börja se något  nytt, måste bara komma på något bra att se. califonication känns lite lockande, men jag fårse. gossip och sånt där vet jag inte riktigt... men snart sitter jag väl klistrad. men det känns fel "gossip girl" det låter som något som man ska läsa om i veckorevyn som har fått flest R.

jag ska sluta gnälla på gossip girl och veckorevyn och göra mig i ordning. det är ju trots allt sistaahs födelsedag och jag ska hinna förbi hemtex (som aldrig har rea) och kolla på tomtar. jag SKA ha pynat!! om en vecka flyttar vi.... EN VECKA!!!
kom ihåg att det var här ni hörde det först


respect

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback